Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

Arkisto => Hallitus tiedottaa 2005 => Aiheen aloitti: Hani - 20.02.2007, 18:54:22 ip

Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Hani - 20.02.2007, 18:54:22 ip
OIEI:n foorumilla voi mainostaa kaikkia larppeja sekä muita mielenkiintoisia tapahtumia, jotka saattavat larppaajia kiinnostaa. Jos etsit avustajia pelin järjestämiseen niin käytä osiota "Pelijärjestämö".

Tämä osio on tarkoitettu OIEI:n tapahtumista ilmoittamiseen. Jos haluat mainostaa jonkun muun tahon järjestämää tapahtumaa, käytä osiota "muiden tahojen tapahtumia".

Mainoksessa tulee mielellään ilmetä seuraavat asiat:

      -pelin nimi
      -pelin ajankohta ja paikka
      -lyhyt kuvaus genrestä, teemasta, taustasta
      -osallistumismaksu
      -mahdollisesti sääntöjärjestelmä (NoRules yleensä), konfliktinmallinnus, pelin ikäraja, osallistujamäärä
      -voit lisätä vapaata kuvausta jonkin verran
      -pelin kotisivujen osoite jos on
      -yhteyshenkilö (etunimi ja sukunimi) sekä tämän puhelinnumero ja e-mail-osoite (pelin oma osoite käy myös)
     

Jos jokin asia ei ole tiedossa, jätä se pois. Tämä on vain muistilista.

Jokainen voi myös itse mainostaa peliään sähköpostitse larp@oiei.fi. Sähköpostilista on tarkoitettu koko pohjoisen Suomen käyttöön.
Mainoksia kannattaa viedä paperiversiona näytille myös esim. S-treffeille.


Jos haluat, että lisään pelisi larp.fi:n larppikalenteriin, tee mainos larp-kalenterin ohjeiden mukaan http://www.larp.fi/wiki/Larpkalenterissailmoittaminen/ , jottei minun tarvitse ruveta kyselemään puuttuvien tietojen perään. Toimita mainos minulle foorumin kautta yksityisviestinä. Voit myös itse ilmoittaa pelisi larp-kalenteriin ohjeiden mukaan (ei välttämättä yhtä nopeaa).

Kaikki uudet larppaamisesta kiinnostuneet ihmiset eivät välttämättä tiedä tästä foorumista ja löydä peliäsi tätä kautta, mutta saattavat vaikkapa eksyä larp.fi:hin etsimään ensimmäistä peliään...
Otsikko: Re: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät maino
Kirjoitti: tii - 29.02.2008, 17:09:28 ip
Hei,
larp.fi:n larppikalenteria käytetään paitsi pelien mainostamiseen potentiaalisille pelaajille, niin myös peleistä ja toiminnasta tiedottamiseen (millaisia pelejä Suomessa järjestetään.) Menneitä tapahtumia myös tilastoidaan larppikalenterin pohjalta.

Olisi siis hienoa, mikäli kaikki Foorumille ilmoitetut tulevat tapahtumat ilmoitettaisiin myös larp.fi:n larppikalenteriin. Myös minä voin lisätä pelimainoksianne larppikalenteriin, mikäli lähetätte ne minulle henkilökohtaisina viesteinä mailiosoitteesen tii (at) iki.fi (otsikkoon tieto, et haluatte mainoksenne larppikalenteriin.)
Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Milor - 07.03.2008, 14:23:47 ip
Tuon larp-kalenterin ohjeiden linkin vois muuten päivittää. Toimimattomana (ainakaa itellä ei löytyny sivua) siitä ei paljoa hyötyä ole. :P
Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Tarantella - 07.03.2008, 14:54:05 ip
Ottaa pilkun pois perästä, niin toimii.

