Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ukkoslapsi

Sivuja: [1]
1
OIEI Ry:n vuoden 2013 pikkujoulupelin tarjoaa Elina Väänänen seurueineen. ”Jotunien mailla” on kalevalaiseen fantasiaan sijoittuneen, vuosina 2005 ja 2008 pelatun Auringon Etuvartio-saagan kolmas, itsenäistynyt ja viikinkihenkinen osa. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu jäsenkunnallemme, mutta muutkin ovat tervetulleita liittymään sekä tarinaan sekä yhdistykseen.
Pelipaikka on perinteinen S-joki ja päivämäärä 14.12, tarkemmat tiedot hintoineen, kestoineen ja sen semmoisineen varmistuvat myöhemmin.

____________________________________________________

Tämä on Jotunhaim. Kylmä, hirveä maa, Midgardin vihonviimeinen kolkka, jonka epäreilut sodanjumalat, kierot asgardilaiset ovat ikuisiksi ajoiksi typerällä vuoristomuurillaan erottaneet kuolevaisten vehreistä maista. Noista jokavuotista satoa kantavista hedelmällisistä seuduista, jotka nekään eivät koskaan voisi kilpailla asgardilaisten omien kultaisten vainioiden kanssa. Tänne me olemme aidatut, ja vaikka rakkautemme tätä kovaa maata kohtaan on ikuinen, yhä uudestaan me ryöstäydymme irti, luikertelemme lävitse, vyörymme kuolevaisten maille ottamaan oman osamme.

Me olemme jotunit, jääjättiläisten lapset, rumat ja hirveät. Niin ne sanovat ja tottahan se on. Olemme tulisyntyisiä, jääsyntyisiä, ikuisia, emmekä tule koskaan kesyinä tyytymään siihen osaan, joka meille on tässä maailmanjärjestyksessä annettu. Sota jumalia vastaan on väistämätön, niin me opetamme lapsillemme, vaikka näkijättäremme sanovat, että tuo lähestyvä taistelu voi kaataa itsensä maailmanpuun rajuudellaan. Maailmojen sydämessä kohoavan Yggdrasilin, ikuisen saarnen, sen jonka latvuksessa istuu kaikennäkevä kokkolintu ja jonka eri maailmoihin pureutuvia juuria kaluaa hirveä mato.

Tuo puu on maailman kampi, Pohjannaula, yhdeksän maailman kantava napa, jonka varassa kaikki todellisuudet ja tarinat lepäävät. Ilman sitä me emme ole me, me emme ole mitään, vain tuhkaa ja sahanpurua tyhjyyden tuulessa. Siksi tuota lopun taistelua monet myös pelkäävät ja sanovat:
Parempi on meidän, jotunien lasten, olla täällä, Thulen perukoilla, oman väen kesken, kasvattaa karjaa, ryöstää orjia ihmisten ja haltijoiden kansoista ja käydä omia keskinäisiä sotiamme miekoin ja loitsuin, juoda hunajaa ja verta, ja odottaa sitä päivää, kun sodanjumalat kompastuvat omaan erinomaisuuteensa, laiskistuvat ja suuri Loki päästää meidät sisään yliselle vaurauden maalle.


Ilmot ja tiedustelut osoitteeseen valonraja@gmail.com.
Tiettäväkseni tehkäätten seuraavat:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Pelikokemus:
Mitä et halua pelata ja ketä et kestä alkaa:

Minkä tyyppinen pelaaja olet? Kiinnostaako siis mättäminen vai juoruilu, fiilistely vai laskelmointi?
Minkälaisia toiveita sinulla on pelin suhteen?

Viimeisenä, mutta ei millään muotoa vähäisimpänä:
Oletko ottanut osaa pelijatkumon aikaisempiin episodeihin ja jos olet, oletko kiinnostunut jatkamaan vanhalla hahmollasi?

