Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Haltiamieli

Sivuja: [1]
1
Mikä: Autioitunut maatila keskellä erämaata
Missä: Näränkävaaran kupeessa Pohjois-Kuusamossa. Autolla ei pääse perille asti, vaan vaatii 1 km kulkemista hyväkuntoista sorapäällyisteitä polkua pitkin jalan.
Monelle: majoittumaan mahtuu n. 20 henkilöä
Mitä maksaa: viikkohinta 400e, olisiko ollut 60e/yö ?
Mitä mukavuuksia: Päärakennuksessa ainakin kaasuliesi + puuliesi, kaasulamput. Useampi kammari + punkat. Kaivo pihapiirissä. Puucee. Pihalla paljon lääniä ja vajoja, riihi yms. Puusauna.
Muuta: Kesäisin lammaspaimenviikot täyttävät varauskalenterin, helpoin siis saada vuokrata lammassesongin ulkopuolella (kevät/syksy). Pihaan voi eksyä satunnaisia luontoretkeilijöitä, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi suht hiljainen paikka.

Lisätietoja:
www.luontoon.fi/narankavuokratupa
retkipaikka.fi/vapaa/eramaatilan-tunnelmaa-naranganvaarassa/

Kuvia: www.flickr.com/photos/jenron87/albums/72157674374827835


2
Lähellä Rokuaa sijaitseva kalevalainen kylä, joka käsittää n. kymmenkunta pienen purolaakson alueelle kerättyä perinnerakennusta. Kylässä sijaitsee mm. kaksi majoitusaittaa, iso savusauna tupineen, puuceet, pieni nuotiopaikka, pari siltaa, muutama paja ja myllyaitta sekä kesäteatteri lavoineen ja katsomoineen. Uusin rakennus on "Iso-Lassin" torni, jossa on sähköt ja juoksevavesi, ja josta löytyy pieni keittiö alakerrasta. Ylemmissä kerroksissa on esim. kokoustilaa.

Majoitustiloina aitat ja tupa, joitakin sänkyjä löytyy mutta lattiamajoituksella tilaa on varmaan max parille kymmenelle.

Majoitushinta tällä hetkellä 5e/hlö. Savusaunan lämmitys muistaakseni 70e. Kylä sijaitsee vaellusreitin varrella, eli satunnaiset turistit mahdollisia mutta epätodennäköisiä. Kylä (tornia lukuunottamatta) sijaitsee omassa rauhassaan alhaalla purolaaksossa, joten ulkopuolisten tulo kylään on myös helppo minimoida kyltein tms.

Perinnekylästä vastaa Ahmaksen kyläyhdistys, tällä hetkellä pjnä Martti Töllikkö (0400599418) joka on kovin innokas elävöittämään perinnekylää joka tällä hetkellä vähäisellä markkinoinnilla.

Kuvia paikanpäältä: https://www.flickr.com/photos/jenron87/albums/72157672569310791

Lisätietoja: http://www.kirjastovirma.fi/museot/ahmas

3
OIEIllä on oma ständi yliopiston Vulcanalia päivän järjestömessuilla, messut ovat avoinna klo 10-14. Pöytä sijaitsee viimevuotiseen tapaan salin L1 kulmilla, vastapäätä virastomestareiden/infon koppia. Naapurina meillä on tänä vuonna yliopiston roolipelikilta CRYO :) OIEIn pöytä on lisäksi "passiständi", eli passia täyttävät opiskelijat saavat halutessaan suorittää ständillämme jonkin keksimämme pienen tehtävän saadakseen passiinsa kuittauksen.

OIEIn pöydälle kaivataan kipeästi pöytävahteja! Kello kymmenen ja iltapäiväkahden välillä saa olla haluamansa ajan, mihin aikaan vain. Eli kaikki kynnellekykenevät larppaajat tekemään nyt osansa OIEIn edustajina. OIEI NEEDS YOU!


