Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pete

Sivuja: [1]
1


Luotsikäytävä, avaruuden kolkka täynnä hukattuja ihmiskohtaloita, muistoja ja menetettyjä lupauksia. Joillekin matka tämän tähtijärjestelmien helminauhan läpi on polku kärsimykseen, toisille tie vapauteen - Jokaiselle se on unohtumaton kokemus.    


Misplaced Loyalties on Harharyhmä ry:n järjestämä, lauantaina 14.2.2009 Oulussa pelattava scifi-liveroolipeli noin 30 hengelle. Peli jatkaa vuosi sitten alkanutta pelikampanjaa, mutta soveltuu ehdottomasti myös RC -maailman ensikertalaisille. Peli ei kuitenkaan sovellu nuoremmille eikä myöskään aloitteleville pelaajille, koska pelaajilta edellytetään kykyä olla vahvasti vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa. Pelimaksu 5 EUR.

ML jatkaa edellisen pelin hengessä, eli kyseessä on low-scifi –genreä edustava, vahvasti hahmojen kanssakäymiseen sekä taustamaailmaan panostava peli. Pelin tapahtumat sijoittuvat noin vuoden päähän Flight of the Titania -pelin tapahtumista. Ympäristönä toimii ulkosiirtokuntien välisessä avaruudessa, Luotsikäytävällä sijaitseva Yhdistyneen Maan hallinnoima väliasema Tycho.

Pelin pääpaino on edellisen tapaan tunnetun avaruuden politiikassa ja hahmokemioissa – tietenkin unohtamatta ”pientä ihmistä” ja hänen elämänsä kuvioita suuren maailman myllerryksessä. Peli rakentuu kolmen eri tasolla toimivan ja toisiinsa nivoutuvan tarinalinjan päälle.


Ilmoittautuminen peliin 5.1. mennessä osoitteeseen  pete at milgear.fi

Kerrothan ilmoittautuessasi mistä pidät, eli aseta kaikissa ilmoituskaavakkeen kohdissa (1-3) olevat kolme vaihtoehtoa järjestykseen (mistä pidät eniten, mistä vähiten). Kerro myös haluatko olla A. juonellisesti merkittävässä asemassa vai B. haluatko mielummin seurailla tilanteita sivusta ja fiilistellä maailman menossa.

Tervetuloa mukaan!

Lainaus
Ilmoittautumiskaavake (lähetä täytettynä pelinjohtajalle 5.1.2009 mennessä)

Nimi:
Ikä:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Muuta mielestäsi tärkeää infoa pelinjohdolle:

A. Meiningin taso:
1. Haluan painia pienimuotoisten ongelmien kanssa. Yksilö tai tiivis ryhmä on minun makuuni.

2. Yhteisössä oleminen ja sen ongelmien tai tilanteiden kanssa painiminen on kivaa!

3. Maailman ongelmat ovat minun ongelmiani. Politiikkaa ja intriikkiä - olen valmis.


B. Rakkautta - onko sitä?
1. Olen romanttinen eläin.

2. Pakkohan sitä on lisääntyä.

3. Ei kuulu minun peliini.


C. Vapaus päättää hahmon toiminnasta
1. Teen niinkuin pelinjohto sanoo. (EPH)

2. Nautin sivuroolista, mielelläni autan kuitenkin pelinjohtoa tarinan eteenpäinviemisessä, kunhan saan fiilistellä aina välissä. (PPH = puolipelaajahahmo, pelinjohto saattaa syöttää sinun kauttasi kesken peliä asioita, mutta saat pääsääntöisesti olla hahmossa vapaasti)

3. Haluan itse päättää hahmoni ajatuksista pelin kiemuroissa. (PH)

2White  Star Lines –varustamo ja ISS Titanian miehistö toivottaa Sinut tervetulleeksi unohtumattomalle matkalle ulkosektoreille. Tule mukaan näkemään ja kokemaan koskematon avaruus Yhdistyneen Maan etupiirien ulkopuolella. - lainaus matkalipustasi


Flight of the Titania on Harharyhmä ry:n järjestämä, lauantaina 16.2.2008 Oulussa pelattava scifi-liveroolipeli noin 30 hengelle. Pelimaksu määräytyy pelihahmon mukaan (0-10 euroa). Peli ei sovellu nuoremmille eikä aloitteleville pelaajille.

Ilmoittautuminen peliin 5.1. mennessä osoitteeseen petri.kostama (at) oulu piste fi.


