Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mäyrä

Sivuja: [1] 2
1
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Minnenlund 2.-4.9.2022
« : 18.04.2022, 16:10:00 ip »
Minnenlund kutsuu tutustumaan kartanoelämään maagisessa vaihtoehtomenneisyydessä.  Eletään vuotta 1929 Ruotsin Itämaassa. Salaperäinen, esoteerisen fysiikan ja matematiikan avulla valjastettu flogiston on ratkaissut maailman energiatuotannon ongelmat; samaan aikaan alemmilta luokilta on turvallisuussyistä kielletty ”rahvaanmagian” harjoittaminen vapaan flogistonin avulla. Peli sijoittuu Minnenlundin kartanoon ja tutkailee yhden päivän ajan sen asukkaiden elämää ja  painottuu ihmissuhteisiin ja tunnelmointiin slice of lifen hengessä.

Nettisivut julkaistaan tuonnempana!
Sitä ennen tiedotusta voi seurata joko Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/7270133036391011 tai OIEI:n Slackissa kanavalla #minnenlund.


Milloin? 2.-4.9.2022, pelipäivä lauantai 3.9.2022
Missä? Hirvaskosken kartano, Pudasjärvi (n. 100 km Oulusta Kuusamoon päin)
Paljonko maksaa? 35 € OIEI ry:n jäsenille, 45 € muille
Aikataulu? Maailmankuvaus, hahmojen lyhytkuvaukset ja ilmoittautuminen julkaistaan 1.6. Ilmoittautuminen päättyy 12.6. Hahmot lähetetään peliin valituille heinäkuun loppuun mennessä.
Ketkä? Kreetta Askola, Viivi Junno, Pilvi Vihanta, Jutta Pirttilahti ja Henna Stenvall, yhteistyössä OIEI ry

2


Vuonna 1912 valmistunut, 2009-2010 peruskorjattu nuorisoseurantalo Sanginjoella.

Lainaus

Vuokraus
Seurantaloa vuokrataan ympärivuotisesti erilaisten tapahtumien ja juhlien pitopaikaksi .

Salissa istumapaikat noin 80 henkilölle , pöytiä 7 kpl 220 x 70 cm ja 2 kpl 170 x 70 cm.
Kahvio 20 hengelle, pöytiä 4 kpl 130 x 80 cm + tuolit

Keittiö, jossa laitosastianpesukone, liesi kiertoilmauunilla, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja kylmälasikko.
 
Vuokrahinnat

Viikonloppu la-su: 280 €
Lisävuorokausi: 70 €
Päivävuokra: 130 €
Vuorokausi: 180 €
Kokous n. 3 h (kahvio ja aula): 50 €
Siivous (mikäli ei tee itse): 150 €
SANGINJOEN NUORISOSEURAN KOTISIVUT, joilta löytyy lisää kuvia ja yhteystiedot.

3
Hallitus tiedottaa 2014 / Kesän leirikeskusvuorot
« : 01.02.2014, 14:31:07 ip »
Tui tui pupulit!

Jäsenistölle tiedoksi annetaan, että kesän leirikeskusvuorot tulee taas hakea kaupungilta maaliskuussa. Jos siis mielit pitää kaupungin tiloissa pelin kesäkaudella, ilmaise itsesi hallitukselle tiistaihin 11. 3. kello 18 mennessä!

Lähetä hallulistalle vapaamuotoinen tiedonanto siitä mitä, missä ja milloin haluat tehdä jotakin ja liitä mukaan vastuuhenkilön yhteystiedot. Pelivastaavan (meikä) puoleen voi kääntyä kaikenlaisissa pohdinnoissa ja ongelmissa! Hallituksen tavoittaa tuttuun tapaan osoitteesta hallitus ät oiei piste fi, meitsin täältä foorumilta, Facebookista tai meilillä.

Tulukaa tekemään meille pelejä!

Yst. terv.
Tiedottajanne,
Mamselli Mäyrämaja

4
FAQ / Infopaketti aloittelevalle larppaajalle
« : 11.01.2014, 14:17:33 ip »
Infopaketti aloittelevalle larppaajalle
(Hanne, Elisa, Maikki & Viivi)


Larppaamisesta ja yhdistyksestämme löytyy paljon tietoa Internetistä, mutta silti on voinut jäädä epäselväksi miten larppiharrastuksen voi aloittaa ja miten se käytännössä toimii.

Halutessasi tutustua oululaisiin larppaajiin, paras tapa saada ensikontakti on tulla OIEI:n jokamaanantaiseen tapaamiseen, S-treffeille, Kaijonharjun nuorisotalolle kello 18 ja 21 välillä. Yleensä S-treffeillä juodaan kahvia, syödään pullaa ja jutellaan larppaamisesta ja kaikesta muustakin. Toinen tapa tutustua larppaajiin on liittyä OIEI:n Facebook-ryhmään ja esittäytyä uudeksi larppaajaksi.

Monia saattaa askarruttaa larppaajiin tutustumisen lisäksi se, miten larppien käytännön asiat toimivat. Uudet larpit ilmoitetaan yleensä OIEI:n foorumilla, Facebook-ryhmässä sekä larp.fi:n larppikalenterissa. Kun löydät kiinnostavan kuuloisen larpin, ilmoittaudu siihen pelinjohdon antaman ilmoittautumislomakkeen avulla. Ilmoittautuneet saavat ilmoittautumisajan sulkeuduttua sähköpostia, jossa pelinjohtaja kertoo pelin käytännön asioista kuten hahmojaosta. Hahmosi saat yleensä noin kaksi viikkoa ennen peliä, mutta moni PJ lähettää tätä ennen pelaajilleen lyhyen kuvauksen hahmosta ja pelimaailmasta.