4
Kokoontumiset / S-treffien kesäevakkopaikat!
« : 20.06.2013, 15:09:32 ip »
Tässäpä sama listaus, joka löytyy facebook-ryhmästä. Koetan muistaa käydä päivittelemässä listalle lisättyjä s-treffipaikkoja aina kun niitä ilmaantuu! Mikäli haluat ehdottaa paikkaa, pistä alle viestiä ja kerrot minä maanantaina ja missäpäin haluat s-treffit järjestettävän :)

KESÄKUU
3.6 Kaijonharjun nuorisotalo
10.6 Tivoli! (Hietasaaressa, ei Isokadulla)
17.6 Kaijonharjun nuorisotalo (+Tanssit)
24.6 Järvitie 6, sään salliessa takapihalla + tanssitreenit kesän esiintymisiä ja pelejä silmälläpitäen. Louhen Korppien promokuvat! (geneerisiä proppeja niskaan)

HEINÄKUU
1.7 HOX Paikka vaihtui! S-treffit pidetään Kulttuuribingolla keskustassa
8.7 Maikin "tervetuloa takaisin kotiin" -S-treffit @Karjasilta
15.7 Syynimaalla (Tiedonkaari 6 kerhohuone), voidaan grillata jos joku tahtoo :>
22.7 Kahvilatreffit bisketissä(?
29.7 Välkkylässä Citybiljardissa.

ELOKUU
5.8 Välivainiolla Karon mestoilla.
12.8 Viivin synttäri-äästreffit Puokkarilla!
19.8
26.8 Kaijonharjun nuokkari (?)

5
Tänä syksynä Oulun larppaajat astuvat ulos kaapista ja suuntaavat yliopiston järjestömessuille! Keskiviikkona 5.9 Linnanmaalla klo 10-14 järjestettäviltä messuilta löytyy siis myös edustusöytä OIEI Ry:lle (pöytä nro 26, sijaitsee salin L1 läheisyydessä, Aularavintolan portaiden yläpäässä). Tavoitteena on siis saada OIEIlle näkyvyyttä ja mahdollisesti jopa värvätä uusia jäseniä!

Nyt haetaankin siis "vapaaehtoisia" jäseniä päivystämään pöydän äärellä (kuten Ropeconissa) ja tarvittaessa valaisemaan kyselijöitä larppaamisen kiemuroista. Allekirjoittanut on todennäköisesti paikalla tuon 10-14 välisen ajan, lisäksi paikalle olisi mukava saada 1-3 muuta hengailijaa. Päivystysvuoron kesto ei ole vakio, eli saa tulla ihan niin pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi kuin viitsii. Pukukoodi: joko propit (mitkä tahansa), OIEIn t-paita, tai sitten omat vaatteet, jokin näistä kolmesta siis valittava!;)

LISÄKSI! Jos ei hengailu maistu, niin klo 14-15 tarvitaan pari reipasta tyttöä tai poikaa kantamaan messujen jälkeen pöytiä pois käytäviltä.

 MUUTA HUOMIOITAVAA:
- Tarvitsen jonkun, joka etsii(!) ja tuo paikanpäälle OIEIn edustusmateriaalit (isot valokuva-julisteet, OIEI-lakanan, kuvakansiot, pöytäliinaa yms) sekä tulostaa pöydälle jaettavaksi sekä OIEIn flaijereita sekä historiallisten tanssien mainoksia!
- Pöydälle voidaan ottaa myyntiin OIEI-hihamerkkejä (ne voisi mennä yliopistolla kaupaksi helposti) jos joku tuo ne + vaihtorahakassan...
- Lisäksi pöydälle voidaan ottaa esmes Zombiewalkin matskuja (kyltti, mainoksia, tarroja?) jos sitäkin halutaan nyt samalla promota?

Ilmoita palveluhalukkuudestasi allekirjoittaneelle (jenni.ronkainen@gmail.com tai 040-7414963), tai huutele OIEIn facebook-sivulla!