”Joko on Rajatappara ruostunut? Joko ovat muiden laumojen peikot käyneet liian lihaviksi ja veltoiksi Päivölän tyttöjen pehmoisilla pieluksilla? Ketkä Louhen huoneen sudenratsastajista vielä pysyvät hukan selässä? Ketkä juoksevat kanssani Jotunien maille? Kaukana koillisessa maanääressä, Pohjolan maiden rajojen tuolla puolen, vuorten takana avautuu Jotunien valtakunta, jossa elää karua ja, kuten itse esiäitimme Louhi sen sanoiksi virkki, suoraan sanottuna vittumaista kansaa, jotuneita, jotka ovat kaukaista sukuamme. Tuota vierasta maata minun tekee mieleni katsastamaan ja sen simaa sekä neitosia koettelemaan, sillä harteilleni on laskeutunut turvallisen elämän tuoma aikainen vanhuus.”

2

”Lakkaa vahtaamasta sitä metsänreunaa, sä hermostutat mua.”
 ”Mutta jos siellä on jotain. Pielessä. Tai sellasta luonnotonta. Kyllähän sä tiedät.”
 ”Jos siellä joku piruparka piilottelee tai hukka vaanii, niin kyllä se kaaso ne pieksää ja pappi paloittelee kuivumaan.”

 
13 - 14. Heinäkuuta Sanginjoen leirikeskuksessa pelattava Metsänreuna 2. on yli kolmellekymmenelle kokeneelle tai ainakin asenteelliselle liveroolipelaajalle suunnattu tapahtuma, joka sijoittuu synkkäsävyiseen fantastiseen menneisyyteen. Tiedossa on fiilistelyä ja tiivistä ensemblepelaamista. Tapahtuma jatkaa kevättalvella pelatun ensimmäisen episodin maailmassa suurin piirtein sellaisena, kuin miksi pelaajat ovat sen jättäneet lähteissään. Pelaajavalinnoissa etusijalla ovat vanhat tutut pelaajat hahmoineen, mutta muitakin tapauksia mahtuu mukaan.
 Pelinjohtajana Elina Väänänen.
 
Tiedustelut ja ilmoittautumiset pelinjohtajalle osoitteeseen:
valonraja(ät)gmail(piste)com
 Ilmaistava ilmoittautumisen yhteydessä:
 Nimi, ikä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero:
 Rajoitteet ja estoisuudet ravinnon ja muun vastaavan suhteen:
 Pelikokemus tai sen puute:
 Muu huomionarvoisa tai aloitteellinen:
 Jos olit edellisessä pelissä, aiotko jatkaa samalla hahmolla:
 
Hahmotoiveita sekä epätoiveita saa ja kannattaakin tällä kertaa esittää, sillä Metsänreunasta suunnitellaan pidempää prosessia, ja hahmotelman olisi hyvä istua kuin säämiskähanska. (Nyt myös kannattaa välittömästi ilmoittaa, jos on jotakin mikä debreaffista on päässyt unohtumaan, sillä karavaani on juuri lähdössä uudelleen liikkeelle.)

ILMOITTAUTUMISET 20. TOUKOKUUTA- MENNESSÄ.
ARMOA EI ANNETA, KOSKA SE ON LOPPUNUT KEITTIÖSTÄ.
 
_______________________________
 Lähestyvä ilon ja riemun päivä on nyt jo etukäteen kirjattuna pienen ja rauhallisen böhmenwaldilaisen kylän, Waldrandin kalenteriin, jota toki monetkaan sen asujaimista eivät osaa lukea. Siellä se silti kuulemma seisoo, heinäkuisen lauantain kohdalla: Metsänreunan kievarin tulevan nuoren emännän Genoveva Dietmarintytär Monheimerin sekä hänen heilansa, vaatimattoman puunhakkaajan, Kiltti-Berthold Dorrholzin hääpäivä.

