Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - umbra_anima

Sivuja: [1] 2 3 ... 26
1
http://www.sotkanhelmi.fi/

Avara pyöröhirsihuvila SotkanHelmi on käytettävissä ympäri vuoden lomailuun, vapaa-ajan viettoon, kokouksiin ja leireihin. Majoitustilaa on 18-20 hengelle ja huvila soveltuu 30 hengen juhla/kokouskäyttöön.

SotkanHelmi-huvila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla,
aivan Oulujoen rannalla, vain noin 50 kilometrin päässä Oulusta.

SotkanHelmi-huvila

Avara hirsihuvila SotkanHelmi on ympärivuotisessa käytössä oleva vuokramökki joka tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen ajanviettoon. Vuodepaikkoja SotkanHelmessä on 18-20, väljästi mahtuu majoittumaan 10-15 henkeä. SotkanHelmi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, aivan Oulujoen rannalla.

Seurustelusaunan lauteilta on vain 30 m matalaan ja hiekkapohjaiseen uimarantaan. Tontilla on 150 m rantaviivaa ja valkoinen kaarisilta vastapäiseen saareen. Kalastus onnistuu sillalta, rannalta tai soutuveneestä ja kalastusluvat sisältyvät mökin vuokraan. Ehdoton suosikki on suuri laavu, jossa kesäyöt kuluvat nuotion loimussa ja talvipäivät tulen lämmössä.

    rakennettu pyöröhirrestä vuonna 1999
    alakerta 125 m2, josta tupa n. 60 m2
    keittiö: liesi + uuni, teollisuusastianpesukone, 2 x jääkaappi, pakastin, mikrouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, astiasto makuuhuone yläkerrassa 55 m2 + 25 m2 parvi
    2 pukuhuonetta joissa majoitusmahdollisuus
    2 pesuhuonetta, molemmissa 2 suihkua
    iso seurustelusauna
    4 vessaa
    terassi 60 m2
    majoitus n. 20 hengelle
    sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu (jäähdytys) laatoitetuissa tiloissa lattialämmitys koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto

SotkanHelmen vuokraushinnat (sis. alv 10 %) 13.2.2017 alkaen:

vuorokausi: 350 €
pe-su:         650 € viikonloput vuokrataan ensisijaisesti kokonaisina
viikko:         920 €

2
Hän saapuu yöllä,
jo askelensa kuulla voin,
vaikka huomaan,
ei kulkijaa käy pihatiellä,
ja päivänvalo vielä viipyy siellä.

Hän saapuu yöllä,
sen sydämeni tietää,
kun kello kanssaan kilpaa lyömään rientää –
yksi, kaksi, kahdeksanko jo?
Hyvästittä lähtenyt on illan kajo.

Hän saapuu yöllä,
vai yökö saapuu mukanaan?
Se varjosormin koskettaa jo ikkunaa.
Vavahtaa loimu valkean,
ja vuoteissaan
painautuu kukin lähemmäksi rakkaintaan.

Hän saapuu yöllä,
oveen kolkuttaa,
nöyrinä salvat, lukot aukeaa.
Ja minä astun saliin häntä vastaan –
vaan yö,
yö on siellä ainoastaan.


- Theodora Drakewood


Lounais-Englannissa, karujen nummien saartamana kohoaa Drakewoodin vanha ja yksinäinen kartano, jonka menneisyydestä läheisen kylän asukkaat tuntevat monta tarinaa. Kartano on aina ollut synkässä maineessa, mutta miksi juuri nyt tuntuu kuin jokin outo pimeys olisi saapunut sitä vaanimaan? Mitkä salaiset murheet kalvavat sen melankolisia asukkaita? Entä kuka on se yksinäinen vaeltaja, joka vihdoin saa kartanon näkyviinsä eräänä synkkänä ja myrskyisenä syksy-yönä vuonna 1897?

Hän saapuu yöllä on jännityksen ja kauhun tunnelmia tavoitteleva liveroolipeli, jota ovat innoittaneet klassinen kauhukirjallisuus ja saman lajityypin mykkäelokuvat. Peliltä on turha odottaa historiallista tarkkuutta eikä se tyylillisestikään edusta silkkaa realismia, vaan asettaa tunnelman ja melodraaman etusijalle.

Tämä ei myöskään ole peli niille, jotka kaipaavat verikekkereitä, zombiearmeijoita tai lonkerohirviöitä. Sen sijaan ne, joita viehättävät oudot äänet pimeydessä, huokailevat neidot runokirjojensa ääressä ja vääjäämättömästi lähestyvä keskiyö, saattavat löytää tästä pelistä jotakin etsimäänsä. Pelissä on 17 hahmoa.

