Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kEhNo

Sivuja: [1]
1
"On jälleen se aika vuodesta, kun opistosta lähtee ryhmä opettajia koettelemaan alueensa nuoret ja vanhat, joilla on puhjennut lahja hallita magiaa. Galimahin suuren valtakunnan pohjoisen alueen opisto Punakallio koettelee koko pohjoisen suuren metsän alueen uudet magiaa aistivat, ja päättävät keiden lahjaa voidaan kehittää opistoissa. Opistossa avautuu ihan uusi maailma, monille myös ihan uusi elämä.

Tänään, Pomppivan Ponin majatalossa, on sinun mahdollisuutesi aloittaa opiskelu yhdessä suurista opistoista. Illasta tulee varmasti ikimuistoinen. Tokihan majatalossa kulkee ihmisiä myös muillakin asioilla, ja koskaan ei tiedä, kuka ovesta tänään kävelee sisään."Fantasialarppi, joka pelautetaan Rovaniemellä 26.-28.3. Peliin otetaan 26 pelaajaa, ja mahdollisten jännittävien kohtausten takia on k-16. Peliin voi tulla myös ensikertalaiset, koska pelistä on yritetty kirjoittaa helposti lähestyttävä. Pelissä pyörii magiaa, ja se vaatii vähän muistamista että kaikki osaa reagoida oikein loitsuihin. Systeemi on kuitenkin mahdollisimman yksinkertainen, ja luottaa lopulta oiei:n No-rules sääntöihin. Kirjan verran opiskelua ei siis ole. Magialla itsellään on melko toissijainen rooli pelissä, ja siitä yritetään tehdä vakavampaa kuin että kuka kerkiää ensimmäisenä huutamaan tulipallon tai pallosalaman. Fantasia ottaa insipraatiota Tolkienin maailmasta. Kaikki hahmot eivät osaa loitsuja, mutta ovat silti osana juonia.

Pelimaksu on 8e, ja sen maksamisesta ohjeet ilmoittautumisen jälkeen infomailissa. Toivotaan tilisiirtona, koska pelipaikka maksetaan avainta hakiessa.

Peliin mukaan? Täytä alla oleva hässäkkä, ja osoita se sähköpostitse satujenmaa (at) gmail.com

Nimi:
Ikä:
Puh. numero:

Pelikokemus lyhyesti:
Rajoitukset joita pelinjohdon olisi hyvä tietää:
Ja allergiat kanssa:
Henkiset rajoitukset hahmojen suhteen:

Tahdotko enemmän toimintaa tai sosiaalisuutta:
Tahdotko enempi magiahahmon tai vähempi:
Tahdotko propata enempi tai vähempi:
Vapaa unelma hahmostasi:

Jos osaisit taikoa, ja saisit lähes mitä vain jos luovut taikavoimistasi, mitä vaatisit vastineeksi:
Jos johtaisit salaista kulttia, jonka jäsenet eivät kyseenalaista käskyjäsi, mihin käyttäisit valtaasi:

Vastaamme jokaiseen ilmoitukseen varmistusviestillä, että olemme vastaanottaneet peli-ilmoittautumisen. Jos sitä ei kuulu, on mörkö syönyt ilmoittautumisesi. Joten ota yhteyttä meihin.

Pelin on kirjoittanut Andri Oksa, ja se järjestetään Rollin alla Laura Halvarin käytännön avustuksella. Pelinjohtoon saa myös yhteyttä ircissä irckki netissä #rolli kanavalla

2
Hurmrondin hätäkutsu 8-10.2 Hirvikari

”Siitä on nyt kulunut 300 vuotta, kun suuri sota käytiin. Ihmiset kääntyivät palvomaan kuuta, ja heidän tietonsa ja taitonsa nousi nopeammin kuin minkään muun kansan tässä maassa. Tarina kertoo, että viimeisinä vuosina, ihmisten suurista kaupungeista nousi jatkuvasti suuri sankka savu. Puhutaan jopa, että ihmiset löysivät ikuisen elämän salaisuuden. Tämä oli kuitenkin liikaa, ja niin haltiat, örkit ja kääpiöt muodotstivat ”Tulen ja Teräksen” sopimuksen. Hetkenä, jota ihmiset eivät osanneet odottaa, nousivat muut kansat sotaan ihmisiä vastaan.