Pelipaikkana toimii usein esimerkiksi leirikeskus tai vuokrahuvila; paikat sijaitsevat yleensä keskustan ulkopuolella, mutta yhteiskyytejä järjestetään joka peliin eikä kenenkään tarvitse pelätä että peliin pääseminen jäisi kyydistä kiinni. Myös hahmon puvustus saattaa huolestuttaa, varsinkin jos ei ole kokenut ompelija. Kokeneet larppaajat lainaavat kuitenkin mielellään vaatteita ja muita tarpeita ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Yhdistyksellämme on myös kattava varasto, josta saa lainata vaateita ja tarpeistoa. Aloittelevan larppaajan on myös mahdollista saada oma kummipelaaja, joka auttaa ja opastaa valmistautumisessa ennen peliä ja pelipaikalla.

Vaikka etenkin monissa pitkissä peleissä pelaajille tarjotaan lämmin ruoka tai pientä naposteltavaa, jokainen pelaaja tuo paikalle myös omat eväät pelin ulkopuoliselle ajalle. Pelit järjestetään yleensä viikonloppuna siten, että pelipaikalle saa tulla jo perjantaina jolloin pelipaikkaa lavastetaan eli propataan ja lisäksi saunotaan ja vietetään aikaa yhdessä. Saapua saa myös vasta pelipäivän aamuna.

Lauantai alkaa alkubrieffillä eli alkuesittelyllä, jossa sääntöihin, hahmoihin ja pelimaailmaan liittyvät asiat käydään läpi. Sen jälkeen alkaa itse larppi, joka kestää useimmiten 6-8 tuntia. Pelin jälkeen on loppubrieffi eli loppuyhteenveto, jossa pelin tapahtumat ja juonikuviot puretaan yhdessä. Illan päätteeksi aloitetaan pelipaikan siivous ja vapaa seurustelu. Kotiin voi lähteä lauantaina pelin jälkeen tai vasta sunnuntaina, jolloin pelipaikka siivotaan yhteisvoimin loppuun. Mikäli pelipaikalla aikoo yöpyä, mukaan pitää muistaa ottaa omat nukkumisvälineet, esimerkiksi makuupussi.

Pelit lavastetaan usein näyttävästi. Nämä lavasteet sekä pelissä tarjottava ruoka kustannetaan pelaajien maksamilla osallistumismaksuilla. Tämä niin kutsuttu pelimaksu on yleensä 5-20 euroa, riippuen esimerkiksi tapahtumapaikan vuokrasta. Pelikohtaiset tiedot saapumisajoista, peliruokailuista, ajo-ohjeista ja pelimaksuista saa selville pelinjohdon lähettämistä sähköposteista eli infomaileista.


Jos sinulla on sellaisia kysymyksiä joihin et löytänyt tästä vastauksia, älä epäröi ottaa yhteyttä esimerkiksi allekirjoittaneeseen tai heittää niitä ilmoille joko täällä foorumilla tai FB-ryhmässämme (https://www.facebook.com/groups/oiei.ry/), jossa on monia avuliaita oieiläisiä valmiina auttamaan.

Tervetuloa OIEI:hin!  :D


5
Hallitus tiedottaa 2014 / Hallitus ja toimihenkilöt 2014
« : 11.01.2014, 14:02:20 ip »
Hoi hoi! Tässäpä yhteystiedot vielä erikseen hallitukselle ja toimihenkilöille.

Koko hallituksen saa kiinni lähettämällä viestin postituslistalle hallitus ät oiei piste fi.

Puheenjohtaja: Anna-Maija "GiiGi" Räihä - pj ät oiei piste fi
VPJ: Hanna "kraah" Puolakka - vpj ät oiei piste fi
Sihteeri: Elina "Ukkoslapsi" Väänänen - sihteeri ät oiei piste fi
Tiedottaja: Viivi "mäyrä" Junno - tiedottaja ät oiei piste fi
Rahastonhoitaja: Susanna "Tarantella" Veijalainen - rahasto ät oiei piste fi
Jäsenvastaava: Hanna - jasenvastaava ät oiei piste fi
Varajäsenvastaava: Elina
Pelivastaava: Viivi - pelivastaava ät oiei piste fi


Toimihenkilöt:

Varasto: Markku "Morchfeyn" Peltoniemi ja Tero "Spielwut" Säkkinen - varasto ät oiei piste fi
Kirjasto: Viivi
S-treffit: Juuso "TuomioKirves" Vattulainen (tammi-maaliskuu)
Webmaster: Kukkis "SpacedOut" Hautamäki - webmaster ät oiei piste fi


6
OIEI:n hulvaton pikkujoulu on täällä taas!

Tällä kertaa siirrymme fantastisen Puurojään mantereelle. Luvassa on hassunhauskaa mutta vakavasti itsensä ottavaa korkealentoista matalaotsaista fantasiaa. Perinteiden mukaisesti mukaan pääsevät kaikki kynnelle kykenevät OIEIn jäsenet ja sellaisiksi haluavat, mutta varsinaisten hahmojen valmistus- ja jakoprosessi katkeaa 22.11.

