Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Danju

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Menneet tapahtumat 2014 / Hay Fever, 28.6.2014 Sanginjoella
« : 20.04.2014, 14:27:05 ip »
Honey Bum Bum istui ikkunan vieressä ja katseli uusia rakennekynsiään. Kello oli jo kymmenen, eikö heidän pitäisi kohta jo olla täällä? Bum Bum vilkaisi ikkunasta tielle ja sen jälkeen uutta mallikansiotaan. Hän oli etsinyt kaikki kauneimmat kuvansa ja tehnyt uuden kansion erityisesti ohjaajaa ja tuottajaa varten. Tämä päivä tulee olemaan se päivä, josta kaikki saa alkunsa, kuinka mahtava tarina siitä tuleekaan. Pienen kylän lähikuppilan tytöstä maailmanluokan tähdeksi. Kyllä, tämä tulisi olemaan Bum Bumin päivä.   

****
Ohjaajan blogi 28.6.2014

Tätäkö tämä nyt on? Olen jo pullon puolessa välissä ja todellisuus vuotaa edelleen läpi tajuntaan. Viisi vuotta kouluja ja nyt olen jumissa tekemässä jotain kakkoslaadun tositeeveetä Alabamassa. Kaikki löytyy: nappeja nappaileva kuvausryhmä, hermoja koettelevat kohtaamiset paikallisten junttien kanssa ja “tähdet”, joiden jatkuva valitus ja suuruudenhulluus rapauttavat hitaasti mielenterveyttäni. Nyt painan deleteä ja kirjoitan oikean päivityksen. Näkemiin minä, terve taas viihdeteollisuuden kätyri.

Maisema vaihtuu pakun kiitäessä pitkin Alabaman maanteitä. Ilma on täynnä kostean kesäpäivän hajuja: kasvua, bensaa ja mätää. Punaiset silmät täynnä tyhjyyttä, epätoivoa ja hetkittäistä pahoinvointia tuijottavat auton ikkunoista sen pysähtyessä vihdoin vanhan maatalon pihaan. On aika ryhtyä töihin.

------------

Hay Fever
28.6.2014
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: TBD
Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.5.2014

Mitä tapahtuu kun maatilan rauhaa tulee rikkomaan kaupungista tullut Huutokaupan metsästäjien -kuvausryhmä? Sykkiikö sydämesi grillaamiselle, banjolle ja Nascarille?

Peli on kesäinen sekoitus tositeeveetä, junttimeininkiä ja Alabamalaisen pikkukaupungin idyliä. Pelinkirjoitusta ovat innoittaneet muunmuassa Huutokaupanmetsästäjät, Big Tips Texas, True Detective, Preacher ja jäätee. Peli pelataan lauantaina. Pelipaikalle saa saapua perjantaina ja sieltä täytyy poistua sunnuntaina. Perjantaina propataan ja grillataan. Sunnuntaina siivotaan ja grillataan.

Huomio! Vaikka peli lähdemateriaalista johtuen on jossain määrin humoristisella otteella kirjoitettu, se sisältää myös dramaattisia elementtejä ja näin ollen suositamme, että pelaajat ajattelevat hahmoja oikeina ihmisinä eivätkä ylivedettyinä parodioina. Pelijohto pyrkii myös kirjoittamaan hahmot tässä hengessä.

Alla ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen
punkeroproductions@gmail.com

Nimi:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Kotipaikkakunta:
Pelikokemus:
Erikoisruokavaliot ja relevantit sairaudet:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä:

Millaista hahmoa haluat pelata?
Millaista hahmoa et halua pelata?
Onko olemassa joku pelaaja jonka kanssa et halua pelata?
Entä joku jonka kanssa haluaisit mielellään pelata?
Kerro lyhyesti (parilla sanalla tai lauseella) millaisia ajatuksia pelimainos sinussa herättää.
Onko sinulla jotain erityistaitoja? Osaatko soittaa banjoa? Omistatko avolava-auton? Osaatko toimia osana kuvausryhmää?
Muuta?

Pelinjohtajanne:

Karoliina “Ero” Kemppainen

Kukka-Maaria “Punk” Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573


2
No-life / Vs: Neuvoja/ohjeita alottelijalle!?!
« : 31.03.2014, 07:30:14 ap »
Juu! Melkein joka maanantai, poikkeuksina ehkä vain jotkut lomapäivät (pääsiäinen, joulu)jolloin ei pidetä. Mutta niistä sitten koetetaan ilmoittaa etukäteen jos ei ole.

Mutta tänäänkin on tosiaan S-treffit Kaijonharjun nuorisotalolla kello 18.00-21-00. Ja ensi viikolla myös ja sitä seuraavalla ja niin edelleen.

