Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meilina

Sivuja: [1]
1
Trilogian päivämäärän pitäisi varmistua 9.1. eli lisätietoja tapahtumasta pian.

2
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Talven tilavuorot
« : 04.01.2014, 19:49:30 ip »
Onko tuo maaliskuun tilavuoro vielä vapaana? Koska voisin siinä tapauksessa pitää pienehkön larpin siellä.

3
Pelijärjestämö / Mielisairaalapeli
« : 29.12.2012, 13:03:02 ip »


Hei hyvä OIEI:n väki!


Koska jo puoli vuotta olen kypsytellyt ajatusta pelistä, joka sijoittuisi psykiatriseen sairaalaan Englannissa 1800-luvun loppupuolella. Ajankohta siitä syystä, että tuolloin psykologian ala oli kehittymässä, samoin erilaiset hoitomuodot. Sosiaaliset rajoitteet ja luokkayhteiskunta asettaisivat omat jännitteensä pelissä hahmojen välille. Peli kuitenkin keskittyisi potilaiden psyykkiseen hoitoon sekä sairaalan rutiineihin. Kyseessä olisi enemmän pään sisäistä pelaamista sekä tunnelmaa käsittelevä pieni pelin rutistus. Tarkoitus on pitää peli todenmukaisena, melko ahdistavana kokemuksena potilaille sekä ilman humoristista otetta (jota toisaalta on vaikea pitää poissa näin vakavassa asiassa, mustaa huumoria varmasti pursuaa joka paikasta).


Pyytäisinkin täällä foorumin puolella apua paikan varaamisessa sekä käytännön järjestelyissä, kuten paikkojen järjestelyssä, minun kuljettelemisessani ja majoittamisessani ennen peliä yms. Luulen, ja toivon, että parhaiten/helpoiten pelin voisi järjestää Sanginjoella (yllätys, yllätys) ellei jollain ole parempaa paikkaa tiedossa kohtuulliseen hintaan. Lisäksi tarvitsisin luultavasti yhden tai useamman esittämään minulle omia ideoitaan ja kehittämisideoitaan. Hahmojen ja aikakauden kuvailujen kirjoittamisessa tulen kaikkein luultavimmin kaipaamaan jossain kohtaa mitä luultavimmin. Kuitenkin tällä hetkellä pyydän apua vain paikan vuokraamisessa ja minun kannustamisessani kirjoittamaan tätä hyvin raskasta larppia, josta toivottavasti koko OIEI innostuu!

Sivuja: [1]