Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Danju

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Menneet tapahtumat 2014 / Hay Fever, 28.6.2014 Sanginjoella
« : 20.04.2014, 14:27:05 ip »
Honey Bum Bum istui ikkunan vieressä ja katseli uusia rakennekynsiään. Kello oli jo kymmenen, eikö heidän pitäisi kohta jo olla täällä? Bum Bum vilkaisi ikkunasta tielle ja sen jälkeen uutta mallikansiotaan. Hän oli etsinyt kaikki kauneimmat kuvansa ja tehnyt uuden kansion erityisesti ohjaajaa ja tuottajaa varten. Tämä päivä tulee olemaan se päivä, josta kaikki saa alkunsa, kuinka mahtava tarina siitä tuleekaan. Pienen kylän lähikuppilan tytöstä maailmanluokan tähdeksi. Kyllä, tämä tulisi olemaan Bum Bumin päivä.   

****
Ohjaajan blogi 28.6.2014

Tätäkö tämä nyt on? Olen jo pullon puolessa välissä ja todellisuus vuotaa edelleen läpi tajuntaan. Viisi vuotta kouluja ja nyt olen jumissa tekemässä jotain kakkoslaadun tositeeveetä Alabamassa. Kaikki löytyy: nappeja nappaileva kuvausryhmä, hermoja koettelevat kohtaamiset paikallisten junttien kanssa ja “tähdet”, joiden jatkuva valitus ja suuruudenhulluus rapauttavat hitaasti mielenterveyttäni. Nyt painan deleteä ja kirjoitan oikean päivityksen. Näkemiin minä, terve taas viihdeteollisuuden kätyri.

Maisema vaihtuu pakun kiitäessä pitkin Alabaman maanteitä. Ilma on täynnä kostean kesäpäivän hajuja: kasvua, bensaa ja mätää. Punaiset silmät täynnä tyhjyyttä, epätoivoa ja hetkittäistä pahoinvointia tuijottavat auton ikkunoista sen pysähtyessä vihdoin vanhan maatalon pihaan. On aika ryhtyä töihin.

------------

Hay Fever
28.6.2014
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: TBD
Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.5.2014

Mitä tapahtuu kun maatilan rauhaa tulee rikkomaan kaupungista tullut Huutokaupan metsästäjien -kuvausryhmä? Sykkiikö sydämesi grillaamiselle, banjolle ja Nascarille?

Peli on kesäinen sekoitus tositeeveetä, junttimeininkiä ja Alabamalaisen pikkukaupungin idyliä. Pelinkirjoitusta ovat innoittaneet muunmuassa Huutokaupanmetsästäjät, Big Tips Texas, True Detective, Preacher ja jäätee. Peli pelataan lauantaina. Pelipaikalle saa saapua perjantaina ja sieltä täytyy poistua sunnuntaina. Perjantaina propataan ja grillataan. Sunnuntaina siivotaan ja grillataan.

Huomio! Vaikka peli lähdemateriaalista johtuen on jossain määrin humoristisella otteella kirjoitettu, se sisältää myös dramaattisia elementtejä ja näin ollen suositamme, että pelaajat ajattelevat hahmoja oikeina ihmisinä eivätkä ylivedettyinä parodioina. Pelijohto pyrkii myös kirjoittamaan hahmot tässä hengessä.

Alla ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen
punkeroproductions@gmail.com

Nimi:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Kotipaikkakunta:
Pelikokemus:
Erikoisruokavaliot ja relevantit sairaudet:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä:

Millaista hahmoa haluat pelata?
Millaista hahmoa et halua pelata?
Onko olemassa joku pelaaja jonka kanssa et halua pelata?
Entä joku jonka kanssa haluaisit mielellään pelata?
Kerro lyhyesti (parilla sanalla tai lauseella) millaisia ajatuksia pelimainos sinussa herättää.
Onko sinulla jotain erityistaitoja? Osaatko soittaa banjoa? Omistatko avolava-auton? Osaatko toimia osana kuvausryhmää?
Muuta?

