Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Staalo

Sivuja: [1] 2 3
1
Menneet tapahtumat 2014 / Karhusaari 14.-16.3.2014
« : 15.12.2013, 19:10:34 ip »
Pelipäivä on muuttunut! Uusi pelipäivä on 14. - 15.3. Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 13.2.

Hox! Jo ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua kokonaan uudestaan, vaan ilmoittaa lyhyesti sähköpostilla jos tahtovat pitää ilmoittautumisensa voimassa uudelle pelipäivälle!


----------

73. vuosi jälkeen Aegonin laskeutumisen

Miten pitkään tällainen luonnoton, äkillinen talvi mahtaa kestää? Haaksirikkoutuneet vieraamme ovat käyneet levottomiksi, vaikka talvi on vasta aluillaan.

Korppi kantoi tänään viestin Talvivaarasta. Lunta on satanut Jokimaille ja etelämmäskin, Suurtarhan Lordi menetti sadon monilta lakeuksiltaan. Etelässä kansa näkee nälkää tänä talvena, mutta meillä ovat asiat onneksi paremmin. Ei talvi täällä Pohjoisessa koskaan unohdu, eikä vuosienkaan kesän aikana viljaa heitetä hukaan. Tästä yllättävästä talvesta osasi Lady Jyana meitä varoittaa, vaikkei talven merkkejä nähnyt ilmasta edes vanha Walda. Kun tuulet käyvät hyisemmiksi ja päivät pimeämmiksi, me emme voi muuta kuin odottaa seuraavaa kesää ja rukoilla Vanhoja Jumalia.


----------

Karhusaari on noin 15-hengen tunnelmapeli, joka sijoittuu Game of Thornesin maailmaan talviselle Karhusaarelle vuoteen 73, noin 200-vuotta ennen kirjojen/tv-sarjan tapahtumia.

Westerosin Seitsemässä kuningaskunnassa vuodenajat vaihtuvat hitaasti: kesä voi kestää vuosia ja talvi vuosikymmeniä. Kuusi vuotta kestäneen kesän jälkeen on talvi tullut yllättäen muutamassa viikossa. Kolme kuukautta sitten joukko Muurille matkalla olleita matkustavaisia haaksirikkoutui Mormontin suvun hallinnoimalle Karhusaarelle, jossa yllättävään talveen on osattu varautua. Matkalaiset odottavat tietoa matkansa jatkumisesta ja Karhusaaren väki talven loppua.

Peli alkaa Sanginjoella pe 14.3 illalla in-game yöllä ja päättyy la 15.3 iltapäivällä/illalla, pelin etenemisen mukaan.

Huom!
1) En aio käydä läpi pelimaailman perusteita maailmankuvauksessa vaan pelaajien tulee itse perehtyä maailmaan kirjojen tai sarjan kautta. Tietoa maailmasta löydät myös netistä:
suomeksi kirjojen suomalaiselta fanisivustolta http://tulenjajaanlaulu.webs.com/
englanniksi kirjojen wiki-sivulta http://awoiaf.westeros.org/index.php/Main_Page
2) En halua kirjoittaa hahmoja tietäen ketkä pelaavat, joten pelille ei tule Facebook-ryhmää ennen kuin hahmot on jaettu. Pelimailiin vastaa joku muu kuin minä
3) Samasta syystä ilmoittautuminen päättyy 13.2. ja hahmot tulevat samana viikonloppuna. Lyhytkuvauksia ei tule aiemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa karhusaari2014@gmail.com seuraavalla lomakkeella:

Nimi:
Ikä:
Sähköpostiosoite. Jos osoitteeseen ei voi jakaa hahmoja Google Drivesta kerro myös se:
Ruoka-aineallergiat+Erikoisruokavaliot:
Pelikokemus:
Valitse hahmolistasta kolme hahmoa, joita haluat pelata kerro mieluisuusjärjestyksessä ne tähän. Tämä kohta on pakollinen. En ota peliin ketään jolle on ihan sama:
Kerro vähintään yksi hahmo, jota et halua pelata:

Hahmot

Karhusaaren linnoituksen asukkaat

Lyra Mormont  Karhusaaren Lady, 14-vuotias neito. (Elisa Halttu)
Arthor Karstark Lyran eno ja holhooja ja Karhulinnan kastellaani. Luotettava mies, joka huolehtii sisarentyttärestään ja kaksosistaan hyvin.
Elyana Karstark Arthor Karstarkin 6-vuotiaista kaksosista vanhempi. Eloisa tyttö, joka tahtoo isona prinsessaksi.
Erena Karstark Arthor Karstarkin 6 -vuotiaista kaksostytöistä nuorempi. Kova pohdiskelemaan ja haaveilemaan.
Alicent Hightower 15-vuotias Vanhastakaupungista Karhusaarelle kasvatiksi lähetetty kaunis ja varakas aatelisneito
Septa Nysterica,  27-vuotias. Alicent Hightowerin mukana etelästä tullut kaunis ja sivistynyt septa, josta miesten on vaikea pitää katseensa erossa.
Jyana Reed  14-vuotias Sysiveden vartiosta kotoisin oleva rämeväkeä edustava vihreäsilmäinen aatelisneito, joka on myös kasvattityttönä Karhusaarella. Erikoinen tyttö, joka näkee outoja unia.

Palveluskunta, jolla on hieman alempi pelimaksu

Becca Nietos 13-vuotias orpo äpärätyttö, joka on aatelisneitojen kamaripalvelija
Pihlaja 13- vuotias piika, pienenä orvoksi jäänyt villityttö
Walda-mummo Yli 100-vuotias tervaskanto, jolle vanhat hyvät ajat ovat erittäin tärkeitä
Keittiöpiika (Viivi Junno)
Keittiöpiika 2 (Hanne Saarikoski)

Kolme kuukautta sitten haaksirikkoutuneet yllätysvieraat

Aeron Targaryen 20-vuotias kuningas Jaehaeryksen nuorempi poika. Opiskeli ennen mestariksi.
Tyrek Lannister  21-vuotias Lordi Tytos Lannisterin nuorempi poika ja Aeronin hyvä ystävä
Daena Darklyn, 25 vuotias Ser Denys Darklynin soturitytär, joka on yksi Aeronin henkivartijoista ja Maronin ja Lysonon ystävä.
Ser Maron Hieta 35-vuotias puskaritari Dornesta. Kokenut ja pätevä soturi ja yksi Aeronin henkivartijoista.
Ser Lysono Sathmantes 33-vuotias lysiläinen, jonka äiti on Kesäsaarilta. Mestarijousiampuja ja naistenmies. Maronin hyvä ystävä ja Aeronin henkivartija.


Terveisin, PJ:nne Hanne

2
ILMOITTAUTUMINEN NYT AVATTU ja lisätietoa pelin sivuilla osoitteessa
http://10virranmaa.webs.com/

3
   "Naisen iän arvoituksen eessä vaikenee.
Hän on aina nuori niinkuin kukka, pääskynen.
Elämänsä iloa on kautta vuosien
eikä hänen vartensa oo orja kuosien.
Vaikka kulta kutriensa vaihtuis hopeaan,
nuoreks' häntä sanoa saa silti ainiaan.
Sillä sydän nuorena kun vainen päilyvi,
Kevätpäivä katsehessan aina säilyvi.

Toivotamme teidät puolisoinenne sydämellisesti tervetulleiksi Virran sukuhuvilalle juhlistamaan Esterin viidettäkymmenettä syntymäpäivää 30:s päivä kesäkuuta 1934."


Kymmenen Virran Maa on 1930-luvun Ouluun sijoittuva tunnelma- ja ihmissuhdepainotteinen liveroolipeli noin 25 hengelle. Pelissä Oulun rikkaimman perheen, Virran nahkatehtailijoiden, kymmenpäinen sisaruskatras kokoontuu juhlimaan syntymäpäiviä.