Pelipaikalla (Sanginjoen leirikeskus) tulee olemaan hometta läsnä, joten varautukaa omin allergialääkkein. Pelinjohtotiimi suosittelee näitä myös "terveille" yksilöille. Pelin pelimaksu tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa matalahevonen at gmail piste com seuraavalla lomakkeella:

Nimi:
Ikä:
Sähköpostiosoite:
Ruoka-aineallergiat+Erikoisruokavaliot:
Pelikokemus:
Mitä et ole koskaan saanut pelata vaikka olisit niin aina toivonut:
Mitä et missään nimessä halua pelata:
Kenen kanssa et halua pelata:
Lempifantasiakliseesi:

Töttöröisin terveisin,
Huutava Vääryys, Istuu Kaiken Päällä ja Virnuileva Paskiainen

(Pelinjohdon saa kiinni pelin meiliosoitteesta tai allekirjoittaneen yhteystiedoista alta.)

7
Louhen Korpit on OIEI ry:n tanssiryhmä, jonka repertuaariin kuuluu tansseja varhaiskeskiajalta aina barokin ja 1800-luvun kautta nykyajan tanssisovituksiin asti. Tanssialajaoston harjoitukset pyörähtävät taas käyntiin Kaijonharjun nuorisotalon salissa joka toinen maanantai noin kello 18:30 alkaen (voi vaihdella). Harjoitukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille! Aiempaa kokemusta tai varusteita ei tarvita.


Reaaliaikaisimmat tiedot harjoitusajoista ja ohjelmassa olevista tansseista löydät Facebook-ryhmästämme.Kevätkaudella tanssitaan alustavasti seuraavilla strefakerroilla:

27.1.
10.2.
24.2.
10.3.
24.3.
7.4.
21.4.
5.5.
19.5.

Tervetuloa!

8
Hallitus tiedottaa 2013 / Hallituksen kokous 3/2013
« : 07.04.2013, 15:24:13 ip »
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry 
Hallituksen kokous 3/2013
Paikka: Tuiran nuorisotalo, Oulu
Aika: 11.3.2013 klo 18.30
 
§1 Kokouksen avaus
 Puheenjohtaja Leena H. avasi kokouksen kello 18:34.
 
§2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä läsnäolijoiden tarkastus
 Läsnä olivat hallituksen jäsenet Leena H., Jori H., Viivi J. ja Jenni R. sekä varajäsen Elina V. Lisäksi kokouksessa vieraili hallituksen ulkopuolisina osallistujina Niina K. ja Mikko H.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Yhdistyksen sihteerin poissaollessa kokouksen sihteeriksi valittiin Viivi.
 
§3 Esityslistan hyväksyminen
 Esityslista hyväksyttiin muutoksin.
 
§4 Pöytäkirjantarkastajien valinta
Tarkastajiksi valittiin Jenni ja Elina.
 
 
§5 Edellisten kokousten pöytäkirjat
Pöytäkirja 2/2013 (11.2.) luettiin ääneen ja hyväksyttiin.
 
§6 Posti
Ei uutta postia.
 
 
§7  Talous

§7.1 Tilin tilanne
Tilillä rahaa 841,95 euroa
Kassassa rahaa   1054 euroa
 
 
Maksetut matkakorvaukset 1.1.-7.3.2013: Rick's 2020 Susanna V., Felix I., Karoliina K. (7e/hlö, yht. 21e)
Siikalahti Viivi J. (14,50e)

OIEI:n nettisivujen domainmaksu maksettu.
 
 
§8  Jäsenasiat
Uusia jäseniä Hannu H., Esa A., Jarno T.
 
§8.1 Jäsenedut 2013
Kaikki edellisen vuoden jäsenedut uusittu.

§8.2 Jäsentiedote
   Jäsentiedote on lähetetty jäsenistölle 11. 3. 2013.

§9  Menneet tapahtumat 2012
 
§9.1 OIEI:n menneet tapahtumat
12.2. K-treffit (1 osallistuja, 1 alle 29 v.)
3.2. Keskeneräisten proppien kerho (5 osallistujaa, 3 alle 29 v.)
22.-24.2. Metsänreuna, Sanginjoki  (34 osallistujaa, 20 alle 29 v.)
   - Hyväksyttiin  toteutunut budjetti.
9.3. Karpaattien yö, Maikkulan nuorisotalo 
- Tapahtumaraporttia odotetaan.
 
§10  Tulevat tapahtumat 2013
 
§10.1 OIEI:n tulevat tapahtumat
12.3. K-treffit
22.-24. 3. OIEI:n kevätpäivät, Sanginjoella (Niina K., Viivi J.)
- Tapahtumalle myönnettiin 35 € OIEI:n tukea. Lisäksi myönnettiin ompelupajaa varten Niinalle enintään 40 € määrärahaa sirkkakoneen ja sirkkojen hankintaan sekä enintään 20 € yleiskäyttöön ja myöhemmin Keskeneräisten proppien kerhon alaisuuteen siirtyvien materiaalien hankintaan. Elina ja Leena lahjoittavat myös kankaita jäsenistön ompelukäyttöön.

