Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mäyrä

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Vs: Minnenlund 2.-4.9.2022
« : 01.06.2022, 11:02:58 ap »
Minnenlundin ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautumisaikaa on 1.-12.6.2022. Pelin ajankohta on 2.-4.9.2022.

Pelin maailmankuvauksen, hahmojen lyhytkuvaukset ja ilmoittautumislomakkeen löydät pelin sivuilta: https://minnenlund.wixsite.com/minnenlundlarp

Tervetuloa tutustumaan ja ilmoittautumaan!

2
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Minnenlund 2.-4.9.2022
« : 18.04.2022, 16:10:00 ip »
Minnenlund kutsuu tutustumaan kartanoelämään maagisessa vaihtoehtomenneisyydessä.  Eletään vuotta 1929 Ruotsin Itämaassa. Salaperäinen, esoteerisen fysiikan ja matematiikan avulla valjastettu flogiston on ratkaissut maailman energiatuotannon ongelmat; samaan aikaan alemmilta luokilta on turvallisuussyistä kielletty ”rahvaanmagian” harjoittaminen vapaan flogistonin avulla. Peli sijoittuu Minnenlundin kartanoon ja tutkailee yhden päivän ajan sen asukkaiden elämää ja  painottuu ihmissuhteisiin ja tunnelmointiin slice of lifen hengessä.

Nettisivut julkaistaan tuonnempana!
Sitä ennen tiedotusta voi seurata joko Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/7270133036391011 tai OIEI:n Slackissa kanavalla #minnenlund.


Milloin? 2.-4.9.2022, pelipäivä lauantai 3.9.2022
Missä? Hirvaskosken kartano, Pudasjärvi (n. 100 km Oulusta Kuusamoon päin)
Paljonko maksaa? 35 € OIEI ry:n jäsenille, 45 € muille
Aikataulu? Maailmankuvaus, hahmojen lyhytkuvaukset ja ilmoittautuminen julkaistaan 1.6. Ilmoittautuminen päättyy 12.6. Hahmot lähetetään peliin valituille heinäkuun loppuun mennessä.
Ketkä? Kreetta Askola, Viivi Junno, Pilvi Vihanta, Jutta Pirttilahti ja Henna Stenvall, yhteistyössä OIEI ry

3
Ilmoittautumisaikaa on vielä 24.8. asti - vipinää tossuihin siis, jos mielit juhlimaan!

Illalliskortin viimeinen maksupäivämäärä tulee olemaan 31.08,2016, maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Maksu tulee olemaan yhdistyksen tämän vuoden jäsenille ja kunniajäsenille 25 euroa ja muille 30 euroa.

Mikäli haluat tarjota juhliin ohjelmaa, näin saa mieluusti tehdä tämän lomakkeen kautta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDpJ3QD1uS3i2e-aGPW9pm2_M2KAoMKKrbhvXXqlnm-23tCQ/viewform

4
JÄSENTEN ILMOITTAUTUMINEN AUKI!

Ilmoittautuminen on auki aikavälillä 8.-22.7. OIEI ry:n jäsenille vuosimallia 2016. Alkaen 23.7. myös jäsenistöön kuulumattomat larppaajat ja larpinmieliset saavat liittyä joukkoon!

Ilmoittautumislomakkeeseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXzR8U45n-2pOrfBrPrJrUDXllM2zAnDyjTNuNPkrzT4kMGQ/viewform

5
Täst'edespäin sunnuntaihin asti saa mellastaa Koppanassa!

Ohjelmassa mm.


Haedong Kumdo: korealaista miekkailua, näytös ja opetus. Tapahtuu perjantaina kello 14. (Tero Heikkinen)

"Valta - se näyttää Valtavalta!" eli kuinka pelata auktoriteettihahmoa larpissa. Tapahtuu la-iltana tai su-aamuna. (Hanna P.)

"Voisko joku letittää mun hiukset?", jossa opetellaan ensin letittämään kaverin hiukset ja sitten omat. Tapahtuu lauantaina klo 13. (Suska V.)

"Tee itse ja säästä (Hannan hermoja)" - eli larppaajan perusmeikkitaidot. Tapahtuu edellisen jälkeen. (Viivi J.)

"Ylpeys ja ennakkoluulo", jossa mietitään, mitä ennakkoluulot ovat ja ennen kaikkea: miten olla ennakkoluuloinen ja rasistinen pelissä ilman, että itselle tulee paha mieli. (Johanna V. / Hanne S.)

Airsoft: opastusta ja skenaarioita, lisätietoja eventin kommenteissa. Tapahtuu lauantaina päivällä. (Mikko H.)