Me saatetaan olla hieman äänekästä porukkaa välillä, mutta ei kannata säikähtää. Voit vaikka kysyä, että kuka on Karo (minä) niin voin tulla sulle juttelemaan ja kertoa larppaamisesta. Tai toki voit ite ihan vaan kertoa, että olit foorumilla kysellyt larppaamisesta. :)

Ja jos sulla on larppaamisesta kiinnostuneita kavereita niin ota heidät toki mukaan! Mielellään nähdään uusia ihmisiä harrastuksen parissa.

3
No-life / Vs: Neuvoja/ohjeita alottelijalle!?!
« : 24.03.2014, 17:43:56 ip »
Mahtavaa, että larppaaminen kiinnostaa. Tää on oikein mukava harrastus, kunhan vaan pääsee mukaan kokeilemaan.

Täällä on ihan kattava infopaketti larppaamisen aloittamisesta.
http://oiei.fi/forum/index.php?topic=1751.0

Tän lisäksi tässä alla vielä jotain omia höpinöitä :)

Ikä ei ole mikään este larppaamiselle. Itse olin myös jo 12 -vuotiaana tosi kiinnostunut larppaamisesta, mutta ongelmaksi ainakin minulle muodostui tuolloin se, etten löytänyt mistään larppeja mihin olisin voinut osallistua.

Meidänkin larpit on monenikäisille, osassa voi olla selvästi ikäraja esim. k-18 johtuen larpin rankemmista teemoista. Osa on sitten ihan kaikenikäisille sopivia. Yleensä näistä ikärajoista ilmoitetaan pelimainoksen yhteydessä. Meidän larppien mainokset löytyy yleensä täältä foorumilta "Tulevat tapahtumat" -osiosta.

Paras tapa tutustua OIEI:hin ja liittyä meidän jäseneksi on tulla maanantaina Kaijonharjun nuorisotalolle S-treffeille kello 18-21. Kyseessä on ikärajaton ja kaikille liveroolipelaamisesta kiinnostuneille avoin kokoontuminen, jossa voi tutustua toisiin larppaajiin.

Jos tuonne kokoontumiseen ei pääse osallistumaan mutta larppaaminen kiinnostaa, niin ei huolta, meidän larppeihin on kuitenkin aina myös ilmottautuminen erikseen. Eli kun löydät mielenkiintoisen larpin, johon haluaisit osallistua, niin sitten vain ilmottautumaan. Yleensä ilmottautumisohjeet löydät pelimainoksen yhteydestä, useimmiten se tarkoittaa sähköpostin laittamista pelinjohdolle.

Toivottavasti tästä oli jotain apua! Kysele toki lisää jos jäi jotain kysyttävää (varmasti jäikin), koetan vastailla parhaani mukaan. :)

4
Menneet tapahtumat 2014 / Kevätkarkelot, 29.3.
« : 04.03.2014, 09:01:46 ap »
OIEIn kevätkarkelot 09.03.2014 Alppilan Paloasemalla!


Rakas OIEIn hallitus haluaa tänä keväänä muistaa jäsenistöään ohjelmallisilla iltamilla eli kaikille jäsenille avoimilla kevätjuhlilla. Luvassa on teemabileet teemalla

"Ne propit, joita et ole koskaan saanut käyttää"


Juhlat järjestetään Alppilassa vanhalla paloasemalla. Paikalla on käytössä sauna (10henkeä) ja iso sali (100 henkeä), jossa voidaan tanssia tai vaan olla.

Tarjolla on jonkinlaista pientä purtavaa nälkäisille suille. Varmaankin OPM + OPM (Omat pullot, omat pyyhkeet mukaan)

Varsinaista maksua tapahtumaan osallistuneilta ei kerätä, mutta laitetaan nyt kuitenkin kolehtikippo, jonnekin johon saa heittää roposiaan ihan vain siksi että ei ole ilmaista tämäkään lysti. Menevät lyhentämättömänä yhdistykselle, joten osallistuminen on niinku rahaa laittais pankkiin!

OHJELMAIDEOITA saa ehdottaa. Pidetään tilaisuus kuitenkin hyvinkin vapaamuotoisena ja rentona, mutta jotain pientä kivaa voidaan järjestää. Esimerkiksi larp-tietovisaa on ehdotettu ja varmaan järjestetäänkin.

5
Larppaaminen / Vs: Vuoden 2013 paras peli
« : 02.01.2014, 19:15:14 ip »
Pistin sen tuonne koska Oulussa/OIEIssä pidettiin itsessään niin vähän pelejä ja iso osa pelaajista Andersson ja Peraltassa taisi olla kuitenkin oululaisia.

