Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Velkyn

Sivuja: [1]
1
Olipa kyllä melkoisen hauskaa.
Metsässä tarpominen oli järkyttävästä kolinastani ja lumisista jaloista huolimatta jotakin, mihin huomasin suorastaan rakastuneeni. Olisi voinut mönkiä siellä ikuisuuden ja pistää leiri pystyyn. Vähän lyhyeksihän se siellä päätepisteessä meiltä jäi, mutta omissa kirjoissa ollaan niin plussalla ettei haittaa.
Omaa sählinkiä oli vissiin, että ison kuvan ja oman ryhmän ulkopuolinen pelimaailman kuvaus ja mikä on kukakin asia jäi saamatta selville. No mut improvisoimaan sinne mentiinkin. Oli vain suunnaton uuden informaation vyöry, olisi voinut olla noin viisitoista kertaa äänekkäämpikin ja eläväisempi peikko. Tuli vähän hannailtua, pahoittelut kanssapelaajilleni.
Sjoesta tuli hieno, paljolti kiitos siitä Elin ja Markun työpanokselle. Nukkumaan olisitte kuitenkin voineet mennä vähän aiemminkin rakkaat ihmiset.
Erityiskiitos vielä Markulle ja Riutalle, olitte ihania. Ja Tero ja Heze myös, helmiä hetkiä. Avanto odottaa.

2
Allekirjoittanut kaipaisi miehekästä astaloa lainaan.

3
Hei, hei, määki tahron mukaan! Jupe juorus.

4
Muu toiminta / Ropecon 2007 yhteiskyytiin mahtuu!
« : 14.08.2007, 11:10:39 ap »
Jesh!

Se oli tiivis ja tehokas 'Con.

5
Menneet tapahtumat 2006 / Oiein kymmenvuotisgaala 9.9.2006
« : 18.09.2006, 10:20:48 ap »
Tämä kiittää ja kumartaa.
Oli hauskaa ennen ja jälkeen juhlan, sekä siellä itse tilanteessa. Kuvia olisi kiva nähdä, koska jäi vähän epäselväksi, ketä ja minkä verran siellä ihmisiä lopulta oli.

6
Muu toiminta / OIEI kangasmerkkejä
« : 11.09.2006, 16:22:47 ip »
Olisiko mahd. saada tuollainen postitse ja maksaa tilille?

7
Huom: Peliaika muuttunut. Larpahdamme 14.-15.1.2006

8
Lainaus käyttäjältä: "Riffi"

Pelijohdon ei myöskään tarvitse ottaa henkilökohtaista taloudellista riskiä siitä, että järjestää pelin. Jos peliä järjestää omasta pussita eikä OIEI:n pussista, niin se olisi aika iso henkilökohtainen voivoi kun kolme pelaajaa jättää tulematta ja ja yhtäkkiä pelin miinus meneekin pelinjohdon omasta pussista. (Myös tästä syystä etelässä pelimaksut on korkeammat ja pelimaksut vaaditaan lähes poikkeuksetta etukäteen. Tämä on ainakin minun kokemus ja kun asiasta olen keskustellut etelän pelinjärjestäjien kanssa.)


Allekirjoitan tuon vaikka verelläni. Täällä Kouvolassa pari peliä tehty ja se aiheuttaa melkoista sydämentykytystä jos perumisia putkahtaa parikin enempää. Varsinkin, jos 95% pelimaksuista menee paikan vuokraan.

Ja maksut on pakko hoitaa etukäteen juuri tämän takia. Joskin pieni muutaman pelaajan perumisen nollaava tekijä on toisten laiskuus. Siivousmaksu 2e... Yllättävän moni maksaa mielummin sen, kuin kantaa kaksi pulloa roskikseen. ;)

On harvinaisen ikävää stressata perumisien ja rahojen kanssa, ylipäätään senkin, että uskaltaako pelimaksua nostaa pikkuisen, ettei tarvi proppeja ostaa omista rahoista. Joten tähän nähden mie menenkin maksamaan OIEIn jäsenmaksun sitten seuraavaksi.

Sivuja: [1]