Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Cyric

Sivuja: [1]
1
Menneet tapahtumat 2009 / Hämärän varjot 4.7.09 Oulu
« : 28.05.2009, 17:06:42 ip »
Hämärän varjot

Päivä on kääntymässä iltaa kohti. Aurinko painuu korkeiden rakennusten taakse. Hämärä alkaisi pian laskeutua. Katie istuu bussipysäkillä ja tarkkailee bussia odottaessaan ohi kulkevia ihmisiä. Hänestä on ihanaa tarkkailla ihmisiä tällä tavoin, arvuutella, keitä he ovat, millainen heidän päivänsä on ollut, mitä heidän elämäänsä kuuluu. Tuokin nainen, joka kiiruhtaa ohi kahden pienen lapsensa kanssa hämärtyvää taivaanrantaa vilkuillen.  Mihinkähän hänellä on noin kova kiire? Kenties kotiin laittamaan illallista? Ehkä heille on tulossa vieraita tai he ovat myöhässä tapaamisesta? Tai sitten tuo salaperäisen näköinen mies, joka seisoo hänen vieressään odottamassa bussia. Mikä hänen mieltään painaa? Hänen kasvoillaan on hyvin huolestunut, miettivä ilme. Ehkä töissä on sattunut jotain ikävää? Ehkä hän on riidellyt vaimonsa kanssa? Ihmisten tarkkailu on niin jännittävää. Kuinka paljon tarinoita he kätkevätkään ulkokuorensa taakse, tavallisia mutta silti tärkeitä tarinoita tavallisten ihmisten elämästä.

Vähänpä Katie tietää siitä, millaisia tarinoita ympäröivillä ihmisillä olisikaan kerrottavanaan. Ei hän uskoisi, jos tietäisi äidin kiirehtivän kotiin lapsiensa kanssa välttääkseen kohtaamisia vampyyrien kanssa, jotka illan tullen hallitsevat kaupungin katuja. Ei hänen villeimpiin kuvitelmiinsakaan mahdu ajatus siitä, että vieressä seisova mies pohtisi sitä, ajautuvatko suuret demonisuvut vääjäämättä raakaan sisällissotaan.

Niin, maailmassa on tarinoita, jotka vain harvat tuntevat. Hämärän varjoissa piileksii asioita ja kasvoja, joita ei haluta tuoda päivänvaloon…


Hämärän varjot on fiilistelypohjainen vampyyri- ja demoniaiheinen liveroolipeli, joka pelataan Oulussa lauantaina 4.7.2009. Toiminnan sijasta painotetaan eläytymistä ja tunnelmointia, mutta mukana tulee mitä luultavimmin olemaan myös kyräilyä, juonimista ja ehkä jopa selkäänpuukotuksia. Pelipaikka ja tarkka alkamisaika varmistetaan myöhemmin, mutta peli tullaan pelaamaan ilta-/yöpelinä reaaliaikaisena Oulun keskustan läheisyydessä. Alustavan aikataulun mukaan brieffit alkavat illalla noin kuuden seitsemän aikaan.

Hämärän varjot on jatkoa lokakuussa 2008 Kajaanissa pelatulle Yön kasvot –pelille. Aiemmassa osassa mukana olo ei kuitenkaan ole tarpeen Hämärän varjoihin osallistumisen kannalta, sillä peli pohjaa vain hyvin löyhästi aiempaan osaan. Pelaajille kerrotaan tarpeen mukaan aiemman pelin tapahtumista. Hämärän varjoissa tulee olemaan mukana muutama aiemman osan hahmo, ja mikäli vanhat pelaajat haluavat jatkaa samoilla hahmoilla, heillä on tähän mahdollisuus. Hämärän varjot ei pohjaa mihinkään valmiiseen maailmaan vaan hahmot ja maailma on luotu pelinjohtajien näkemyksien varaan.

Pelissä on noin 20 hahmoa. Pitkänmatkalaisille järjestetään tarvittaessa yöpymispaikka pelinjohtajien luota.

Pelinjohtajina toimivat Julius Kuutti (050302044/julius.kuutti@yahoo.com) ja Anne Lehtonen (0504929353/lehtonea@paju.oulu.fi). Pelinjohdolta saa mieluusti kysyä lisätietoja.

Kopioi seuraava ilmoittautumislomake sähköpostiisi ja lähetä se osoitteeseen lehtonea@paju.oulu.fi. Hahmotoiveita pyritään mahdollisuuksien mukaan kuuntelemaan.


Nimi:

Ikä:

Paikkakunta:

Pelikokemus:

Olitko mukana Yön kasvoissa? Jos olit, haluatko jatkaa vanhalla hahmollasi?:

Millaista hahmoa haluaisit pelata?:

Millaista hahmoa et missään nimessä halua pelata?:

Onko sinulla sairauksia, joista pelinjohdon olisi hyvä tietää?:

Pystytkö pelaamaan yöllä?:

Tarvitsetko yöpaikkaa pe-la tai la-su yöksi?:

Muita toiveita:

Pelinjohdon luona yöpyvät, huom! Annen kämpillä on kaksi karvaista koiraa, joten jos olet allerginen, muista ottaa tropit mukaan tai ilmoittaa pelinjohdolle, jos tarvitset ehdottomasti eläimettömän yöpaikan.

Sivuja: [1]