Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Icirtus

Sivuja: [1] 2 3
1
Waltro;

Vissiin viestin linkki on jotenkin rikki, tai ei osaa suoraan tuosta linkistä ohjata etusivulle, eli pelkä http://vertigoiv.webs.com/ riittää.

Olen kuutio, olen haapaveeltä.

2
No-life / Koulu
« : 30.08.2010, 13:40:57 ip »
Voi kun on koululla 27" Macit, nekin rahat ois voinut johonkin tärkeämpään laittaa. :(

3
Hyvä kokonaisuus, mutta mielestäni oli liian paljon pieniä pieleen menneitä asioita. Ymmärrystä pitää kyllä olla kun pelipaikka vaihtuu päivän varoitusajalla, niin voi joittenkin yksityiskohtien kanssa kikkaillu jäädä vähemmälle.

Itsellä oli ihan lystikäs peli, mutta näki jo monien naamasta pelistäkin ettei heillä ole niin kivaa, esim. kylämme hullut naiset, parit sirkus tyypit jotka olivat vain sirkuslaisia olemisen pakosta. Itse haluaisin kitistä ruuasta, peruskaalikeitto on ihan jees, mutta erikoisruokavaliot, oliko ne huomioitu tarpeeksi? Itse kun en aktiivisesti muistanut alkubriiffeissä kysellä tuleeko esim. keliaakikoille leipää ruuan kanssa olisi pitänyt huomioida. Pelkällä kaalikeitolla ei kauan tykitellä.

Muistakaa informoida toisianne ja olkaa rakkaita.

4
Hei!

Väliltä Nivala-Pelipaikka olisi varmaan parille kyytiä, ite oon apukuski mutta BronzeRain kuskaa, häneen yhteyttä privana tai mailina.

5
Nyt mennään päräyttävissä sfääreissä.

6
Laitoin ilmon, sillä varauksella että saan vetää sukkahousut korviini asti.

7
Ilmoa tai olet kuutio!

8
Larppaaminen / NPC- pelaaminen
« : 04.01.2010, 12:45:30 ip »
Mielestäni NPC-pelaaminen on vähän väärä ilmaisu, koska kyseessä on ei-pelaaja-hahmo, mutta eloroolipeleissä pelataan kuitenkin sitä hahmoa jolla ei ole minkäänlaista historiaa, tarkoitusta tai edes nimeä pelataan kuitenkin aktiivisesti, mutta varmaan hyväksyttävä. Henkilökohtaisesti pidän tallaisesta termistä kuin statisti.

Mutta asiaan.

Moni ihminen varmaan haluaa pelata jonkunlaista NPC:tä, itse en vaan ymmärrä asian hienoutta pelinjohtana. Johonkin rajaan se voi olla hauskaa ja kivaa kun hahmossa on kuitenkin jotain syvyyttä ja tarrkoitusta peliin tuomaan jotain momenttia jota muuten ei voi luoda. Mielestäni jos hahmolla on vain tarkoitus hytkyä nurkassa niin ei ole hyvä NPC, mutta esim. tulla pelipaikalle aiheuttamaan omalla läsnäolollaan ja tekemisillään ilman mitään suurempaa syytä kuin että pelinjohto on kirjoittanut sinulle kuutta sivua hahmoa on ok. Joskus vain tuntuu että NPC:t on vain halpa tapa luoda joku tilanne tai tunnelma ilman että on edes perusteluita tai syitä käyttää sellaisia.

Itse olen kerran pelannut ns. puoleksi hahmoa, puoleksi NPC:tä. Pelini oli suoraan vain pelinjohdolto tullut toive, että voisin olemisellani ja tekemisilläni luoda tunnelmaa muille pelaajille. Itsellä ei sen suurempia tavoitteita sitten ollutkaan. Ja oli ihan kivaa :) Mutta yhden kerran peli jossa on NPC-hahmoja kuin varsinaisia hahmoja voisi olla siisti, mutta toista kertaa tuskin jaksaisi itse vääntyäytyä sellaiseen.

Pari halaistua ja väsynyttä sanaa minulta.

