Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Esa-panda

Sivuja: [1] 2
1
Kynttilä paloi loppuun eilen. Niitä on enää kolme jäljellä. Isä rukoilee niin kuin Jumala on meitä opettanut. Jalkojani särkee, mutta täällä ei mahdu jaloittelemaan. Isaac-setä on jo vuorokauden myöhässä. Mitä jos hän on jäänyt kiinni? Me kuolemme tänne, ahtaaseen kellariin kuin rotat. Meillä ei ole muuta lohtua kuin rukouksemme ja toisemme. Aika katoaa täällä pimeässä, eikä kukaan uskalla sanoa ääneen pelkäävänsä. Milloin tämä painajainen päättyy?


Łódźin ghetto (saksalaisissa asiakirjoissa Litzmannstadtin ghetto) oli toiseksi suurin ghetto saksalaisten valtaamassa Puolassa, Łódźin kaupungissa toisen maailmansodan aikana. Ghetosta tehtiin suuri teollisuuskeskus, joka tarjosi työvoimaa natsi-Saksalle ja Wehrmachtille. Huomattavan tuottavuutensa vuoksi ghetto selvisi elokuuhun 1944 saakka, jolloin jäljellä olevat juutalaiset kuljetettiin Auschwitziin. Łódźin ghetto tyhjennettiin Puolan ghetoista viimeisenä.

Peli sijoittuu gheton tyhjennyksen alkuaikoihin. Kowalskin perheellä on vielä toivoa, sillä koko gheton toiminnassa olon ajan ruuan salakuljetuksia järjestänyt sukulainen on lähtenyt varmistamaan perheelle pakoreittiä ghetosta ja turvapaikkaa maatilalta, kaupungin ulkopuolelta. Perhe ei voi muuta kuin odottaa pelastajaansa piilopaikassaan, kun yläpuolella tuhon ja kuoleman äänet kuuluvat jatkuvasti lähempää.

------
Łódź/Litzmannstadt 1944 on tiivistunnelmainen, eläytymispainotteinen psykologinen kauhupeli neljälle hyvähermoiselle ja omistautuneelle täysi-ikäiselle pelaajalle (2 miestä, 2 naista). Hahmot jaetaan sopivuuden mukaan. Kaikkien hahmojen runkoja täydennetään hahmovalmennuksessa pelaajien kanssa. Pelaajien tulee sitoutua vähintään yhteen hahmonkirjoitustapaamiseen pelinjohdon kanssa. Kaikkien pelaajien tulee myös osallistua erillisenä aikana järjestettävään perhebriiffiin. Pelipäivä päätetään yhdessä pelaajien kanssa aikaväliltä 15.11. - 15.12.2013. Peli pelataan Oulussa. Pelimaksu on 5 euroa.
HUOM!
PELI PELATAAN KOKONAISUUDESSAAN AHTAASSA KELLARIKOMEROSSA, JOS PELKÄÄT AHTAITA PAIKKOJA TAI PIMEÄÄ, ÄLÄ ILMOITTAUDU! Pelin kesto on maksimissaan neljä tuntia.

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/199464830215065/?fref=ts

Pelissä käsitellään rankkoja teemoja. Esimerkiksi kaikenlainen väkivalta, itsemurha, keskenmeno, läheisten kuolema, jne. Otathan tämän huomioon ilmoittautuessasi. Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2013

Pelinjohto Elisa ja Maikki
Lodz1944(at)gmail.com

-------
Ilmoittautumislomake

Nimi:
Puhelinnumero:
Syntymävuosi:
Asuinpaikkakunta:
Sähköposti:

Onko sinulla fobioita/pelkoja? Mitä?
Kerro viidellä lauseella, miksi haluat tähän peliin:
Kerro viidellä lauseella, mitä odotat tältä peliltä:
Kenen kanssa et halua pelata?
Fyysinen, psyykkinen vai seksuaalinen pahoinpitely? Miksi?

2
Menneet tapahtumat 2013 / 12.-14.4.2013, Vesper, Jämsässä
« : 01.09.2012, 13:41:37 ip »
By the pricking of my thumbs
Something wicked this way comes


Peli sijoittuu 50-luvun Englantiin, vuoteen 1953. Hylätyllä lastenkodilla on alkamassa yhteentörmäys, jota kukaan ei voi enää välttää. Kun yhteiskuntaluokat eivät enää merkitsekään mitään ja oudosta tulee todellista, mitä tehdä?

