Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Altsu_

Sivuja: [1]
1
Francis istui ja odotti. Himmeästi valaistu kahvila oli tyhjä lukuunottamatta häntä ja nuorta tarjoilijatarta, joka kauempana pyyhki pölyjä pöydiltä. Ikään kuin vastakohtana huoneen hiljaisuudelle, rasvatahraisen ikkunan toisella puolella kello neljän ruuhka vyöryi tietä eteenpäin tasaisena, tylsänä virtana.

Francis oli odottanut koko elämänsä. Etsinyt kaikkien muiden lailla jotain, ehkä merkitystä. Ja kun hän löysi sen, hän ei ollut valmis. Nostaen hitaasti katseensa kahvistaan, Francis löysytti solmiotaan ja kiinnitti huomionsa lasiseinän takana vaeltavaan ihmispaljouteen. Joku oli joskus sanonut hänelle, että tieto tekee ylimieliseksi, mutta vasta nyt hän alkoi todella ymmärtää tuon lauseen merkityksen.

Yhä Francis odotti: toinen oli myöhässä. Ajatus pyrki sinnikkäästi palaamaan menneeseen. Jos hän saisi nyt valita uudelleen, tekisikö hän kaiken samoin? Kokisi samat vaikeudet, saman musertavan yksinäisyyden tunteen...ja minkä vuoksi? Vallan? Totuuden?

***

Elisa pysähtyi nurkkapöydän viereen hämmentyneenä. Hän oli aivan varma, ettei ollut kuullut asiakkaan lähtevän. Mutta vessassakaan mies tuskin oli, sillä tyhjän kupin alle oli viikattu siististi viiden dollarin seteli.


________________________________________________________________________________________________________________________


Void: Reborn on vahvasti White Wolfin World of Darkness-roolipelisarjaan ja erityisesti Mage: The Awakening-peliin pohjaava, yliluonnollisia elementtejä pursuava liveroolipeli, josta ei pidä puuttuman tummempiakaan sävyjä. Peli vetää langat yhteen trilogian kahdesta aiemmasta osasta ja palaa tarinan alkulähteille - Tyhjiöön.

Mitä? Tunnelmointi- ja ongelmanratkaisupainotteinen, tutun ja turvallisen maailmamme varjopuolelle sijoittuva fantasialarppi. Vaikka peli on sarjan kolmas, sopii se myös niille jotka eivät ole olleet mukana aiemmissa osissa. Ikäraja on rankemman sisällön vuoksi K15, tätä nuoremmat pääsevät mukaan vain erikoistapauksissa.

Missä ja milloin? 19.-21.8. Leirikarin leirikeskuksen ylätalossa, n. 35 km Rovaniemeltä itään. Lisätietoja paikasta osoitteessa http://www.rovaniemi.fi/suomeksi/Palveluhakemisto/Nuoret/Leirikeskukset/Leirikari.iw3.

Paljonko se maksaa? Pelimaksu varmistuu lähempänä peliä, mutta tulee olemaan maksimissaan parinkympin tietämillä.

Pelaajia? n. 20

Miksi minä? Jos haluat olla paikalla, kun maailmanhistoriaa avataan uudesta näkökulmasta ja tulevaisuutta kirjoitetaan, olet kaipaamamme henkilö. Ja jos todellisuus on kuin sulaa vahaa käsissäsi, on tämä peli juuri sinua varten.

Ilmoittautuminen: täytä alla oleva lomake ja lähetä se osoitteeseen voidlarp@gmail.com.Ilmoittautumislomake


Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Larp-kokemus:
Sairaudet/erikoisruokavaliot/muut vastaavat seikat, joiden katsot vaikuttavan pelaamiseesi:

Tuletko peliin omalla autolla, ja voitko ottaa kyytiin myös muita pelaajia?


Hahmo:

Olitko mukana toisessa tai molemmissa kahdesta aiemmasta osasta?
Jos olit, mitä hahmo(j)a pelasit? Haluaisitko jatkohahmon?

Mitä odotat hahmoltasi?
Millaista hahmoa et missään nimessä halua pelata?
Voitko pelata vastakkaisen sukupuolen edustajaa?
Voitko pelata parisuhdetta?
Voitko ja haluatko panostaa tarvittaessa proppaukseen enemmänkin?
Jos voisit toivoa itsellesi minkä yhden asian tahansa, mutta kaikki muut maailman ihmiset saisivat saman kaksinkertaisena, mitä haluaisit?