Käytännön tietoa:

Peli pelataan lauantaina 17.9.2016 Oulussa Hietasaaren Veljeskodissa.
Pelipaikan osoite: Mustasaarentie 9, Hietasaari, Oulu

Pelimaksu on 25 € OIEI ry:n jäsenille ja 30 € ei-jäsenille. Jäseneksi liittyvät (jäsenmaksu vuodelle 2016 5€) ovat välittömästi oikeutettuja jäsenalennukseen. Pelimaksu kattaa pelipaikan vuokran, järjestämiskustannukset ja yhden ruokailun pelin aikana.

Peli alkaa lauantaina alkuillasta. Pelaajien on tultava alkubriiffitilaisuuteen Oulun keskustaan lauantaina puolen päivän aikoihin. Briiffipaikalta järjestetään yhteiskuljetus pelipaikalle. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä peliä. Peli kestää yli puolen yön. Pelin jälkeen lämpiää sauna ja pelipaikalle voi jäädä yöksi. Pelipaikalla ei voi yöpyä perjantaina vaan pelaajien on järjestettävä yöpymisensä Oulussa itsenäisesti. Yöpaikkaa voi kysellä OIEI ry:n facebook-sivulla. Tarvittaessa pelinjohto auttaa.

Huomioitavaa:

Pelissä on 17 pelaajahahmoa. Pelin ikäraja K-18 sillä peli sisältää vakavaa draamaa. Pelaajavalinnat tehdään perustuen pelaajien toiveisiin ja siihen, miten hyvin ne sopivat kirjoitettuihin hahmoihin. Painotamme myös huolella tehtyä ilmoittautumista, joka kertoo motivaatiosta päästä mukaan peliin.

Pelaajilta toivotaan draamallista asennetta pelaamiseen sekä halua uppoutua pitkiin ja laveasti kirjoitettuihin hahmoihin. Pelin sisältö painottuu tunnelmaan ja pelaajilla on tärkeä osa sen luomisessa.

Pelissä tarvitaan joitakin apunakkeja/NPC-pelaajia. Jos haluat ilmoittautua avustaviin tehtäviin, täytä ilmoittautumislomakkeen lopusta siihen kuuluva kohta tai lähetä pelinjohdolle sähköpostia.

Ilmoittautuminen avautuu 4.6.2016 ja sulkeutuu 31.7.2016. Pelaajavalinnat tehdään elokuun alussa.

Ilmoittautuminen ja hahmolista:
http://goo.gl/forms/f3TqLMvAqbiTxhQA2


Kysymykset pelistä voi lähettää pelinjohdon sähköpostiosoitteeseen kaarmepyssy[ ;)]gmail.com

Pelin kirjoittajana toimii Jarkko Iisakka ja tuotannosta vastaa Kaisa Vainio. Taustalla Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry eli OIEI.

3
Tunnelmallisia pappiloita periodihuonekaluineen ja futuristisia seurakuntatiloja nykyaika/skifipeleihin. Myös leirikeskuksia.

+ edulliset vuokrat max. 200e/ päivä (taulokossa kohdassa kokoukset)
(http://www.oulunseurakunnat.fi/tilavaraukset/toimitilojen-ohjeet-ja-hinnastot)
- lyhyet vuokra-ajat. Poistuminen klo 21 illalla, asiasta ei voi neuvotella.

Lista paikoista:
http://www.oulunseurakunnat.fi/seurakuntakodit-juhlatilat-ja-muut-tilat

HUOM!
- Pappiloiden vuokraus ilmaista perhejuhliin seurakunnan jäsenille
- Pappiloissa ei saa tanssia

4
Tanssiharjoitukset jatkuvat S-treffeillä noin joka toinen viikko myös vuonna 2016. Lisätietoa aikataulusta saa tanssiryhmän fecebook-ryhmästä:
https://www.facebook.com/groups/louhenkorpit/?fref=ts

5
Pelinjärjestäjän apuvälineet / Pelipaikka: Reinilän talo
« : 14.05.2015, 00:33:05 ap »
Oulun keskusta, Kajaaninkatu 15

Pormestari Reinilän talolla on pitkä historia ja sitä ovat uhanneet niin sodat, tulipalot kuin kaupunkisaneerauskin. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaan talon pitkässä historiassa on alkanut uusi vaihe kun Tutoris Oy on remontoinut tilat toimintaansa sopiviksi. Upeita historiaa henkiviä Reinilän kartanon tiloja, pihapiirissä sijaitsevine puusaunoineen, vuokrataan myös erilaisia tilaisuuksia varten.