Pelinjohtajanne:

Karoliina “Ero” Kemppainen

Kukka-Maaria “Punk” Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573


2
Menneet tapahtumat 2014 / Kevätkarkelot, 29.3.
« : 04.03.2014, 09:01:46 ap »
OIEIn kevätkarkelot 09.03.2014 Alppilan Paloasemalla!


Rakas OIEIn hallitus haluaa tänä keväänä muistaa jäsenistöään ohjelmallisilla iltamilla eli kaikille jäsenille avoimilla kevätjuhlilla. Luvassa on teemabileet teemalla

"Ne propit, joita et ole koskaan saanut käyttää"


Juhlat järjestetään Alppilassa vanhalla paloasemalla. Paikalla on käytössä sauna (10henkeä) ja iso sali (100 henkeä), jossa voidaan tanssia tai vaan olla.

Tarjolla on jonkinlaista pientä purtavaa nälkäisille suille. Varmaankin OPM + OPM (Omat pullot, omat pyyhkeet mukaan)

Varsinaista maksua tapahtumaan osallistuneilta ei kerätä, mutta laitetaan nyt kuitenkin kolehtikippo, jonnekin johon saa heittää roposiaan ihan vain siksi että ei ole ilmaista tämäkään lysti. Menevät lyhentämättömänä yhdistykselle, joten osallistuminen on niinku rahaa laittais pankkiin!

OHJELMAIDEOITA saa ehdottaa. Pidetään tilaisuus kuitenkin hyvinkin vapaamuotoisena ja rentona, mutta jotain pientä kivaa voidaan järjestää. Esimerkiksi larp-tietovisaa on ehdotettu ja varmaan järjestetäänkin.

3
Larppaaminen / Vuoden 2013 paras peli
« : 01.01.2014, 12:48:05 ip »
Vaikka pelejä oli vähemmän kuin viime vuonna ja ne olivat myös usein pienempiä, ei se tarkoita etteikö voitaisi vähän äänestää. (Huomasin siis, että viime vuonna olin tehnyt tämmöisen ja ajattelin kokeilla uudestaan)

Äänestys on leikkimielinen eikä luvassa ei ole mitään palkintoa eikä mainetta tahi kunniaa.

Jokaisella on kaksi ääntä käytettävissä, koska valitseminen on toisinaan vaikeaa.

4
Larppaaminen / Vuoden 2012 paras peli
« : 09.12.2012, 12:24:37 ip »
Pistin tämmöisen äänestyksen pystyyn, luvassa ei ole mitään palkintoa eikä mainetta tahi kunniaa.

Jokaisella on kaksi ääntä käytettävissä niin voi äänestää kahta eri peliä, koska valitseminen on toisinaan vaikeaa.

Äänestyksen tulokset julkistetaan viimeinen päivä.

5
Hallitus tiedottaa 2012 / Hallitus ja toimihenkilöt 2012
« : 03.01.2012, 10:12:19 ap »
Heipä hei!

Uusi hallitus päätti järjestäytymiskokouksessaan 5.12.2011 seuraavaa:

Puheenjohtaja: Leena Heikkinen
Varapuheenjohtaja: Jori Hiltunen
Sihteeri: Jarkko Iisakka (Jarkon ollessa estynyt 16.1.-16.4. Anna-Maija Räihä hoitaa sihteerin tehtäviä)
Rahastonhoitaja ja varajäsenvastaava: Anna-Maija Räihä
Jäsen- ja pelivastaava: Jukka-Pekka Heikkinen
Tiedottaja: Susanna Veijalainen

Varajäsenet: Markku Peltoniemi, Elina Väänänen, Viivi Junno, Jenni Ronkainen

Varastovastaavat: Kaisa Vainio ja Markku Peltoniemi
Kirjastovastaava: Kaisa Vainio
Webmaster: Karoliina Kemppainen ja Jori Hiltunen

Lisäksi S-treffinakin pestiä haluttiin keventää, joten jatkossa S-treffinakki valitaan aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jarkko lupasi hoitaa nakkia vielä ensi maanantain, mutta sen jälkeen S-treffeistä vastaa Elina Väänänen ainakin seuraavan kolmen kuukauden ajan.