Kyseessä on low-scifi -genreen sijoittuva, vahvasti hahmojen kanssakäymiseen ja puvustukseen sekä taustamaailmaan panostava poliittinen juonittelupeli, jossa kuuden "vapaan" siirtokunnan valtuutetut kohtaavat rajaseutujen risteilyaluksella ISS Titanialla päättämään ulkosiirtokuntien tulevaisuuden kannalta ehkä merkittävimmistä asioista, samalla kun muut aluksen matkustavaiset nauttivat kukin tavallaan avaruuden korpimaiden viehätyksestä ja Titanian tarjoamista palveluista.

Lainaus
Ilmoittautumiskaavake (lähetä täytettynä pelinjohtajalle 5.1.2008 mennessä)

Nimi:
Ikä:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Muuta mielestäsi tärkeää infoa pelinjohdolle:

Laita alla olevien kohtien asiat mieleiseesi järjestykseen:

1. Pelissäni tärkeänä pidän

a.  diplomatiaa ja neuvotteluhetkiä (politikointi, kaupankäynti)
b. salaisuuksia ja juonittelua
c. muunlaista vahvaa kanssakäymistä muiden pelaajien kanssa (romantiikka, esiintyminen, syvälliset keskustelut pelimaailman asioista)
d. fiilistelyä ja pelimaailman ”virran mukana menemistä”
e. ”suorittamista” ja jatkuvaa puuhastamista

2. Pukeutuminen ja peliin varustautuminen

a. Seuraan minulle annettuja vaatetus- ja varusteohjeita, ja pystyn hankkimaan itse kaiken (ainakin suurimman osan) tarpeellisen. Minulle sopii vaativakin haaste pukeutumisessa.
b. Minulla ei ole hyviä mahdollisuuksia vaativaan pukeutumiseen. Olen silti halukas pelaamaan vaativaakin roolia, mutta toivon pelinjohdon auttavan puvustuksessa.
c. Minulla ei ole hyviä mahdollisuuksia vaativaan pukeutumiseen. Hankin peliini kuitenkin itse vaatekokonaisuuden, tosin yksinkertaisen (kuten munkinkaapu tai pikkutakki+ suorat housut)
d. Kehitän mielelläni asuni itse, haluan tuoda omaa ideointiani pelimaailmaan. Kerron ideastani pelinjohtajalle tarkemmin ja hän asettaa reunaehdot minulle.


Kysymykseni pelinjohdolle:


3
Soft-air / Tour of Duty: Six Klicks - Oulussa 20-22.7.2007
« : 16.04.2007, 10:37:03 ap »


******************************************************
Aika:
20.-22.7. 2007
Paikka: Oulu
Järjestäjä: Harharyhmä ry
Tapahtuman sivut: http://kungens.kemi.fi/harharyhma/alasivut/tapahtumat/as/six/index.html
Ikäraja: 15 vuotta
Osallistumismaksu: osapuolesta riippuen 15/25 euroa
Osallistujaraja: ~100 henkeä
Pelin kesto: ~20 h
Pelityyppi: Hidastempoinen, tunnelmahakuinen peli
******************************************************

Vietnam - 1968

Vasta maahan saapunut 82. maahanlaskudivisioona kärsii merkittäviä tappioita Ah Neen laakson taisteluissa helmikuun puolivälin jälkeisissä taisteluissa. Nopealla aikataululla laakson toiminta-alueelle kuljetettu 505. laskuvarjorykmentin 2. pataljoonan D-komppania ottaa mittaa kokeneen 304. Pohjois-Vietnamin divisioonan kärkipataljoonan taistelijoiden kanssa.

Vaikka amerikkalaisten maahanlaskujoukkojen onnistuukin yhteistyössä alueella toimivan SF-osaston kanssa aiheuttaa vastassaan oleville joukoille yli 50% tappiot, onnistuu NVA:n osaston tukena ollut Viet Congin osasto lopulta murtamaan amerikkalaisten tuliaseman puolustuksen. Sissien rynnäköidessä leiriin on amerikkalaisten eloonjääneiden paettava ympäröivään Ah Neen laakson viidakkoon.

Kaksi päivää myöhemmin USARV:n sodanjohdon organisoima etsintä- ja pelastusoperaatio käynnistyy. Aseveljiään etsimään lähtee myös Bravo-komppanian 2. joukkue. Edessä on armoton kilpajuoksu eloonjääneiden löytämiseksi vihollisen toiminta-alueelta.

Ketään ei jätetä.


Pelin sivut ja ilmoittautuminen avattu.

