Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SpacedOut

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Aluksen lähestyessä aurinkokunnan rajoja, sen valaistulla puolella kapteenin pää nojaa raskaana ikkunan kylmään sisäpintaan. Hengitys höyrystää lasipinnan ja tähtien kaukaiset valopisteet muuttuvat utuisiksi täpliksi. Tuuletusjärjestelmä puskee taas otsonin hajuista ilmaa ja varaosat loppuivat kaksi vuotta sitten. Kello käy jo kolmea ja keinotekoinen öinen hiljaisuus on vallannut aluksen. Lista on laadittava, töitä on jäljellä, uni koittaa vasta kun ruumis ei jaksa. Kapteeni ottaa muutaman pillerin vasempaan hansikoituun käteensä ja tarttuu toisella kynään alkaen käydä nimiä läpi uudestaan. Pureskellessaan pillereitä hajamielisesti hän rastii taas muutamia nimiä listasta ja suttaa toisia rasteja pois. Vastuu aluksesta, miehistöstä ja tehtävästä painaa lähes yhtä raskaana kuin uni.
   Täydellinen hiljaisuus vallitsee komentosillalla. Yksinäinen hahmo nukkuu työpöytänsä ääressä nähden tyhjiä unia. Toisaalla aluksessa ryhmä huopiin kääriytyneitä hahmoja on polvistunut hiljaiseen rukoukseen. Tilan hiljaisuuden rikkoo vain ilmastointilaitteen humina ja lammikkoon verkkaisesti putoilevat pisarat. Otsonin hajuun sekoittuu rauta.

--------------

Rheingoldin viimeinen lento
Keväällä 2013
Oulussa
Ikäraja: 18


Kyseessä on avaruusalukselle sijoittuva scifipeli, joka pelataan Oulussa keväällä 2013. Pelin raskaiden teemojen ja kauhuelementtien vuoksi peli ei sovellu alle kahdeksantoistavuotiaille. Pelissä tulee olemaan noin 30 hahmoa ja ilmoittautuminen avautuu syystalvella. Lisätietoja ilmenee foorumille, irkkiin ja naamakirjaan aikanaan.

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki

kukka.hautamaki@gmail.com
SpacedOut@ircnet
Kukka Hautamäki @ Facebook

2
Voi pojat kun tulee äksönpäksön viikonloppu. Korotan vielä sillä että päätin tulla pitämään tuonne viikonloppuun Korsettityöpajan! Seuraavaksi latistan tunnelmaa kertomalla että siellä ei tehdä korsettia, koska nykyajan naiset ompelevat niin hitaasti käsin, eikä koneita ole tarpeeksi. Työpajaan kuuluu kuitenkin korsetin suunnittelu ja kaavojen teko omilla mitoilla, sekä ohjeistusta materiaalivalintaan, valmistukseen ja ihan mihin vaan. Lisäksi mukana jotain epämääräistä selostusta korsetin syvemmästä olemuksesta. Myös miehet tervetulleita.

Etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen. Plussaa siitä jos tuotte omia mittanauhoja, mahdollisia valmiita suunnitelmia siitä mitä haluatte tehdä, aivot ja kynää ja paperia. Näistä oikeastaan vain tuo mittanauha oli tärkeä. Tuokaa mittanauhoja.

3
Muu toiminta / Vs: Kesäkauden avajaiset
« : 06.05.2011, 08:09:43 ap »
Eka päivä taitaa olla sellainen että minäkin pääsen pikniköimään. Yay for summer.

4
No niinpä mullakin.

5
Uutiset / Vs: OIEI:n promokuvausta 2008
« : 20.04.2011, 22:00:09 ip »
Joo, noitten kuvien kohtaloa ollaan mietitty, mutta kukaan ei tuntunut tietävän minne ne menivät. Jos ne on laitettu minun koneelle niin on äärimmäisen epätodennäköistä että niitä olisi sieltä poistettu, joten tarkastan koneen pääsiäisen jälkeen. Jos löytyvät niin ilmottelen. Toivottavasti löytyvät.