6
No niin, uusi yritys ja siitä uusi muistutus!:)

OIEI:n syyskokous pidetään maanantaina 21.11 S-Treffien yhteydessä Tuiran nuorisotalolla klo 18:30 lähtien. Syyskokouksessa muun muassa jaetaan vuoden 2012 hallituspaikat (valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet), joten jos jokin pesti OIEI:n hallinnossa kiinnostaa, niin kannattaa olla paikalla;) Kiinnostuksensa voi myös ilmaista lähettämällä sähköpostia nykyiselle hallitukselle (hallitus@oiei.fi) ja toki saa myös ihan vaan kysellä tarkempaa infoakin. Tämän lisäksi syyskokouksessa myös päätetään esimerkiksi seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2012.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan syyskokousta vaikka eivät hallitukseen olisikaan tulossa:)


Kokousterveisin, Jenni
Hallituksen tiedottaja 2010-2011

7
Hallitus tiedottaa 2011 / Syyskokous ma 31.10 Tuirassa
« : 12.10.2011, 13:53:08 ip »
OIEI:n syyskokous pidetään maanantaina 31.10 S-Treffien yhteydessä Tuiran nuorisotalolla klo 18:30 lähtien. Syyskokouksessa muun muassa jaetaan vuoden 2012 hallituspaikat (valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet), joten jos jokin pesti OIEI:n hallinnossa kiinnostaa, niin kannattaa olla paikalla;) Kiinnostuksensa voi myös ilmaista lähettämällä sähköpostia nykyiselle hallitukselle (hallitus@oiei.fi) ja toki saa myös ihan vaan kysellä tarkempaa infoakin. Tämän lisäksi syyskokouksessa myös päätetään esimerkiksi seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2012.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan syyskokousta vaikka eivät hallitukseen olisikaan tulossa:)


Kokousterveisin, Jenni
Hallituksen tiedottaja 2010-2011

8
Oulun miekkailuseuran edustajia tulee S-treffeille Tuiran nuorisotalolle maanantaina 26.9 esittelemään historiallista miekkailua kaikille halukkaille. Sään salliessa näytös pidetään pihalla. Seura järjestää lajin alkeiskurssin Oulussa 1.-2.10 joten nyt on hyvä tilaisuus tulla kyselemään ja innostua uudesta harrastuksesta;). Lisätietoja kurssista voi myös lukea seuran sivuilta: www.oulunmiekkailuseura.fi. Tervetuloa kaikki S-treffeille!:)
 
Terveisin, Tiedotus-jaosto aka Jenni

9
OIEIn enemmän ja vähemmän jokasyksyiset Kesäpäivät suuntaavat tällä kertaa merenrantahuvilallemme Koppanaan  12.-14.elokuuta. Vapaamuotoisessa ohjelmassa on osallistujien toiveiden mukaan esim. lautapelailua, rantalentistä, uintia, saunomista, nuotiolla istuskelua ja kaikkea muuta kivvaa. Toiminnallisempana ohjelmana luvassa on mahdollisesti erilaisia työpajoja (kuten vaikkapa tanssia, ilmaisua tai ruoskan käyttöä), minilarppeja tai roolipelausta. OIEIn hallitus päätti tukea rahallisesti (esimerkiksi materiaalikustannuksissa) niitä henkilöitä, jotka jonkinnäköistä ohjelmaa kesäpäiville ovat valmiit järjestämään;) Mikäli sinulla on ideaa tilanteeseen sopivaksi puuhasteluksi, ilmoittele itsestäsi allekirjoittaneelle! Muutoin tapahtumaan ei tarvi ilmoittautua etukäteen ja tulijoilta peritään vain nimellinen parin euron osallistumismaksu.

Paikanpäällä voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi tai maksaa tämän vuoden jäsenmaksun 5€, mikäli tämänvuotista OIEIn jäsenkorttia ei vielä lompakosta löydy. Autokuljetus paikalle hoitunee kimppakyydein.