On suotavaa, että jätämme siis kaikki erimielisyytemme taaksemme, hautaamme sotakirveen ja raahaamme perseemme kylälle viettämään yhdessä tätä juhlista kauneinta. Väkeä on saapuvilla kreivinkaupungista asti ja kuulemma kauempaakin, joten nyt meillä on oiva mahdollisuus näyttää vankkurintuomille, että metsänreunalaiset osaavat järjestää kunnon juhlat. Ja miksipä emme osaisi, onhan sulhasen naittomiehenä Schadrack Waida, nuori mustalaisruhtinas, emmekä näe toistaiseksi mitään syytä, miksei Schönenbergin kreivikin tulisi paikalle. Siis etsikää soittimenne ja simasarvenne ja yrittäkää edes näyttää kunniallisilta ja rakastaa toisianne kristillisessä veljeydessä ja sisaruudessa, kuten herra isä Kunstlermann on teitä kirkossa opettanut.

Kaikkihan on hyvin. Eikös vain.
 

3
Metaxis (loading)
[Liveroolipeli 20.4.2013. Sanginjoen leirikeskuksessa.
Järjestää Elina Väänänen, OIEI ry.]

Alussa on matka yli äärettömän.
Yksinäinen avaruusalus syöksyy läpi mittaamattoman tyhjiön ytimessään alaston elinkautisvanki, lohikäärmeen uinuva sikiö, jonka jokaista sydämenlyöntiä vartioivat viisaat koneet, laskien ikuiselta tuntuvaa reittiä kohti mahdotonta määränpäätä. Toista maailmaa. Ajalla ei ole merkitystä.

Kaikki alkaa jälkipyykistä.
 Kahden sodanuuvuttaman valtioliiton johtajat, Mordred Maaton sekä Jeanne du Lac eivät vieläkään tunnu pääsevän yhteisymmärrykseen rauhanehdoista, kun molemmat kentälle leiriytyneet armeijat huomaavat sen. Kauhu lyö lävitse väkijoukon. Taivas nykii. Syttyy palamaan, lakkaa olemasta. Maailmankello on pysähtynyt. Joukkopako käynnistyy. Ne, jotka voivat, epätekevät itsensä välittömästi. Sieluttomat itkevät ja rukoilevat peläten viimeisen hetkensä koittaneen.  On vuosi  5 serverin aikaa.

Maailma on muuttumaton.
Sforza-korporaation päämaja, Kuu, kiertää radallaan valvoen turvallisen välimatkan päästä ylinkansoittunutta, omassa liemessään hitaasti ylikypsyvää Alkuplaneettaa, kuin nopealiikkeinen, kylmä kosija elähtänyttä ja turpeaa aatelisrouvaa. On vuosi 2530 jälkeen ajanlaskumme alun. Ihmiset syntyvät ja kuolevat. Tekevät töitä. Pakenevat elämää ja ahnehtivat sitä.  Ostavat, kuluttavat, rakastavat ja kuolevat, elävät rauhassa ja kaikki on valmista Maan päällä.

Kunnes  
alussa on räjähdys.
Nyt.

*
Kuusi tuntia kestävä tapahtuma on suunnattu viidelle pelaajahahmolle sekä viidelle puoli-npc-hahmolle. Hinta pelaajilta 15€ ja 5€ puolipelaajilta. Genre: Kokeilullinen renessanssi-skifi.
Vapaamuotoiset hakemukset 20.3 - mennessä osoitteeseen
valonraja(ät)gmail(piste)com.
Hakemuksesta on käytävä ilmi Kuka, Miksi, Mitä, sekä varsinkin Mitä ei.

Avainkysymys:
Minkä biisin laittaisit soimaan kun maailma loppuu?

4
”Tapa se, pater. Tai tule nyt edes pois sieltä Helevetti soikoon.”
”Äläpä kiroa, huora. Oota mä koitan huijata sen valoon, että pojat saa ikkunasta paremman sihdin.”

