Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Haltiamieli

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Mikä: Autioitunut maatila keskellä erämaata
Missä: Näränkävaaran kupeessa Pohjois-Kuusamossa. Autolla ei pääse perille asti, vaan vaatii 1 km kulkemista hyväkuntoista sorapäällyisteitä polkua pitkin jalan.
Monelle: majoittumaan mahtuu n. 20 henkilöä
Mitä maksaa: viikkohinta 400e, olisiko ollut 60e/yö ?
Mitä mukavuuksia: Päärakennuksessa ainakin kaasuliesi + puuliesi, kaasulamput. Useampi kammari + punkat. Kaivo pihapiirissä. Puucee. Pihalla paljon lääniä ja vajoja, riihi yms. Puusauna.
Muuta: Kesäisin lammaspaimenviikot täyttävät varauskalenterin, helpoin siis saada vuokrata lammassesongin ulkopuolella (kevät/syksy). Pihaan voi eksyä satunnaisia luontoretkeilijöitä, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi suht hiljainen paikka.

Lisätietoja:
www.luontoon.fi/narankavuokratupa
retkipaikka.fi/vapaa/eramaatilan-tunnelmaa-naranganvaarassa/

Kuvia: www.flickr.com/photos/jenron87/albums/72157674374827835


2
Lähellä Rokuaa sijaitseva kalevalainen kylä, joka käsittää n. kymmenkunta pienen purolaakson alueelle kerättyä perinnerakennusta. Kylässä sijaitsee mm. kaksi majoitusaittaa, iso savusauna tupineen, puuceet, pieni nuotiopaikka, pari siltaa, muutama paja ja myllyaitta sekä kesäteatteri lavoineen ja katsomoineen. Uusin rakennus on "Iso-Lassin" torni, jossa on sähköt ja juoksevavesi, ja josta löytyy pieni keittiö alakerrasta. Ylemmissä kerroksissa on esim. kokoustilaa.

Majoitustiloina aitat ja tupa, joitakin sänkyjä löytyy mutta lattiamajoituksella tilaa on varmaan max parille kymmenelle.

Majoitushinta tällä hetkellä 5e/hlö. Savusaunan lämmitys muistaakseni 70e. Kylä sijaitsee vaellusreitin varrella, eli satunnaiset turistit mahdollisia mutta epätodennäköisiä. Kylä (tornia lukuunottamatta) sijaitsee omassa rauhassaan alhaalla purolaaksossa, joten ulkopuolisten tulo kylään on myös helppo minimoida kyltein tms.

Perinnekylästä vastaa Ahmaksen kyläyhdistys, tällä hetkellä pjnä Martti Töllikkö (0400599418) joka on kovin innokas elävöittämään perinnekylää joka tällä hetkellä vähäisellä markkinoinnilla.

Kuvia paikanpäältä: https://www.flickr.com/photos/jenron87/albums/72157672569310791

Lisätietoja: http://www.kirjastovirma.fi/museot/ahmas

3
No-life / Vs: Neuvoja/ohjeita alottelijalle!?!
« : 25.03.2014, 10:01:53 ap »
Terveteluloa minunkin puolesta mukaan kokeilemaan, jos larppaaminen kiinnostaa! Tästä harrastuksesta voi tosiaan olla vaikea saada selko ilman että pääsee juttelemaan harrastajien kanssa tai käy edes yhdessä larpissa. Rohkeasti vaan mukaan siis :) Vanhemmilta harrastajilta saa vapaasti kysellä kaikkea mahdollista täällä foorumilla, tai sitten vaikka facebook-ryhmässä. Ja jos pääsee, niin S-treffeille kannattaa tosiaan myös tulla joku maanantai piipahtamaan, siellä on hyvät mahikset käydä läpi kaikki mieltä askarruttavat kysymykset!

Ja ikä ei yleensä ole este larppiin pääsyssä, Oulussakin pyritään kuitenkin pitämään pelejä laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin ;) Jos hoksaat jonkun kiinnostavan larppi-ilmoituksen, voit aina myös laittaa suoraan viestiä kyseisen pelin pelinjohtajalle ja kertoa, että olet ensikertalainen, niin pelinjohtaja voi sitten neuvoa lisää.

4
OIEIllä on oma ständi yliopiston Vulcanalia päivän järjestömessuilla, messut ovat avoinna klo 10-14. Pöytä sijaitsee viimevuotiseen tapaan salin L1 kulmilla, vastapäätä virastomestareiden/infon koppia. Naapurina meillä on tänä vuonna yliopiston roolipelikilta CRYO :) OIEIn pöytä on lisäksi "passiständi", eli passia täyttävät opiskelijat saavat halutessaan suorittää ständillämme jonkin keksimämme pienen tehtävän saadakseen passiinsa kuittauksen.

