Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HemmiEinari

Sivuja: [1]
1
Pelinjohto kiittää, täältä suunnalta tulleita pelaajia, joita ei tosin ollut monta.

Kiva, että edes muutama tuli.

2
Noin, nyt pitäisi näkyä. Kiitoksia huomautuksesta.

3
"Vuosi 2218 lähenee loppuaan ja Marsin pääkaupungin, New Berlinin alapuoliset tunnelikompleksit ovat kaaoksen vallassa. Veri virtaa valtoimenaan jengiläisten pitäessä valtaa katutason alla, minne virkavallalla ei ole mitään asiaa. Tästä huolimatta tavallinen kansa jatkaa normaaleja rutiinejaan tietämättä mikä heitä odottaa."

Saaga jatkuu! Synkkää ja angstista kyberpunkkia vajaalle 200 osallistujalle. Juonittelu- ja tunnelmapainotteinen peli sijoittuu ala- ja ylämaailman kohtauspaikkaan, Mirage -nimiseen baarin ja sen välittömään läheisyyteen. Hahmoja tarjolla laidasta laitaan aina pukumiehistä jengiläisiin. Peli pohjautuu osaksi aikaisempien pelien tapahtumiin, mutta sopii hyvin myös uusille pelaajille. Pelimaksu 17€, pelin kesto reilut 6 tuntia, juonen etenemisestä riippuen. Aseina air-softit pum-säännöin sekä lateksit ja hienot bofferit, joita tullaan rajoittamaan. Ikäraja 16, pelin käsittelemien rankkojen teemojen takia.

http://www.saunalahti.fi/jokilaht/rajamailla <--- Tuolla kotisivut, siellä ilmottaudutaan.

Kannattaa tulla, monen vuoden jälkeen parasta cyberiä mitä suomessa järjestetään. Näin pienesti kehuen.

Sivuja: [1]