_______________________________________
23. - 24. Helmikuuta Sanginjoen leirikeskuksessa pelattava Metsänreuna on parille-kolmellekymmenelle kokeneelle tai ainakin asenteelliselle liveroolipelaajalle suunnattu tapahtuma, joka sijoittuu synkkäsävyiseen fantastiseen menneisyyteen. Tiedossa on fiilistelyä ja tiivistä ensemblepelaamista. Tapahtuma pyrkii olemaan pidemmän jatkumon pilottijakso.  Pelinjohtajana  Elina Väänänen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset pelinjohtajalle osoitteeseen:  
valonraja(ät)gmail(piste)com
Ilmaistava ilmoittautumisen yhteydessä:
Nimi, ikä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero:
Rajoitteet ja estoisuudet ravinnon ja muun vastaavan suhteen:
Pelikokemus tai sen puute:
Muu huomionarvoisa tai aloitteellinen:
Hahmotoiveita sekä epätoiveita saa ja kannattaakin tällä kertaa esittää, sillä Metsänreunasta suunnitellaan pidempää prosessia, ja hahmotelman olisi hyvä istua kuin säämiskähanska.
_______________________________________
Helmikuuhun 1530 mennessä elämä on asettunut jälleen tavanomaisiin uomiinsa pienessä böömiläisessä Metsänreunan kylässä, vaikka vielä syksyllä olivat täälläkin eräät pelänneet, että ottomaanit olisivat saaneet kaadettu Wienin ja jatkaneet sitten levittäytymistään kristikunnan ja siten myös meikäläisten kimppuun uusin voimin.  Vaikkei mikään armeijakunta koskaan ollutkaan onnistunut valloittamaan suurta Metsää , esitettiin myös sellaista mielipidettä, että tänne meille ne ulkomaalaiset kuitenkin tulisivat ihmettelemään, ryöstämään ja raiskaamaan, vaikka kuinka olisivatkin aikeineen tuhoon tuomitut.
Ei olisi ensimmäinen kerta. Ennemmin tai myöhemmin ne joko oppisivat tavoille tai lähtisivät koteihinsa, tai katoaisivat hankeen jonakin tähtikirkkaana yönä, mutta sitä ennen ne kuitenkin olisivat ehtineet aiheuttaa jos jonkinlaista harmia.
Ja harmia, sitä meillä metsänreunalaisilla on aivan tarpeeksi omastakin takaa, vaikka parhaan kykymme mukaan olemme yrittäneet elää kuin kunnon ihmiset, pitäytyä poissa maailman melskeistä, kumartaa niin kuningasta kuin kirkkoakin. Me olemme vaatimatonta väkeä. Nimettäköön kestikievarin väentuvasta yksikin mies, joka ei ole ampunut osaansa vuorten hukkia, hirttänyt maatierosvoa, tai, kuten marraskuussa, seissyt yöllä vartioimassa, ettei noita nouse jäähtyvän rovionsa tuhkasta juomaan elävien verta kuten isiemme aikana. Olemme joka ainoa palkkamme ansainneet jo sen kautta, että olemme hengissä tässä maailman unohtamassa paikassa, johon esi-isämme laskivat mielekkääksi aikanaan talonsa rakentaa ja peltonsa raivata.

Näistä syistä, pyhästi kaikkien asianomaisten luonteiden suuruudesta vakuuttuneena toivoisin, että voisimme kaikessa rauhassa ja suuremmitta keskinäisittä väkivaltaisuuksitta kohdata jälleen tulevana pyhänä kirkonmenojen jälkeen ja neuvotella kuin sivistyneet ihmiset seurakunnassamme ilmenneistä epäsopuisuuksista koskien kirkon katon paikkaamista, tietullien keräämisen vastuuvuoroja ja Kunstlermannin vuohta, ettei sydäntalven julmimpana aikana tarvitsisi ketään laitattaa jalkapuuhun palelemaan. Kiitos. Oluttarjoilu.
 

5
Kokoontumiset / Ei S-treffejä 30.4.2012
« : 26.04.2012, 16:15:45 ip »
Että ei ole meillä niitä, strefoja, vappuaattona. Älkää menkö Tuiran nuokkarille.

6
Fantasialiveroolipeli noin kahdellekymmenelle viidelle hengelle Villa Pukkilassa 20. – 21. 7.2012 Pelimaksu ilmoitetaan myöhemmin.

