Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

OIEI:n toiminta => Pelijärjestämö => Aiheen aloitti: Angry Mandalorian - 22.10.2010, 11:36:28 ap

Otsikko: Kylmähaan Vartijat
Kirjoitti: Angry Mandalorian - 22.10.2010, 11:36:28 ap
Muutaman pienen Kajaanilaisen liveroolipelin kokenut ja yhden kirjoittanut nuori mies olisi tässä kirjoittanut pienen, 14 henkilön fantasialiveroolipelin noin 80% valmiiksi. Tarvitsisin apuja ja neuvoja sen realisoimisessa.

Tässä olisi takakansiteksti:
"Kahden valtakunnan, Haukkaalian ja Kotkaian välinen sota on jo riehunut monta vuotta. Rohkeat kenraalit ja väkevät maagit hallitsevat satojen, ellei tuhansien sotilaiden ja ritarien välisiä taisteluita. Kaikkialla kaikuvat vuorotellen toivo ja toivottomuus molempien armeijoiden osastojen tehdessä hyökkäyksiä ja yksittäisten sankarien voittaessa taisteluita yksin. Kaikkialla, paitsi Kylmähaassa.

Kylmähaka on pieni sola joka johtaa mutkitellen läpi Kylmävuorten, Haukkaalian ja Kotkaian välisen vuoriston. Sola on vaikeakulkuinen eikä kukaan ole kunnolla kartoittanut sitä koskaan. Sen strateginen arvo on liian pieni ettei kumpikaan osapuoli edes harkitse joukkojen sijoittamista sen halki, mutta silti liian iso jättääkseen täysin vartiotta. Siksi sen keskellä on pieni rakennus, jossa asuvat Kylmähaan Vartijat.

Kylmähaan Vartijat ovat joukko Haukkaalian ja Kotkaian laiskimpia sotilaita, jotka asuvat enemmän tai vähemmän solidaarisessa sovussa keskellä solaa, kaukana sodan kauhuista. Kauan sitten ensimmäiset paikalle lähetetyt sotilaat tulivat siihen johtopäätökseen että Solan vartioiminen on paljon miellyttävämpää kun kukaan ei ole hyökkäämässä kenenkään kimppuun. He pykkäsivät mökin joen rantaan ja päättivät asua siinä molemmat, ilmoittaen molemmille puolille ettei vihollisia ole näkyvissä. Pikkuhiljaa Vartioiden määrä on kasvanut molempien osapuolien lähettäessä tunarit ja laiskimukset sinne rangaistuksena. Tuloksena pienessä mökissä asuu monia enemmän tai vähemmän värikkäitä henkilöitä kahdesta eri fanaattisesta valtakunnasta, kaikki yrittäen vain unohtaa koko sodan ja elää seuraavaan päivään."

Kyse olisi siis fiilistelylarpista, jossa käydään läpi yksi ilta Kylmähaan Vartijoiden elämää, yrittäen olla menettämättä järkeä tylsyyden ja tyhmien ihmisten takia.

Kuten totesin, suurin osa hahmoista on kirjoitettu, ja nyt vaan paikka, aika ja käytännön organisaatio puuttuu. Jos joku fiksu ja nokkela organisaattori assistoisi niin saataisiin jälleen yksi liveroolipeli aikaiseksi. Ajallisesti olisi hienoa saada peli pelattua ennen uutta vuotta.

Jos kiinnostaa ja auttamistahtoa löytyy niin minuun saa yhteyttä osoitteeseen kalothwindmoor(at)hotmail.com