Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Altsu_

Sivuja: [1]
1
Francis istui ja odotti. Himmeästi valaistu kahvila oli tyhjä lukuunottamatta häntä ja nuorta tarjoilijatarta, joka kauempana pyyhki pölyjä pöydiltä. Ikään kuin vastakohtana huoneen hiljaisuudelle, rasvatahraisen ikkunan toisella puolella kello neljän ruuhka vyöryi tietä eteenpäin tasaisena, tylsänä virtana.

Francis oli odottanut koko elämänsä. Etsinyt kaikkien muiden lailla jotain, ehkä merkitystä. Ja kun hän löysi sen, hän ei ollut valmis. Nostaen hitaasti katseensa kahvistaan, Francis löysytti solmiotaan ja kiinnitti huomionsa lasiseinän takana vaeltavaan ihmispaljouteen. Joku oli joskus sanonut hänelle, että tieto tekee ylimieliseksi, mutta vasta nyt hän alkoi todella ymmärtää tuon lauseen merkityksen.

Yhä Francis odotti: toinen oli myöhässä. Ajatus pyrki sinnikkäästi palaamaan menneeseen. Jos hän saisi nyt valita uudelleen, tekisikö hän kaiken samoin? Kokisi samat vaikeudet, saman musertavan yksinäisyyden tunteen...ja minkä vuoksi? Vallan? Totuuden?

***

Elisa pysähtyi nurkkapöydän viereen hämmentyneenä. Hän oli aivan varma, ettei ollut kuullut asiakkaan lähtevän. Mutta vessassakaan mies tuskin oli, sillä tyhjän kupin alle oli viikattu siististi viiden dollarin seteli.


________________________________________________________________________________________________________________________


Void: Reborn on vahvasti White Wolfin World of Darkness-roolipelisarjaan ja erityisesti Mage: The Awakening-peliin pohjaava, yliluonnollisia elementtejä pursuava liveroolipeli, josta ei pidä puuttuman tummempiakaan sävyjä. Peli vetää langat yhteen trilogian kahdesta aiemmasta osasta ja palaa tarinan alkulähteille - Tyhjiöön.

Mitä? Tunnelmointi- ja ongelmanratkaisupainotteinen, tutun ja turvallisen maailmamme varjopuolelle sijoittuva fantasialarppi. Vaikka peli on sarjan kolmas, sopii se myös niille jotka eivät ole olleet mukana aiemmissa osissa. Ikäraja on rankemman sisällön vuoksi K15, tätä nuoremmat pääsevät mukaan vain erikoistapauksissa.

Missä ja milloin? 19.-21.8. Leirikarin leirikeskuksen ylätalossa, n. 35 km Rovaniemeltä itään. Lisätietoja paikasta osoitteessa http://www.rovaniemi.fi/suomeksi/Palveluhakemisto/Nuoret/Leirikeskukset/Leirikari.iw3.

Paljonko se maksaa? Pelimaksu varmistuu lähempänä peliä, mutta tulee olemaan maksimissaan parinkympin tietämillä.

Pelaajia? n. 20

Miksi minä? Jos haluat olla paikalla, kun maailmanhistoriaa avataan uudesta näkökulmasta ja tulevaisuutta kirjoitetaan, olet kaipaamamme henkilö. Ja jos todellisuus on kuin sulaa vahaa käsissäsi, on tämä peli juuri sinua varten.

Ilmoittautuminen: täytä alla oleva lomake ja lähetä se osoitteeseen voidlarp@gmail.com.Ilmoittautumislomake


Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Larp-kokemus:
Sairaudet/erikoisruokavaliot/muut vastaavat seikat, joiden katsot vaikuttavan pelaamiseesi:

Tuletko peliin omalla autolla, ja voitko ottaa kyytiin myös muita pelaajia?


Hahmo:

Olitko mukana toisessa tai molemmissa kahdesta aiemmasta osasta?
Jos olit, mitä hahmo(j)a pelasit? Haluaisitko jatkohahmon?

Mitä odotat hahmoltasi?
Millaista hahmoa et missään nimessä halua pelata?
Voitko pelata vastakkaisen sukupuolen edustajaa?
Voitko pelata parisuhdetta?
Voitko ja haluatko panostaa tarvittaessa proppaukseen enemmänkin?
Jos voisit toivoa itsellesi minkä yhden asian tahansa, mutta kaikki muut maailman ihmiset saisivat saman kaksinkertaisena, mitä haluaisit?


Vapaa sana:


________________________________________________________________________________________________________________________

Pelinjohto:

Jonne Karila – 040 7782749
Aleksi Isomursu – 040 5880997

Sivuja: [1]