Saattoi olla se synkkä ja myrskyinen yö, jona autostasi loppui bensa tuntemattomalla seudulla ja kaukaisesta ikkunasta loistava lämmin valo rohkaisi sinua jättämään kulkuneuvon, jonka radion ainoalta kanavalta oli jo pitkään kuulunut uudestaan ja uudestaan sama viiskytlukulainen hitti.

Tai sitten tähdet katselivat kirkkaina ja mietteliäinä yli sinisen niityn kulkevaa polkua, joka houkutteli sinua syvemmälle ja syvemmälle metsän poukamankaltaisille aukioille, joilta sumu nousi kiemurtaen ja kuiskien hivelemään nilkkojasi ja kuiskuttelemaan korviisi.

Mahdollisesti myös näännyit punaiseen autiomaahan kuoleman kuuma hengitys niskassasi tai pakenit läpi raunioituneen lähiön, jonka ikkunoista katselivat kasvottoman epätoivon sivuhenkilöt. Ehkä, käytyäsi läpi hyllymetreittäin homeisia niteitä, onnistuit löytämään etsimäsi ja avaamaan kirjan sivulta 97 ja puoli. Tai sitten tulit tänne taksilla suoraan lentokentältä.
 
Mitäpä se minulle kuuluu.  Allekirjoitus tuohon ja tuohon. Aamupala tarjoillaan yhdeksästä yhteentoista. Lisäksi suosittelen perehtymään talon sääntöihin. Terve tuloa hotelli Status Quo’hon, mysteerien taloon.

SÄÄNNÖT
1. Kaikki tiet ja nimet ovat samanarvoisia.
2. Toisen asukkaan olemassaolon tuhoaminen on estetty Harmaan Veljeskunnan lain 3 säädöksellä 15.
3.  Aikamatkustaminen, ylenmääräinen metelöinti, muiden asiakkaiden henkilökohtaisen omaisuuden sekä luonnonlakien perustavanlaatuinen vääristely sekä henkilökunnan häiritseminen työssään lasketaan erinomaisen huonotapaiseksi.
4. Multiversumin kudoksen luonteesta johtuen hotelli ei ota vastuuta aika-avaruudessa mahdollisesti tapahtuvista  muutoksista. Mikäli yksityisomaisuuttanne on kadonnut ulottuvuuksien väliseen kuiluun, pyydämme ottamaan yhteyttä reseptioniin. Henkilökuntamme pyrkii ratkaisemaan ongelmat parhaan kykymme mukaan.
5. Tee tarjoillaan asiaankuuluvaan aikaan.
6. Hotellin ulkopuoliset ongelmat ovat asiakkaan omalla vastuulla.
7.  Pääjohtaja ei ota vastaan.  Ylemmälle taholle suunnatut valitukset voi jättää oheiseen laatikkoon.
 
Ilmoittautumiset suoraan pelinjohtajalle (Elina Väänänen) osoitteeseen elina.punakettu(ät)gmail.com Ilmoittautumisesta olisi hyvä käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Rajoitteet ja estoisuudet ravinnon ja muun vastaavan suhteen:
Pelikokemus tai sen puute:
Muu huomionarvoisa tai aloitteellinen:

7
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / Käräjät SIIRTYY
« : 21.05.2009, 00:04:09 ap »
Käräjät 18. heinäkuuta

Tieto lähestyvästä kokouksesta arkkarikillalla lienee saavuttanut tähän mennessä kaikki asiaankuuluvat tahot, ja voimme vain toivoa että mahdollisimman moni sukulainen ja osakas jaksaa raahautua paikalle, sillä kaupunkimme asiat kuuluvat meille kaikille ja edellisestä tämäntyylisestä tilaisuudesta on jo kuukausia. Päivän pitäisi olla enteiltään myönteinen.