9
Kandee tulla, määki olen siellä!

Ja pienet linnut lauleskeli minulle, että on mahdollista että pienemmät piipertäjät vetäisivät seuraavana päivänä kokeellisen mutta mielenkiintoisen eloroolipelin, samaan pelimaksuun! :O

10
Tulkaa tulkaa! Minäkin olen siellä jo kohta kolmatta kertaa!

11
Ilmari oli kuin muutkin miehet; oli asuntolaina, duunarivaimo, kiva duuni kohtuulisella liksalla, tanssia harrastava tyttö ja mopolla pärräävä poika. Kaikki muutuu kuitenkin niin helposti. Varsinkin kun lauantain lottoarvonnasta rapsahti Suomen suurin päävoitto, 5,3 miljoonaa euroa.

Ilmari ei tyytynyt vain matkustelemaan, vaan ryhtyi toteuttamaan unelmiaan. Hän perusti uuden uskonlahkon, alkoi politiikoksi, rakastui uudelleen..

Vihattu, rakastettu, kiitelty, kiistelty. Ilmari on kuvaus koko kansasta! -Jymy 24/08

Ilmari antoi uuden elämän varpaansa murtaneelle pojalle kirkossaan! -Jymy 43/08

Viileä rakastaja kuumissa lomakuvissa! -Jymy 3/09


Nyt kuitenkin huhutaan että Ilmari olisi itsetuhon partaalla, jokin taho ajoi hänet kuilulle ja siitä olisi liian helppo astua tyhjyyteen...

-

Pelaajat kiedotaan matkalle hulvattoman tragikoomiseen mysteerin luokse jossa ei voi säästellä itkua eikä naurua, onko Ilmari sittenkään uusi messias tai Kekkonen..?

Peli pelataan 21.-22.11. Haapavedellä, pelipaikkana toimii pelaajan asunto Pirnesperällä. Kyyditys pelipaikalle luultavasti järjestyy autoilla.

Pelaajia, noin kaksikymmentä, katsotaan miten paljon saadaan mahtumaan peliin/pelipaikalle! Mutta sen lupaan, että kaikille halukkaille jos heitä on yli 20 ei välttämättä löydy unipaikkaa!

Pelimaksukaan ei tule olemaan hirmuinen, pelimaksulla katetaan ruoka, propit, juoksevat kulut ja vuokra.

Ilmottautuminen aukenee! Laitappa tarvittavat infot osoitteeseen ilmoamiset@gmail.com! Laittakaa postiin seuraavat tiedot:

Nimi,
Syntymäaika,
Sähköposti,
Puhelinnumero,
Asuinkunta,
Pelikokemus,
Kuva (kuten IRC-galleria nick),
Erityisruokavaliot,
Muut mainittavat seikat. (Sairaudet/muut tärkeät asiat, joita meidän tulisi tietää)

Valitettavasti hahmoihin ei voi hirveästi vaikuttaa. Mutta kyllä kuuntelemme jos jotain erityistä on. Jos tulee tilanne että pelaajia alkaa olemaan huomattavasti yli 20, raa'asti pudotamme pelaajia arvan voimin tai katsomme ketkä soveltuvat parhaiten annettuihin hahmoihin, ilmoamisjärjestykselläkin on merkitystä. Varapelaajiakin saa aina olla :)

Peli voi kuumotella eniten tuolla meidän foorumilla!

Tästä kaikesta on vastuussa Jukka Jääskelä ja Joni Karjalainen!

12
Irkissä joo olen huudellut, että minä voisin oulusta lähtä menemään :)

13
Messissä.

14
Jotenkin epätodellinen olo, kuin olisi viikonlopun elänyt jossain muualla, en ollut mielestäni larppaamassa, olin oikeasti Haudan Heimossa, minä olin Nopsaliippa (Kaikessa hyvässä ja etenkin pahassa), tämä oli sitä eloroolipelaamista. Pyydän anteeksi vielä arvon pelinjohtoa kun häät peruuntuivat, niittenkin eteen varmasti oli nähty vaivaa ja sitä ei sitten missään vaiheessa päästy näyttämään kansalle, mutta ehkä seuraavassa pelissä.. :) Mehän vain siirsimme häitämme, olishan se ollut helvetinmoinen päivä jos vielä naimisiin oltaisiin menty!

Kiitän teitä, että jaksoitte minua ettekä lyöneet, olis tullut surku ja olisin lähtenyt poies pelistä :(

Arki alkaa huomenna, mua surettaa.

15
Jos viestistä ei saa selville kuka/keitä on PJ:nä niin he ovat Hannu-Pekka "Haape" Heikkinen.

Tämän pelin haluatte varmasti kokea!

Sivuja: [1] 2 3