6


”Kun  Pohjolan emäntä päättää naittaa tyttärensä, täytyy jotain olla pielessä. Koskaan aikaisemmin ei ole Louhi suostunut luopumaan tyttäristään, pikemminkin päinvastoin. On hän pitänyt tyttäret kotona huolimatta siitä, että kosijoita on kyllä riittänyt. Ei ole auttaneet kosijoiden varallisuus tai hienot sankariteot neitojen käsiä tavoitellessa. Kaikki kansa on kutsuttu Pohjolaan juhlimaan tulevaa naimakauppaa. Ensin täytynee vain selvittää  kuka on sulho.”


Pohjolan  pidot -liveroolipeli sijoittuu hyytävän Pohjolan jäätäville saloille. Pohjolassa miehet ottavat mittaa toisistaan mahdottomissa mittelöissä, jotka vaativat älyä, voimaa, rohkeutta ja huimapäisyyttä, päästäkseen Louhen vävyksi.

Peli tulee olemaan kokonaisvaltainen kokemus, jokaiselle osallistujalle. Tarjoamme unohtumattoman elämyksen Kalevalan maailmassa.

!ILMOITTAUTUMINEN AUKI!
Lähetä ilmoittautumisesi viimeistään 8.1.2012 osoitteeseen syntyja.syvia(a)gmail.com
Tässä vaiheessa hahmotoiveilla on merkitystä eli täytä ilmoittautuminen ajatuksella!

Ilmoittautuminen
Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Ikä:
Pelikokemus:

Ruoka-allergiat:
Ihmisallergiat (kenen kanssa et halua pelata):

Millaisen hahmon haluat?
Mitä ET halua pelata?
Haluatko pelata NPC:tä/puoli-NPC:tä?
Erikoisosaamisia tms.:
Haluatko aloittaa pelin perjantaina vai lauantaina?
Haluatko pelata rakkaussuhteita?

Mistä pidät eniten Kalevalassa?
Mikä Sampo on sinulle?

Mitkä asiat tekevät sinulle pelistä hyvän, mitä odotat tältä peliltä?

Muita toiveita?

- - - - -
Pelin kirjoittajaparina toimii voittamaton kaksikko Maikki ja Karo (Kirjoittajat ovat muun muassa voittaneet Oulun Interaktiivisten eläytyjien Paras nykyaikapeli -palkinnon sekä ansioituneet lukuisilla muilla tavoilla).

Mainos ei välttämättä vastaa todellisuutta.

7
Proppilandia / Taiteiden yön Teatterbasaari
« : 25.08.2011, 08:59:57 ap »
TÄNÄÄN(25.8.2011) Taiteiden yössä luvassa seuraavaa:

Oulun kaupunginteatteri
15–21 Taiteiden yön TeatteriBasaari
Uniikkeja designyksilöitä, taikaesineitä, teatterin kultaa ja timantteja. Outoja otuksia sekä näyttäviä sisutustuotteita Only for you! Myös työkoneita ja
lavastusten osia. Teatterin ylitsevuotavia rekvisiittarikkauksia tyhjennetään. Tule ostoksille salaisuuksien ja ihanuuksien kirpputorille.

Kipin kapin mahdollisille proppiostoksille!

8
Hallitus tiedottaa 2011 / Pöytäkirjat?
« : 04.04.2011, 10:04:12 ap »
Olisiko mahdollista saada pöytäkirjoja myös tänne foorumille? Julkista tavaraa kun kuitenkin ovat. Olisi mukava päästä lukemaan mitä pelejä on suunnitteilla, mitä hankintoja ollaan tekemässä, miten rahatilanne jaksaa jne.

