Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

Arkisto => Menneet tapahtumat 2011 => Aiheen aloitti: Swatninja - 29.10.2011, 22:12:13 ip

Otsikko: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 29.10.2011, 22:12:13 ip
(http://i19.photobucket.com/albums/b174/Unit_01/kansipieni.jpg)

Duaden Techin huippusalaiseen säteilylaboratorioon ei ole saatu yhteyttä 48 tuntiin. Tilannetta tarkastamaan lähetetään erikoisryhmä, joka saapuu laitoksen uusien työntekijöiden mukana. Mutta millainen tilanne heitä perillä odottaakaan? Sinun ratkaisusi voivat vaikuttaa jopa koko maailman tulevaisuuteen!

Tänä syksynä saapuu uusi FPS/RPG joka lähestyy larppaamista hieman erilaiselta kannalta. Luvassa kiperää pulmanratkaisua, tiukkaa toimintaa ja synkkiä salaisuuksia. Voit pelata sotilasta, tutkijaa, teknikkoa, lääkäriä (tai niiden yhdistelmää) joilla kullakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Lisäksi jokaisella hahmolla on vaihtelevissa määrin yksilöllisiä kykyjä, hidasteita, agendoja sekä eeppisiä erikoisominaisuuksia tiukan paikan varalle!


Tekijät: Mikko Heikura ja Kari Holopainen
Julkaisija: OIEI ry
Julkaisupäivä: 19.11.2011
Pelialueena: Sanginjoen_Leirikeskus.map
Pelaajia n. 12
RATED MATURE 17+
Hinta: TBA (n. 5 e)
Taistelumallinnus: bofferit/airsoft (ensisijaisesti jousitoimiset)
Tarvittavat lisäosat: Silmäsuojaus

Ennakkotilaukset ja lisätietopyynnöt osoitteeseen: sateilylaboratorio@gmail.com

Kerro seuraavat asiat:
Nimi:
Ikä:
sähköposti:

Valitse mieluisin hahmoluokkasi, laita sulkuihin toiseksi mieluisin sekä jaa neljä (4) kykypistettä seuraaviin taitoihin (Minimi 0 - Maksimi 3)

Sotilas - Tutkija - Teknikko - Lääkäri

Aseet: (Erivahvuisten aseiden käyttötaito)
Tekniikka: (Erilaisten teknisten sovellusten korjaaminen ja käyttö)
Tiede: (Erilaisten tieteellisten asioiden ymmärtäminen ja käyttö)
Lääketiede: (Erilaisten vammojen hoito ja lääkintatarvikkeiden käyttö)

Jos haluat vaikuttaa hahmoluokkasi valintaan, kerro tässä mahdollisista tiettyyn luokkaan sopivista propeistasi, henkisistä, fyysisistä sekä kuvitteellisista kyvyistäsi tai muusta palavasta halustasi:
(Varoitus: Emme lupaa että hahmollasi on täsmälleen nämä ominaisuudet.)

Kerro mahdollisista rajoituksistasi jotka rajoittavat pelinautintoasi:
---------

Disclaimer:
Tapahtuma EI OLE airsoftscenaario tai "killeri" vaan liveroolipeli eli "larppi"
Pelinjärjestäjät pitävät oikeuden valita pelaajansa. Saamasi hahmo ei välttämättä vastaa ennakkotoivomuksiasi mutta otamme kaikki toiveet huomioon ja noudatamme ainakin kertomiasi rajoitteita. On mahdollista ettei pelissä tarjota lämmintä ruokaa. Ilmoittautuessaan pelaajat lupautuvat noudattamaan pelin henkeä ja sääntöjä, joilla pyritään kaikkien osapuolien hyvinvointiin ja hyvään tunnelmaan sekä pelikokemukseen. Ylimääräiset ja pelinjohdon hyväksymättömät softair ja/tai muut aseet ovat ehdottomasti kiellettyjä. Jokainen pelaaja myös hankkii itse itselleen sopivat silmäsuojat (lisäohjeita ja apua on saatavilla tarvittaessa). Pelaa peliä sopivan välimatkan päässä ruudusta ja hyvin valaistussa huoneessa! Muista myös tietyin väliajoin vetreyttää olkalihaksiasi ajoittaisin pyörimisliikkein.