Talvipäivänseisauksen rituaalin osanottajamäärähän jäi valitettavan matalaksi, ja koko tapahtuma oli muutenkin fiasko ottaen huomioon kuinka vaikeaa oli peittää lehdistöltä ja ihmisten yleiseltä tietoisuudelta nuorison valitettava riehaantuminen virallisen ohjelman jälkeen. Toivonkin, että itsestään selvän yhteisömme olemassaolon salaamisen lisäksi keskittyisimme tämänkertaista tapahtumaa järjestäessämme myös mundaaniin turvallisuuteen ja säädyllisyyteen. Olenkin jo laittanut sähköpostia tilaisuutta emännöivälle neiti Vainiolle, joka pettämättömän tilannetajunsa lisäksi on väkevä vanhan metsätaian käyttäjä, ja oletettavasti pystyy pitämään tilanteen rauhallisena.

Olenko käsittänyt oikein olettaessani, että tärkeimmäksi lakijutuksi tulee todennäköisesti nousemaan Tuomas Vaattovaaran (vanhan Eskilin poika Iistä) thrallin Joonan tyrmistyttävä tappo, jota vanhan lain mukaan emme voi käsitellä murhana? Kerron sinulle luottamuksella että hallituksen kokouksessa useampikin taho osoitti närkästystään asiasta, varsinkin, kun poikien uusi levykin on vasta tulossa kauppoihin.

Väkeä on syytä muistuttaa, että käräjätilaisuudessa saa yhä käydä kauppaa tavaralla jota ei mainita luettelossa D. Yritämme myös raapia kokoon jonkinlaisia huveja, koska kukaan ei jaksa lähteä koko lauantaiksi puhumaan byrokratiaa, esimerkiksi musiikki ja tarinankerronta voisivat vetää mukavasti yleisöä myös tänä valitettavan maallistuneena aikana. Sauna on myös käytössämme, mutta haluaisin mielelläni pitää väen pukeissaan ja syyntakeisena ainakin kunnes virallinen osuus on hoidettu.  Neiti Vainio ehdotti muuten, että tilaisimme kiinalaista ja siten ratkaisisimme ikuisen väittelyn erityisruokavalioista. Jos se ei kelpaa niin ottakoot omat eväänsä. Verenjanoista vähemmistöämme en ala kestitä erikseen, sanokoon mitä sanovat.

Ai niin, miksi helvetissä turkulaiset ovat laittaneet vanhan rituaaliveitsensä huuto.nettiin myyntiin? Viitsisitkö mitenkään soittaa sinne ja kysyä, vaikkei se läänillemme virallisesti kuulukaan. Pitääkö se ostaa pois ettei se joudu ihmiskäsiin? Onko meillä budjettia tämmöiseen?

- Rosanna

______________________________________________

Paikka: Arkkitehtikilta, Oulu
Aika: 18.heinäkuuta 2009, 16.oo-24.oo
Pelimaksu: Jotakin kolmisentoista euron kieppeillä riippuen hallituksesta
Ikäraja: 18 (nihkeästi neuvoteltavissa)

Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen elina[piste]punakettu[ät]gmail[piste]com

Ilmoittautuessa kopioidaan viestiin allaoleva, täytetään se omin sanoin ja laitetaan otsikkokenttään ’Ilmoittautuminen 18’

- Nimi
- Syntymävuosi
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Pelikokemus
- Hahmotoive, jonka henkeä tullaan kunnioittamaan.
- Mitä et halua pelata (tämä otetaan vakavasti).
- Mahdolliset erityistaidot joita suostuisit käyttämään pelissä.
- Allergiat, sairaudet, sosiaaliset vammat ja muu sellainen jota täällä päässä pitäisi tietää.

Ruokalistaa katsellaan sitten myöhemmin.
______________________
Soittaa saa : 044-2166345

8
Tervehdys

Tämä tulee foorumille kohtuullisen myöhään koska foorumin sisäänkirjautumisjärjestelmä on rikki. Tunnukseni on odotellut aktivoitumistaan jo viime viikolta.