Mallia voi ottaa esim. tuolta hallitus tiedottaa 2009 -osiosta.

Voin myöskin laittaa nettisivuille semmosen arkisto-osion, jonne voin laittaa pöytäkirjat, jos ne vaan mulle ensin lähetetään sinne laitettavaksi. Tämä siis siinä tapauksessa jos niitä ei jostain syystä haluta foorumille tai ne halutaan vaikka molempiin paikkoihin.


9
Pelijärjestämö / Juhlatoimikunta haku auki!
« : 14.03.2011, 09:19:25 ap »
Hei! Kuten kaikki varmaan muistavat on tänä vuonna hienon yhdistyksemme juhlavuosi.

Tällä hetkellä juhlatoimikunta koostuu neljästä pääjärjestäjästä, mutta eihän tämä riitä loistokkaiden juhlien järjestämiseen, joten nyt haetaan väkeä, jotka olisivat kiinnostuneita auttamaan juhlien järjestämisessä.

Apua tarvitaan monessa eri asiassa ja jokainen pienikin apu on etiäpäin. Eli puoleksi vuodeksi ei tarvitse tähän hommaan sitoutua vaan jos on valmis tekemään edes jonkun pikkujutun niin ilmottaudu meille! Apua tarvitaan muun muassa askartelussa ja somistuksessa, ohjelman järjestämisessä (sisältää muun muassa musiikin, vuosijuhlalehtisen teon), ruoan organisoimisessa jne.

Jos olet valmis auttamaan, ota yhteyttä. Laita minulle sähköpostia/yksityisviestiä/vastaus tähän ketjuun tai vaikka soita!

Juhlat tullaan pitämään syksyllä 2011, tarkempi aika ja paikkavalmistuu myöhemmin

10
Luulimme, että ketään ei tulisikaan. Päivä alkoi pian jo kääntyä illaksi, eikä ketään ollut vielä kuulunut. Se olisi ensimmäinen kerta laatujaan näinä monina satoina vuosina, joina olemme liikkuneet maailmojen välillä. Oliko aikaa kulunut liikaa, oliko meidät jo unohdettu? Onko maailma muuttunut, eivätkö tarinat enää elä?

Pitkä odotuksemme kuitenkin palkittiin vihdoin: ovi kävi ja eteisestä alkoi kuulua kolinaa. Pian he olisivat täällä!


Vieraalla maalla on tunnelmallinen liveroolipeli siitä, mitä tapahtuu silloin kun suomalainen kansanusko kohtaa nykypäivän. Mitä tapahtuu, kun muinaissuomalainen väki kohtaa vuosien jälkeen taas uuden sukupolven?
Vieraalla maalla on Syntyjä Syviä -kaupunkipelisarjan päätöspeli. Peliin otetaan mukaan 13   pelaajaa (osa npc-hahmoja, osa ”oikeita”), jotka valitaan ilmoittautumisten perusteella. Peli on aloittelijaystävällinen ja ikärajaton.

*Peli pelataan lauantaina 19.3.2011. Saapuminen myös lauantaina.
*Pelipaikka on vielä on avoin, mutta tulee todennäköisesti olemaan noin tunnin ajomatkan päässä Oulusta.
*Pelimaksu tulee olemaan alhainen, korkeintaan 5 euroa. Tarkka summa ilmoitetaan myöhemmin.
*Jos kaipaat lisätietoa pelistä, niin ota rohkeasti yhteyttä pelinjohtoon. Koska kaupunkipelisarja on vielä kesken, niin emme halua julkisesti paljastaa aivan kaikkea tästäkään osasta.