20.4. Metaxis (loading) Sanginjoella (Elina V.)
4.5. Operaatio 417 - Sanginjoella (Hanna P., Susanna V.)
7.-9.6. Haudan heimoa - Tuuli turjalta tulevi, Korouoman  suojelualue (Jarkko I., Kaisa V.)
15.6. Kosmos II: Tsaarin aikaan, Muhos (Leena H., Anni S., Viivi J.)

       §10.2 Muut tulevat tapahtumat
12.-14.4.Vesper, Jämsä
9.-21.4. Historiallisten tanssien kevätleiri,  Jyväskylä
20-21.4. Operation Belarus - Milsim tapahtuma -  Pikkaralan pienlentokenttä
   17.-19.5. Retkikunta Anderson & Peralta, Rovaniemi

Niina K. kokouksesta kello 18:56.
 
 
§11  Tulevat määräpäivät

Uusi s-treffivastaava pitäisi löytää maaliskuun loppuun mennessä.
   - Tehtävään valittiin Leena H.

Kesän leirikeskusvuorot myös haettava maaliskuun loppuun mennessä.
- Hakemuksia oli kokoukseen mennessä tullut vain Elinalta heinäkuun alulle Metsänreuna II- peliä varten.
 
 
§12 Muut esille tulevat asiat
Mikko H. saapui kokoukseen kello 19:00.

Mikko esitti, että OIEI ehdottaisi Nuorisoasiainkeskukselle Sanginjoelle hankittavaksi sisäilmanpuhdistimia, jotka voisivat helpottaa käyttäjien homeallergiaoireita. Jori H. kertoi puolestaan, että myös ilmankostuttimien pitäisi auttaa vaivaan  ja esitti sellaisen hankkimista yhdistykselle. Päätettiin ehdottaa kaupungille sisäilmanpuhdistimen hankintaa ja katsella esimerkiksi kirpputoreilta edullisia ilmankostuttimia.

Leena ilmoitti, että Tuiran nuorisotalon mennessä remonttiin Kaijonharjun nuorisotalosta olisi mahdollista saada uusi S-treffipaikka juhannukseen asti ja syksyn toimintakauden alettua. Nuorisotalon kesäloman aikana mahdolliset S-treffit tullaan pitämään ulkona tai esimerkiksi jäsenistön asunnoissa.

 
§13 Seuraavan kokouksen aika ja paikka
8.4. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo
Yhdistyksen vuosikokous 25.3. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo

§14 Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:05.

9
Oh! Taas on aika palata armaalle Ääsjoelle, tällä kertaa vapaamuotoisen oleskelun ja askartelun merkeissä.

Kevätpäivillä OIEI tanssii ja soi, ja lisäksi paikalle voi tulla vaikkapa ompelemaan Niinan johdolla, pelaamaan lauta- ja roolipelejä, saunomaan ja hengailemaan.

Halukkaat voivat järjestää viikonlopun aikana työpajoja tai minilarppeja, joten mikäli mielessäsi on sopivaa ohjelmaa jota haluaisit hostata, ilmineeraa itsesi tapahtuman FB-eventin seinällä  tai Viiville osoitteeseen pelivastaava äi oiei piste fi.
Luvassa on ainakin historiallisia tansseja, käsityöpiiriä ja mahdollisesti elokuvien ja sarjojen katselua. Kukaan ei pakota osallistumaan ohjelmaan, vaan voit tulla lölläämään kivojen ihmisten kanssa päiväksi tai koko viikonlopuksi!

Osallistujilta tullaan keräämään nimellinen osallistumismaksu, joka käytetään kahviin ja pullaan.

Tapahtuman vastuullisina emäntinä toimivat Viivi Junno ja Niina Kouva.

Tervetuloa maalaismaisemiin!

10
Hei, erityisesti sinä Oulun ulkopuolella asuva OIEI:n jäsen! Tiesithän, että OIEI:n jäsenmaksun voi tänäkin vuonna maksaa suoraan tilille? Tilille maksaessasi pystyt saamaan OIEI:n jäsenalennuksen myös niihin peleihin, joiden pelimaksu pitää maksaa etukäteen pelinjohtajalle.

Tilisiirtona jäsenmaksun maksaessasi käytä seuraavia tietoja:

Saaja: Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry
IBAN: FI2380001670507384
Summa: 5 euroa (10 euroa ruokakunnille)
Viesti: Jäsenmaksu 2013 Etunimi Sukunimi

Lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava[ät]oiei[.]fi :

Sukunimi:
Etunimet:
Syntymävuosi:
Kotipaikka:
Sähköpostiosoite:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2012?: kyllä/ei

Jäsenkortin voi pyytää jäsenvastaava Susanna Veijalaiselta  S-treffeillä tai muissa tapahtumissa, joihin olet etukäteen pyytänyt jäsenkorttisi toimitettavaksi.

Lista vuoden 2013 jäseneduista päivittyy sivuille lähiaikoina.
OIEI ry:n rekisteriseloste löytyy täältä.

11
Hallitus tiedottaa 2013 / Hallituksen kokous 2/2013
« : 12.02.2013, 09:15:18 ap »
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry
Hallituksen kokous 2/2013

Paikka: Tuiran nuorisotalo, Oulu
Aika: 11.2.2013 klo 20.00
 
§1 Kokouksen avaus
Puheenjohtaja Leena H. avasi kokouksen kello 20:01.