Nyt, satoja vuosia jälkeen, ihmisorjat ovat kadonneet metsistä ja kaupungeista. Valoja syttyi suuriin ihmiskaupunkeihin ja savu alkoi jälleen nousta suurista ja pimeistä horneista, jota kaupungeissa oli monia. Monet herrat ja lordit yrittivät hakea omat orjansa takaisin, mutta kaatuivat kuolleena näkymättömien nuolien toimesta jo kauas kaupunkien muureja. Toisilleen vihoissaan, kansat eivät silti voi yhdistyä ja lopettaa kasvavaa uhkaa, mitä ihmiset ovat jälleen kasvattamassa.

Pimeys on palannut metsiin, ja kansa käy levottomaksi kun kuninkaat evät pysty takaamaan heidän turvallisuuttaan tämän uuden pimeyden alla. Kaupunkiin jääneet ihmisorjat teloitettiin, tai kahlittiin niin, etteivät he pääse karkaamaan ja toimimaan kuunpalvojien uhrina kaupungeissa.”

Peli sijoittuu Hurmrondin Syvälaaksoon kutsumaan neuvonpitoon, johon osallistuvat kaikkien vapaiden kansojen johtajat, pohtimaan Pohjoismaan tulevaisuudesta ja keskinäisistä väleistään. Peli on vakavamielinen vaikka sisältää keventäviä tekijöitä. Hahmoja on 30 ja varalle otetaan myös. Pelimaksu 8e. Pelinjohto toivoo pientä panostusta proppaamiseen, mutta suosii yksinkertaisia ratkaisuja.

Peliä koskevat kysymykset voi osoittaa satujenmaa@gmail.com jonne voi osoittaa myös peliin ilmoittautuminen. Pelistä voi kysellä myös kehnolta #rolli kanavalta irkistä irc.netistä. Paikallistasolla pyritään taas yhteiskyydillä saamaan pelaajat kulkemaan pelipaikalle.

Peliin ilmoittautuminen
Nimi:
Ikä:
Larppikokemus:
Mainittavat sairaudet/erikoisruokavaliot:

Mitä et tahdo pelata:
Haluatko vakavan vai keventävän hahmon:
Haluatko propata enempi:
Vapaa hahmotoive:

Jos voisit olla minkä tahansa fantasiarodun edustaja, mikä olisit:
Jos voisit tuhota yhden fantasiarodun maailmankaikkeudesta, minkä ja miksi:

3
No-life / banned movie
« : 19.05.2007, 19:42:11 ip »
Reverend Donald Wildmon's "National Federation for Decency" DOES NOT want you to see HEART of the BEHOLDER.

HEART of the BEHOLDER is based on the true story of how an average American family lost everything because they stood up to religious censorship, religious intolerance, and political corruption.

HEART of the BEHOLDER has won more Best Feature Film awards than any other independent movie ever, but has been banned from theaters and video stores because of pressure from religious extremists.

HEART of the BEHOLDER can now be seen FREE online. There is no cost, registration, or login to watch what the "religious right" doesn't want you to see.

PLEASE copy this message and pass it on to your email friends.

If you have any questions or comments, please send them to Producer@Beholder.com.

HEART of the BEHOLDER Web Theater
http://www.beholder.com/webtheater/webtheater_msa.aspx

HEART of the BEHOLDER Website
http://www.beholder.com

HEART of the BEHOLDER Video Player
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid403535559?bclid=403534727&bctid=400725250

4
No-life / Mitähän ihmettä
« : 09.03.2007, 12:31:13 ip »
Jotku doodsit x piettää rovaniemen lähistöllä larppiva

http://www.phpbbserver.com/pelinjohto/viewtopic.php?t=3&mforum=pelinjohto

tietääkö kukaan asiasta mitään?

5
No-life / Maailma lähettää postia
« : 12.10.2006, 07:22:19 ap »
Välillä ihan vakavaa asiaa...

TÄMÄ MAAILMA JA SINÄ

Jos pienentäisimme koko ihmiskunnan 100 asukkaan kokoiseen kylään ja ottaisimme kaikki kansakunnat huomioon, niin tältä tämä kylä näyttäisi:

Kylässä asuisi:

57 aasialaista
21 eurooppalaista
14 amerikkalaista (pohj. ja etel.)
8 afrikkalaista

52 olisi naisia
48 olisi miehiä

70 ei vaaleaihoisia
30 vaaleaihoisia

70 ei kristittyä
30 kristittyä

89 heteroseksuaalia
11 homoseksuaalia

6 ihmistä omistaisi 59 % koko maailman rikkauksista ja kaikki 6 henkilöä olisivat USAsta.

80 ihmisellä ei olisi tarpeellisia asuinoloja

70 olisi lukutaidottomia

50 olisi aliravittuja

1:llä olisi tietokone

1:llä olisi akateeminen loppututkinto

Kun maailman näkee tältä kantilta, on jokaiselle hyvin selvää, että tarve yhteenkuuluvuuteen, ymmärrykseen, hyväksyntään ja koulutukseen
on välttämätön.

