Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

OIEI verkossa => Ideat => Aiheen aloitti: Danju - 10.02.2008, 21:18:41 ip

Otsikko: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Danju - 10.02.2008, 21:18:41 ip
Kuten olette saattaneet kuullakin ollaan OIEI:lle tekemässä uusia nettisivuja. Alla olevan linkin takaa voitte käydä vähäsen hakemassa tuntumaa minkälaiset uudet sivut saattaisivat olla. Toivon tähän topikkiin jäsenistön rakentavia kommentteja sivustoa koskien ja mitä juuri Sinä sivuilta haluaisit.

Myöskin jos olet itse valmis ja osaava tekemään sivujen eteen jotakin ilmoitathan itsestäsi, vaikka tässä topicissa tai laittamalla minulle yksityisviestiä. Erityisesti css -osaajia kaivataan. :)

http://vm0005.virtues.fi:8080

Olethan ystävällinen ETKÄ kommentoi sivuston ulkonäköä, sillä se ei ole mitenkään vielä lopullinen ja tulee varmasti vielä muuttumaan suuntaan josko toiseenkin.
Otsikko: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Kertta - 15.02.2008, 11:32:03 ap
Siirsin ulkonäköideat omaksi topicikseen, niin säilyvät tallessa. Avatkaahan sanainen arkkunne ulkonäköasioista  täällä  (http://oiei.fi/foorumi/viewtopic.php?t=672). Kommentteja kaivataan, jotta niitä voidaan hyödyntää varsinaisessa toteutusvaiheessa.[/url]
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Danju - 24.11.2010, 13:47:46 ip
Herätelläänpä uudestaan tätä aihetta henkiin ko nyt on oikeastikin olemassa uudet nettisivut (Jee!) Eli jos on ideoita tai toiveita koskien uusien sivujen sisältöä niin mulle voi vapaasti kertoilla niitä.

Myöskin saa ilmoittaa, jos on halukas itse tuottamaan sisältöä sivuille.

Laitanpa tähän jo valmiiksi listaa siitä mitä asioita oon aatellut tänne laittaa vähitellen kuhan jouvan jne.

-Pöytäkirjat & toimintakertomukset ja toimintasuunnitelmat
-Lista ja kuvia varaston tavaroista
-Lista jäseneduista
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Joren - 04.02.2011, 09:40:50 ap
Jatkoin tässä työtä foorumin integroimiseksi tähän nettisivupohjaan. Toivoisin tietenkin että uusia ominaisuuksia käytettäisiin, niin että ilmoitettavat tapahtumat linkattaisiin kalenteriin ja vastaavasti ylläpitäjät sitten tekisivät niistä uutisen etusivulle.

Etusivulla näkyviin uutisiin lisäsin RSS-syötteen käsittelyn siten, että tapahtumaan / uutiseen liittyvän foorumikeskustelun kolme uusinta aihetta näkyy uutisten lyhennelmissä vasemmassa palkissa ja "lisää" kohdasta näkyy vielä hieman enemmänkin.

Tarkoituksena on myös mahdollisesti tehdä kalenterin dataa lukeva pätkä koodia, joka näyttäisi tulevat tapahtumat etusivulla. Jos joku kokee olevansa PHP/MySQL-kieliä sujuvasti puhuva, voi ilmoittautua.

******************************
RSS-syötteet tältä meidän foorumilta saa SMF:n omien ohjeiden mukaisesti aivan normaalisti: Englanninkieliset ohjeet (http://"http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=25009.0")

eli lyhenneltynä suomeksi: seuraavalla linkillä voitte tallentaa syötteen kotiselaimeenne ja saatte päivitykset foorumin tapahtumista!

http://oiei.fi/forum/index.php?action=.xml;type=rss2
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: umbra_anima - 05.02.2011, 18:42:00 ip
Oli tosi ovela tuo foorumikeskustelun päivittyminen uutisiin. Hienoa työtä Jori! Kotisivu alkaa viimein näyttää siltä että oltaisiin aktiivisesti olemassa :)
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Joren - 06.02.2011, 13:51:31 ip
Oli tosi ovela tuo foorumikeskustelun päivittyminen uutisiin. Hienoa työtä Jori! Kotisivu alkaa viimein näyttää siltä että oltaisiin aktiivisesti olemassa :)

Tuommoset jutut on ihan metkoja tehdä silloin kun on aikaa, mutta suoraan sanottuna niihin tarvii vain lähinnä ideoita... olen suunnittelemassa sellaisen lisän tosiaan vielä että foorumin kalenteri, johon voi linkata minkä tahansa threadin jne. niin että tulevat tapahtumat näkyisi siinä etusivulla kanssa.

Jos keksitte jotain hyödyllistä, niin kirjoittakaa tai sanokaa siitä!
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Joren - 07.02.2011, 00:34:44 ap
Ja kappas, niin valmistui automaattinen kalenterisyötekin. Nyt voin vain suositella että ihmiset alkaisi harrastamaan kalenterin käyttöä, niin mainos menisi aina suoraan etusivulle ilman välikäsiä, vaikkakin vain linkkinä. Ylläpito tekee sitten peleistä ja muista "oikeat" uutiset sen lisäksi.
Otsikko: Vs: OIEI:n uudet webbisivut
Kirjoitti: Joren - 22.04.2011, 21:34:17 ip
Sivuille on lisätty rekisteröitymiseen uuden tyyppinen captcha-ohjelma. Se toivottavasti pitää botit nyt loitolla jonkin aikaa.