§2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä läsnäolijoiden tarkastus
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
Läsnä hallituksesta olivat Leena, Elina, Anna-Maija ja Viivi.
Muita läsnäolijoita Karoliina K., joka saapui kokoukseen kello 20:11 sekä Tero S., joka saapui kello 20:15 ja poistui kello 20:33.

§3 Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin.

§4 Pöytäkirjantarkastajien valinta
Kokouksen sihteeriksi valittiin Viivi ja pöytäkirjantarkastajiksi Elina ja Anna-Maija.

§5 Edellisten kokousten pöytäkirjat
Kokouksen 1/2013 pöytäkirja luettiin ääneen korjauksineen. (Kaakkurin koulutyöpajan vastuuhenkilöt ovat Juhokalle P. ja Karoliina K.)

§6 Posti

§6.1 Saapunut posti

Yhteystietojen päivityspyyntö, Nuorisoasiainkeskus (vastattu ja päivitetty)
Yhdistysrekisteriote, PRH
Lisäselvityspyyntö jäsenmäärää ja ikäjakaumaa sekä leirivuorokausia koskien, Nuorisoasiainkeskus (vastattu, NAK todennut OIEI ry:n edelleen nuorisojärjestöksi)
Zombiewalk-markkinointisuunnitelma, Sirviö & Niskala (vastattu ja ohjattu ottamaan yhteyttä tapahtuman järjestäjiin)
Käyttövaltuussopimus, DanskeBank (allekirjoitettu ja palautettu)
Ilmoitus Anna-Maijan tilinkäyttöoikeuksien lakkauttamisesta, DanskeBank
Tiedote vuoden taidetoiminnasta, Oulun läänin taidetoimikunta

§6.2 Lähetetty posti

Vuosiavustushakemus Nuorisoasiainkeskukselle


§7 Talous

§7.1 Tilin tilanne
    Tilillä 994,85 €

§7.2 Kassojen tilanne
    Kassassa 944,50 €, jäsenkassassa 121 €.

§7.3 Tilinpäätös ja kevään rahankäyttö
Vuoden 2012 tulos oli 1108,37 €. Näin ollen yhdistys on kattanut kauden 2011 tappiollisen tuloksen. Tilinpäätös lähetetään tarkastettavaksi.

§7.4 Pankin vaihtaminen
Pohdittiin aiemman sähköpostikeskustelun pohjalta pankinvaihdon kannattavuutta. Hallitus totesi, että koska kulut kasvaisivat pankista riippuen vähintään noin 70-80 € vuodessa, ei yhdistyksen kannata tällä haavaa vaihtaa toisen pankin palveluihin. Lisäksi DanskeBank on kauden 2013 aikana muuttamassa tilinkäyttäjille ongelmia aiheuttanutta verkkopankkipalveluaan.

§7.5 Polttoainekustannusten merkitseminen pelibudjetteihin
Leena esitti, että polttoainekustannuksia maksettaisiin vastaisuudessa 20 senttiä kilometriä kohden Eniron karttapalvelun ilmoittaman lyhimmän mahdollisen reitin mukaan, eikä polttoainekuitteja otettaisi enää vastaan pelien kulukorvausten yhteydessä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

§8 Jäsenasiat

§8.1 Jäsenedut 2013
   Jäsenetuja ei ole toistaiseksi uusittu. Leena ja Jukka-Pekka H. ovat asialla.

§8.2 Jäsentiedote
Päätettiin, että jäsentiedotteen on oltava valmiina lähetettäväksi viimeistään 17.2.2013. Tiedotteeseen merkitään myös jäsenmaksun eräpäivä 15.3.


§9 Menneet tapahtumat 2013

§9.1 OIEI:n menneet tapahtumat

16.1. Keskeneräisten proppien kerho (5 osallistujaa, joista 4 alle 29 v.)

§9.2 Muut menneet tapahtumat

19.1. Rick’s 2020, Jyväskylä (7 OIEI:n jäsentä, joista 6 alle 29 v.)
19.1. Siikalahti 1918, Kirkkonummi (3 OIEI:n jäsentä, joista 1 alle 29 v.)


§10 Tulevat tapahtumat 2012

§10.1 OIEI:n tulevat tapahtumat  
                        
12.2. K-treffit
13.2. Keskeneräisten proppien kerho

22.-24.2. Metsänreuna, Sanginjoki  (Elina V.)
Käsiteltiin budjettiesitys ja myönnettiin pelille 50 € tukea.

9.3. Verikosto, Petterintupa, Tyrnävä (Matti-Pekka H., Mikael P.)
Käsiteltiin budjettiesitys ja myönnettiin pelille 60 € tukea.
Pelinjohdolle huomautetaan budjetin niukkuuden seurauksena, että mahdollisista budjetinylityksistä tulee sopia hallituksen kanssa hyvissä ajoin. Lisäksi annetaan suositus, että siivous- ja turvallisuusvastaavat värvättäisiin pelinjohdon ulkopuolelta.

23.3. Olemattomuuden sietämätön vaikeus, Sanginjoki (Niina K.)
Käsiteltiin budjettiesitys ja myönnettiin pelille 50 € tukea.

      
§10.2 Muiden tahojen tulevat tapahtumat

25.2. Kaakkurin koulun työpajailtapäivä
Karoliina ilmoitti olevansa estynyt pitämään roolipelityöpajaa. Paikalle menevät Juhokalle ja Viivi.