Peli kestää perjantaista sunnuntaihin, kustantaen pelimaksuna 35 euroa ja loikkien genrerajojen ohitse paljoa niistä välittämättä. Hahmoja pelissä on kolmestakymmenestä neljäänkymmeneen, näistä osa osallistuen mahdollisesti peliin vain lyhyemmän ajanjakson. Peliin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, jonka löytää pelin sivuilta.

http://vesperlarp.weebly.com/
P. Kapri, vesperlarp (at) gmail.com

-----

Mää ilmottauduin tähän, ilmotkaa siis tekin! :)

4
Jee! Hyvä tytöt! <3 Kyllä kelepaa seuraavaa larppivuotta ootella. :)

5
Miami-pyyhe on minun, josko sen voisin S-treffeiltä saada takaisin haltuuni olisi se mukavaa. :) Kassiini oli myös sujahatanut musta nahka hansikas, naisten kokoa. Olisko ollu Kaisan? :o

Kiitos vielä munki puolesta kovasti! Pelinjohto voi lukia pelin mailista debrieffiä, jos ei sitä oo jo hoksannu. ^^

6
No-life / Vs: Yhteistilaus - Majestic Velvets
« : 06.08.2011, 09:45:17 ap »
Määkään en sittenkään ko tuli käytyä Raijan puodissa ja vahingossa ostettua vähä liianki kanssa. :D

7
Tässäpä linkki, jonka takaa löytyy yli 8000 kuvaa Oulusta silloin joskus aikojen takaa! Fiilistelkää kaikki muutkin, niin minä ainaki aion tehdä. 8)

8
Elisa on ollu vähä töissä ni ei oo ehtiny ennen tätä, mutta täsäpä he ovat. 8)

http://s19.photobucket.com/albums/b182/Esa-panda/Sarcoidosa/

Ps. En oo kovin hyvä valokuvaaja, joten kuvat on sen näkösiä.
Pps. Ilimota mulle jos joku kuva on mielestäsi offensiivinen ni poistan sen. :)

9
First time PJ-Elisa kiittää sydämellisesti kaikkia ihania ihimisiä! Ootte parhaita ja eritysikiitos rohkeille ekakertalaisille! 8)

Pelipaikalle jäi muutamia tavaroita, joista seuraavanlainen lista:

Mäyky (Jupen)
Mustat valkopilkulliset bikinit (Emman?)
Musta miesten nahkavyö, jossa tuplarei'itys
Tumman violetti pyyhe
Lila/sininen koukerokuvioinen pyyhe
Hopeakultainen kuivamustekynä
Sininen hiusharja
Derwentin H-kovuusasteen lyijykynä
Valon kivi rasioineen
Pronssinen riipus, jossa vihreä kivi
Matin mölkyn verkkopussi
Valtterin nuoliviini ja jousipyssy

Valtterin nouliviini ja jousi ovat Maikilla, muita löytötavaroita saa tulla hakemaan maanantaisin S-treffeiltä (klo 18:00 - 21:00) Tuiran nuorisotalolta osoitteesta Lassinkallionpolku 4.

Kiitos kaikille ihanan lempeästä ekasta pelinjohtokokemuksesta. Saa nähä millon uuestaan! 8)

10
Ilmoittautumisaikaa jäljellä vajaa viikko! Vielä mahtuu, mutta tiukkaa alkaa olla! Älä siis epäröi enää, vaan ilmoittaudu mukaan tämän kesän suurimpaan haltiaspektaakkeliin jo tänään! 8)

11
Maskipakin hajimme ja mää vaikka istun sen päällä jos ei se muuten autoon mahu. :) Elekäämme ressatko suotta. ^__^

12
Muu toiminta / Vs: Roolipelaaminen
« : 06.05.2011, 14:26:37 ip »

Jaaha, no meillä on useinmiten tilaa yhdelle. Pistän muistiin kunhan saan tuon Trail of Cthulhun loppuun, jos siis investigative-kauhupelaaminen kiinnostaa.

Kyllä mua kiinnostaa. :)

13
Minäpä lähestyin pelinjohtoa viestillä. Josko sieltä jonkunlainen lista saataisiin tähän suuntaan.

Haluan vielä muistuttaa, että se mun autohomma on ihan aikusten kumikäärme oikiasti vaan äärimmäisessä hädässä. En oo ikinä ajanu noin pitkää matkaa, ja se auto ois oikeesti tosi, tosi, tosi pieni. :D Myöskään sitä autoa en käyttööni varmasti saa ihan muutaman päivän varoitusajalla, joten pitäs selvitä näitten muitten kyytien suhteellisen vauhikkaasti tässä.

14
Muu toiminta / Vs: Roolipelaaminen
« : 05.05.2011, 12:39:51 ip »
Roolipelaaja etsii porukkaa tosi tarkoituksella. Jos porukkaasi ilmestyy errään Elisan kokoinen tyhjiö, ota rohkeasti yhteyttä. :)

Ps. En voi pokkana sanoa olevani kokenut roolipelaaja, vaikka satunnaista pelikokemusta onkin. :D

15
Muu toiminta / Vs: Kesäkauden avajaiset
« : 05.05.2011, 12:30:35 ip »
Kesäkuun ensimmäistä on ehdotettu päiväksi ja piknikki tuntuu saavan kannatusta. Enpä kyllä vastusta itekään tätä, hyvältä kuulostaisi ehdottomasti tämä! :)

Sivuja: [1] 2