Ja mikäli mielii pelilleen laajempaa mainetta, mainoksia voi pistää myös esimerkiksi Roolipelaaja.fi:n (http://www.roolipelaaja.fi/board/index.php), Rovaniemen larppaajien foorumille (http://www.rolli.org/keskustelu/) ja Majatalo.org:in (http://www.majatalo.org/phpBB2/index.php) foorumien mainostusosioon. Viime aikoina olen ollut huomaavinani, että pelit täyttyvät aika nopeasti ihan paikallisista, mutta voi olla hyvä idea pyrkiä levittämään mainoksia myös valtakunnallisemmille kanaville.
Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Riffi - 09.03.2008, 19:51:40 ip
Huom! Hanin viesti on jossain määrin vanha. Joku joka on tämän hetkisestä tilanteest ajantasalla voisi lukea ja sen voisi päivittää miten menee tieto larp-kalenteriin.
Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Hani - 11.03.2008, 21:09:03 ip
Mikä kohta on muuttunut? Minä kun en äkkiseltään huomaa mitään muutoksia tulleen sen koommin, vai hä? (Olen kyllä ollut juuri 12 h psykiatrisella suljetulla osastolla häiriintyneiden lasten kanssa - vähän niinku larpissa olis- joten en väitä että olisin kovin tarkkana.)

Mainokset menevät minun kauttani edelleen aivan hyvin larp.fihin. Minulla on sinne ylläpito-oikeudet, joten homma onnistuu suoraan. Yksityisviesteinä tai sähköposteina ei ole mainoksia minulle tullut, joten en ole niitä lisännyt. En ala yksitellen noukkimaan ja muokkaamaan mainoksia täältä foorumilta.
Otsikko: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Hani - 14.11.2008, 17:49:08 ip
Tiedoksi, että minulla on edelleen tunnukset ja oikeudet larp.fin larppikalenterin päivitykseen.
Otsikko: Pohjois-Suomen larppitiedotuslista
Kirjoitti: umbra_anima - 30.03.2009, 21:32:41 ip
Muistutuksena seuraavanlaista!

OIEI:n larp-sähköpostilista on tarkoitettu koko Pohjois-Suomen peleistä tiedottamiseen. Lista on edelleen aktiivisessa käytössä, joten sielläkin kannattaa mainostaa pelejä. Kaikki ihmiset eivät jaksa/muista käydä etsimässä mielenkiintoisia pelejä kaikilta foorumeilta. :) Ei tarvitse olla OIEI:n jäsen voidakseen liittyä tai postittaa listalle.

Postittaaksesi viestin listalle, lähetä viesti osoitteeseen --> larp@oiei.fi

Listalle kannattaapi myös itse liittyä, sen voit tehdä täällä:
http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi
Otsikko: Vs: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Tarantella - 09.01.2012, 16:47:20 ip
Nyt larppien mainostaminen on helpompaa kuin ikinä!

Myös minulla on nyt valtuudet päivittää larp.fi:n kalenteria, joten voin käydä lisäämässä pelimainoksia kaiken kansan luettavaksi. Mikäli haluatte pelienne mainoksia kalenteriin (mikä on suotavaa, sillä sitä kautta saadaan vähän lisää kansallista mainetta myös muille Oulun alueen pelinjärjestäjille), pistäkää minulle maililla toivottu mainos, niin hoidan sen sivuille. Osoite on firafury (at) gmail (piste) com
Otsikko: Vs: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: GiiGi - 09.01.2012, 20:07:32 ip
Hyvä Suska! Oon itte yrittänyt useamman kuukauden saada käyttöoikeuksia tonne kalenteriin, mutta mun sähköposteihin ei oo vastattu niistä kalenterin osoitteista. Miten sää onnistuit? :D
Otsikko: Vs: Pelien mainostamisesta -lue tämä ennen kuin lisäät mainoksen
Kirjoitti: Tarantella - 11.01.2012, 10:50:42 ap
Laitoin kalenterikeijulle vaan sähköpostia. Kyllä se aika nopsaan vastas.