4
Soft-air / Tour of Duty: Road to Ah Nee - Oulussa la 6.5.2006
« : 28.04.2006, 10:01:53 ap »
Airsoft-kesäkauden avajaiset

Tour of Duty: Road to Ah Nee

Strateginen leiri, FB Leppäkerttu heräsi jälleen uuteen aamuun lähellä demilitarisoitua vyöhykettä, syvällä Charlien valtakunnassa, Ah Neen laaksossa. Oli alkukevät vuonna 1968 ja toista indokiinan sotaa on käyty jo kolme vuotta...

Kokenut, sodan alkuvaiheista asti mukana ollut majuri M.C. Franks oli toiminut alueella partioivien vuoristoheimolaisten sekä leiristä operoivien amerikkalaisten vihreiden barettien komentajana viime keväästä saakka. Kevät 1967 olikin ollut toiminnantäytteistä aikaa. Leirin partiot ja iskuryhmät olivat ulottaneet toimintansa syvälle Bak Mee vuoriston hämyisiin soliin ja vehreän Ah Neen laakson sopukoihin, Charlien ja hänen ystäviensä, setä Ho´n poikien piilopaikkoihin. Osa tehtävistä, joista ei kunniamerkkejä jaettaisi, oli vienyt miehet vielä kauemmas – vaikka virallisesti toiminta ei ollut lähellä sijaitsevaa Laosin rajaa koskaan ylittänytkään.

Tuottoisa 1967 oli muuttunut yllättävän rauhallisissa, melkein unenomaisissa oloissa uudeksi vuodeksi. Vain leirin komentoportaan hyvä ote ja miesten kurinalainen toiminta oli estänyt leiriä vaipumasta horroksenomaiseen tilaan. Oli kulunut kolmatta viikkoa edellisestä pienten pohjoisen miesten kanssa tapahtuneesta kontaktista. Uutiset toivat tietoa ”maailmasta” – rauhanprosessi Vietnamin sodassa oli ottanut edistysaskelia.

Majuri Franksin miesten puurtaessa unenomaisessa valvetilassaan, aivan kuin hidastetussa elokuvassa, rutiinien täyttämässä Leppäkertun mikrokosmoksessa, tarkkaili Bak Meen rinteillä toinen upseeri punaisine kauluslaattoineen edessään levittäytyvää laaksoa.

Tiikeri-pataljoona PAVN:n 304. divisioonasta oli kulkenut viimeisten viikkojen aikana pitkän marssinsa Hanoista Laosin sademetsien kautta Bak Meen utuisille vuorille saakka. Pataljoona koostui osin vanhoista, Dien Bien Phussa kannuksensa ansainneista veteraaneista sekä osin nuorista pohjoisen lupauksista, jotka nyt marssivat rinta rinnan vapauttamaan etelän veljiään ja sisariaan amerikkalaisen ”unelman” ikeestä.

Pataljoonan päällikkö, eversti Ban Tho Min oli vasta saanut käskynsä divisioonan johdolta: rohkeat ja uskollisuudessaan horjumattomat ”Tiikerit” olivat saaneet kunnian hakeutua ensikosketukseen alueella toimivien ”jenkkien” – amerikkalaisten, ylpistyneenä ja itsevarmana vihreää barettia kantavien miesten ja heidän kanssaan toimivien vietnamilaisjoukkojen kanssa. Eversti Tho Minin ”Tiikerien” apuna toimisivat alueelle siirtyneet NLF:n, Vietnamin vapautusrintaman taistelijat.

Oli selvää, että tämäkin hyökkäys oli osa jotain suurempaa. Jo kuukausien ajan oli loppumaton ihmisten ja autojen virta kuljettanut pohjoisesta taistelijoita ja rautaa, ruokaa ja ammuksia kohti etelää.

Oli uuden vuoden – Tet-juhlan aatto.


_______________________________________________
Järjestäjät: PPA ry ja Harharyhmä ry
Aika: 6.5.2006, lauantai klo 10->
Paikka: Oulu, Niileksen-Sarvikankaan alue (Kettuski)
Varusterajat: Ei varusterajoituksia (kts. suositukset)
Osallistumisrajat: ei pelaajarajoitusta, ei ikärajaa  mutta alle 15v lupalappu
Pelityyppi: skenaariokokonaisuus, eri tyyppisiä tehtävämuotoja
Osallistumismaksu: 2e, paikanpäällä, tällä katetaan osa kuluista
Ilmoittautuminen: ei erillistä ilmoittautumista