Historiallisia tansseja (kuka nyt jaksaa ja ehtii ja rupiaa)

Teretulemast!

6


Vuonna 1912 valmistunut, 2009-2010 peruskorjattu nuorisoseurantalo Sanginjoella.

Lainaus

Vuokraus
Seurantaloa vuokrataan ympärivuotisesti erilaisten tapahtumien ja juhlien pitopaikaksi .

Salissa istumapaikat noin 80 henkilölle , pöytiä 7 kpl 220 x 70 cm ja 2 kpl 170 x 70 cm.
Kahvio 20 hengelle, pöytiä 4 kpl 130 x 80 cm + tuolit

Keittiö, jossa laitosastianpesukone, liesi kiertoilmauunilla, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja kylmälasikko.
 
Vuokrahinnat

Viikonloppu la-su: 280 €
Lisävuorokausi: 70 €
Päivävuokra: 130 €
Vuorokausi: 180 €
Kokous n. 3 h (kahvio ja aula): 50 €
Siivous (mikäli ei tee itse): 150 €
SANGINJOEN NUORISOSEURAN KOTISIVUT, joilta löytyy lisää kuvia ja yhteystiedot.

7
Hallitus tiedottaa 2014 / Kesän leirikeskusvuorot
« : 01.02.2014, 14:31:07 ip »
Tui tui pupulit!

Jäsenistölle tiedoksi annetaan, että kesän leirikeskusvuorot tulee taas hakea kaupungilta maaliskuussa. Jos siis mielit pitää kaupungin tiloissa pelin kesäkaudella, ilmaise itsesi hallitukselle tiistaihin 11. 3. kello 18 mennessä!

Lähetä hallulistalle vapaamuotoinen tiedonanto siitä mitä, missä ja milloin haluat tehdä jotakin ja liitä mukaan vastuuhenkilön yhteystiedot. Pelivastaavan (meikä) puoleen voi kääntyä kaikenlaisissa pohdinnoissa ja ongelmissa! Hallituksen tavoittaa tuttuun tapaan osoitteesta hallitus ät oiei piste fi, meitsin täältä foorumilta, Facebookista tai meilillä.

Tulukaa tekemään meille pelejä!

Yst. terv.
Tiedottajanne,
Mamselli Mäyrämaja

8
Viime vuonna vaadittaviin vastaaviin lisättiin myös talousvastaava.

Talousvastaava on larppiproduktion kevyempi vastine tuottajalle, ja suositellaan hyvin painokkaasti nimittämään (vähintäänkin kirjoitus- ja/tai taiteellisessa vastuussa olevan) pelinjohdon ulkopuolelta. Talousvastaavan tehtävä on tarvittaessa avustaa pelinjohtoa budjettien tekemisessä ja yhteistyössä pj:n kanssa valvoa sen toteutumista. Talousvastaava voi myös viime kädessä vetää ohjaksista jos pelinjohto lipsuu katastrofaalisella tavalla kuluarvioista, mutta vastuu pelin tilityksistä on edelleen pääpelinjohtajalla.

9
FAQ / Infopaketti aloittelevalle larppaajalle
« : 11.01.2014, 14:17:33 ip »
Infopaketti aloittelevalle larppaajalle
(Hanne, Elisa, Maikki & Viivi)


Larppaamisesta ja yhdistyksestämme löytyy paljon tietoa Internetistä, mutta silti on voinut jäädä epäselväksi miten larppiharrastuksen voi aloittaa ja miten se käytännössä toimii.

Halutessasi tutustua oululaisiin larppaajiin, paras tapa saada ensikontakti on tulla OIEI:n jokamaanantaiseen tapaamiseen, S-treffeille, Kaijonharjun nuorisotalolle kello 18 ja 21 välillä. Yleensä S-treffeillä juodaan kahvia, syödään pullaa ja jutellaan larppaamisesta ja kaikesta muustakin. Toinen tapa tutustua larppaajiin on liittyä OIEI:n Facebook-ryhmään ja esittäytyä uudeksi larppaajaksi.

Monia saattaa askarruttaa larppaajiin tutustumisen lisäksi se, miten larppien käytännön asiat toimivat. Uudet larpit ilmoitetaan yleensä OIEI:n foorumilla, Facebook-ryhmässä sekä larp.fi:n larppikalenterissa. Kun löydät kiinnostavan kuuloisen larpin, ilmoittaudu siihen pelinjohdon antaman ilmoittautumislomakkeen avulla. Ilmoittautuneet saavat ilmoittautumisajan sulkeuduttua sähköpostia, jossa pelinjohtaja kertoo pelin käytännön asioista kuten hahmojaosta. Hahmosi saat yleensä noin kaksi viikkoa ennen peliä, mutta moni PJ lähettää tätä ennen pelaajilleen lyhyen kuvauksen hahmosta ja pelimaailmasta.