Ihana sisustus ja ajanmukaiset/ajanmukaisehkot huonekalut 1800-luvun porvariskoti-tyyliin.

Lisätietoa, kuvia, tarjouspyyntö


*Muokattu linkki toimivaksi / Suska

6
Varasto / Vs: Larppikirjasto
« : 18.01.2015, 19:41:38 ip »
Sähköisiä julkaisuja:

PELIKIRJASTO
Pelikirjastossa voit julkaista roolipelisi ja tutustua muiden tekemiin peleihin. Tuotteiden sähköiset Pdf-versiot ovat vapaasti ladattavissa. Huomioi kuitenkin, etteivät lisenssiehdot ole samoja kaikille peleille. Voit myös tilata painetun version tuotteesta lisenssin omistajan määrittämään hintaan.
https://www.forgeandillusion.net/gamelibrary/

Valokuvakirja Nordic Larp Yearbook 2014.
Kirjassa esitellään 18  larppia vuodelta 2014 kuvin ja tekstein. Mukana pelejä mm. Suomesta ja muista pohjoismaista, mutta myös muualta maailmasta.
http://www.rollespilsakademiet.dk/webshop/nordiclarpyearbook2014.pdf

7
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Suunnittele OIEI:lle t-paita
« : 10.04.2013, 01:20:23 ap »
Viimeksi tilattiin mainospörssistä. Sen olin silloin aikanaan todennut halvimmaksi vaihtoehdoksi silloin kun tilataan paljon samanlaisia paitoja. Tilauksessa oli jotain säätöä mutta en muista mitä... vai olikohan se säätö vain meidän puolella... Toimitusaika oli ainakin paljon luvattua pitempi eikä paitoja saatu silloin ropeconiin. Paita ja painatus on mielestäni kestänyt aika hyvin. Ois kiva saada nyt ladyfit-paitoja ilman kaularesoria.

8
Kiitos pelistä kaikille! Oli jännitystä ja eeppistä riittämiin. Vaan silti oli kaikista parasta leikkiä kotia pikku lapskultieni kanssa. Ja istua mökissä ja syöttää piparkkuja. Sinne tahtoisin takaisin ♥

Täsäpä kuveja. Saa käyttää, mainitkaa kuvaaja. Muokatkaa ja poistakaa silmistä välkkyvä pahuus itse, mikäli tahdotte. Ja edellensä kuvansa saa pois galleriasta näin tahtoessaan. Voi että tulee hyvä mieli nuita kattuessa. En malta lopettaa :D

https://plus.google.com/photos/100449160711033920954/albums/5848628573587695105?authkey=CKTnr_2p8LHNJQ

9
Kangasjärven eräleirikeskus sijaitsee Kangasjärven rannalla Pintamolla. Pudasjärven keskustaan on matkaa n. 35 km. Eräleirikeskus tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen ympäristön erähenkisille leireille ja kaikenlaiseen virkistystäytymiseen. Laaja leirialue soveltuu mainiosti telttamajoitukseen ja monenlaiseen toimintaan. Leirialueen vierestä kulkee UKK-polku, josta yhteydet mm. Syötteen kansallispuistoon.

PERUSTIETOA TILOISTA:
tupa (majoitustilaa 16 henkilölle)
takkahuone (majoitustilaa 4 henkilölle)
keittiö (kaasu- ja puuhella, kaasujääkaappi)
sauna

MUUTA:
ei sähköä
keitto- ja juomavesi tuotava itse
tuvassa ja takkahuoneessa keittotasolliset kamiinat
laavu sekä kaksi isoa nuotiopaikkaa
kaivo (peseytymisvesi)
astioiden tiskauspaikka
ulkohuussi
liiteri (lämmityspuut kuuluvat vuokraan)

etäisyyksiä Kangasjärven eräleirikeskukseen:
Tunturialue Syöte 25km
Oulu 120km
Kuusamo 95km
Rovaniemi 185km
Kajaani 190km

VUOKRAUSHINNASTO
Leirikäyttö 2e/hlö/vrk (väh. 30e ja enintään 70e)
 Muu käyttö 35e/vrk
 