1. Yleisohjeita ja aikataulu
PPA:n ja Harharyhmän järjestämät kesäkauden avajaiset pelataan jo aikaisemmin mainittuna päivänä eli lauantaina 6.5.2006. Kokoontuminen, ilmoittautuminen ja osastoihin jakautuminen suoritetaan Pyörretuulen tapaan Valkiaisjärven tien varressa sijaitsevalla aukealla, johon autot on hyvä jättää pelien ajaksi. Varatkaa mukaan 2 euroa käteisenä, joka peritään pelimaksuna pelipaikalla. Pelimaksuilla katetaan osa pelinjärjestäjätahojen kuluista. Halutessasi voit maksaa pelimaksun myös Harharyhmä ry:n tilille etukäteen (viesti: avajaiset; tnro: 800010-70916946)

2. Aikataulu tapahtumalle:

10-11.00      ilmoittautuminen
11.30-12.00 alkuohjeistus, jonka jälkeen aloitamme ensimmäisen skenaarion.
n.20.00       kotiutuminen

3. Pelikokonaisuus
Peli koostuu tarinasta, jolla pohjustetaan Battle of Ah Neen tapahtumia, eli pelaamme Tiikeripataljoonan ja FB Leppäkertun "vapaan maailman" joukkojen väliset ensitaistelut. Tarina sisältää 4-5 skenaariota, joista osapuolet saavat pisteitä. Edellisen skenaarion voittaja vaikuttaa seuraavaan skenaarioon eri tavoin.

4. Varustautuminen:
Pelissä ei ole varusterajoituksia, mutta suosittelemme pelaajia jättämään aikakauteen sopimattomat tähtäimet ja varusteet pois, ja muutenkin käyttämään - mahdollisuuksien mukaan - pelin taustaan sopivia varusteita.

Battle of Ah Nee -peliin osallistuvat: pukeutukaa (jos mahdollista) siten että pääsette pelaamaan jo ns. omaa paikkaanne pelissä. Avajaiset on mitä parhain paikka pohjustaa "hahmoanne" ja kerätä todellisia kokemuksia jaettavaksi "märkäkorville" sitten BANissa.

5. Pelin erikoisuudet
Pelissä tutustutaan skenaarioiden avulla eri tyyppisiin peli- ja toimintamuotoihin, joita tullaan käyttämään myös seuraava(/i)ssa pel(e)issä.

Esille tulevia asioita:
-ryhmäkokoonpanot
-radioiden käyttö
-epäsuora tuli
-pelikentän piirteet (erilaiset pisteet, mitä merkitystä niillä on pelissä)

6. Pelin osapuolet ja mahdollinen varustejako
-vihreät baretit, FB Leppäkerttu: oliivi/vihreä BDU
-vuoristoheimolaisista koottu CIDG taisteluosasto: tiger stripe

-PAVN, pohjois-vietnamilaiset: flecktarn, ruotsin armeijan kenttäpuku
-NLF, eli viet cong: musta, sekalaiset asusteet tms.

Woodland BDU pidetään varana, tätä käyttävien kohtalo selviää pelipaikalla (riippuu täysin osapuolten tasapainosta). Jos sinulla on useampaan ryhmään sopiva varustus, voit myös halutessasi ottaa ne mukaan. Helpotat näin pelinjohdon toimintaa.

7. Muuta tietoa
-Pelipaikalla on näillä näkymin kuulamyyntiä
-jos on kysyttävää niin pelinjohtaja vastaa mielellään pelinjohtaja(at)ppairsoft.fi

5
Tour of Duty: Battle of Ah Nee on Harharyhmä ry:n ja Pohjois-Pohjanmaan Airsoft ry:n yhteistyönä toteutettava airsoft-peli, joka sisältää poikkeuksellisen paljon eläytymistä ja live-roolipeleille ominaisia piirteitä.

Pelin tapahtumat sijoittuvat Etelä-Vietnamin pohjoisosiin, kevääseen 1968.

Pelin sivut
http://kungens.kemi.fi/harharyhma/tapahtumat/tod/index.html

Keskustelu http://kungens.kemi.fi/harharyhma/forum/viewtopic.php?t=411&start=0

Ilmoittautuminen
http://www.ppairsoft.fi/forum/viewtopic.php?t=62

6
Uluon kronikoiden seuraava peli pelataan lauantaina 23.7. Kemissä, Laitakarin upeassa saarimaastossa. Pelissä palataan kampanjan alkuhetkiin, syyskuun 4. päivään vuonna 2001.

Pelissä on rajoitettu 80 hengen pelaajamäärä, ikäraja 15v.

Pelin sivut: http://kungens.kemi.fi/harharyhma/tapahtumat/uluo/uluo.html

Sivuja: [1]