Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Morchfeyn

Sivuja: [1]
1
No-life / Teräsmiekka
« : 28.07.2011, 17:06:05 ip »
Kesällä tuli puuhasteltua kaikenlaista josta jäi myös rahaa käteen. Samalla ajattelin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen teräsmiekan hankkimisesta. Uattelin että bastardi sen olla pitää. Harjoitus versiot ovat hieman halvempi, mukavempia larppikäytössä ja mahdollistavat asian harrastamisen jos tulevaisuudessa kiinostaa,

Noh katselin sitten tarjotaa ja hintoja. Suomesta halvin vehje löytyy oulun työstökeskukselta 110 cm 170 € (http://www.ouluntyostokeskus.com/15). Rautaportin kautta ilmeisesti windlass steelcrafsin härpäke 195€ (http://www.irongatearmory.com/index.php?main_page=product_info&cPath=50_51&products_id=215)

Noh sitten tuli vastaan by the sword niminen lafka jenkkilässä... Esm tämä kaunotar (http://www.bytheswordinc.com/p-4973-tinker-pearce-hand-and-a-half-sword-blunt-trainer-sh2401.aspx) 215usd eli 150€ (alvin kanssa 183)

Ja nuillahan on sitten kaikki mitä on koskaan voinut haluta panssareista takorautaisiin lusikoihin.

Ongelma. Laskuri arvioi postikustannukset suomeen 90 euron hujakoille ja sepäs poppasee hintoja... paitsi jos on useampi maksamassa. Josta sainkin sitten idean että jos olisi muitakin kiinnostuneita niin hinta tulisi mukavasti alaspäin.

Mitäs ovatten mieltä ? Jos oikeesti kiinnostuu niin laittakaa vaikka mailia morchfeyn(at)hotm ail.co m

*päivitys

"New challenger approaches*
http://www.theknightshop.co.uk/ ei ihan yhtä halpa mutta englannissa, mikä pudottaa postimaksuja kummasti. Oman ilmoituksensa mukaan suomeen tasanen 35.5£ (~40€)

Tuossa kun eilen saittia selailin niin päätin että olen tilaamassa kunhan saan rahat kesäisistä puuhasteluista. Ja tilaus siis kohdistuu tuohon enkku lafkaan. 80£ astalo, ~30£ tikarit puhuttelevatten. Otan asian puheeksi, jos muistan, strefoilla.

*edit 4*

Saksassa http://www.swords-and-more.de/index.php?id=2&L=3

Postit suomeen 16.50€, hieman laihempi valikoima, hieman byrokratiaa.

Sivuja: [1]