Olin jo hylkäämässä foorumi-lähestymistavan aikataulun, mutta Elina esitti mielipiteen että tämän pölyttyvä viestini kannattaa edelleen sinne toimittaa, ja tarjoutui avuliaasti postittajaksi. Oletettavasti hän tuntee sosiaalista dynamiikkaanne minua paremmin, joten mikäs siinä.


Pekko Koskinen

________________

KADONNUT KAUPUNKI -- TÄYDENNYSJOUKKOJA 28.8


Tervetuloa Ouluun 2008. Toivottavasti kaupunkilaisidentiteettinne on toiminut jouhevasti, ilman suurempia ongelmia. Haluamme huomauttaa että jotkin ongelmanne ovat tarkoituksellisia, ja osa identiteettiinne suunniteltua profiilia -- pahoittelemme näistä koituvaa vaivaa.

Toivotamme teidät tervetulleeksi henkilökohtaisen profiilinne laajennukseen. Toimenkuvanne on arvioitu laajennuskelpoiseksi, ja näin ollen tarjoamme teille rajattua auktoriteettia Oulun todellisuusrakenteen ylläpidossa. Onneksi olkoon. Voitte laajennuksiin tutustumisen jälkeen suorittaa henkilökohtaisen arvion ovatko laajennukset yhteensopivia identiteettinne kanssa.

Joka tapauksessa, rohkaisemme teitä saapumaan paikalle, ja kokeilemaan mainittuja laajennuksia. Tämä vastaisi profiilinne mukaista toiminta-arviota; arviosta poikkeava toiminta käynnistää vääjäämättä virhetarkastuksen.


Teidän,

Oulu 2008

______

Milloin ja missä?
Torstai 28.8, klo 18.00. Peli alkaa Valve Cafesta (Hallituskatu 7), ja liikkuu Oulun keskustan alueella. Tunnistuskeino Valve Cafessa: Kaksi vihreää lappua kahvipöydällä.

Kuinka kauan kestää?
Aktiivinen peli kestää noin 2.5 tuntia. Jälkibrieffiä ei ole koska pelillä ei ole varsinaista loppua. Peli ei kuitenkaan edellytä myöhempää osallistumista pelaajiltaan.

Pelin tyyli?
Pelaaminen on kaupungin arkeen sulautuvaa, kokeellishenkistä ja keskustelupohjaista. Keskeistä pelille ovat uudenlaiset havainnointi- ja hahmotustavat, arkiseen maailmaamme kohdistettuna. Peli pelataan Kadonneen kaupungin kontekstissa (katso tarkemmin alla).

Kuka on Hahmoni?
Sinä itse.

Mitä ennakkotietoja tarvitsen?
Sen mitä tiedät nykypäivän Oulusta. Peli lähtee liikkeelle arkitodellisuudestamme.

Muita valmistautumistarpeita?
Ei.

Kontakti-info ja ilmoittautuminen:
sp: pekko [piste] koskinen [kissa häntineen] gmail [piste] com
p: 050 5388600

Soita, tekstaa tai lähetä postia. Ainoa tarvittava ilmoittautumistieto on nimesi. Jos ilmoittaudut torstain kuluessa, soittaminen tai tekstaaminen on suositeltavaa.

Mikä on Kadonnut kaupunki?
Teoskokonaisuus joka tekee Oulusta toisenlaisen, yhdistellen monia eri fiktiivisiä tekniikoita, esityksellisistä pelillisiin:

http://www.kadonnutkaupunki.net/
http://www.flowprod.fi/pirjo-ylimaunula/kadonnut-kaupunki-2008/

9
Muu toiminta / Hakevat statisteja leffaan.
« : 08.06.2008, 16:15:09 ip »
AVUSTAJAKSI ELOKUVAN KUVAUKSIIN!?  
Helsinki-Filmi kuvaa Oulun seudulla Kielletty hedelmä elokuvaa. Kuvauspäivät ovat ke 25.6, to 26.6 ja pe 27.6. Keskiviikkona ja torstaina kuvataan Limingan kirkolla, tarvitsisimme avustajia häävieraiksi. Perjataina kuvataan hääjuhlat Limingan työväentalolla. Kuvaukset ovat koko päivän pituisia, tarkemmat aikataulut ilmoitetaan vielä myöhemmin.  
Seuraavalla viikolla, maanantaina 30.6, kuvataan Suviseurat -kohtaus (kuvataan Limingan lähistöllä) myös tähän kohtaukseen tarvitaan sankoin joukoin avustajia.