Pelipaikkana toimii usein esimerkiksi leirikeskus tai vuokrahuvila; paikat sijaitsevat yleensä keskustan ulkopuolella, mutta yhteiskyytejä järjestetään joka peliin eikä kenenkään tarvitse pelätä että peliin pääseminen jäisi kyydistä kiinni. Myös hahmon puvustus saattaa huolestuttaa, varsinkin jos ei ole kokenut ompelija. Kokeneet larppaajat lainaavat kuitenkin mielellään vaatteita ja muita tarpeita ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Yhdistyksellämme on myös kattava varasto, josta saa lainata vaateita ja tarpeistoa. Aloittelevan larppaajan on myös mahdollista saada oma kummipelaaja, joka auttaa ja opastaa valmistautumisessa ennen peliä ja pelipaikalla.

Vaikka etenkin monissa pitkissä peleissä pelaajille tarjotaan lämmin ruoka tai pientä naposteltavaa, jokainen pelaaja tuo paikalle myös omat eväät pelin ulkopuoliselle ajalle. Pelit järjestetään yleensä viikonloppuna siten, että pelipaikalle saa tulla jo perjantaina jolloin pelipaikkaa lavastetaan eli propataan ja lisäksi saunotaan ja vietetään aikaa yhdessä. Saapua saa myös vasta pelipäivän aamuna.

Lauantai alkaa alkubrieffillä eli alkuesittelyllä, jossa sääntöihin, hahmoihin ja pelimaailmaan liittyvät asiat käydään läpi. Sen jälkeen alkaa itse larppi, joka kestää useimmiten 6-8 tuntia. Pelin jälkeen on loppubrieffi eli loppuyhteenveto, jossa pelin tapahtumat ja juonikuviot puretaan yhdessä. Illan päätteeksi aloitetaan pelipaikan siivous ja vapaa seurustelu. Kotiin voi lähteä lauantaina pelin jälkeen tai vasta sunnuntaina, jolloin pelipaikka siivotaan yhteisvoimin loppuun. Mikäli pelipaikalla aikoo yöpyä, mukaan pitää muistaa ottaa omat nukkumisvälineet, esimerkiksi makuupussi.

Pelit lavastetaan usein näyttävästi. Nämä lavasteet sekä pelissä tarjottava ruoka kustannetaan pelaajien maksamilla osallistumismaksuilla. Tämä niin kutsuttu pelimaksu on yleensä 5-20 euroa, riippuen esimerkiksi tapahtumapaikan vuokrasta. Pelikohtaiset tiedot saapumisajoista, peliruokailuista, ajo-ohjeista ja pelimaksuista saa selville pelinjohdon lähettämistä sähköposteista eli infomaileista.


Jos sinulla on sellaisia kysymyksiä joihin et löytänyt tästä vastauksia, älä epäröi ottaa yhteyttä esimerkiksi allekirjoittaneeseen tai heittää niitä ilmoille joko täällä foorumilla tai FB-ryhmässämme (https://www.facebook.com/groups/oiei.ry/), jossa on monia avuliaita oieiläisiä valmiina auttamaan.

Tervetuloa OIEI:hin!  :D


10
Hallitus tiedottaa 2014 / Hallitus ja toimihenkilöt 2014
« : 11.01.2014, 14:02:20 ip »
Hoi hoi! Tässäpä yhteystiedot vielä erikseen hallitukselle ja toimihenkilöille.

Koko hallituksen saa kiinni lähettämällä viestin postituslistalle hallitus ät oiei piste fi.

Puheenjohtaja: Anna-Maija "GiiGi" Räihä - pj ät oiei piste fi
VPJ: Hanna "kraah" Puolakka - vpj ät oiei piste fi
Sihteeri: Elina "Ukkoslapsi" Väänänen - sihteeri ät oiei piste fi
Tiedottaja: Viivi "mäyrä" Junno - tiedottaja ät oiei piste fi
Rahastonhoitaja: Susanna "Tarantella" Veijalainen - rahasto ät oiei piste fi
Jäsenvastaava: Hanna - jasenvastaava ät oiei piste fi
Varajäsenvastaava: Elina
Pelivastaava: Viivi - pelivastaava ät oiei piste fi