Yhdistys myös sponssaa paikalle jonkin verran naposteltavaa. Tarkempaa infoa seuraa myöhemmin, joten seurailkaa foorumia ja OIEIn facebook-ryhmää!


Kesäkelejä toivoen, Jenni
tiedottaja@oiei.fi

10
OIEI:n hallitus etsintäkuuluttaa pelaajien syvien rivien pöytälaatikoiden uumenista aloittelijoille sopivaa peliä ensi kesälle. Tarkoitus olisi uusien pelaajan alkujen toivossa pitää mahdollisesti kesän alussa ylä-aste ja lukio-ikäisille, erityisesti miespuolisille, harrastuksesta kiinnostuneille suunnattu larppi. Genre voi olla mitä vain, kunhan se sopii ensimmäistä kertaa larppaaville.

Eli mikäli sinulta löytyy kirjoitettuna sopivaa peliä tai olet joskus ollut pelissä, joka sopsi edellä mainittuihin raameihin, lähesty hallitusta (hallitus@oiei.fi) tai allekirjoittanutta esimerkiksi s.postilla, koska hallitukseltamme loppui mielikuvitus. Ota yhteyttä myös siinä tapauksessa, että sinulta löytyisi kiinnostusta järjestää ks larppi. Toukokuulla (?) on tarkoitus järjestää myöskin, etenkin naispuolisia pelaajia kosiskellen, Sarkoidosan sisäoppilaitos uusille pelaajille. Näihin promopeleihin saa siis toki kokeneemmatkin pelaajat osallistua (ja se on myös suotavaa), mutta tavoitteena kuitenkin on pitkästä aikaa värvätä uusia jäseniä riveihimme! Asian tiimoilta kannattaa seurailla foorumia...

Eli vielä lyhyesti: Kertokaa hallitukselle, jos tiedätte miespuolisille aloittelijoille sopivan larpin. Ehdotuksia otetaan vastaan heti.

Terveisin OIEI:n Hallituksen puolesta,

Jenni Ronkainen
tiedottaja(at)oiei.fi

11
Hallitus tiedottaa 2010 / Syyskokous 2010
« : 07.11.2010, 21:58:11 ip »
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n Syyskokous 2010
Maanantaina 18.10.2010 Tuiran nuorisotalo (Lassikallionpolku 4)

§1 Kokouksen avaaminen
Kokous avattiin kello 18.45.
Paikalla olivat Tero Säkkinen, Jukka-Pekka Heikkinen, Matti Timonen, Elina Väänänen, Jenni Ronkainen, Anni Savolainen, Anna-Maija Räihä, Jarkko Iisakka, Niko Niva ja Mikael Palojärvi.

§2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

§3 Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin muutoksitta

§4 Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin valinta
Puheenjohtajaksi valittiin Jukka-Pekka Heikkinen, varapuheenjohtajaksi Matti Timonen ja sihteeriksi Tero Säkkinen

§5 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
Valittiin pöytäkirjantarkistajiksi ja ääntenlaskijoiksi Jenni Ronkainen ja Anni Savolainen

§6 Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2011
Päätettiin yhdistyksen jäsenmaksuksi 5€ vuodelle 2011

§7 Toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2011
Toimintasuunnitelma hyväksyttiin muutoksin vuodelle 2011

§8 Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2011
Talousarvio hyväksyttiin muutoksin vuodelle 2011

§9 Valitaan yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2011
Valittiin Jukka-Pekka Heikkinen yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2011

§10 Hallituksen kokoonpanon valitseminen vuodelle 2011
Valittiin hallituksen jäseniksi Matti Timonen, Jenni Ronkainen, Anni Savolainen, Jarkko Iisakka ja Anna-Maija Räihä, sekä varajäseniksi Elina Väänänen, Minna Imporanta ja Markku Peltoniemi

