Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Esa-panda

Sivuja: [1]
1
Kynttilä paloi loppuun eilen. Niitä on enää kolme jäljellä. Isä rukoilee niin kuin Jumala on meitä opettanut. Jalkojani särkee, mutta täällä ei mahdu jaloittelemaan. Isaac-setä on jo vuorokauden myöhässä. Mitä jos hän on jäänyt kiinni? Me kuolemme tänne, ahtaaseen kellariin kuin rotat. Meillä ei ole muuta lohtua kuin rukouksemme ja toisemme. Aika katoaa täällä pimeässä, eikä kukaan uskalla sanoa ääneen pelkäävänsä. Milloin tämä painajainen päättyy?


Łódźin ghetto (saksalaisissa asiakirjoissa Litzmannstadtin ghetto) oli toiseksi suurin ghetto saksalaisten valtaamassa Puolassa, Łódźin kaupungissa toisen maailmansodan aikana. Ghetosta tehtiin suuri teollisuuskeskus, joka tarjosi työvoimaa natsi-Saksalle ja Wehrmachtille. Huomattavan tuottavuutensa vuoksi ghetto selvisi elokuuhun 1944 saakka, jolloin jäljellä olevat juutalaiset kuljetettiin Auschwitziin. Łódźin ghetto tyhjennettiin Puolan ghetoista viimeisenä.

Peli sijoittuu gheton tyhjennyksen alkuaikoihin. Kowalskin perheellä on vielä toivoa, sillä koko gheton toiminnassa olon ajan ruuan salakuljetuksia järjestänyt sukulainen on lähtenyt varmistamaan perheelle pakoreittiä ghetosta ja turvapaikkaa maatilalta, kaupungin ulkopuolelta. Perhe ei voi muuta kuin odottaa pelastajaansa piilopaikassaan, kun yläpuolella tuhon ja kuoleman äänet kuuluvat jatkuvasti lähempää.

------
Łódź/Litzmannstadt 1944 on tiivistunnelmainen, eläytymispainotteinen psykologinen kauhupeli neljälle hyvähermoiselle ja omistautuneelle täysi-ikäiselle pelaajalle (2 miestä, 2 naista). Hahmot jaetaan sopivuuden mukaan. Kaikkien hahmojen runkoja täydennetään hahmovalmennuksessa pelaajien kanssa. Pelaajien tulee sitoutua vähintään yhteen hahmonkirjoitustapaamiseen pelinjohdon kanssa. Kaikkien pelaajien tulee myös osallistua erillisenä aikana järjestettävään perhebriiffiin. Pelipäivä päätetään yhdessä pelaajien kanssa aikaväliltä 15.11. - 15.12.2013. Peli pelataan Oulussa. Pelimaksu on 5 euroa.
HUOM!
PELI PELATAAN KOKONAISUUDESSAAN AHTAASSA KELLARIKOMEROSSA, JOS PELKÄÄT AHTAITA PAIKKOJA TAI PIMEÄÄ, ÄLÄ ILMOITTAUDU! Pelin kesto on maksimissaan neljä tuntia.

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/199464830215065/?fref=ts

Pelissä käsitellään rankkoja teemoja. Esimerkiksi kaikenlainen väkivalta, itsemurha, keskenmeno, läheisten kuolema, jne. Otathan tämän huomioon ilmoittautuessasi. Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2013

Pelinjohto Elisa ja Maikki
Lodz1944(at)gmail.com

-------
Ilmoittautumislomake

Nimi:
Puhelinnumero:
Syntymävuosi:
Asuinpaikkakunta:
Sähköposti:

Onko sinulla fobioita/pelkoja? Mitä?
Kerro viidellä lauseella, miksi haluat tähän peliin:
Kerro viidellä lauseella, mitä odotat tältä peliltä:
Kenen kanssa et halua pelata?
Fyysinen, psyykkinen vai seksuaalinen pahoinpitely? Miksi?

2
Menneet tapahtumat 2013 / 12.-14.4.2013, Vesper, Jämsässä
« : 01.09.2012, 13:41:37 ip »
By the pricking of my thumbs
Something wicked this way comes


Peli sijoittuu 50-luvun Englantiin, vuoteen 1953. Hylätyllä lastenkodilla on alkamassa yhteentörmäys, jota kukaan ei voi enää välttää. Kun yhteiskuntaluokat eivät enää merkitsekään mitään ja oudosta tulee todellista, mitä tehdä?

Peli kestää perjantaista sunnuntaihin, kustantaen pelimaksuna 35 euroa ja loikkien genrerajojen ohitse paljoa niistä välittämättä. Hahmoja pelissä on kolmestakymmenestä neljäänkymmeneen, näistä osa osallistuen mahdollisesti peliin vain lyhyemmän ajanjakson. Peliin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, jonka löytää pelin sivuilta.

http://vesperlarp.weebly.com/
P. Kapri, vesperlarp (at) gmail.com

-----

Mää ilmottauduin tähän, ilmotkaa siis tekin! :)

3
Muu toiminta / Kesäkauden avajaiset
« : 03.05.2011, 12:05:11 ip »
Hei larppaajakollegat!

Pohdiskelimme Kaisan kanssa, että ois kiva esimerkiksi kesäkuun alussa juhlistaa tulevan larppikesän alkua tekemällä jotain kivaa yhdessä. :)

Ensimmäisenä meillä kävi mielessä, että voitaisiin viettää aikaa hyvän ruuan ja seuran äärellä esimerkiksi katukuvaamme ilmestyneessä viikinkiravintolassa. Toisaalta voitas tietysti valita halvempikin ravinteli tai päätyä vaikka vaan piknikille puistoon. Keilaillakin voisi ja onhan noita kaikenlaisia juttuja!

Jos oltais niin vekkuleita, että kehattais lähtä propit päällä äpöstelemään niin lehdistön saattais saaha asiasta kiinnostumaan (hyvällä tuurilla) ja saatais taas vähä lissää mainosta OIEI:lle. :)

Eli nyt kysyisinkin teiltä ihmiset, että:

Milloin tämä kesäkauden avaus teille parhaiten sopisi pidettäväksi?
Mitä haluaisitte tehdä?
Missä haluaisitte syödä?
Viititäänkö me lähtä ihimisten ilmoille propit päällä vai ollaanko jo liian vanhoja sellaseen? :D

Sivuja: [1]