Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

Arkisto => Hallitus tiedottaa 2008 => Aiheen aloitti: umbra_anima - 29.03.2008, 18:28:01 ip

Otsikko: Kevätkokous 31.3 S-treffeillä
Kirjoitti: umbra_anima - 29.03.2008, 18:28:01 ip
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään S-treffeillä maanantaina 31.3.2008 kello 18.30 alkaen osoitteessa Lassinkallionpolku 4 (Tuiran nuorisotalo).

Yhdistyksen kevätkokouksen tehtävänä on vuoden 2007 toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen ja taseen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2007 hallitukselle sekä muiden mahdollisesti esiin tulevien asioiden käsittely.

Tarjolla sääntömääräisten asioiden lisäksi kahvia, pullaa ja hyvää seuraa.

Teidät tervetulleeksi toivottaa:

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n hallitus,
eli Tero, Hanne, Elina, Matti, Karoliina ja Kaisa
Otsikko: Kevätkokous 31.3 S-treffeillä
Kirjoitti: umbra_anima - 29.03.2008, 18:28:42 ip
Ensi maanantaina. Muistathan tulla paikalle?
Otsikko: Kevätkokous 31.3 S-treffeillä
Kirjoitti: umbra_anima - 02.06.2008, 22:38:40 ip
Tässä, viimein, kevätkokouksen pöytäkirja

OIEI:n kevätkokous 2008
Ajankohta 31.3.2008 klo 18.30 alkaen
Paikka: Tuiran nuorisotalo, Lassinkallionpolku 4, Oulu

§1   Kokouksen avaaminen

   Hallituksen puheenjohtaja Tero Säkkinen avasi kokouksen klo 18.40.

§2   Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen, läsnäolijat

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Läsnäolijat: Tero Säkkinen, Matti Timonen, Kalle Askola, Kreeta Askola, J-P Heikkinen, Markku Peltoniemi, Kaisa Vainio, Juho-Kalle Pekkala, Maria Järvinen, Mikko Heiskanen (saapui kohdassa 6§), Anna-Maija Räihä (saapui kohdassa 9§).

§3   Esityslistan hyväksyminen

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. Lisättiin kohtaan §9 ”hallituksen varajäsenten valinta”.

§4   Kevätkokouksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tero Säkkinen,
varapuheenjohtajaksi Matti Timonen
ja sihteeriksi Kaisa Vainio.

§5   Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Matti Timonen ja Kalle Askola. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

§6   Vuoden 2007 toimintakertomuksen vahvistaminen

Mikko Heiskanen saapui kokoukseen.

Toimintakertomus hyväksyttiin muutoksin ja lisäyksin, muutokset toteuttaa kokouksen sihteeri. Toimintakertomus on pöytäkirjan liitteenä.
.

§7   Vuoden 2007 tilinpäätöksen ja taseen vahvistaminen
   
Vuoden 2007 tilikauden tulos on 942,31 euroa. Vahvistettiin vuoden 2007 tilinpäätös ja tase. Tilintarkastuskertomus on pöytäkirjan liitteenä.

§8   Vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2007 hallitukselle

Vastuuvapaus myönnettiin vuoden 2007 hallitukselle.


§9   Vuoden 2008 tilintarkastajien ja hallituksen varajäsenten valinta.
   
Anna-Maija Räihä saapui kokoukseen.

Valittiin tilintarkastajiksi Tuukka Ervasti ja Anna-Maija Räihä. Heidän varatilintarkastajikseen valittiin Lauri Gardner ja Joona Kaikkonen siten, että Lauri Gardner on Tuukka Ervastin henkilökohtainen varatilintarkastaja ja Joona Kaikkonen Anna-Mäija Räihän henkilökohtainen varatilintarkastaja.

Hallituksen varajäsenet Mikko Heikura ja Niina Kouva ovat kirjallisesti anoneet eroa varajäsenyydestä. Valittiin uusiksi varajäseniksi Maria Järvinen ja Markku Peltoniemi.

