Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

Arkisto => Hallitus tiedottaa 2017 => Aiheen aloitti: kraah - 04.03.2017, 12:52:33 ip

Otsikko: Häirintäyhdyshenkilön valinta
Kirjoitti: kraah - 04.03.2017, 12:52:33 ip
Yhdistyksen syyskokouksessa 2016 hyväksyttiin hallituksen ehdotus kahden häirintäyhdyshenkilön toimen perustamisesta vuonna 2017. Häirintäyhdyshenkilö tullaan valitsemaan yhdistyksen jäsenistön sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksymää kaavaa seuraten:


Kuten muidenkin yhdistyksen toimihenkilöiden kohdalla, toimi on toistaiseksi voimassa oleva, eikä häirintäyhdyshenkilöitä valita joka vuosi uudelleen, mikäli valitut henkilöt haluavat toimessa jatkaa ja he nauttivat yhdistyksen luottamusta.

Otsikko: Vs: Häirintäyhdyshenkilön valinta
Kirjoitti: kraah - 04.03.2017, 15:08:00 ip
Hei OIEI:n jäsenet!

Tiedoksenne annettakoot, että häirintäyhdyshenkilöiksi haki määräaikaan mennessä seuraavat kuusi henkilöä:

Jarkko Iisakka
Viivi Junno
Juho Korolainen
Markku Peltoniemi
Juuso Vattulainen
Johanna Verhiö

OIEI:n jäsenistöllä on nyt mahdollisuus anonyymisti käyttää veto-oikeuttaan ja ilmaista, mikäli kokee, että ei voisi häirintätilanteeseen jouduttuaan toimia jonkun ehdolle asettuneen kanssa. Tämä tapahtuu niin, että kuka tahansa jäsen voi ilmoittaa yhdistyksen ulkopuolelta valitulle luottamushenkilölle ehdottoman luottamuksellisesti sähköpostitse sen ehdokkaan nimen/nimet, jonka ei koe toimeen sopivan. Älkää vastatko tähän viestiin!

Luottamushenkilöksi valittiin Janne Halttu, joka ottaa ilmoituksia vastaan sähköpostitse osoitteeseen radezis(at)gmail.com. Minkäänlaisia perusteluita ei vaadita, eikä haluta, eikä veto-oikeuttaan käyttänyttä tai käyttäneitä nimetä hallitukselle.

HUOM! Veto-oikeutta täytyy käyttää ja nimi ilmoittaa Jannelle viimeistään torstaina 9.3.2017.

Tämän jälkeen luottamushenkilö puolestaan ilmoittaa hallitukselle ne nimet, jotka hänelle on ilmoitettu, ja hallitus valitsee jäljellejääneistä ehdokkaista kaksi häirintäyhdyshenkilöä.
 
Terveisin,

Tiedottaja-Hanna & OIEI:n hallitus vm. 2017