Tarkempia tietoja ilmoittautumisesta, pelimaksusta ja pelipaikasta seuraa pian.

Terveisin,

PJ:t Hanne ja Viivi

4
Menneet tapahtumat 2010 / Peli-info ja hahmokontaktit
« : 29.10.2010, 09:29:24 ap »
Pelaajille on tänään lähetetty peli-info ja hahmokontaktit. Jos et ole saanut niitä ja olet ilmoittautunut, ota yhteyttä minuun.  :twisted:

5
Pelipaikaksi on nyt varmistunut Arkkitehtikillan talo Pikisaaressa. Pelipaikka on käytössämme vasta lauantaista alkaen ja joudumme poistumaan klo 10 sunnuntaina eli  siksipä peli alkaa klo 18 ja peliin saavutaan suoraan in-gameen. Perinteistä alkubrieffiä ei siis ole. Jos pelaajat eivät tunne no-rules sääntöjä tai ovat muuten epävarmoja jostakin, nämä asiat pyritään hoitamaan sähköpostilla. Pelissä on halloween-teemainen tarjoilu.

Pelimaksu on 8 euroa OIEI:n jäseniltä ja 13 euroa ei-jäseniltä. Pelipaikalla voi liittyä OIEI:n jäseneksi maksamalla 5 euroa. Pelimaksut maksetaan pelin jälkeen ja pelipaikalle voi jäädä yöksi kunhan ottaa omat patjat ja makuupussit mukaan ja on valmis heräämään sunnuntaina n. klo 9.

Peliin tehdään tosiaan omat hahmot. Mikä tahansa kauhugenreen sopiva käy kunhan muistaa että kyseisen hahmon pitäisi olla sellainen, jonka kreivitär von Schwarz voisi ajatella kutsuvansa juhliinsa. (On totta että kiristävät alushousut ovat silkkaa kauhua, mutta niitä tuskin kutsuttaisiin kreivittären pirskeisiin) Lisäksi pitää muistaa että ajatuksena ei ole myrkyttää, puukottaa, hirttää, syödä tai muuten vahingoittaa toisia hahmoja. Jos näin tekee, saa selkään sekä in-game että off-game.

Pelinjohto varaa itselleen oikeuden muokata hahmoja tarvittaessa. Pelinjohto myös yhdistää hahmot toisiinsa kontakteilla, mutta jos paikalle haluaa saapua porukalla joka tuntee toisensa niin sekin käy.

Itse ilmoittautuminen hoituu lähettämällä oma hahmo sähköpostilla osoitteeseen: kreivitarvonschwarz@gmail.com Hahmon pitäisi olla lähetettynä maanantaihin 18.10 mennessä. Jos hahmon kehittely tuottaa vaikeuksia voi joko lähestyä pelinjohtoa sähköpostilla tai tulla hahmonkirjoitustyöpajaan  S-treffeille ma 4.10.

Hahmosta pitäisi käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

1. Kuka hän on?
2. Miksi hän on juhlissa?
3. Kuinka hän edistää maailman pahuutta?
4. Luonne?
5. Erikoistaidot?
6. Onko pelaajalla tai hahmolla jokin erikoisruokavalio tai allergioita?

Hahmo voi olla niin pitkä tai lyhyt kuin pelaaja haluaa kirjoittaa.
Muista lisäksi mainita pelaajan nimi, ikä, ja puhelinnumero.

Verisin terveisin,

Kaisa ja Hanne

6
Kuten jotkut ovat ehkä kuulletkin, Kaisa ja minä olemme järjestämässä Halloween-peliä. Ajankohta on Pyhäinpäivänä 6.11, mutta pelipaikka ei ole vielä varmistunut.

Pelistä itsestään:

Kreivitär von Schwarz on kutsunut koko kaupungin synkän kerman Halloween-juhliin kartanoonsa nauttimaan teemaan sopivia herkkuja ja juhlistamaan vuoden pimeintä yötä. Kuten tapahtumaan kuuluu, keskiyöllä uhrataan tietenkin jokin viaton luontokappale pimeyden voimille. Tämän jälkeen vuorossa on valssia mollivoittoisen musiikin tahdissa.