Pelinjohtona toimii Karoliina Kemppainen ja Anna-Maija Räihä

Ilmoittautumiset 20.2.2011 mennessä osoitteeseen syntyja.syvia[AT]gmail.com

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Ikä:
Pelikokemus:
Onko sinulla jotain ruoka-aine allergioita tai muuta, josta pelinjohdon pitäisi tietää?
Tavallinen vai NPC -hahmo?
Mitä ehdottomasti ET halua pelata?
Voitko pelata parisuhdetta?
Kaipaatko enemmän toimintaa vai eläytymistä?
Muita asioita hahmoon liittyen?
Onko olemassa joku kenen kanssa et halua pelata?
Kuinka paljon sinulla on ennakkotietoa suomalaisesta kansanuskosta?
Tonttu ja haltija tappeli, kumpi voitti? Perustele!

11
Kokoontumiset / K-treffit 2011
« : 04.01.2011, 09:12:03 ap »
Vuoden ensimmäiset K-treffit ensi viikon tiistaina 11.1.2011 kello 19->
Pakko tulla ku on noin taianomainen päivämäärä!

12
Kokoontumiset / Historiallisia tansseja S-treffeillä
« : 04.01.2011, 09:09:53 ap »
Perustin uuden aiheen historiallisten tanssien opettelua varten kun tuo edellinen aihe alkaa olemaan vähän pitkä ja rönsyilevä.

Eli suunnittelin tässä, että jos alkaisi pitämään historiallisten tanssien treenejä ihan säännöllisesti S-treffeillä. Aluksi voitaisiin kokeilla, että tanssittaisiin joka toinen maanantai, alkaen 17. tammikuuta.

Kuinka moni olisi kiinnostunut osallistumaan ainakin silloin tällöin? Vastatkaa vaikka tähän topikkiin, jos innostaa.

Toki muutkin halukkaat saavat opettaa tansseja, joita osaavat, että ei jää pelkästään minun harteille opettaminen.

13
Pelipaikan vuokra: 220 euroa klo 14-12, pidemmistä ajoista voi neuvotella erikseen.
Kuvia: https://plus.google.com/photos/104077326682997837259/albums/5523862157821257809?authkey=CPH-lNzap_6zWA

Majoitustilat eli sänkypaikat noin 15 hengelle. Lattiamajoituksen avulla useammallekin.
Pelipaikalla on puulämmitteinensauna ja päärakennuksessa juokseva vesi. Suihkuja ei ole. Sähköt on.

Sijaitsee Hietasaaressa, iso piha ja aika eristyksissä, vaikka lähistöllä myös muita huviloita. Ei talvikäytössä.

Paikkaa tiedustellaan Eeva-Kaarina Järviseltä, p. 050-9107 903
http://www.cp-liitto.fi/jasenyhdistykset/oulun_seutu

14
Hallitus tiedottaa 2010 / Talven 2010-2011 leirikeskusvuorot
« : 13.09.2010, 09:54:32 ap »
Tervehdys.  Vuoroja olisi tarjolla seuraavanlaisesti.

17-19.12.2010 Sanginjoki
25-27.02.2011 Sanginjoki
27-29.05.2011 Koppana

Jos haluaa järjestää toimintaa jollekin vuorolle niin huutelua tähän topikkiin ja/tai sähköpostia hallitukselle.

15
Heippa!

ILMOITTAUTUMINEN AUKI!
Pelipaikka varmistunut:

Milloin voin ilmoittautua? Heti!
Missä peli pelataan? Seepparissa, Oulun Hietasaaressa.
Milloin? 15-17.10. Peli pelataan lauantaina 16. päivä
Pelimaksu? 10€ OIEIn jäsenille ja 15 euroa muille.  Peritään mitä todennnäköisimmin etukäteen, palautetaan ainoastaan painavien syiden nojalla.
Pelaajia? Noin 30

Säännöt? OIEI:n NoRules
Kuka järjestää? Karoliina Kemppainen, pelin on kirjoittanut Kehno.