§10   Tapahtumien turvallisuus- ja siivousvastaavat

Siteerattiin edellisen hallituksen kokouksen päätöstä turvallisuus- ja siivousvastaavista (liitteenä). Keskusteltiin asiasta, ja päätettiin antaa ohje, että siivousvastaavan ja turvallisuusvastaavan on huolehdittava vastuunsa alaisten asioiden sujumisesta pelipaikalla ja tarvittaessa puuttua asioihin. Olisi myös hyvä, jos siivousvastaava ja turvallisuusvastaava luettaisiin osaksi pelinjohto-organisaatiota, jotta he voivat ottaa kantaa pelinjohdon suunnitelmiin turvallisuus- ja siivousasioissa. Hyvä olisi myös laatia loppusiivoussuunnitelma. Todettiin, että kuitenkin viimekädessä vastuu jää pelinjärjestäjille.

§11   Muut esille tulevat asiat
   
Hallituksen puheenjohtaja Tero Säkkinen lupasi roolipelilomakkeen ilmestyvän pian käyttöön.

§12 Kokouksen päättäminen

   Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.51.LIITE

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry – OIEI
Toimintakertomussaaga 2007

JÄSENET

Jäsenistö ja jäsenedut

Vuonna 2007 OIEI:ssä oli 110 jäsentä, mukaan lukien 10 kunniajäsentä. Kaupungin nuorisotoimen piiriin, eli iältään alle 29-vuotiaisiin, näistä kuului 100. Jäsenten ikähaitari liikkui 5-36 vuoden välillä keski-iän ollessa 21.

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2007 oli 2 euroa. Jäsenmaksulla yhdistyksen jäsen sai käyttöönsä seuraavanlaisia etuja:

OIEI tukee pelien järjestämistä rahallisesti hallituksen harkinnan mukaan. Järjestöllä on larppeja varten myös erilaista tavaraa, kuten lavastustarvikkeita, maskeerausvälineitä, astioita, taisteluvälineitä ja ensiapulaukku joita säilytetään varastolla. Kaikilla jäsenillä on oikeus käyttää OIEI:n varastoa. Oulun kaupungin nuorisojärjestönä OIEI saa toiminta-avustusta ja ilmaisen käyttöoikeuden nuorisotiloihin. Lisäksi kaupungilta voi hakea erillisiä kohdeavustuksia ja lainatavaraa. Jäsenet voivat anoa matkakorvauksia muilla paikkakunnilla järjestettäviin larppeihin osallistumista varten. Jäsenet voivat osallistua OIEI:n larppeihin ja muihin tapahtumiin normaalia edullisemmin. OIEI:llä on Suomen Liveroolipelaajat ry:n hyväksymä käytännönläheinen NoRules-säännöstö, joka on kaikkien OIEI:n pelinjärjestäjien vapaassa käytössä.

Vuoden 2007 alussa suunniteltiin OIEI:lle uusi jäsenkortti (iki)vanhan kortin tilalle.

Lisäksi jäsenet saivat oululaisissa liikkeissä jäsenkortilla seuraavat alennukset: Fantasiapelit: -10% alennus roolipeleistä, lautapeleistä, romaaneista, rekvisiitasta, aseista, nopista ja ”sälästä”; Löytö-pala: -10% kaikista ostoista; Ompelutalo: -10% ompelutarvikkeista; Pilapala: -10% alennus Grimas-maskeeraustuotteista; Public House Graali: K-treffien aikana Guinnes 5,00 e, Crowmoor-siideri 5,00 e, alkoholiton drinkki toiveen mukaan 2,00e; Raijan Puoti: alennus vuokrapuvuista tapauskohtaisesti; Tähtitori-kirpputori: Pöytävuokrat: 2vko yhden hinnalla, rastat, pikkuletit, rastojen pidennykset ja korjaukset -25%.

