Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - arlene`

Sivuja: [1] 2
1
Minun autossa on vielä kolme avointa paikkaa kyytiä kaipaileville. Lähen ajeleen pelipaikalle Oulusta päivällä/iltapäivällä, tarkotuksena ois päästä liikkeelle viimeistään kolmelta. Kyytiin on hyppäämässä mr J. Laine Kemistä, eli jos sieltä suunnalta joku kaipaa kyytiä niin onnistuu kyllä koukata mukaan. Parhaiten minut saa kiinni tekstiviestillä numerosta 040 419 5659.

2
mie olen miettiny samaa kuin jori. toivottavasti on edelleen tulossa

3
Piähän tyttö peli ni meki päästään täältä pohjosesta takas "mieltälämmittävälle" leikkikentälle (: ko ei täällä semmosia oo! :( ainakaan ennään :<

<3 hanna ja muffe ainaki :]

4
Toinen Hurmiskahuutelu huudeltu äskettäin tänään noin kello puoli yksitoista. Huutelehan takaisin jos et ole sattunut saamaan. 8O

5
Ensimmäinen Hurmiskahuutelu lähtenyt matkaan eilen iltapäivällä. Ilmoita jos et ole saanut omaasi. Ainiin ja btw peliin on vielä muutama avoin paikka.

<3

6


HURMRONDIN HÄTÄKUTSU v. 1.1

”Siitä on nyt kulunut 300 vuotta, kun suuri sota käytiin. Ihmiset kääntyivät palvomaan kuuta, ja heidän tietonsa ja taitonsa nousi nopeammin kuin minkään muun kansan tässä maassa. Tarina kertoo, että viimeisinä vuosina, ihmisten suurista kaupungeista nousi jatkuvasti suuri sankka savu. Puhutaan jopa, että ihmiset löysivät ikuisen elämän salaisuuden. Tämä oli kuitenkin liikaa, ja niin haltiat, örkit ja kääpiöt muodostivat ”Tulen ja Teräksen” sopimuksen. Hetkenä, jota ihmiset eivät osanneet odottaa, nousivat muut kansat sotaan ihmisiä vastaan.

Nyt, satoja vuosia jälkeen, ihmisorjat ovat kadonneet metsistä ja kaupungeista. Valoja syttyi suuriin ihmiskaupunkeihin ja savu alkoi jälleen nousta suurista ja pimeistä horneista, jota kaupungeissa oli monia. Monet herrat ja lordit yrittivät hakea omat orjansa takaisin, mutta kaatuivat kuolleena näkymättömien nuolien toimesta jo kauas kaupunkien muureja. Toisilleen vihoissaan, kansat eivät silti voi yhdistyä ja lopettaa kasvavaa uhkaa, mitä ihmiset ovat jälleen kasvattamassa.

Pimeys on palannut metsiin, ja kansa käy levottomaksi kun kuninkaat evät pysty takaamaan heidän turvallisuuttaan tämän uuden pimeyden alla. Kaupunkiin jääneet ihmisorjat teloitettiin, tai kahlittiin niin, etteivät he pääse karkaamaan ja toimimaan kuunpalvojien uhrina kaupungeissa.”


~~~~~

Peli sijoittuu Hurmrondin Syvälaaksoon kutsumaan neuvonpitoon, johon osallistuvat kaikkien vapaiden kansojen johtajat pohtimaan Pohjoismaan tulevaisuutta ja keskinäisiä välejään. Peli on vakavamielinen vaikka sisältää keventäviä tekijöitä.

Pelin ensimmäinen versio pelattiin keväällä 2008, ja nyt olisikin aika palata Syvälaakson kiehtoviin maisemiin. Hurmrondin hätäkutsun muunnellussa versiossa hahmot ovat samat, mutta juonta on muunneltu hieman fantsumpaan suuntaan pelaajien iloksi ja päiden menoksi. Kyseessä on siis vanhan tutun uudelleenpelautus hieman uusilla mausteilla.

Jännityksen ja juonen rakenteen säilyttämiseksi vanhat pelaajat sijoitetaan erilaisiin hahmoihin kuin ensimmäisessä pelissä. Emme suosi vanhoja pelaajia, eikä edellisessä pelissä oleminen ole pelaajalle eduksi. Vanhoille pelaajille pyritään antamaan hahmot, joiden funktio sijoittuu enemmän fiilistelyyn kuin suoraan toimintaan.