Peli tullaan pelaamaan Oulun seudun cp-yhdistyksen omistaman Seepparin tiloissa. Seeppari sijaitsee Oulun Hietasaaressa, Nallikarin läheisyydessä. Pelipaikalla yöpymismahdollisuudet 15 hengelle, joten kyseiset paikat ovat ensi sijaisesti ulkopaikkakuntalaisille! Kerrothan ilmoittautuessasi tarvitsetko yöpaikkaa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: hurmiska /ät\ gmail [dot] com
****
Ilmoittautumiseen seuraava informaatio:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Larppikokemus:
Erityisosaaminen:
Mainittavat sairaudet/erikoisruokavaliot/muut ongelmat:

Tuottaako sinulle ongelmia keskustelun käyminen englanniksi?

Olitko mukana ensimmäisessä tai toisessa pelautuksessa? Mitä pelasit?
Mitä et tahdo pelata:
Haluatko vakavan vai keventävän hahmon:
Kuinka paljon olet valmis näkemään vaivaa proppaukseen:
Vapaa hahmotoive:

Jos voisit olla minkä tahansa fantasiarodun edustaja, olisit:
Jos voisit tuhota yhden fantasiarodun maailmankaikkeudesta, minkä ja miksi:

Oliko vielä jotain?:

****

Ajattelin kokeilla, että josko ihmisiä kiinnostais larpata välillä. Eli kyseessä on peli nimeltään Hurmrondin hätäkutsu. Kyseinen peli on pelattu Rovaniemellä jo kaksi kertaa ja nyt olisi Oulun vuoro. Ei haittaa, vaikka olisit osallistunut jo aikaisemmin kyseiseen peliin, sillä sopiva määrä omia mausteita pyritään tuomaan soppaan mukaan.

Alkuperäinen kehnon raapustelema mainos:

”Siitä on nyt kulunut 300 vuotta, kun suuri sota käytiin. Ihmiset kääntyivät palvomaan kuuta, ja heidän tietonsa ja taitonsa nousi nopeammin kuin minkään muun kansan tässä maassa. Tarina kertoo, että viimeisinä vuosina, ihmisten suurista kaupungeista nousi jatkuvasti suuri sankka savu. Puhutaan jopa, että ihmiset löysivät ikuisen elämän salaisuuden. Tämä oli kuitenkin liikaa, ja niin haltiat, örkit ja kääpiöt muodotstivat ”Tulen ja Teräksen” sopimuksen. Hetkenä, jota ihmiset eivät osanneet odottaa, nousivat muut kansat sotaan ihmisiä vastaan.

Nyt, satoja vuosia jälkeen, ihmisorjat ovat kadonneet metsistä ja kaupungeista. Valoja syttyi suuriin ihmiskaupunkeihin ja savu alkoi jälleen nousta suurista ja pimeistä horneista, jota kaupungeissa oli monia. Monet herrat ja lordit yrittivät hakea omat orjansa takaisin, mutta kaatuivat kuolleena näkymättömien nuolien toimesta jo kauas kaupunkien muureja. Toisilleen vihoissaan, kansat eivät silti voi yhdistyä ja lopettaa kasvavaa uhkaa, mitä ihmiset ovat jälleen kasvattamassa.

Pimeys on palannut metsiin, ja kansa käy levottomaksi kun kuninkaat evät pysty takaamaan heidän turvallisuuttaan tämän uuden pimeyden alla. Kaupunkiin jääneet ihmisorjat teloitettiin, tai kahlittiin niin, etteivät he pääse karkaamaan ja toimimaan kuunpalvojien uhrina kaupungeissa.”

Peli sijoittuu Hurmrondin Syvälaaksoon kutsumaan neuvonpitoon, johon osallistuvat kaikkien vapaiden kansojen johtajat, pohtimaan Pohjoismaan tulevaisuudesta ja keskinäisistä väleistään. Peli on vakavamielinen vaikka sisältää keventäviä tekijöitä. Hahmoja on 30 ja varalle otetaan myös. Pelinjohto toivoo pientä panostusta proppaamiseen, mutta suosii yksinkertaisia ratkaisuja.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5