HALLINTO

Yhdistyksen kokoukset

OIEI ry:n kokouksia oli kolme. Kevätkokous pidettiin 31.3.2007, syyskokous 29.10.2007 ja toinen syyskokous 17.12.2007 Tuiran nuorisotalolla (Lassinkallionpolku 1).

Hallitus, hallituksen kokoukset ja hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt

Alkuperäiseen hallitukseen kuuluivat puheenjohtaja Kalle Askola, varapuheenjohtaja ja ruoska Hanne Saarikoski, kirjanpitäjä ja rahastonhoitaja Tero Säkkinen, sihteeri Minna Anttila, tiedottaja Mikko Heikura, Kaisa Vainio ja varajäsenet Lotta Vaattovaara, Laura Leinonen ja Joonas Oja. Kaisa Vainio valittiin sihteeriksi kokouksessa 11/2007 Minna Anttilan erottua tehtävästään ja hallituksesta. Varajäsenet erosivat tehtävästään vuoden 2007 aikana, eikä uusia varajäseniä valittu. Hallitus kokoontui yhteensä 15 kertaa, joista yksi kerta oli epävirallinen järjestäytymis- ja suunnittelukokous.
Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt olivat varastovastaava Tiia Kekkonen, larppivastaava Mikko Heikura, nettivastaava Mikko Heikura, S-treffi- ja jäsenvastaava Tero Säkkinen, K-treffivastaava Matti-Pekka Heikura ja varalarppivastaava Minna Anttila. Tapahtumaraportit keräsi Hanne Saarikoski ”ruoskan” ominaisuudessa. Jokaiseen tapahtumaan määrättiin erikseen turvallisuusvastaava. Mikko Heikura vapautettiin nettivastaavan tehtävästään kokouksessa 11/2007,  Kaisa Vainio valittiin varatiedottajaksi kokouksessa 12/2007 ja Rauli Puuperä nettivastaavaksi viimeisessä kokouksessa 14/2007.

Tilintarkastajina toimivat Matti Timonen ja Janne Hurskainen (jääväsi itsensä tehtävästä).

Talous ja hankinnat

Tilinkäyttöoikeus oli Tero Säkkisellä ja Kalle Askolalla.

Rahaa suunnattiin vuonna 2007 pääasiassa larppien järjestämiseen ja larppitarvikkeiden hankintaan. Tapahtumien kulut katettiin kuitenkin pääasiallisesti osallistumismaksuista saaduilla tuloilla. Rahaa käytettiin myös matkakorvauksiin muiden paikkakuntien tapahtumiin osallistumisesta ja maksoimme tapahtumien järjestäjille aiheutuneita henkilökohtaisia kuluja, esimerkiksi bensakuluja. OIEI:n varaston vuokra vei oman osansa yhdistyksen varoista. Varastolla toteutettiin inventaario jossa luetteloitiin suuri osa yhdistyksen omaisuudesta, joskin se on toistaiseksi viimeistelemättä.

Hankimme yhdistykselle toimintaa varten ostamalla ja valmistamalla lavaste-, maskeeraus- ja ensiaputarvikkeita sekä astioita. S-treffeille ja yhdistyksen kokouksiin hankittiin kahvia, teetä ja pullaa. Lisäksi vastuullamme oli POLY ry:n savukoneen säilyttäminen ja huolto. Suurempia hankintoja vuoden 2007 aikana oli 40 kappaleen lautasastiasto ja monenlaisiin peleihin sopivat viinilasit ja perusjuomalasit. Muita hankintoja olivat muun muassa kynttilänjalat ja radiopuhelimet.

Tiedottaminen

OIEI ry:n kotisivut (www.oiei.fi) ja ennen kaikkea niiden yhteydessä toimiva foorumi osoitteessa www.oiei.fi/foorumi, toimivat ajankohtaisen tiedon välittäjinä. Nettisivuissa huomattiin runsaasti puutteita, jonka tähden päätettiin perustaa OIEI:lle uudet uljaat ja toimivat wikipohjaiset nettisivut. OIEIwikiin kerätään myös kaikki lomakkeet, asiapaperit, valokuva-arkisto ynnä muuta hyvää ja mielenkiintoista materiaalia.