§11 Muut esille tulevat asiat
Ei muita esille tulevia asioita.

§12 Seuraavan kokouksen aika ja paikka
11.3. klo 18.30 ja  8.4. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo
Yhdistyksen vuosikokous 25.3. klo 18.30, Tuiran nuorisotalo

§13 Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:44.

12
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / Huhtikuu - peruuntuu
« : 10.01.2013, 01:56:26 ap »
Me ei vieläkään tiedetä, mitä joulukuussa tapahtui. Onneksi sentään tajuttiin pakata kamat ja lähteä Sanginjoelle siinä vaiheessa kun puhelinverkot ja internetti kaatui, koska kukaan meistä ei varmaankaan olis hengissä jos oltais jääty kaupunkiin. Talvi on ollu pitkä ja vaikia, mutta ollaanpahan sentään yhdessä, vaikka kaikista ei ole kuulunukkaan sen jälkeen kun tänne tultiin. Me tosin eletään siinä toivossa että kyllä ne tietää että me ollaan täällä, se vitsihän meillä on ollu jo vuosikausia.

Vähänhän tää on ollu totuttelua, koska ehkä Päiviä ja Eeroa lukuunottamatta kukaan meistä ei ollu tottunu elämään ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Pojat tosin löysi tuosta naapuritilalta jonkun generaattorin, jonka ne sai siirrettyä tänne ehkä pari viikkoa sitten. Rassaamisessa on menny tosi kauan, mutta hyvinä päivinä me pystytään nyt käyttämään sähköä jonkun aikaa, vaikka tähän mennessä onki aina tullut tappelu että mitä  me sillä ajalla tehdään. Johannes haluaa vieläkin yrittää kuunnella radiolla että kuuluuko kaupungista mitään, ja yleensä me sitten lopulta taivutaanki siihen radiokohinan kuunteluun, vaikka en tiedä onko siitä loppujen lopuksi mitään iloa.

Pyry ja Jatta meni vuodenvaihteen jälkeen yksiin, enkä ollu varmaan ainoa joka aatteli että kyllähän siinä kestikin. Siitäkin kyllä syntyi sitten loppujen lopuksi kränää, koska ne ois halunnu viettää alkuhuumaansa kahdestaan vaikka sukellusveneessä, mutta meillä ei oo varaa pistää niin paljon hyviä petipaikkoja hukkaan. Sitä paitsi Leo ja Noorakin löysi tänne viime kuussa kun pahimmat pakkaset oli menny ohi, ja Noora on ollu useamman viikon niin kipeänä että sitä ei voi laittaa mihinkään muualle. Kaikki muut rakennukset on liian homeessa, ja muutkin nukkuu paremmin kun sen ei tarvi yskiä päärakennuksessa. Vaikka sanon kyllä että kun asutaan tämän kokosella porukalla samoissa pienissä huoneissa niin aika moniin ääniin on ehtiny tottua ja turtua neljässä kuukaudessa.

En kyllä ees tiedä kelle mää tätä kirjoitan. Ehkä tärkeintä on se, että mää pysyn ite järjissäni, koska tottakai ihmisten naamat ärsyttää välillä aika paljonkin, vaikka tiiän kyllä että ne on todennäköisesti ainoat ihmiset joita mulla on enää jälellä. Leo kertoi, että ne oli olleet Nooran kanssa Aitto-Ojien mökillä useamman kuukauden siinä toivossa että Nooran perhe ois selvinny sinne, mutta sinne ei tullu ketään. Nyt pitää varmaan vaan keskittyä siihen että kaikki me ollaan täällä elossa ja voidaan verrattain hyvin, ja kunhan kesä tulee niin me pystytään oikiasti alkaa valmistautua ensi talveen.


---------------------------------------------------

Huhtikuu on Sanginjoen leirikeskuksessa 19. - 20. 4. pelattava liveroolipeli noin päälle parillekymmenelle hengelle. Mitä liikkuu päissä, kun joukko oululaisia larppaajia on elänyt talven saman katon alla? Mitä tapahtuikaan 21. joulukuuta?

Häh? Postapokalyptistä Ääsjokea.

Kuka: Viivi Junno apujoukkoineen OIEI ry:n suosiollisella tuella.

Paljonko: Pelimaksu varmistuu myöhemmin. Jäänee kymmenen euron tienoille.

Ilmoittautuminen: Auki helmikuun loppuun asti tai kunnes toisin ilmoitetaan.Kerro ainakin nämä:

Nimi:
Ikä:
Kotipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Pelikokemus:

Off-game: (vapaaehtoista, pelin miellyttävyyden kannalta suotavaa)

Onko sinulla allergioita, sairauksia tai erikoisruokavalioita joita haluat tuoda pelinjohdon tietoon?

Onko sinulla muita rajoitteita, jotka vaikuttavat hahmovalintaan? (Kuten ihmisiä joiden kanssa et halua pelata, asioita joita et halua käsitellä edes larpissa, vaikeuksia pelata romanttisia suhteita, tahi mitä vain. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.)

Hahmotoive:

Mikä tekee pelistäsi ja/tai hahmostasi onnistuneen? Onko jokin sellainen hahmo, jota et ole koskaan päässyt pelaamaan, vaikka haluaisit?

Mitä et ehdottomasti halua peliltä? Millaisia hahmoja olet pelannut kyllästymiseen asti?