All information subject to change.
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 29.10.2011, 22:13:03 ip
Ja facebook eventti löytyy täältä:
https://www.facebook.com/event.php?eid=221415961256885
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 01.11.2011, 08:33:52 ap
Vielä mahtuu muutama konsolipeliemulaatiolarpista kiinnostunut mukaan!
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Joren - 01.11.2011, 14:35:00 ip
Mahtavaa kun Mikki pidät taas pelin pitkästä aikaa! Näitä on odotettu kultaisia muistoja kaihoten.
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 01.11.2011, 20:08:11 ip
Peli täynnä. Varalle pääsee ja kannattaa tulla jos kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 21.11.2011, 00:23:23 ap
Peli on ohi. Tässä kuvia: https://picasaweb.google.com/Swatninja/SateilylaboratorioDCLX?authkey=Gv1sRgCKaTuI3kndT5TA

Säteilylaboratoriossahan oli tehty pieni ihmiskoe joka päättyi erittäin huonosti. Viime hetkellä saatiin kuitenkin rakennettua toimiva ase jolla sekä loppuvastus että pikkumöröt saatiin tuhottua. Lopuksi koko asema räjähti ilmaan hahmojen lennellessä helikopterilla karkuun viimeisellä hetkellä.

Tahdomme kiittää Mörkö/rakennusryhmää joka valvoi pitkään ja kärsi kuulien ristitulessa jotta pelaajilla olisi mukavaa. Kiitoksia myös pelaajille osallistumisestanne. Toivottavasti oli mukavaa!

Toivottavasti tulevaisuudessa ei ole tarpeen ennen pelejä erikseen ilmoittaa että pelissä ei ole erillisiä itse keksittäviä hahmoja jotka voivat vapaasti puhua pelin ulkopuolisista asioista ja antaa oikeutuksen käyttäytä kuin idiootti sekä aukoa päätään pelinjohdolle kun he yrittävät estää mielestään pelin henkeen sopimattoman  ja muiden pelaajien tunnelmaa rikkovan toiminnan.

Lisäksi jatkuvat sääntörikkomukset tulevat tekemään vain lisää rajoituksia tämänlaisiin peleihin tulevaisuudessa... Aivan... sitten joskus tulevaisuudessa.


muhahaha....
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Joren - 21.11.2011, 21:33:05 ip
Kiitos pelistä sekä pelinjohdolle että pelaajille!

Pelissä oli kiva konsepti, joka venyi jopa yli pelinjohdon odotuksien. Pelaajat osasivat ammentaa aivan mahtavasti rinnakkaistodellisesta olemassaolostaan, joka vain lisäsi pelimaailman ja hahmojen rikkautta, jotka eivät lähtökohtaisesti olleet kovinkaan rikkaita, sillä olihan kyseessä ammuskelupeli. Olisi mukava nähdä enemmänkin tällaisia kevyitä, toiminnallisia pelejä. Oli myös hauska nähdä, miten ennennäkemättömän negatiivisella ja voimallisella tavalla pelinjohto voi reagoida siihen, että pelaajat tekevät yhteisönä jotain odottamatonta tai suunnittelematonta.

Lisää hyvää ja pahaa palautetta myöhemmin Lol, joku larppiblogi (http://jokularppiblogi.blogspot.com/)ssa. Suosittelen harkintaa ja varovaisuutta blogia lukiessa, sillä siellä tullaan ottamaan mahdollisesti kipeälläkin tavalla kantaa aiheeseen: pelaaja, joka pilaa pelin - pelinjohtaja tämän saman kultaisen kolikon hopeisena kääntöpuolena.