Käytössä olivat lista@oiei.fi ja larp@oiei.fi –sähköpostilistat. Koko pohjoisen suomen kattava larp-lista on tarkoitettu ilmoituslistaksi larpeille ja muille tapahtumille. Toinen lista on tarkoitettu tiedottamiselle ja larppiaiheisille ja niitä sivuaville keskusteluille pääasiassa OIEI:n jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Hallituksella oli käytössä oma postituslistansa. OIEI:n tapahtumista tiedotettiin myös Suomen Liveroolipelaajien larp-kalenterissa ja Rovaniemen Liveroolipelaajien foorumilla.

Jäsenistölle lähetettiin edellisten vuosien käytäntöjen mukaan jäsentiedotteita järjestön toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Vuoden 2007 aikana siirryttiin sähköisen jäsenkirjeen käyttöön. Toimintakaudella tehtiin myös suunnitelmia mainoskampanjasta.

OIEI mainosti itseään myös kesän 2007 Ropeconissa Espoossa, joka on valtakunnallinen, tuhansia roolipelaajia yhteen kokoava tapahtuma. Tapahtumaan osallistui runsaasti OIEI:läisiä, ja OIEI oli vuokrannut yhdistyspöydän edustustarkoitusta varten. OIEI jäi mieliin Ropecon-kävijöitä viihdyttäneellä ja suosiota saaneella tanssi-show’lla.


TOIMINTAMUODOT

S-treffit

S-treffit, eli kaikenikäisille tarkoitettu viikoittainen tapaaminen järjestettiin vuonna 2007 joka maanantai klo 18.00-21.00 Tuiran nuorisotalolla osoitteessa Lassinkallionpolku 1. S-treffeillä niin uudet kuin vanhatkin jäsenet voivat tutustua ja viettää aikaa yhdessä neutraalissa ympäristössä. S-treffeillä keskusteltiin larppaamiseen liittyvistä ja liittymättömistä asioista, juotiin kahvia ja teetä, suunniteltiin larppeja, harjoiteltiin bofferimiekkailua ja pelattiin biljardia. Vuoden 2007 aikana S-treffeille kokoonnuttiin yhteensä 44 kertaa.

K-treffit

K-treffit, eli täysi-ikäisten tapaaminen järjestettiin joka kuukauden toisena tiistaina Public House Graalissa. K-treffeillä keskusteltiin larppaamisesta ja peleistä ja vietettiin mukavaa iltaa yhdessä. K-treffit järjestettiin vuoden aika yhteensä 12 kertaa.

Taisteluharjoitukset

Useissa larpeissa simuloidaan taisteluja leikkiasein, joko pehmustetuin miekoin tai softair-pyssyin. OIEI:lle on tärkeää, että jäsenistöllä on asialliset taidot näiden käsittelyssä ja peliympäristössä toimimisessa. Osa jäsenistämme käy muiden järjestämissä taisteluskenaarioissa Oulussa ja muualla suomessa. S-treffien yhteydessä harjoiteltiin ahkerasti bofferimiekkailua.

Pöytäroolipelit

Jäsenistömme pelaa paljon keskenään myös pöytäroolipelejä useilla eri kokoonpanoilla. Vuonna 2007 aloitettiin tietojen kerääminen pöytäroolipelien pelaamisesta, mutta ilmoituksia pöytäroolitoiminnasta saimme kokoon hyvin vähän.