OIEIn pöydälle kaivataan kipeästi pöytävahteja! Kello kymmenen ja iltapäiväkahden välillä saa olla haluamansa ajan, mihin aikaan vain. Eli kaikki kynnellekykenevät larppaajat tekemään nyt osansa OIEIn edustajina. OIEI NEEDS YOU!


5
Kokoontumiset / S-treffien kesäevakkopaikat!
« : 20.06.2013, 15:09:32 ip »
Tässäpä sama listaus, joka löytyy facebook-ryhmästä. Koetan muistaa käydä päivittelemässä listalle lisättyjä s-treffipaikkoja aina kun niitä ilmaantuu! Mikäli haluat ehdottaa paikkaa, pistä alle viestiä ja kerrot minä maanantaina ja missäpäin haluat s-treffit järjestettävän :)

KESÄKUU
3.6 Kaijonharjun nuorisotalo
10.6 Tivoli! (Hietasaaressa, ei Isokadulla)
17.6 Kaijonharjun nuorisotalo (+Tanssit)
24.6 Järvitie 6, sään salliessa takapihalla + tanssitreenit kesän esiintymisiä ja pelejä silmälläpitäen. Louhen Korppien promokuvat! (geneerisiä proppeja niskaan)

HEINÄKUU
1.7 HOX Paikka vaihtui! S-treffit pidetään Kulttuuribingolla keskustassa
8.7 Maikin "tervetuloa takaisin kotiin" -S-treffit @Karjasilta
15.7 Syynimaalla (Tiedonkaari 6 kerhohuone), voidaan grillata jos joku tahtoo :>
22.7 Kahvilatreffit bisketissä(?
29.7 Välkkylässä Citybiljardissa.

ELOKUU
5.8 Välivainiolla Karon mestoilla.
12.8 Viivin synttäri-äästreffit Puokkarilla!
19.8
26.8 Kaijonharjun nuokkari (?)

6
Pelin kuvia, joita saa ottaa omaan käyttöön kunhan mainitsee kuvajaan!

http://s294.photobucket.com/user/Nenya_87/library/Larp-kuvat/Kosmos-Tsaarin%20aika

7
Hurjasti kiitoksia kaikille osallisille! Ihan paras larppi ja paras hahmo, kerranki sain...tehdä kaikkea jännää! ;D Erityiskiitokset hienosta manaus-sessiosta Pater Matille apulaisineen! Ei se ole larppi eikä mikään jos ei vähän mustelmia jää^^ To be continued...

Ja linkki viikonlopun kuviin. Kuveja saapi käyttää, kunhan vain mainitsee kuvaajan ;)
http://s294.photobucket.com/albums/mm109/Nenya_87/Larp-kuvat/Metsanreuna%20I/

8
Pelijärjestämö / Vs: Mielisairaalapeli
« : 29.12.2012, 15:52:58 ip »
Kuten naamakirjassakin Viivi  vinkkasi, niin Hietasaaressa sijaitseva Veljeskoti voisi passata oikein hyvin mielisairaalapeliin. Paikka ei tosin ole mitenkään karu tai kolkon laitosmainen, mikäli sellaista on  mielisairaalapelin paikaksi ajatellut...

Riippuen hieman aikatauluista ja omasta kalenterista kevään aikana, voisin mahdollisesti toimia apulaisena tässä esim. juuri paikan vuokrauksen yms suhteen. Ja pelailemaankin tämmöistä olisi sitten toki kivaa päästä  :D

9
Kiitokset pelistä!
Kuvani löytyvät kansiosta ja niitä saa poimia omaan käyttöön kunhan mainitsee kuvaajan:
http://s294.photobucket.com/albums/mm109/Nenya_87/Larp-kuvat/Tarinoita%20Talvivaarasta%20Kuka%20pelkaa%20joulua/

10
Kiitoksia upeasta pelistä vielä täälläkin sekä pelinjohdolle, pro npc-porukalle sekä kanssapelaajille. Oli parhautta! :D

Joitain epic-kohtauksia pelistä olisi kyllä pitänyt ikuistaa videolle, mutta täytyy nyt vain tyytyä offgame valokuviin. Tässä vielä linkki noihin:
http://s294.beta.photobucket.com/user/Nenya_87/library/Larp-kuvat/Ihmisten%20Aika%20IV

11
Tänä syksynä Oulun larppaajat astuvat ulos kaapista ja suuntaavat yliopiston järjestömessuille! Keskiviikkona 5.9 Linnanmaalla klo 10-14 järjestettäviltä messuilta löytyy siis myös edustusöytä OIEI Ry:lle (pöytä nro 26, sijaitsee salin L1 läheisyydessä, Aularavintolan portaiden yläpäässä). Tavoitteena on siis saada OIEIlle näkyvyyttä ja mahdollisesti jopa värvätä uusia jäseniä!