Vapaa sana:


________________________________________________________________________________________________________________________

Pelinjohto:

Jonne Karila – 040 7782749
Aleksi Isomursu – 040 5880997

2
Kiitokset kaikille parhaasta pelistä vähään aikaan. Tekemistä riitti juoniessa ja tuloksia jännittäessä, tarjoilu oli todella iloinen yllätys ja koko tilaisuus pysyi hyvin kasassa. Jäin siihen käsitykseen, ettei kenellekään ehtinyt tulla kovin tylsää. Ja se koomaus...:D Kunniamaininta pitää antaa myös Lauralle ja Eerolle mainiosta paluukyydistä markkinoineen.

Laitan pelinjohdolle tarkempaa kuvausta Pedron puuhailuista hieman tuonnempana. Olkaahan ripeitä sen jatko-osan kanssa.;)

3
Menneet tapahtumat 2008 / TRI 24.-26.10, Rovaniemi
« : 26.10.2008, 15:34:01 ip »
Suurkiitos niin pelinjohdolle kuin pelaajillekin, erityisesti autoporukalleni ja kontakteilleni. Olitte loistavia.

En ollut ollut ennen kaupunkipelissä enkä larpannut yön yli. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, peli oli mielestäni yksi parhaimmista joihin olen osallistunut. Kaikkea hyvää en nyt malta tähän listata, mutta mainittakoon ainakin tasaisen painostava tunnelma ja hienosti avautuva pääjuoni. Huomasi kyllä, että Jonne ja kumppanit olivat nähneet pelin eteen laittoman paljon vaivaa.

Haukuttavaa viikonlopusta on vaikea löytää, itse kun en edes kärsinyt univajeesta. Pienoinen ennakkotiedotus hahmoista ei olisi varmaankaan ollut pahasta. Ja tietenkin se loppu, perhanan natsit onnistuivat tuhoamaan maailman kaikesta vaivannäöstä huolimatta. :(

4
Todella hieno peli. Proppaukseen oli panostettu, tunnelma oli upea ja ainakin allekirjoittaneella riitti myös tekemistä. Sain tosin sen vaikutelman, että osa hahmoista jäi hieman...köykäisiksi.

Kiitokset joka tapauksessa pelinjohdolle ja kaikille kanssapelaajille. Kuten Jonne jo totesi, tällaisia pelejä saisi olla enemmänkin.

5
Omastakin puolestani kiitos koko porukalle, erityisesti pelinjohdolle ja  Euraasian delegaatiolle. Tulimme, näimme ja hoidimme hommat kotiin.

Toiminta jäi tosiaan hieman vähiin, mutta kuten ihmiset aiemmin huomauttivatkin, se ei ole välttämättä pelkästään huono asia. Pään sisällä pelaaminen ja fiilistely auttoivat katolisen soturin roolissa jo pitkälle. Hahmotoiveeni täytettiin hyvin ja tunnelma paikalla oli varsinkin pelin loppua kohden käsinkosketeltavan kireä. Loppujen lopuksi koko viikonlopusta jäi enemmän kuin positiivinen kuva.

-Veli Acidino

6
Suurkiitos kaikille paikalla olleille. Itse peli loppui vähän lyhyeen, mutta oppia ikä kaikki. Minulla ainakin oli hauskaa. :)

Tuosta gallerioiden suojauksesta sen verran, että kaikillahan ei välttämättä ole tunnuksia kyseisiin palveluihin. Niiden tekeminenkin tuntuu melko turhalta vain kuvien _katselua_ varten.

7
Kiitos pelinjohdolle, muille pelaajille ja kaikille jotka jotenkin välillisestikin olivat peliä luomassa. Ruokailu toimi ja tekemistä riitti. Vietin ehdottomasti hauskan illan, vaikka ykkösosan hektisyyttä ja tunnelmaa jäinkin omalla kohdallani kaipaamaan. :)

8
Korjaus aiempaan uuden infomailin pohjalta: potkut tuli, otan osaa. :(

9
Kiitos mainiosta pelistä johdolle ja pelaajille. Politiikka oli mukavaa vaihtelua, ja tekemistä riitti koko ajaksi. Loppu oli ehkä hieman töksähtävä, mutta niinhän se aina. :D Omasta puolestani se ei häirinnyt.

Ja Nadja, vaikka teitkin muutamia...mielenkiintoisia sisustusratkaisuja, ketä minä raukka käskytän jos saat monoa? :wink: Eikä se asia nyt oikeastaan minun käsissäni olekaan vaan rakkaan presidenttimme.

Jatko-osaa odotellen

Pedro Gardel,
Argentiinan presidentin omapäinen avustaja/neuvonantaja

Sivuja: [1]