Alajaostot

OIEI:llä on alajaostotoimintaa, jonka tarkoituksena on johonkin larppaamisen osa-alueeseen syventyminen tai jäsenten larppaamiseen liittyvä muu toiminta. OIEI:n alajaostotoimintaa on TK, eli tutkimus- ja kehitys. TK tutki vuonna 2007 polyuretaanin käyttöä materiaalina scifi-propeissa, teki kipsivalukokeiluja, elektronisia vimpaimia sekä tutki vacuform- muovin käyttöä. Lisäksi järjestettiin runsaasti keskiaikaisten tanssien harjoituksia ja musiikkipiiritoimintaa. Musiikkipiiri kokoontui yhteensä 10 kertaa, ja tanssiharjoituksia järjestettiin 12 kertaa. Musiikkipiiri syntyi jäsenten innostuksesta ja siellä soitettiin ja laulettiin kansanmusiikkia. Tanssiharjoituksia alettiin pitää jäsenten pyynnöstä, ja sittemmin tanssiharjoituksia on pidetty larppeja varten. Näitä päästiinkin hyödyntämään peleissä.  

YHTEISTYÖ MUIDEN TAHOJEN KANSSA

OIEI:ssä kaikki toiminta vaatii yhteistyötä, pienet projektit vähemmän ja suuret valtavasti. Pieneenkin peliin on saatettu hakea pelaajia satojen kilometrin säteeltä tai Etelä-Suomesta saakka. OIEI:n jäsenten varaan lasketaan myös lähialueiden larppiseuroissa, joiden järjestämisissä peleissä OIEI:n jäseniä saattaa olla jopa valtaosa. Meillä on mahdollisuus järjestää reilusti suurempia tapahtumia kuin mitä oma jäsenistömme mahdollistaa. Suurinkiin peleihin riittää tulijoita kaukaa kunhan vain aihe on sopivan kiinnostava ja tiedotus on hoidettu hyvin. Tästä syystä ylläpidämme suhteita läheisiin ja kaukaisempiinkin larppiseuroihin ja larppaajiin.


Larppimatkailu on huomattu oivalliseksi keinoksi monipuolistaa jäsenistömme pelikokemuksia varsinkin kotipaikkakunnan hiljaisina aikoina. Jäsenistöämme olikin vuonna 2007 yhteistyössä ja/tai kävi seuraavien paikkakuntien tai larppiseurojen tapahtumissa: Harharyhmä ry (Oulu), Kempeleen larppaajat (Kempele) ja Rovaniemen Liveroolipelaajat (Rovaniemi). Huomasimme lähialueille ilmestyneen myös uusia larppiyhteisöjä (Pohjanmaan Helmen Liveroolipelaajat, Haapavesi), joiden kanssa teemme mielellämme tulevaisuudessa yhteistyötä. Rovaniemen Liveroolipelaajien hallituksen kanssa pohdittiin sopivia yhteistyön muotoja.

Pohjois-Pohjanmaan larppijärjestöjen yhteistyöelin POLY:ry on huomattu jo pitemmän aikaa toimimattomaksi riippakiveksi. Pohjoispohjanmaan Larppiyhdistykset ry on yhdistänyt OIEI:tä, Harharyhmää ja Rantakäärmeen Klaania (Raahe). Näistä Rantakäärmeen Klaani on ollut toimimaton yhdistys jo pitemmän aikaa. Vuonna 2007 OIEI ajoi POLY ry:n lakkauttamista, mikä toteutettiin, ja samalla kiinnitettiin huomiota uusiin yhteistyön mahdollisuuksiin entisten ja uusien ystäväyhdistysten ja ryhmien kanssa.

Yhteistyötä on tehty myös muiden tahojen kanssa esimerkiksi tilojen vuokraamisen suhteen. Olemme olleet yhteistyössä Oulun kaupungin nuoriso- ja kulttuuritoimen kanssa, kaupunginteatterin kanssa ja käyttäneet myös muiden virastojen kuten esimerkiksi Teknisen keskuksen palveluja. Myös Oulun ulkopuoliset tahot, kuten Kiimingin seurakunta, ja yksityishenkilöt ovat tukeneet toimintaamme muun muassa luovuttamalla tiloja käyttöön tai tekemällä tavaralahjoituksia. Oulun keskiaikaseuran kanssa tehtiin yhteistyötä tanssiharjoitusten merkeissä. Vuonna 2007 uutta oli yhteistyö Zombie Walk Oulu tapahtuman kanssa, yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa.