Haluatko mieluummin yksi- vai kaksipäiväisen hahmon?

Muuta sanottavaa:

Lopuksi:

Evakkoon on lähdettävä än-yy-tee-nyt. Sinulla on aikaa ottaa mukaan yksi tavara. Mikä se on?

Pelaajilta tullaan myöhemmin pyytämään passi- koulu- tai muu kasvokuva liitettäväksi kontaktimateriaaleihin. Jos sinulla on sellainen valmiina hollilla, voit toki lähettää sen jo nyt.


Tervetuloa peliin! Allekirjoittanut vastaa kysymyksiinne auliisti.

13
Varasto / Muistutus astiaston säilytyksestä
« : 09.12.2012, 16:16:01 ip »
Arvon kansa!

OIEI:n varastolla peliä ennen käydessämme huomasimme, että osa astiastoa, pääosin savikipot, on päässyt taas homehtumaan. Astiat ovat nyt menossa pesuun ja uudelleenkäärittäviksi Maikin toimesta, mutta huomautan että seuraavan vuorossa olevan pelinjohtajan vastuulla ei suinkaan ole joutua huolehtimaan ikävistä varastoylläreistä.

Painokas muistutuksen sana siis kaikille menneille ja etenkin tuleville pelinjohtajille sekä niille, jotka joutuvat ikinä tiskivuoroon: Astiat pakataan menemään varastolle AINA KUIVINA ja ILMAVASTI - ei märkinä ja laatikonkansi tiiviisti suljettuna, koska silloin kostea sanomalehti tahi muu käärepaperi homehtuu. Näitä tapauksia on tänä vuonna sattunut luvattoman usein ja yhdistykseltämme on täten mennyt paljon tavaraa pilalle, joten otetaanhan nyt yhessä asiaksi petrata niin että meillä on vielä vuodenkin päästä astioita jäljellä.

Kiitos!

14
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / Marraspidot 17. 11. 2012
« : 22.08.2012, 17:12:23 ip »
Hoi hoi, kaikki kansa!

Täten teemme ilomielin kaikille tiettäväksi, että tuota yleensä niin harmaata ja tylsää kekrinjälkeistä marrasaikaa riemastuttaakseen on Saukkolan herra Mats Gudorminpoika Hurtta sallinut metsästysmajansa yleiseen ja ylenmääräiseen pitokäyttöön.  

Kuten kaikki  olemme varmaankin jo kirkolla kuulleet, Mats-herra, tuo entinen huovipäällikkö ja nykyinen maanomistaja on muuttanut Iin pitäjään, kuuleman mukaan esi-isiensä maille, ja pitkästynyt välittömästi, mikä lieneekin syy siihen, että talossa nyt valmistellaan suuria syöminkejä ja muuta jumalatonta menoa. Tiedossa kuuluu olevan ainakin simaa, tanssia ja musisointia, sekä mahdollisesti jonkinlaisia aseleikkejä. Sauna on kuulemma palanut valitettavasti jo syksyllä ja tästä piruntyöstä onkin syytetty sekä tonttuja että naapureita. Vieraita, enimmäkseen uteliasta porvaris- ja pappissäätyä, on saapuva kautta lähipitäjien, ja lisäksi paikalle kuuluu olevan kutsuttu myös värikkäämpää viihdytysväkeä sekä rälssiä kaukaisemmilta mailta, jopa pakanamaan rajoilta asti!

Pitoja järjestämään ja paistivarrasta kääntämään ovat kuulemma jo innoin ryhtyneet talossa tällä hetkellä majailevat naiseläjät, iloluontoinen karjalaistyttö, Rikitsa Hidenaltae sekä Mats herran köyhä orpana Ilana Repo Hämeen linnasta, ja nämä ottavat mitä mieluimmin kaikenlaisia hyviä ehdotuksia vastaan sikäli, mikäli juhlakansan joukossa on sellaisia, joita suuresti innostaisi järjestää pitoihin ohjelmaa muun väen huvitukseksi.

Kas, tuolta jo karauttaakin pihaan Isku Pedersson, isännän poikavuosien veriveli ja mitä mainioin seuramies saaden kunnioitetun dominan Miksitär Pennjdotterin utelemaan kunnon jalkapuiden perään. Nuo koiranleuat, mitä luotettavimmiksi mainitut kauppakumppanukset Thentus Anderson ja Santsi Mickelson ovat sen sijaan valloittaneet väenpöydän yläpään jo muutama tiima sitten ja hieroneet tarmokkaasti turkiskauppaa kohotellen sekä simaisia tinatuoppejaan että piikatyttöjen hameenhelmoja vakavamielisen kirkonmiehen, pyhän isä Vämmä i Caucalan kauhuksi.

Onneksi naisrauhan varjeleminen on rälssimiehen velvollisuus, ja mitä mainioin tekosyy ritari Botolphus af Kwralan saapua paikalle koettelemaan herrain asekuntoa. On kuitenkin huomautettava, että emännöitsijöiden puheiden mukaan pitopöytään on tuskin asiaa erityisen hikisenä ja verisenä. Kyllähän muuten karhunpaini ja teräksenleikki kävisivät, mutta kun sen saunankin poltti vahingossa nuori runonlaulaja, hulmuavahiuksinen Ihanus Hijmottun, joka kuuluu sittemmin matkustaneen kauas eteläiseen Eurooppaan ja jolle kukaan ei kuitenkaan loppujen lopuksi hennonut olla kovin vihainen. Niin tai näin, siinäpä herroille syytä varjella juhlanuttujaan sekä kanssajuhlijoiden herkkiä neniä.

