Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TuomioKirves

Sivuja: [1]
1

Hei jäsenistö,

Viimeisimmässä kokouksessa (6.5.2020) OIEI:n hallitus teki linjauksen, joka toivottavasti auttaa osaltaan koronan leviämisen estämisessä, sekä tuo harrastajillemme turvallisuudentunnetta ja mielenrauhaa, niin tapahtumien järjestäjille, kuin osallistujillekin.
OIEI:n hallitus linjasi, että kaikille oieiläisille, jotka joutuvat perumaan osallistumisensa OIEI:n peliin oman sairastumisensa vuoksi, maksetaan pelimaksu takaisin OIEI:n puolesta. Hallitus suosittaa, että kotiin jäädään vähäisimmästäkin flunssan oireesta. Tällä toivomme helpottavamme päätöksen tekoa sekä pelaajalle, että vievämme pois taloudellista stressiä pelinjohdon harteilta. Korvausta haetaan OIEI:lta suoraan (ei esimerkiksi pelinjohtajilta, jotka tilittävät pelimaksut OIEI:lle kuten ennenkin) lomakkeella, joka tulee piakoin OIEI:n lomakepankkiin ( http://www.oiei.fi/index.php?page=lomakkeet ). 
Samaten OIEI haluaa tehdä selväksi, että se vastaa OIEI:n tapahtumien kuluista sekä korvaa kaikkien OIEI:n pelien pelaajille näiden pelimaksut, mikäli koko tapahtuma perutaan COVID-19 epidemian vuoksi. Tällä haluamme varmistaa, ettei tapahtumanjärjestäjien tarvitse huolehtia koronan vuoksi tapahtumien rahallisesta puolesta, ottamalla harteillemme tapahtumien taloudellisen riskin esimerkiksi siinä tapauksessa, että pelipaikan vuokrista ei saada koko summaa takaisin. Näin myöskään pelaajien ei tarvitse miettiä, saako pelimaksunsa takaisin vai ei jos tapahtuma esimerkiksi yllättävien rajoitusten tai vaikkapa pelinjohtotiimin sairastumisen vuoksi perutaan, ja osa pelin kustannuksista on jo maksettu.
Nämä linjaukset ovat voimassa ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Seuraamme pandemian etenemistä, ja toimenpiteiden jatkoa harkitaan, mikäli pandemia vielä 2021 jyllää ja vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.

Ensisijaisesti suosittelemme seuraamaan aktiivisesti tapahtumanjärjestäjien omia tiedotteita, niin OIEI:n tapahtumissa, kuin muissakin liveroolipeleissä. Ymmärrämme, että hartaasti odotettujen ja hypetettyjen tapahtumien peruuntuminen voi harmittaa. Muista kuitenkin, että tämä on myös tapahtumanjärjestäjille raskasta aikaa ja kaikkien harrastajien terveys ja turvallisuus tulee aina ensin. Suosittelemme siis odottelemaan rauhassa ohjeistuksia, ja lähettämään järjestäjille korkeintaan tsemppiä ja jaksamista, eikä kuormiteta ylimääräisillä kyselyillä.

Terveisin,
OIEI:n hallitus

3
Hallitus tiedottaa 2020 / Hallitus ja toimihenkilöt 2020
« : 19.01.2020, 14:54:14 ip »
Hallitus 2020 on järjestäytynyt ja tehtävät jaettu seuraavasti

Puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen syyskokouksessa 2019 Hanna Puolakka.
Varapuheenjohtajaksi valittiin Susanna Veijalainen
Sihteeriksi valittiin Jenny Kangasvuo
Tiedottajaksi valittiin Juuso Vattulainen
Jäsenvastaavaksivalittiin Hanna Puolakka
Varajäsenvastaavaksi valittiin Kaj Wallin
Rahastonhoitajaksi valittiin Kreetta Askola
Pelivastaavaksi valittiin Viivi Junno

Toimihenkilöiksi seuraavat
Varastovastaavina jatkavat Markku Peltoniemi ja Viivi Junno
Kirjastovastaaviksi valittiin Hanna Puolakka ja Jenny Kangasvuo
Webmasterina jatkaa Kaj Wallin
S-treffivastaavina jatkavat kevään loppuun asti Jenna Vikman ja Jaakko Hietala.
Häirintäyhdyshenkilöinä jatkavat Johanna Verhiö ja Juho Korolainen
Kirjanpitäjäksi valittiin Kreetta Askola

Terveisin tiedottajanne.

Sivuja: [1]