Jäseniämme on osallistunut muun muassa seuraaviin muiden tahojen järjestämiin larppeihin ja tapahtumiin:

Oulussa

Zombie Walk Oulu 29.9.2007, Oulu
Maracon 19, 16. - 18.11.2007, Oulu, järjestäjä: Harharyhmä ry
Pelikarnevaalit 2, Marraskuu 2007, Oulu

Oulun lähialueilla

Falcon's Nest - Reloaded 27.-28.1.2007, Haapavesi, järjestäjä: Pohjanmaan Helmen Live-roolipelaajat; Antti Hiltunen, Elias Heiska, Jukka Jääskelä  
Satujenmaa II gRiEfPLAY 9.-11.2.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat; Jori Hiltunen, Aleksi Pöykkö, Valtteri Niskavaara
Void - Tyhjiö 20.-22.4.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat; Jonne Karila
Bom Bay Basan Hovissa 26.5.2007, Tornio, järjestäjä: Hanna Friman-Micklin
Euroopan naisteatteri festivaalit 7.-10.6.2007, Tornio, järjestäjä: Teatteri Elämys Eukot
Evil's Playground 15.-17.6.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat ; Anniina Yliniemelä
MacNolten aika 13.-15.7.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat ; Jori Hiltunen
Aivomyrsky  25.8.2007, Kiiminki, järjestäjä: Jarkko Iisakka
MacNolten aika II: Ristien varjossa 22.9.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat ; Jori Hiltunen
Keskiyön kerho 2.-4.11.2007, Rovaniemi, järjestäjä: Rovaniemen Liveroolipelaajat; Valtteri Niskavaara ja Emmi Tähtinen

Muualla Suomessa

Hämärän rajamailla - Osa 7: Mirage 19.5.2007, Jyväskylä, järjestäjä: Topi Jauhiainen
Ropecon 10.-12.8.2007, Espoo , järjestäjä: Ropecon ry

Ulkomailla

Knudepunkt 15.-18.2.2007 Tanska, järjestäjä:


Larpit ja larppitapahtumat

OIEI:n jäsenet järjestivät vuonna 2007 yhteensä 13 larppia ja tapahtumaa. Vuoden aikana peruuntui monta larppia, jonka johdosta toimintaa ei saatu järjestettyä suunniteltua määrää ja esimerkiksi yhdistyksen tulot jäivät suunniteltua pienemmiksi. Peruuntuneiden pelien tilalla järjestettiin muita larppeja tai tapahtumia, joista ei kuitenkaan saatu yhdistykselle tuloja. Jäseniämme osallistui 16:een muiden järjestämään larppiin tai tapahtumaan. Vuonna 2007 jatkettiin edellisvuosien laadukasta ja monipuolista linjaa.

OIEI järjestää ensisijaisesti larppeja. Muuta toimintaa on järjestetty mikäli resursseja ja kiinnostusta on riittänyt. Muut tapahtumat ovat olleet virkistys- tai harrastustoimintaa jäsenille. OIEI:n linjana on tukea ensisijaisesti kaikille avoimia larppeja genrestä ja toteutustavasta riippumatta. Tuemme myös kokeilullisia hankkeita, sillä ne ovat tärkeitä harrastuksen kehittämisen ja larppaajien mielenkiinnon kannalta.

AAA^2, 2. - 4.3.2007 Tuiran Nuorisotalo, Oulu

Mikko Heikuran järjestämä, jo perinteeksi muodostunut videoviikonloppu mukavan yhdessäolon merkeissä. Tapahtumaan osallistui noin 16 henkilöä.