Saa ehdottaa tähän muitakin tuommoisia pelejä jos tulee mieleen! Poimin näitä vain tuolta historia-osioista ja foorumin menneistä tapahtumista, siksi meinasikin jäädä esim. tuo Karpaattien yö laittamatta, koska en muuten olisi muistanut koko peliä, mutta satuin selaamaan yhdistyksen fabo-ryhmää, jossa oli eventti-linkki.

6
Mä nyt kuitenkin poistin spämmitunnuksen ja viestit sen mukana :) Ehkä kuitenkin parempi niin!

7
Larppaaminen / Vuoden 2013 paras peli
« : 01.01.2014, 12:48:05 ip »
Vaikka pelejä oli vähemmän kuin viime vuonna ja ne olivat myös usein pienempiä, ei se tarkoita etteikö voitaisi vähän äänestää. (Huomasin siis, että viime vuonna olin tehnyt tämmöisen ja ajattelin kokeilla uudestaan)

Äänestys on leikkimielinen eikä luvassa ei ole mitään palkintoa eikä mainetta tahi kunniaa.

Jokaisella on kaksi ääntä käytettävissä, koska valitseminen on toisinaan vaikeaa.

8
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Suunnittele OIEI:lle t-paita
« : 07.06.2013, 06:26:07 ap »
Huppari kiinnostaa!

9
No-life / Vs: Larppi-ideoita
« : 07.01.2013, 09:47:56 ap »
Hiljaisuus varmaan tahtoo sanoa, että "harvapa tätä foorumia oikeasti lukee enää", kaikki kun on nykysellään siellä facebookissa.

Saattaisipa sitä joku innokas pelinpitäjä löytyäkin. Tahtoo varmaan vaan olla myös niin, että vaikia sanoa enempää juuta taikka jaata taikka innostua kun ei ollenkaan tiedä millaisista peleistä on kyse.

Pelivastaava on se henkilö, jonka puoleen tässä asiassa kannattaa kääntyä ehkä ihan sähköpostitse. Tarvittaessa hän voi auttaa pelien järjestämisessä tai ainakin koettaa etsiä apuvoimia moiselle. (käsittääkseni)

Toivottavasti pelejä saadaan pidettyä! :)

10
Larppaaminen / Vuoden 2012 paras peli
« : 09.12.2012, 12:24:37 ip »
Pistin tämmöisen äänestyksen pystyyn, luvassa ei ole mitään palkintoa eikä mainetta tahi kunniaa.

Jokaisella on kaksi ääntä käytettävissä niin voi äänestää kahta eri peliä, koska valitseminen on toisinaan vaikeaa.

Äänestyksen tulokset julkistetaan viimeinen päivä.

11
Hallitus tiedottaa 2012 / Vs: Syyskokous 2012
« : 30.08.2012, 09:05:08 ap »
Kiva, että kerrankin ollaan ennemmin ajoissa kuin myöhässä syyskokouksessa. Säännöissä lukee, että "Yhdistyksen varsinaiset kokoukset
Yhdistyksellä on kaksi varsinaista kokousta, syyskokous loka-marraskuussa ja kevätkokous helmi-maaliskuussa." Kai kokouksen saa siitä huolimatta pitää aiemmin? Onko hallitus tarkistanut asiaa? Tai tietääkö joku muu. Viitteellisiähän nuo ajat tahtoo olla.

12
Oli tosi kiva viikonloppu! Kiitos pelinjohdolle ja kaikille osallistujille (ja pelipaikalle) kun teitte siitä niin mukavan!

Peli oli rennon lupsakka ja tarjosi oikeastaan paljon enemmän kuin mihin olin varautunut, enkä edes ehtinyt tarttua kaikkiin tarjottuihin virikkeisiin!

Nähdään tulevissa peleissä!

13
Mää kans! Jos vaan luoja suo ja herra/arvon pelinjohto sallii.

14
Linkki rekisteriselosteeseen ei toimi. (Tiedostoa ei näytä olevan ladattuna palvelimelle)

15
Kiitos pelistä kaikille.

Löytötavaroita

Vaaleanruskeat nahkakengät, joiden sisällä musta-harmaat villasukat. Koko 43.
Mustat nahkasaappaat,
Ruskea viitta
Tummansininen viitta
Harmaa huopa, jossa lappu "Specially for army, made in India"
Tinatuoppi
Mustat nahkalapaset
1 musta nahkalapanen
Huopahattu
Valko-harmaa kaulahuivi
Oranssikantinen lounasrasia
Musta kaulahuivi
Rannekoru, joka koostuu useista helminauhoista
Valkoinen essu, pellavaa
Erittäin hieno suomalainen koivushampoo X 2
L´oréal Men expert partavaahto
Tummanvihreä pikkupyyhe

Sivuja: [1] 2 3 ... 24