Pelin erikoisuus on se, että toisin kuin OIEI:n peleissä yleensä, osallistujat saavat itse suunnitella hahmonsa. Mikä tahansa kauhuteemaan jotenkin sopiva käy. Esim. rikollisnero, kultisti, ihmissusi tai vaikka karvainen Se-serkku. Tarvittaessa hahmon voi saada myös pelinjohdolta. Oma hahmosuunnitelma lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä pelinjohdolle, joka linkittää hahmot toisiinsa. Varsinainen ilmoittautuminen alkaa myöhemmin, mutta nyt haluaisimme tietää alustavasti ketkä ovat tulossa. :)

Terveisin,

Hanne ja Kaisa

7
Kiitos pelistä! Oli huippua olla tossun alla ja märsytä. ;) Kismo kiittää myös ihan parhaasta seurasta, jonka tuloksena se on ihan kanttuvei.

8
Minun hienot mustat lapaset, joissa on kämmenselissä keltaiset pääkallot, on hukkuneet Halloweenina.

Löytäjälle luvassa ruhtinaallinen palkkio (tai ainakin tikkari).

9
No-life / No-life älinää.
« : 12.12.2006, 22:05:41 ip »
Niin, mutta Pete on kiva.

10
No-life / No-life älinää.
« : 11.12.2006, 18:04:58 ip »
Kostaman Peteltä näemmä kannattaa kysyä, jos haluaa pitää sci-fi pelin...


http://www.hallinto.oulu.fi/viestin/vaitos06/kostama.htm

11
OIEI 10 vuotta / ÄÄNESTÄ KOLME PARASTA LARPPIA!
« : 25.08.2006, 13:15:57 ip »
1. Mökki -eka larppi eli siis paras ikinä

2. Keisari Kunnia Isänmaa - sai innostettua uudestaan larppamaan

3. Prahan enkeli - hieno kokonaisuus vaikka hahmolle kävi huonosti

12
Itsellä ainakin ensimmäiseksi tulee mieleen, että OIEI:han on poliittisesti sitoutumaton järjestö ja minusta tämä menee ainakin paikallispolitiikan puolelle. Minua kiinnostaisi tietää onko OIEI osallistumassa tapahtumaan järjestönä vaiko vain  osa jäsenistä yksityishenkilöinä?

Jos OIEI todellakin on tekemässä poliittista kannanottoa, minusta siitä pitäisi vielä keskustella ainakin hallituksessa. Vaikka asia on hyvä, on kyseessä kuitenkin suuri askel riippumattomalle nuorisojärjestölle.

13
Meiltä on muuten hukassa yksi kultaiseksi maalattu haltiakorva.

14
No-life / Koska olen ääliö - t-paidat
« : 15.08.2005, 12:15:40 ip »
Kuten aiemmin todettua lisätilausta ei ainakaan ole minulla suunnitteilla, jos joku muu ottaa asian hoidettavakseen niin siitä vaan.

15
No-life / Koska olen ääliö - t-paidat
« : 22.07.2005, 20:27:42 ip »
Teetettin Johalla. Liike on Postiaukiolla. En tiedä onko malli liikkeessä tallessa, enkä oo varma onko mulla siitä enää paperiversiotakaan olemassa. Teksti tehtiin kuitenkin liikkeen ohjelmalla, joten oikea fontti ja koko löytynee kun vie sinne valmiin paidan malliksi. Vinkkinä kuitenkin se, että kannattaa odottaa kunnes tarjoavat pohjaksi oikeasti suht halpaa paitaa (niitäkin on mallistoissa kun jaksaa kaivaa), tarjosivat minulle nimittäin ensin 15 €:n paitaa jonka hinnaksi olis brodeerauksen kanssa tullut yli kakskymppiä.

Sivuja: [1] 2 3