6
Itse olen sitä mieltä, enkä muistaakseni ole ainoa, jonka mielestä minkäänlainen spesifinen maininta seksuaalirikollisista nuorisoyhdistyksen säännöissä ei ole hyvää pr:ää ja näyttää hyvin epäilyttävältä. Onko tarvetta mennä näin tarkkoihin määritelmiin? Jos sääntöjä katselee silmämääräisesti ulkopuolisen randomtyypin näkökulmasta, niin tuollainen painotus tuo väkisinkin mieleen sen että tämä on joku yleinen ongelma yhdistyksen piirissä kun se on näin yksittäisenä nostettu esille, eikä esim. väkivaltarikoksiin tai huumausainerikoksiin ole otettu mitään kantaa. Voisiko tämän asian ehkä määritellä hieman laveammin? Sekä sen vuoksi että se näyttäisi säännöissä paremmalta että sen vuoksi että yhdistys saisi vapaammat kädet toimia asian tiimoilta tarpeen vaatiessa.

7
Hallitus tiedottaa 2010 / Talven 2010-2011 leirikeskusvuorot
« : 28.10.2010, 14:27:07 ip »
Joo, nyt päätin luistaa vaikka olisinkin epäilemättä jonkun pelin saanut aikaan niin en jaksa nyt hankkia itselleni mitään stressiperäisiä oireyhtymiä tai päänsärkyä. Parhainta onnea jollekulle muulle. Harkitsen vakaasti pelin pitämistä keväällä joten tulkaahan sinne sitten. Ja pikkujouluihin kanssa, miekin tuun.

8
Kiitos pelinjohtajalle ja kanssapelaajille. Tämä oli kaikinpuolin mukava peli ja jopa säätä voi nyt jälkeenpäin muistella lämmöllä kun varusteet olivat kunnolliset eikä kylmettymään joutunut. Toivon että vastaavia peliprojekteja sikiää tiheämpään, sillä varsinkin nyt kun harrastus tuntuu olevan laskusuhdanteessa on hauska nähdä että pelejä voidaan järjestää pienemmälläkin porukalla onnistuneesti. Tällainen peli oli itselle ihan uudenlainen kokemus ja tällaiselle kohtuullisen pitkään larpanneelle uudet kokemukset ovat se mitä peleistä ehkä eniten etsii. Nähelläänpä kaikkia larpeissa.

P.S. Sain jonkun flunssan. Omistaja voi tulla hakemaan ja saa kaupan päälle turpaan. <3

9
No-life / Koulu
« : 31.08.2010, 20:19:33 ip »
Voi kun olis koulu.

10
o/ Mie tuun ellei tapahdu kamalia. Pitänee marssia kirjastoon hakemaan sitä kirjaa taasen.

11
Meni näköjään mainoskin Jenni toimesta. Tosin minun täytyy nyt ilmoittaa että koska sain liian vähän ilmoja en nyt sitten pidä tätä peliä tässä... Pidän sen joskus toiste kun mahdollisesti saan jopa *gasp* kymmenen ilmoa! Nyt sain vain viisi, mikä on vähän liian vähän. Pelin tilalla pidetään...

Call of Cthulhu sääntöjärjestelmään nojaava klassikkoseikkailu Grace Under Pressure jonka on kirjoittanut itse John Tynes, mies jonka nimi ei varmaankaan sano mitään muille kuin minulle mutta joka on tehnyt hyvää stuffia. Peli on ns. pöytäropea, mutta siinä on tarpeeksi elävöitystä ja höystettä jotta siitä voi nauttia vähän mielikuvituksettomampikin olmi. Peli pelataan lauantaina säädylliseen aikaan ja se kestää 4-8 tuntia. Suurin osa pelautuksista on ilmeisesti ollut noin kuusituntisia. Peliin pääsee mukaan ilmoittautumalla minulle sähköpostilla yllä mainittuun osoitteeseen tai tulemalla paikan päälle ja ilmoittautumalla siellä. Peliin otetaan maksimissaan kahdeksan pelaajaa. Peliin osallistuminen ei vaadi kokemusta sääntöjärjestelmästä, pöytäroolipeleistä yleensäkään tai minkäänlaisia proppeja tai välineitä (joskin oma lyijykynä ja pyyhekumi lasketaan eduksi).