Jos tänä aamuna heräsit terveenä, olet onnellisempi kuin miljoona ihmistä, jotka eivät tule enää kokemaan seuraavaa viikkoa.

Jos et ole koskaan nähnyt sodan taistelua etkä tuntenut yksinäisyyttä vankeudessa, kidutusta tai nälkää - olet onnellisempi kuin 500 miljoonaa ihmistä tässä maailmassa.

Jos voit mennä kirkkoon ilman pelkoa vihatuksi tulemisesta, vankeudesta tai kuolemasta - olet onnellisempi kuin 3 miljardia ihmistä tässä maailmassa.

Jos sinulla on jääkaapissa ruokaa, vaatteet ylläsi, katto päänpäällä ja sinulla on sänky missä nukkua - olet rikkaampi kuin 75% maapallon ihmisistä.

Jos sinulla on pankkitili, rahaa kukkarossa ta kolikoita pienessä rasiassa kuulut maapallon 8% hyvinvoivista ihmisistä.

Jos pystyt lukemaan tämän mailin, olet kaksinkertaisesti siunattu, sillä:
1. joku ajatteli sinua
2. et kuulu niiden 2 miljardin ihmisen joukkoon jotka eivät osaa lukea
ja...sinulla on tietokone käytössäsi!

Joku sanoi kerran:

Tee töitä niin, että et muka tarvitsisi rahaa.
Rakasta niin, kuin kukaan ei olisi ikinä sinua loukannut.

Tanssi niin, kuin kukaan ei katsoisi sinua.
Laula niin, kuin kukaan ei sinua kuulisi.
Elä niin, kuin maailma olisi paratiisi.

Tämä on kansainvälinen ystävänviikko. Lähetä tämä maili kaikille, joita voit kutsua ystäviksi ja muille ihanille ihmisille. Jos et lähetä tätä
mailia eteenpäin, sinulle ei tule tapahtumaan yhtään mitään! Jos sen kuitenkin lähetät, saat ehkä joltain hymyn.

6
OIEI 10 vuotta / tupakointi järjestelyt gaalassa
« : 19.09.2006, 13:59:27 ip »
Minulle kerrottiin että tilan puolesta tupakointipaikka oli sijoitettu etuovelle. Viimeisen tiedon mukaan se ei saisi olla näin. Saattaa olla että laki ei estä sitä, mutta kohtelu, joka minuun kohdistui siitä huomauttaessani ei ollut asiallinen. En kuitenkaan valita siitä, ei kenestäkään tarvi tykätä, etenkään valittavista ihmisistä/larppaajista.

Jos tupakointi kuitenkin on pakko tehdä pääkulkuväylässä, toivoisin ei tupakoivana että vastaisuudessa järjestetään vaikka ohjaus toiselle sisäänkäynnille tai vastaavalle, että ulostautumista ei tarvitse viivästyttää odotellen koska tupakointipaikka tyhjenee hetkeksi. Näkemäni mukaan tupakointia tapahtui silti myös sivuovella joka siis johti keittiöön.

Ei sillä, ettäkö kuolisin jos joudun kerran haistelemaan tupakan savua, mutta jokaisella on oikeus tupakan savuttomattomaan ilmaan. Poikkeuskena, jos henkilö itse hakeutuu tilaan jossa altistuu passiiviseen tupakointiin. Tapahtuman järjestäjillä pitäisi olla vastuu huolehtia, että vapaus olla altistumatta säilyisi koko tapahtuman ajan.

Kun kokoajan korostetaan päihteetöntä nuorisotoimintaa, niin se pitäisi päteä kaikkeen mitä yhdistyksen nimissä tehdään. Nuoremmat ottaa aina vaikutteita vanhemmista ihmisistä, ja larpeissa ja etenkin gaalassa se tehtiin vähän liian näkyvästi. Jos mukana on vain täysi-ikäisiä niin tilanne on eri. Tähän voisi tuoda esille se larp leirin aikana ollut täysi tupakka kielto myös vetäjien osalta. Miten larpit ja muut tilaisuudet loppupeleissä eroavat leireistä kun kyse on edelleen samasta toiminnasta?

7
No-life / Oiei-logo autotarrat
« : 19.07.2005, 14:28:27 ip »
Monet yllistelijäpyllistelijäkiihkoilijauskovat pitävät autoissaan sitä kalatarraa, olisiko ideaa työstää oiei-logo tarroja joita voisi samalla idealla lätkiä autoonsa? :)

Sivuja: [1]