No huh huh Mikki mitä ragea. Aika yllättävää ja vielä oikein hyvin onnistuneesta pelistä ja jo pelipaikalla ja pelin aikana...

Terveisin,

Pelaaja, joka käyttäyti kuin idiootti ja aukoi päätään pelinjohdolle, kun hän yritti estää mielestään pelin henkeen sopimattoman ja muiden pelaajien tunnelmaa rikkovan toiminnan. Ja joka saa luultavasti kuulla aiheesta pitkään, sillä aikoo ottaa kohteluun kantaa blogissa, kuten myös siihen, mikä soveltuu asialliseksi ja julkiseksi kritiikiksi ja mikä ei.

P.S. Voi luoja että se sarjatuli 4m päästä reiteen sattui, mutta eipä siitä kyllä mitään paukamia tai mustelmia tullu.//edit Toimimaton linkki korjattu, t. Maikki //
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 22.11.2011, 20:03:07 ip

Esitän tässä seuraavaksi syvät pahoitteluni.

Ehdin jo täydellisesti unohtaa että pohjoissuomalaisen larppiscenen kirjoittamattoman säännön mukaan tapahtumissa ilmenevistä sääntö tai lakirikkomuksista ei saa puhua julkisesti. Sekä sen että ne jotka tälläisestä asiasta kärsivät, joutuvat uhreiksi. tuntevat epämukavuutta tai loukaantuvat, tulee pitää turpansa kiinni omista tuntemuksistaan.

Lupaan tästä eteenpäin pyrkiä noudattamaan tätä sääntöä paremmin.

Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Danju - 22.11.2011, 20:19:56 ip
No huh huh.

Ei kait kukaan missään vaiheessa ole väittänyt, että tuntemuksiaan ei saa esittää? Päinvastoin! Käsitin (foorumikeskustelun sekä aikaisemmin mainitun blogimerkinnän perusteella) että toivottiin vain, että negatiivinen palaute ei ole kohdistettu kasvottomalle "te, jotka tiedätte tehneenne väärin" yleisölle, vaan ihan sanottaisiin rehellisesti ja suoraan kelle se on tarkoitettu. Ehkä jopa toivomuksena oli henkilökohtainen yhteydenotto asian tiimoilta?

Mitä itse olen muutamalta pelaajalta kuullut niin heillä oli pelissä hauskaa, eikä tunnelman rikkovaa peliä/dialogia ollut. Ilmeisesti pelaajat halusivat tehdä pelistä osittain oman näköisensä (joka mitä ilmeisemmin ei vastannut pelinjohtajien visioita, mutta tästä voidaan tulla taas kultaiseen ydinkysymykseen: Miksi pelaajat tulevat aina pilaamaan pelinjohtajan pelin?). Mitä sääntörikkomuksiin tulee, niin kuulin myös, että sääntöjä oli liian paljon ja niitä oli osittain vaikea sisäistää.

Eipä mulla muuta. Toivon, että keskustelu pyrittäisiin pitämään asiallisena niin puolin jos toisinkin.
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Swatninja - 23.11.2011, 01:53:21 ap
Jepander.

Tunnustan että olen siirtynyt ylireagoinnin puoleen mutta hei.. semmoinen minä olen tälläisissä tapauksissa kuten myös ymmärtääkseni aika moni muukin. Kun yrittää parhaansa tehdä jotain mukavaa jonka tuntee toisten välinpitämättömyyden takia menevän piloilleen niin hermostuu helposti. Esitän vilpittömät pahoitteluni niille jotka ovat tunteneet itseänsä loukattavan koska palaute ei ole enää palautetta jos sillä pyritään toista loukkaamaan.