Kysymyksiä saa esittää.

Ai niin, makkaranpaistoa ja hengailua on edelleen myös luvassa, ja jos haluaa keskittyä näihin asioihin mieluummin kuin peliin on se mahdollista koska peli pelataan kokonaisuudessaan sukellusveneessä. Tässä on tosin se miinus puoli että jos ei osallistu peliin niin minua ei näe ainakaan neljään tuntiin lauantain aikana. :(

13
Odotin aikani ja pahin tapahtui. Hulluna pitivät ja naureskelivat, mutta nyt olisin vahingoniloinen jos ei sydäntä riipisi niin paljon. Oulu palaa ja täällä minä istun vanhan kartanon portailla ja tuijotan metsänlaitaa odottaen ja peläten. En minä mörköjä pelkää enkä ihmisiäkään, mutta tuuli saattaa kääntyä. Saattaahan tuo tosin kääntyä vaikken minä vahtia pitäisikään, mutta ihan varmuuden vuoksi tässä kuitenkin istun vaikka joku joutilaampikin tähän kyllä välttäisi. Ruoka pitäisi laittaa ja paikat muutenkin valmiiksi. Ei kai se auta kuin nousta ja kävellä. Vielä on miehen työ tehtävänä ennen iltaa.

----------------

Länsituuli
10.7.2010
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: Pieni


Pienimuotoinen fiilistelypeli Sanginjoen kesässä. Joku saattaisi tätä minipeliksikin kutsua, mutta enpä ole itse määritelmään tutustunut joten ihan vaan pelinä pidän. Peli on siis 2010-vuoteen ja Oulun lähimaastoon sijoittuva tunnelmointi, johon pelaajilta ei vaadita erityistä proppautumista ja johon on odotettavissa hyvin kevyet hahmot. Genreksi määrittelisin postapokalyptisen draaman. Hahmoja pelissä on sen verran kuin pelaajia tulee. Alle kuudelle en kuitenkaan peliä välttämättä ala pitämään joten silloin paistetaan vaan makkaraa ja voidaan fiilistellä maailmanloppua saunassa tai kellarissa. Peliin varsinaista ilmoittautumisaikaa on ensi torstaihin eli 1.7. asti, mutta jos tämän jälkeenkin nappaisi tulla niin senkus tulet. Kerro kuiten etukäteen niin saat jonkunlaisen hahmon ja ehkä ruokaakin. Lyhyt ilmoittautumisaika johtuu siitä että peli on alle kahden viikon päästä ja pitää vissiin ehtiä jotain kirjoittaakin.

Peli pelataan lauantaina ja sen kesto on pari-kolme tuntia. Pelin jälkeen (ja varmaan myös perjantaina) nautitaan saunasta ja makkaranpaistosta. Pelipaikalle voi vapaasti saapua jo perjantaina jolloin hengaillaan ja katsotaan kaukaa tullutta pelinjohtajaa. Paikalta voi poistua pelin jälkeen osansa siivottuaan tai sitten tuttuun tapaan sunnuntain puolella. Koska pelissä on ruokailu on olemassa pelimaksu joka määräytyy hiukkasen myöhemmin, eli sitten kun tiedän mitä syödään. Kovin kallista hintaa tästä huvista ei joudu kuitenkaan maksamaan. Pelissä käytetään no-rulesia.

Ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573

14
Arc, Epsilon Eridanin aurinkokunnan kuudestatoista planeetasta ulommaisin. Vaikka sen on jo pitkään tiedetty olevan asutuskelpoinen ei kukaan ole halunnut rahoittaa uudisasutuslaivaa sinne, sillä edes yhteiskunnan pahimmin murjomat ihmisrauniot eivät ole nykyään enää halukkaita vaihtamaan kehnoa toimeentuloaan avaruuden käymättömien korpimaiden kovaan työhön, pieneen ansioon ja todennäköiseen nopeaan kuolemaan luonnonvoimien armoilla.

Avaruudessa tähtilaiva vaikuttaa olevan tuuliajolla inertian viedessä sitä yhä lähemmäksi kiertorataa. Aluksen valot palavat himmeinä ja moottori kylmenee vauhdin hidastuessa luonnottomasti. Kapteeni ja perämies vaihtavat epätietoisia katseita aluksen lipuessa näennäisen hitaasti ja äänettömästi pois lasketusta kurssista.

Asumattoman planeetan pinnalla yksinäinen hahmo lakaisee portaita ja katselee tähtitaivasta  vieraita odottaen.


----------------

Arc – Kaukainen planeetta

19.12.2009
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: Pieni


Perinteikäs OIEI:n pikkujoulupeli on tänä vuonna kepeää scifiä kaukana tulevaisuudessa. Peli on tapahtumarikas ja tunnelmallinen näkemys erään pikkuplaneetan erikoisemmasta päivästä. Koska peli on pikkujoulupeli ovat peliin tervetulleita kaikki halukkaat OIEI:n jäsenet. Mikäli et ole jäsen ja haluaisit silti osallistua ei hätää, sillä pelipaikalla voi liittyä jäseneksi kahden euron hintaan.  Juonellisesti keskeisemmät hahmot saavat ne jotka ilmoittautuvat 30.11. mennessä tai jos hahmoja on tämän jälkeen vielä jäljellä niin ilmoittautumisjärjestyksessä ne joille niitä riittää. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat myös hahmot, mutta koska ne pakosta kirjoitetaan sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee niin se todennäköisesti heijastuu myös sisältöön.

Peli pelataan lauantaina ja sen kesto on noin kuusi tuntia. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin mutta peli alkanee klo 12 maissa. Pelin jälkeen nautitaan saunasta ja ruuasta. Pelipaikalle voi vapaasti saapua jo perjantaina jolloin proppaillaan hieman pelipaikkaa ja viihdytään todennäköisesti ainakin lautapelien ja saunan merkeissä. Paikalta voi poistua pelin jälkeen osansa siivottuaan tai sitten tuttuun tapaan sunnuntain puolella.

Ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä?
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573

15
Häy. Pohtimisen jälkeen Turun asukas on nyt tulossa paikalle. Tämä tarkoittaa useampaakin asiaa:

1. Tarvitsen kyydin pelipaikalle.

2. Tapahtuman taso nousi juuri roimasti.

3. Meressä käy ainakin yksi ihminen.

4. Jäsenvastaavan ominaisuudessa tuon paikalle kaiken liittymiseen tarvittavan setin, joten tuokaa te kaksieuroisenne. Jos joltakulta vielä puuttui se lomake niin senkin saa sitten minulta.

5. Paikalla järjestetään pöytäropea. Tarjolla on lyhyt halloween-teemainen Call of Cthulhu-seikkailu. Seikkailun on tarkoitus kestää 1-2 tuntia ja se on tarkoitettu 3-4 pelaajalle. Hahmot on tehty valmiiksi ja ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Lyhyen keston vuoksi ajattelin vetää seikkailun useampaan kertaan joten kaikkien halukkaiden pitäisi päästä pelaamaan viikonlopun aikana. Peli sopii kaikille tunnelmoinnista kiinnostuneille eikä minkäänlaista aiempaa kokemusta Call of Cthulhusta tai edes roolipelaamisesta tarvita.

Sivuja: [1] 2 3 4