Toimihenkilöt:

Varasto: Markku "Morchfeyn" Peltoniemi ja Tero "Spielwut" Säkkinen - varasto ät oiei piste fi
Kirjasto: Viivi
S-treffit: Juuso "TuomioKirves" Vattulainen (tammi-maaliskuu)
Webmaster: Kukkis "SpacedOut" Hautamäki - webmaster ät oiei piste fi


11
Varasto / Vs: Varastovastaavat ja varaston avaimet
« : 10.01.2014, 15:52:07 ip »
Varastovastaavat vuonna 2014 ovat Markku ja Tero. Heihin saa yhteyden osoitteesta varasto ät oiei piste fi tai Facebookin viidakkorummulla.

12
Varasto / Vs: Larppikirjasto
« : 10.01.2014, 15:50:47 ip »
Kirjastovastaavana toimii tällä kaudella allekirjoittanut. Akuutin tilanpuutteen vuoksi kirjasto sijaitsee tällä hetkellä OIEI:n varastolla.

13
OIEI:n hulvaton pikkujoulu on täällä taas!

Tällä kertaa siirrymme fantastisen Puurojään mantereelle. Luvassa on hassunhauskaa mutta vakavasti itsensä ottavaa korkealentoista matalaotsaista fantasiaa. Perinteiden mukaisesti mukaan pääsevät kaikki kynnelle kykenevät OIEIn jäsenet ja sellaisiksi haluavat, mutta varsinaisten hahmojen valmistus- ja jakoprosessi katkeaa 22.11.

Pelipaikalla (Sanginjoen leirikeskus) tulee olemaan hometta läsnä, joten varautukaa omin allergialääkkein. Pelinjohtotiimi suosittelee näitä myös "terveille" yksilöille. Pelin pelimaksu tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa matalahevonen at gmail piste com seuraavalla lomakkeella:

Nimi:
Ikä:
Sähköpostiosoite:
Ruoka-aineallergiat+Erikoisruokavaliot:
Pelikokemus:
Mitä et ole koskaan saanut pelata vaikka olisit niin aina toivonut:
Mitä et missään nimessä halua pelata:
Kenen kanssa et halua pelata:
Lempifantasiakliseesi:

Töttöröisin terveisin,
Huutava Vääryys, Istuu Kaiken Päällä ja Virnuileva Paskiainen

(Pelinjohdon saa kiinni pelin meiliosoitteesta tai allekirjoittaneen yhteystiedoista alta.)

14
Louhen Korpit on OIEI ry:n tanssiryhmä, jonka repertuaariin kuuluu tansseja varhaiskeskiajalta aina barokin ja 1800-luvun kautta nykyajan tanssisovituksiin asti. Tanssialajaoston harjoitukset pyörähtävät taas käyntiin Kaijonharjun nuorisotalon salissa joka toinen maanantai noin kello 18:30 alkaen (voi vaihdella). Harjoitukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille! Aiempaa kokemusta tai varusteita ei tarvita.


Reaaliaikaisimmat tiedot harjoitusajoista ja ohjelmassa olevista tansseista löydät Facebook-ryhmästämme.Kevätkaudella tanssitaan alustavasti seuraavilla strefakerroilla:

27.1.
10.2.
24.2.
10.3.
24.3.
7.4.
21.4.
5.5.
19.5.

Tervetuloa!

15
Hallitus tiedottaa 2013 / Hallituksen kokous 3/2013
« : 07.04.2013, 15:24:13 ip »
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry 
Hallituksen kokous 3/2013
Paikka: Tuiran nuorisotalo, Oulu
Aika: 11.3.2013 klo 18.30
 
§1 Kokouksen avaus
 Puheenjohtaja Leena H. avasi kokouksen kello 18:34.
 
§2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä läsnäolijoiden tarkastus
 Läsnä olivat hallituksen jäsenet Leena H., Jori H., Viivi J. ja Jenni R. sekä varajäsen Elina V. Lisäksi kokouksessa vieraili hallituksen ulkopuolisina osallistujina Niina K. ja Mikko H.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Yhdistyksen sihteerin poissaollessa kokouksen sihteeriksi valittiin Viivi.
 
§3 Esityslistan hyväksyminen
 Esityslista hyväksyttiin muutoksin.
 
§4 Pöytäkirjantarkastajien valinta
Tarkastajiksi valittiin Jenni ja Elina.
 
 
§5 Edellisten kokousten pöytäkirjat
Pöytäkirja 2/2013 (11.2.) luettiin ääneen ja hyväksyttiin.
 