Lisätietoja ja vuokraus:
kirkkoherranvirasto
sähköposti: pudasjarvi.srk(at)evl.fi
 p. 08-8823 100

http://www.pudasjarvenseurakunta.fi/toimipaikat/kangasjarven-eraleirikeskus

10
No-life / Vs: Larppi-ideoita
« : 21.01.2013, 22:30:15 ip »
Varmaan on aika monella aktiivisella pelinjohtajalla laarillinen niitä omia "parhaitaikinä" peli-ideoita pidettäväksi, kunhan vain löytyisi aikaa. Mutta kannattaa varmasti puhua ja kirjoitella ihmisille ja avata vähän pelimaailmaa, niin ehkäpä joku innostuisi :)

11
Kokoontumiset / Vs: Keskeneräisten proppien kerho
« : 03.01.2013, 17:09:18 ip »
Keskeneräisten proppien kerhot jälleen tänä vuonna joka toinen keskiviikko.
Klo 18.00-22.00 Osoitteessa Kalervontie 1 C:n kerhohuone, Kaijonharju.

16.1.2013
30.1.3013
13.2.2013
jne. kahden viikon välein

12
Pelijärjestämö / Vs: Mielisairaalapeli
« : 30.12.2012, 22:53:42 ip »
Onnea projektiin Melina! Apua en voi suuremmin luvata (ko olen itelleni luvannut etten tee muuta kuin gradua), mutta taustatsemppiä senkin edestä :)

13
Kokoontumiset / Vs: Keskeneräisten proppien kerho
« : 11.12.2012, 03:39:22 ap »
Tämä on taas tällä viikolla!

14
Kuvia pelistä:

Valtterin kuvia:
https://plus.google.com/photos/113485861996125433439/albums/5819737880422929089
Mikäli tahdotte että poistan kuvanne tuolta niin huikatkaa asiasta. Also jos tahdotte kuvia käyttää niin ihan vapaasti, kunhan mainitsette kuvaajan :)

Kaisan muutama räpsäys:
https://picasaweb.google.com/100449160711033920954/TarinoitaTalvivaarasta2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIPqueLx-tzxzgE&feat=directlink
Samat sanat kuin Valtterilla. :)

15
Kokoontumiset / Keskeneräisten proppien kerho
« : 20.11.2012, 13:40:02 ip »
Nyt on aika saattaa loppuun  ikuisuusproppiprojektit, saada valmiiksi "ne" propit, mitkä tulivat melkein valmiiksi ennen peliä, tehdä viimeinkin se käytännöllinen keskiaika-asu, opetella nahkatöiden tekoa, väsätä kaikkea jännää ja aloittaa valtavasti uusia projekteja, jotta olisi keskeneräisiä proppeja tässä kerhossa valmistettavaksi.

Eli, joka toinen keskiviikko, kokoonnutaan yhdessä ompelemaan, askartelemaan ja opettelemaan uusia taitoja. Paikalla on välineitä ja vertaistukea. Jos kiinnostusta löytyy, voidaan järjestää opettelu- ja työpajasessioita jostain tietyistä aiheista.

KPK kokoontuu Kaijonharjussa, kerhohuoneella osoitteessa Kalervontie 1 C.  
Seuraavat kokoontumiset keskiviikkoisin
28.11 klo 18 - 22
12.12 klo 18 -22
ja ensi vuonna lisää

Käytettävissä seuraavat työkalut ja välineet (ja lisää voidaan tarvittaessa järjestää):
- ompelukone, saumuri, ompelupakki,
- silitysrauta- ja lauta
- ruuvipenkki
- metalliporanterät (1-13mm)
- yleismittari
- liimapuristimia (2 isoa, 2 pientä)
- poka-, rauta- ja 2X tavallinen saha. Lisäksi kuviosaha (ei sähkö sellainen)
- vatupassi
- rullamitta
- käsihöylä
- suorakulma
- teräsviila
- puukko
- vasara
- kirves
- reikäporia (10-30mm)
- Makita akkuporakone
- metalli-, betoni- ja puuteräsarja. Lisäksi pienten reikien tekoon jyrsinterät
- kuumailmapuhallin
- Einhell akkuporakone
- talttasarja (1/4-1″)
- kuumaliimapistooli
- kuusiokolo avainsarja (osa puuttuu)
- epäkeskohiomakone
- rallitunkki

Tästä kaikesta vastaa: Kaisa ja Markku

Facebookissa: https://www.facebook.com/events/428492113873147/

Sivuja: [1] 2 3 ... 26