§11 Tilintarkastajien valinta vuodelle 2011
Tilintarkastajiksi valittiin Kaisa Vainio ja hänen varatilintarkastajakseen Niko Niva sekä toiseksi tilintarkastajaksi Viivi Junno ja hänen varatilintarkastajakseen Jenny Kangasvuo

§12 Ilmoitusasiat
Yhdistyksen sääntöjen päivitysehdotus esitetään ensi vuoden kevätkokouskutsussa

§13 Kokouksen päättäminen
Kokous päätettiin 19.50

12
Eli pian koittaa aika kilistellä koolle yhdistyksemme syyskokousta ja sen myötä alkaa hahmotella hallitusta tulevalle vuodelle. Mikäli paikka OIEIn terävimmässä kärjessä ja vallan ohjaksissa kiinnostaa, niin muistappa olla hereillä syyskokouksen(18.10.2010 klo 18.30) aikaan. Hallituksessa mukana roikkumisesta kiinnostuneet voivat myös kysellä lisäinfoa toimista nykyiseltä kokoonpanolta. Hallitukseen kuuluminen ei vaadi sinulta ennakkokokemusta, insinöörinpapereita eikä tule myöskään syömään kallista vapaa aikaasi kohtuuttomasti.

Ja muistakaa: hallituspulla on hyvä pulla!:D

lisäyspulla by Karoliina:

Hallituksen tarkoitus on pitää OIEIn asiat kunnossa, ylläpitää
toimintaa, käyttää ja vaalii varoja ja ylläpitää OIEIn saavutettuja etuja.
Hallitus myös vastaa OIEIn tiedottamisesta ja uusien toimintatapojen
sekä yhteistyömuotojen kehittämisestä. Hallitus jaetaan erillisiin
vastuualueisiin, jotta hallituksen jäsen voi keskittyä häntä
kiinnostavaan suppeampaan alueeseen.

Aivan hetken mielijohteesta hallitukseen ei kannata hypätä. Vastuu sitoo koko ensi vuodeksi ja esimerkiksi luotettavuutta ja sietokykyä vastoinkäymiselle täytyy hallituslaisella olla.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua ensi vuoden hallitustoimintaan vaikkapa ilmoittamalla siitä tämän viestin alle tai muulla valitsemallasi tavalla.

http://old.oiei.fi/arkisto/saannot.html
(-> Syyskokous, Hallinto ja Hallituksen tehtävät)

13
Muu toiminta / Oulun taiteiden yö 26.8.2010
« : 26.06.2010, 20:34:04 ip »
Tämän vuotiseen Taiteiden yöhön haeskellaan taas ohjelman vetäjiä, joten esimerkiksi larpin vetämisestä kiinnostuneet pj:t voivat alkaa hieroskella aivonystyröitään hereille. Infoa tapahtumasta ja ilmoittautumislomakkeet löytyy esimerkiksi kotisivuilta www.ouluntaiteidenyo.net

14
Laitetaanpas tästä aiheesta tännekin, jos joku sen täältä bongaisi paremmin! Tälläinen kaino pyyntö siis saapui OIEI:n tykö. Pitäkäähän ääntä itsestänne (vaikka täällä foorumilla näin aluksi) mikäli osallistuminen kiinnostaa!


Valmistamo-hankkeesta terve!

Olemme suunnittelemassa ohjelmaa Taiteiden päivä –tapahtumaan. Olisiko Oiei ry:llä tarjota kyseisenä päivänä toimintaa eri paikoissa. Olemme keskustelleet alustavasti Oulun kaupungin asukastupien kanssa ja siellä tuntuisi olevan kiinnostusta järjestää useampikin larp samanaikaisesti. Kuinka monta vetäjää saisitte kasaan kyseisenä päivänä ja montako ryhmää sillä saisi kasaan?

Terveisin,

-jarkko

--

Jarkko Halunen

Projektipäällikkö

Valmistamo

Rockpolis

PL 16

90015 Oulun Kaupunki

044 703 8274

jarkko.halunen@ouka.fi

Sivuja: [1]