Nyt haetaankin siis "vapaaehtoisia" jäseniä päivystämään pöydän äärellä (kuten Ropeconissa) ja tarvittaessa valaisemaan kyselijöitä larppaamisen kiemuroista. Allekirjoittanut on todennäköisesti paikalla tuon 10-14 välisen ajan, lisäksi paikalle olisi mukava saada 1-3 muuta hengailijaa. Päivystysvuoron kesto ei ole vakio, eli saa tulla ihan niin pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi kuin viitsii. Pukukoodi: joko propit (mitkä tahansa), OIEIn t-paita, tai sitten omat vaatteet, jokin näistä kolmesta siis valittava!;)

LISÄKSI! Jos ei hengailu maistu, niin klo 14-15 tarvitaan pari reipasta tyttöä tai poikaa kantamaan messujen jälkeen pöytiä pois käytäviltä.

 MUUTA HUOMIOITAVAA:
- Tarvitsen jonkun, joka etsii(!) ja tuo paikanpäälle OIEIn edustusmateriaalit (isot valokuva-julisteet, OIEI-lakanan, kuvakansiot, pöytäliinaa yms) sekä tulostaa pöydälle jaettavaksi sekä OIEIn flaijereita sekä historiallisten tanssien mainoksia!
- Pöydälle voidaan ottaa myyntiin OIEI-hihamerkkejä (ne voisi mennä yliopistolla kaupaksi helposti) jos joku tuo ne + vaihtorahakassan...
- Lisäksi pöydälle voidaan ottaa esmes Zombiewalkin matskuja (kyltti, mainoksia, tarroja?) jos sitäkin halutaan nyt samalla promota?

Ilmoita palveluhalukkuudestasi allekirjoittaneelle (jenni.ronkainen@gmail.com tai 040-7414963), tai huutele OIEIn facebook-sivulla!

12
Minäkin olen tulossa ja kyyti kelpaisi!

13
Muu toiminta / Vs: Ensiapu ja muu sellainen koulutus
« : 20.02.2012, 22:38:17 ip »
Oma ea-kortti tarvisi kieltämäti jo päivitystä, joten kiinnostusta olisi kurssille! Tosin jos hinta on tuon satasenkaan (plus miinus parikymppiä) niin voi olla vähän nihkeä opiskelijabudjetille...

14
No niin, uusi yritys ja siitä uusi muistutus!:)

OIEI:n syyskokous pidetään maanantaina 21.11 S-Treffien yhteydessä Tuiran nuorisotalolla klo 18:30 lähtien. Syyskokouksessa muun muassa jaetaan vuoden 2012 hallituspaikat (valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet), joten jos jokin pesti OIEI:n hallinnossa kiinnostaa, niin kannattaa olla paikalla;) Kiinnostuksensa voi myös ilmaista lähettämällä sähköpostia nykyiselle hallitukselle (hallitus@oiei.fi) ja toki saa myös ihan vaan kysellä tarkempaa infoakin. Tämän lisäksi syyskokouksessa myös päätetään esimerkiksi seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2012.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan syyskokousta vaikka eivät hallitukseen olisikaan tulossa:)


Kokousterveisin, Jenni
Hallituksen tiedottaja 2010-2011

15
Hallitus tiedottaa 2011 / Syyskokous ma 31.10 Tuirassa
« : 12.10.2011, 13:53:08 ip »
OIEI:n syyskokous pidetään maanantaina 31.10 S-Treffien yhteydessä Tuiran nuorisotalolla klo 18:30 lähtien. Syyskokouksessa muun muassa jaetaan vuoden 2012 hallituspaikat (valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet), joten jos jokin pesti OIEI:n hallinnossa kiinnostaa, niin kannattaa olla paikalla;) Kiinnostuksensa voi myös ilmaista lähettämällä sähköpostia nykyiselle hallitukselle (hallitus@oiei.fi) ja toki saa myös ihan vaan kysellä tarkempaa infoakin. Tämän lisäksi syyskokouksessa myös päätetään esimerkiksi seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2012.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan syyskokousta vaikka eivät hallitukseen olisikaan tulossa:)


Kokousterveisin, Jenni
Hallituksen tiedottaja 2010-2011

Sivuja: [1] 2 3 ... 5