Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Scarlett

Sivuja: [1] 2 3
1
Heippa! Vieläkö voi ilmottautua?

2
Olipa ihana saada kuvia, kiitos ! Kuvatekstit olivat parhautta!

3
milloin alkaa ilmoittautuminen???

4
Meiltä lähtee auto Tuirasta lauantaina klo.13.00 (akateeminen vartti mahdollisesti huomioiden). Kolme vapaata paikkaa on, joten jos joku on siihen aikaan kyytiä vailla, niin ilmoittakoon itsestään. En luultavasti pääse enää koneelle ennen peliä, joten kyydittävät laittakoot viestiä numeroon 050 492 9353. Älkää soittako, olen töissä enkä siis voi vastata. Me lähdetään jo sunnuntai-aamuna heti pelin ja siivoilun jälkeen kotiin töiden jälkeen, joten jos silloin on takas Ouluun tulijoita niin tillaa on. Kiitän. Nähdään huomenna.

5
Olisiko kellään lainata paitaa tai hametta, joka menis 1900-luvun alun maalaislookkiin? Ruskeaa, harmaata tai muuta nautraalia, paita sais olla mieluusti korkeakauluksinen. Tarvitsisin kamppeita jo ensi lauantaiksi Ikihämärään. Jos voit auttaa, niin laita viestiä tai huikkaa Naamakirjassa nimelle Anne-Marie Lehtonen. Tacks.

6
Onko jonkun kyydissä tilaa kahdelle silloin puolen päivän aikaan? Jos ei, niin sitten näemmä otan auton, jolloin kyytiin mahtuu vielä kolome.

Ja onko kellään lainata semmosta kyläläiselle sopivaa paitaa?!

7
Menneet tapahtumat 2010 / Cryo:n PJ-koulutus 7.4.
« : 06.04.2010, 21:19:38 ip »
Cryo järkkää kuulemma huomenna keskiviikkona jonkinmoisen pelinjohtajakoulutuksen. Puhujina on 6 pitkään pj:nä toiminutta cryolaista. Jos kaipaat vinkkejä pelien vetämiseen tai ideioita skenaarioihin tms. niin menepäs paikalle. Tapahtuma järkätään Koneen saunalla yliopistolla ja se alkaa klo 18. Kesto ilmeisesti jotain 3 tuntia. Lisätietoja voi kysellä Elisalta numerosta 0445952984.

8
Moikkapöö!

Minun on nyt varmaan kuitenki lähdettävä vasta tuohon viimeiseen, koska koiramussu pitää viedä päivällä lääkäriin, ku ei tälle päivää saanu aikaa, ja siellä voi venähtää aikaa. Oisko ketään muuta lähdössä siihen kaheksan jälkeen, ettei minua tarvis yksistään hakea sit Rovaniemen päässä.

9
Minä lähtisin mieluiten mahdollisimman myöhäisellä junalla. En pääse tänään s-treffeille, mutta katsotaanko ensi maanantaina lopullinen suunnitelma? Tai jos tänään jo saatte päätettyä, niin jos vaikka täällä informoisi joku.

10
Suurkiitos minunkin puolesta Niinalle ja Mikille ja kaikille muille pelin järjestämiseen osallistuneille! Oli hieno peli ja mainiot sapuskat! Lisää näitä!

11
Minäkin olisin halukas olemaan mukana ärkelöinneissä.

12
pystytkö niina tuomaan niitä römppeitä vielä s-treffeille vaiks ens maanantaina?

13
Joonas, tervetuloa meidän kyytiin, jos olet pelipäivänä vasta menossa. Me ei päästä vielä perjantaina.

14
törötys Oulusta Keski-Maahan matkaajat! Minä ja Henkka mitä todennäköisimmin saadaan auto peliin ja meidän kyytiin mahtuu vielä kaksi tyyppiä. Ilmoitelkaa jos on kyydin tarvista. Me tullaan takaisin Ouluun jo pelin jälkeen, ei jäädä nukkumaan pelipaikalle.

15
Muu toiminta / Larppaus- ja ropetusinfoa koululle?
« : 22.10.2009, 19:52:28 ip »
Jos jotain apua kaipaatte tämän infopläjäyksen tiimoilta -valmistelua tai paikan päälle lähtöä, mitä vain- niin minulle saa antaa nakkeja! Pidin aikoinaan Kajaanissa parin tyypin kanssa samanmoisen jutskun ja oli hauskaa!

Sivuja: [1] 2 3