~~~~~

Missä: Rovaniemi, Leirikari
Milloin: 15.-17. toukokuuta
Montako: n. 25, varalle otetaan myös
Paljonko: 5-10e

Pelinjohto toivoo pientä panostusta proppaamiseen, mutta suosii yksinkertaisia ratkaisuja.

Peliä koskevat kysymykset ja peliin ilmoittautumisen voi osoittaa satujenmaa at gmail.com.

~~~~~

Peliin ilmoittautuminen

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Linkki kuvaan:
Larppikokemus:
Erityisosaaminen ja muut random skillit:
Mainittavat sairaudet/erikoisruokavaliot:

Tuottaako sinulle ongelmia keskustelun käyminen englanniksi?
Näetkö olemattomia?
Oletko utelias? Liiankin?
Unohteletko asioita? Paljonkin?

Olitko mukana ensimmäisessä pelautuksessa? Mitä pelasit?
Mitä et tahdo pelata:
Haluatko vakavan vai keventävän hahmon:
Haluatko propata enempi:
Vapaa hahmotoive:

Jos voisit olla minkä tahansa fantasiarodun edustaja, olisit:
Jos voisit tuhota yhden fantasiarodun maailmankaikkeudesta, minkä ja miksi:

Oliko vielä jotain?:

7
Menneet tapahtumat 2009 / Ropecon 2009; 31.7.-2.8, Espoo
« : 06.03.2009, 01:46:27 ap »
källin tämän suoraan meän foorumille myös :Þ

9
kesällä 2009 :) kesän 2008 kaikki pelinjohdolle sopivat ajankohdat sattui oleen sellaisia että ne ei sopineet kovinkaan monille pelaajista. joten nykyisten suunnitelmien mukaan peli siirtyy kesään 2009, toivotaan parempia ilmoja kuin viime kesänä :|

10
Hiiohei arvon toverit.

Valitettavasti pelinjohto joutuu siirtämään peliä, sillä pelille varattu ajankohta on osoittautunut mahdottomaksi erinäisten syiden takia. Samasta syystä pelipaikka muuttuu myös. Pelinjohto etsiin uuden ajan ja paikan mahdollisimman pian ja ilmoilee sitten asiasta myös teille. Pitäkää silmät ja korvat auki ja tarkkailkaa sähköpostejanne. Pidetään pontikat kiehumassa ja syleksitään lattialle entiseen malliin. Jihaa!

PJ:t H & J

11
anniinalle kiitos pelistä. ensi peliin sitten enempi hahmonkirjottajia vai mitä :)

nukkeperheelle anteeksi. en vaan tuntenu oloa kotoisaksi teän kanssa. sniis. meen viilteleen.

minun ottamia ihmefotoja matkalta ja pelipaikalta (muutamia). enjöy

puolakan hannalle kiitos pelin aikana kuvaamisesta. hienoja olivat. täältä muffen kameralla hannan ottamia kuvia

ruoka oli hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi... *möystää spydäriä* kiitos nakeille.
kiitos muffelle

quitmo.

</3 Morticia

12
pelimaksu on kaikille osallistujille sama ikään, sukupuoleen tai yhdistykseen katsomatta

13
Pelin ajankohta ja paikka ovat vihdoin selvinneet. Peli pidetään Koppanan leirikekuksessa Oulussa ajalla 18.-20.7.
Pelimaksuksi on varmistunut 10€, jolla pelaaja tulee saamaan villin elämyksen lisäksi hieman murkinaa nassuunsa, sekä kuskit mahdollisesti bensarahaa.

lopuksi tärkein: muutamia peruja on tullut, joten AVOIMIA PELIPAIKKOJA LÖYTYY VIELÄ. ilmottautua saa osotteeseen fingerbb@gmail.com

*pelin johto*

14
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / PELI TÄYSI
« : 28.02.2008, 23:55:24 ip »
JIIHAA

Arvon villit mystiset irstaat toverit, saanen täten ilmoittaa pelin olevan täysi. Onneksi olkoon te 30 vikkeläsormista pelaajaa. Infomailia pelin suhteen saapunee lähipäivinä, joten pitäkään silmällä postilaatikoitanne. Perupaikoille toki saa ja kannattaa ilmota, josko pormestari vaikka päättäisikin ottaa vielä yhden matkalaisen kyläänsä...

15
näillä näkymin peli tullaan pitämään heinä-elokuussa. pelipaikkaa etsitään edelleen kuumeisesti, ja kaikki ehdotukset niitä omaavilta otetaan vastaan. ollaan kuulolla.

jiihaa

Sivuja: [1] 2