 Yksi asia ei kuitenkaan muutu ja se on kysymys siitä että miksi  kerta toisensa jälkeen halutaan painaa mahdollisimman lujaa siitä napista jonka he tiedetään toista satuttavan juuri sillä herkimmällä hetkellä?. Se on asia mitä meidän kaikkien pitäisi vissiin miettiä. Jos larpin tekeminen ei ole kivaa koska kohta se sattuu niin kuka niitä enää sen jälkeen tekee?.

Niin ja sääntörikkomuksilla tarkoitettiin ensisijaisesti turvallisuussääntöjen rikkomista joka olisi voinut johtaa vaaratilanteeseen, aiheuttivat vapaaehtoisille NPC:eille fyysistä kipua sekä oli muutenkin pelin hengen vastaista.  Näistä epäkohdista ilmaistiin loppubriiffissä yleisesti ja yksilöidymminkin. Pelin jälkeen turhautti se että ihan larppaamisen toiminnalle olennaisista asioista lähdetään lipsumaan ja käyttäydytään epäasiallisesti minkä takia halusin erikseen vielä ilmaista myös niille jotka pelissä eivät olleet että tälläistä tapahtuu eikä moinen  todellakaan ole toivottavaa tulevaisuudessa ainakaan minun tapahtumissa.  Asioista on nyt puhuttu asianomaisten kanssa ja toivon mukaan tästäkin hässäkästä on opittu yhtä sun toista.

Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: CoMonkey - 23.11.2011, 05:31:14 ap
http://www.youtube.com/watch?v=W_v_ubcYsTI
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Holger - 23.11.2011, 17:30:17 ip
Kriitikot... Ne ovat olleet läpi historian....

Kiitokset kaikille osallistuneille kuitenkin... Ja totean nyt näin että olen iloinen että kaikilla oli kivaa pelissä... Kivusta holimatta...
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Tarantella - 23.11.2011, 19:38:47 ip
Ai niin. Jo keskusteltuihin asioihin liittymättä halusin vielä mainita, että jaetut bensakustannukset tämmöisillä larppimatkoilla ehkä halpoja onkin, niin ei ne ajomatkat meille autonomistajille ilmaisia ole. Etenkin, jos lähden heittämään ylimääräisen mutkan varastolle, jonne itselläni ei ole mitään asiaa. Tästä syystä en enää halua lähteä omalla autolla larppaamaan ja toivon, että pystytte jatkossa muistamaan teitä palvelleita kuljettajia paremmin.

Terveisin ikuinen autonakki Veijalainen, joka on viimeisen kahden vuoden aikana kyrpiintynyt tähän touhuun.


Ps. Palautteeni koskee siis myös muita tapahtumia ja reissuja ja voin kirjoittaa sen jonnekin muuallekin, jos se on mielestänne tähän ketjuun sopimaton.
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: Joren - 24.11.2011, 23:53:18 ip
Ai niin. Jo keskusteltuihin asioihin liittymättä halusin vielä mainita, että jaetut bensakustannukset tämmöisillä larppimatkoilla ehkä halpoja onkin, niin ei ne ajomatkat meille autonomistajille ilmaisia ole. Etenkin, jos lähden heittämään ylimääräisen mutkan varastolle, jonne itselläni ei ole mitään asiaa. Tästä syystä en enää halua lähteä omalla autolla larppaamaan ja toivon, että pystytte jatkossa muistamaan teitä palvelleita kuljettajia paremmin.

Terveisin ikuinen autonakki Veijalainen, joka on viimeisen kahden vuoden aikana kyrpiintynyt tähän touhuun.


Ps. Palautteeni koskee siis myös muita tapahtumia ja reissuja ja voin kirjoittaa sen jonnekin muuallekin, jos se on mielestänne tähän ketjuun sopimaton.

Missä se like-nappi on?
Otsikko: Vs: Säteilylaboratorio DCLX - 19.11.2011 - Sanginjoen_Leirikeskus.Map - Oulu
Kirjoitti: laalaa - 26.11.2011, 16:48:23 ip
Vaikka en asiaan mitenkään kuulu, niin Suska on kyllä täysin oikeassa!