Kettilmundssonin familian talvipäivä 10.3.2007, Sanginjoen leirikeskus,  Oulu

Niina Kouvan järjestämä vuoteen 1378 sijoittuva liveroolipeli. Larpissa oli mukana 33 henkeä.

OIEI:n Kesäkauden avajaiset ´07, 14.4.2007, Sanginjoen leirikeskus, Oulu

Mikko Heikuran järjestämä viikonlopputapaaminen larppaajille. Avasimme kesän ja grillikauden Sanginjoen maisemissa. Tapahtumaan osallistui noin 16 henkilöä.

Ketunhäntä 4. - 6.5.2007,  Sanginjoen leirikeskus, Oulu

Low-fantasia-genreen luokittuva rattoisa majatalopeli outoine vieraineen ja juonitteluineen. Larppiin osallistui 31henkeä. Samana viikonloppuna Mikko Heikura järjesti Anomalia-larpin, jossa tuli sellainen olo ”että ihan kuin tämä olisi tapahtunut joskus aikaisemminkin”.

PUNK! 2.7.2007 Koppanan Leirikeskus, Oulu

Mikko Heikuran järjestämä liveroolipeli kahdeksankymmentäluvun kuvitteellisten punkkareiden toilailuista. Larpissa seurattiin myös live-punk-keikkaa. Larppiin osallistui 18 henkilöä.

Puolueettomasti Teidän 3.7.2007 Koppanan leirikeskus, Oulu

Niina Kouvan kirjoittama fantasia-aiheinen tiivistunnelmainen neuvottelupeli jota pelattiin myöhään yöhön. Larpissa oli mukana 24 pelaajaa.

Kaukana Kaskesta 4.7.2007, Koppanan leirikeskus, Oulu

Tero Säkkisen ja Hanne Saarikosken järjestämä riemukkaan juhlaisa ja kesähenkinen fantasialarppi.
Larpissa oli mukana 31 henkeä.
 
Piiritys 27. - 29.7.2007, Sanginjoen Leirikeskus, Oulu

Mikko Heikuran järjestämä lyhyt airsoft skenaario Sanginjoen maastossa. Softairtapahtumassa oli 13 osanottajaa.
 
Fashion Party: 4.8.2007, Maikkulan nuorisotalo, Oulu

Janne Harpelan ja Hanna Puolakan järjestämä hyväntekeväisyysmuotinäytöksen ympärille rakentuva eloroolipeli. Pelissä nähtiin huippumuotia, hyviä aikeita, huumaavaa tunnelmaa ja suihkuseurapiirejä. Larppiin osallistui nelisenkymmentä henkeä.

OIEI:n Halloween 19. - 21.10.2007 Koppanan Leirikeskus, Oulu

Mikko Heikuran ideoima perinteinen halloweenrymistely zombeilla kuorrutettuna Koppanan kylmyydessä. Osanottajia tällä tapahtumalla oli 23.

AAA ´07, 16. - 18.11.2007, Tuiran nuorisotalo, Oulu

Mikko Heikuran ja Karoliina Kemppaisen järjestämä kolmas Autumn Anime Allnighter. Japanilaisen animaatioviihteen ohella oli paikalla lautapelejä, konsolipelejä ja boffereiden eli pehmomiekkojen rakentelua ja kalistelua. Jäseniä osallistui tapahtumaan 27.

Tarinoita Talvivaarasta 14. - 16.12.2007, Sanginjoen Leirikeskus, Oulu

Niinan Kouvan muumiaiheinen jouluinen liveroolipeli, joka oli samalla OIEI:n pikkujoulupeli. Larpissa koettiin mukavaa tunnelmaa ja iloista joulumieltä. Tapahtumaan osallistui 35 henkilöä.

Legacy of Void, 7.- 9.12.2007, Suvelan leirikeskus, Kiiminki
 
Jonne Karilan järjestämä vankila-aiheinen larp, joka oli jatkoa aiemmin keväällä järjestetylle Void-larpille. Tapahtumaan osallistui 36 larppaajaa.