§6 Posti
Ei uutta postia.
 
 
§7  Talous

§7.1 Tilin tilanne
Tilillä rahaa 841,95 euroa
Kassassa rahaa   1054 euroa
 
 
Maksetut matkakorvaukset 1.1.-7.3.2013: Rick's 2020 Susanna V., Felix I., Karoliina K. (7e/hlö, yht. 21e)
Siikalahti Viivi J. (14,50e)

OIEI:n nettisivujen domainmaksu maksettu.
 
 
§8  Jäsenasiat
Uusia jäseniä Hannu H., Esa A., Jarno T.
 
§8.1 Jäsenedut 2013
Kaikki edellisen vuoden jäsenedut uusittu.

§8.2 Jäsentiedote
   Jäsentiedote on lähetetty jäsenistölle 11. 3. 2013.

§9  Menneet tapahtumat 2012
 
§9.1 OIEI:n menneet tapahtumat
12.2. K-treffit (1 osallistuja, 1 alle 29 v.)
3.2. Keskeneräisten proppien kerho (5 osallistujaa, 3 alle 29 v.)
22.-24.2. Metsänreuna, Sanginjoki  (34 osallistujaa, 20 alle 29 v.)
   - Hyväksyttiin  toteutunut budjetti.
9.3. Karpaattien yö, Maikkulan nuorisotalo 
- Tapahtumaraporttia odotetaan.
 
§10  Tulevat tapahtumat 2013
 
§10.1 OIEI:n tulevat tapahtumat
12.3. K-treffit
22.-24. 3. OIEI:n kevätpäivät, Sanginjoella (Niina K., Viivi J.)
- Tapahtumalle myönnettiin 35 € OIEI:n tukea. Lisäksi myönnettiin ompelupajaa varten Niinalle enintään 40 € määrärahaa sirkkakoneen ja sirkkojen hankintaan sekä enintään 20 € yleiskäyttöön ja myöhemmin Keskeneräisten proppien kerhon alaisuuteen siirtyvien materiaalien hankintaan. Elina ja Leena lahjoittavat myös kankaita jäsenistön ompelukäyttöön.

20.4. Metaxis (loading) Sanginjoella (Elina V.)
4.5. Operaatio 417 - Sanginjoella (Hanna P., Susanna V.)
7.-9.6. Haudan heimoa - Tuuli turjalta tulevi, Korouoman  suojelualue (Jarkko I., Kaisa V.)
15.6. Kosmos II: Tsaarin aikaan, Muhos (Leena H., Anni S., Viivi J.)

       §10.2 Muut tulevat tapahtumat
12.-14.4.Vesper, Jämsä
9.-21.4. Historiallisten tanssien kevätleiri,  Jyväskylä
20-21.4. Operation Belarus - Milsim tapahtuma -  Pikkaralan pienlentokenttä
   17.-19.5. Retkikunta Anderson & Peralta, Rovaniemi

Niina K. kokouksesta kello 18:56.
 
 
§11  Tulevat määräpäivät

Uusi s-treffivastaava pitäisi löytää maaliskuun loppuun mennessä.
   - Tehtävään valittiin Leena H.

Kesän leirikeskusvuorot myös haettava maaliskuun loppuun mennessä.
- Hakemuksia oli kokoukseen mennessä tullut vain Elinalta heinäkuun alulle Metsänreuna II- peliä varten.
 
 
§12 Muut esille tulevat asiat
Mikko H. saapui kokoukseen kello 19:00.

Mikko esitti, että OIEI ehdottaisi Nuorisoasiainkeskukselle Sanginjoelle hankittavaksi sisäilmanpuhdistimia, jotka voisivat helpottaa käyttäjien homeallergiaoireita. Jori H. kertoi puolestaan, että myös ilmankostuttimien pitäisi auttaa vaivaan  ja esitti sellaisen hankkimista yhdistykselle. Päätettiin ehdottaa kaupungille sisäilmanpuhdistimen hankintaa ja katsella esimerkiksi kirpputoreilta edullisia ilmankostuttimia.

Leena ilmoitti, että Tuiran nuorisotalon mennessä remonttiin Kaijonharjun nuorisotalosta olisi mahdollista saada uusi S-treffipaikka juhannukseen asti ja syksyn toimintakauden alettua. Nuorisotalon kesäloman aikana mahdolliset S-treffit tullaan pitämään ulkona tai esimerkiksi jäsenistön asunnoissa.

 
§13 Seuraavan kokouksen aika ja paikka
8.4. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo
Yhdistyksen vuosikokous 25.3. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo

§14 Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:05.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12