Toivottavasti tunnetut riitapukarit Greus Sonni ja Od Mulli eivät ole saapuvilla tai ainakin eksyvät matkalla, kuten tavallista on, huokaa porvarisleski Lonksu Kuriala tykkimyssyssään – kenties mustasukkaisena siitä, että sekä soturi että seppä kuuluvat tunnetusti tavoittelevan neito Engelicka Maankesk’n hennon vaaleaa kättä, joka tuskin koskaan on nostanut mitään kirjontaneulaa järeämpää.

(Historiallisten nimien lähde: http://heraldry.sca.org/laurel/names/FinnishNamesArticle.htm)Marraspidot on rentohenkinen historianelävöittämistapahtuma noin neljällekymmenelle hengelle. Tarkoitus ei ole larpata, muttei myöskään puhua jääkiekosta, ja osallistujia kannustetaankin luomaan itselleen jonkinlainen keskiaikainen persoona, joka sijoittuu säädyltään mielellään säätyjärjestelmän keskivaiheille. (Paavit ja maaorjat ovat niin kamalan vaikeita sosiaalisia sijoitettavia.)

Järjestäjätaho auttaa mielellään tarvittaessa ja vastaa kysymyksiin ja ohjelmaehdotuksiin - ohjelmaa saa mieluusti ehdottaa ja järjestää. Suositamme osallistujille myös sopivissa määrin ajanmukaista pukeutumista.

Pidot järjestetään Saukkolan metsästysmajalla Iissä (http://www.etelaiinera.fi/) 17. marraskuuta kuluvaa vuotta. Sisäänpääsynsä voi lunastaa illalliskortilla, jonka lopullinen hinta (noin 20 euroa) ja maksuohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Saukkolassa on mahdollista lattiamajoittua – omat nukkumavälineet tarpeen.

Mukaan tarvitset lisäksi omat ajanmukaiset ja hahmollesi sopivat ruokailuvälineet (kulho, puukko tai veitsi, lusikka, juomasarvi tahi muu sellainen sekä mahdollisesti persoonallinen ruokailuliina levitettäväksi omalle paikallesi.)

Ilmoittautuminen ja muu yhteydenotto tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen marraspidot ät gmail.com. Aikaa ilmoittautua tai perua ilmoittautuminen on 31. 10. asti. Jos haluat meidän ottavan ruokalistassa huomioon jonkinlaisia erityisruokavalioita, mainitsethan ne ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisessa saa mieluusti mainita myös minkämoisella hahmolla aikoo pitoihin saapua – tämä helpottaa istumajärjestysten ja sensellaisten suunnittelua.

Tapahtumassa ei noudateta OIEI:n NoRulesia, ja pitojen ikäraja on ehdoton K18.

Terveisin emännöitsijänne,
Ilana Repo (Elina Väänänen) ja Rikitsa Hidenaltae (Viivi Junno).


15
Menneet tapahtumat 2012 / Kesäpäivät 2012
« : 31.07.2012, 20:57:51 ip »
Oh, ne tulevat taas!

OIEI:n toiset vuosittaiset kesäpäivät järjestetään jälleen Koppanan leirikeskuksessa elokuun lopussa. Luvassa on työpajoja, keskustelua, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa kesäkauden lopettajaisten merkeissä. Paikalle voi tulla koko viikonlopuksi nauttimaan mökkitunnelmasta tai vain piipahtaa viettämään kesäistä toimintapäivää yhdessä muiden larppaajien kanssa - ohjelmaa löytyy laidasta laitaan. Pakko ei ole härvätä, vaan hengailu ja pelailu on yhtä lailla sallittua. Pyrimme saamaan paikalle myös jonkin minilarpin
pelautettavaksi.

Tapahtuma on kaikenikäisille avoin ja päihteetön.


Alustavasti ohjelmassa tarjolla on ainakin seuraavia työpajoja:

- "Turvallisesti turpaan" eli väkivallan käyttö larpeissa
- "Halitaan hellästi" eli turvallinen painiminen
- "Lortto vai imperaattori" eli statustyöpaja
- "Paljon melua tyhjästä" eli taistelun draama
- Uskottava aseenkäsittely
- Hellyystyöpaja
- Historiallisia tansseja
- Outoja historiallisia tansseja (ja lauluja)
- (Larppi)lauluja
- Nihilistiarkoelogien nihilistityöpaja
- Kooma-apinoiden larpinkirjoitustyöpaja
- Ruoskanpaukutusta ja tulensyöksentää
- Kasvivärjäystä (ennakkoilmoittautumiset Leenalle!)
- Larppeihin sopivat efektit -työpaja
- Minilarp: Phoenix


Jos olet valmis järjestämään ohjelmaa tai työpajoja, vetämään ropea tai minilarppia, ota yhteyttä järjestävään tahoon osoitteeseen pelivastaava ät oiei piste fi tai tai täällä naamakirjassa. Telepaattisia viestejä emme ikävä kyllä pysty vastaanottamaan palvelinvian vuoksi.

Yst. terv. järjestyskomitean puolesta,
Viivi

Sivuja: [1] 2