Tiistaina 24.6 kuvataan Ouluntullin uimamontulla kohtaus johon tarvitaan paljon lapsia leikkimään rannalle.

Jos kiinnostuneita löytyy niin   ota yhteyttä Jukkaan joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Tietoa saa välittää eteenpäin!
Tervesin,
Jukka Vidgren
044 333 0181
Helsinki-Filmi

10
Avunhuudahdus.

Lauantaina 29.3 on tarkoitus kuvata videolle joukkokohtauksia Rikhard III-näytelmää varten. Kohtaus kuvataan Toppilan puistoalueella, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Mitään erityisiä näyttelijäntyöllisiä taitoja ei tarvita, kunhan ilmestyy paikalle käytännöllisissä liikuntaa kestävissä ulkovaatteissa. Kuvauksia varten kokoonnutaan meillä, osoitteessa Paalikatu 1 d 40, aamulla viimeistään kello 10.
Kuvakset kestävät valoisan ajan.

11
Auringon Etuvartio II –
Tuulentuvat


”Ellös vainen, tyttö parka
Huolta huoville pitäkö
Mieltä miekan kantajalle,
Huolet huovilla tupana,
Miekan ponnet porstuina,
Saapukka salitupina,
Ummiskengät kellarina,
Ruoska suolaisna kaloina.”
(Kanteletar)

15. maaliskuuta 2008 Oulussa, Sanginjoen leirikeskuksessa herää uuteen elämään pohjoista mytologiaa ammentava Auringon Etuvartio – fantasiasaaga. ”Tuulentuvat” on toinen episodi liveroolipelijatkumossa, jonka ensimmäinen osa pelattiin Oulussa vuonna 2005.

Tarina jatkuu syrjäisellä Tuulenmaalla, kaukana niin Pohjolan Kartanosta, kuin päivöläisten rauhattomista asuinmaistakin. Kapinalliset ovat vetäytyneet tänne piilottelemaan raskaita tappioita kärsittyään.
Eläminen ja oleminen rinnan vanhan vihollisen, päivöläisten kanssa, ei ole ollut aivan ongelmatonta, joutenolo käy monenkin veteraanin sielunpäälle, eikä mahdollisilta liittolaisilta ole tullut sanaa.
Jos suurhyökkäys nyt alkaisi, kaikki toivo puhaltuisi nurin kuin lapsen risuista kokoama suoja.

Ainaisen uhan alla väki on tarttautunut elämäänsä tiukasti. Tänään, jollei Lempo soikoon jälleen taivas yllämme halkea tai manalan mustista syövereistä syökse matoja miestemme miekoille purtavaksi, tänään tanssimme häitä.
___________________________________________________________

Peli alkaa Sanginjoella lauantaina kello 15.00 ja kestää pitkälle yöhön. Osallistujia tapahtumaan odotamme noin neljääkymmentä. Pelissä käytetään sovelletuin osin Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n NoRules-sääntöjä, ja konfliktinmallinnus tapahtuu lateksiasein. Pelimaksu on 7€, ja piiaksi taloon pääsee niinkin halvalla kuin viiden euron sijoituksella. Myös muunlainen työpanos voi alentaa osallistumismaksua. Pelimaksu kattaa ruuan ja muun välttämättömimmän huolenpidon.

Yhteistyössä OIEI ry:n kanssa, Sangen Monipuolisen Revontuliryhmän puolesta, Elina Väänänen.

Ilmoittautumiset voidaan lähettää osoitteeseen
elina (piste) punakettu (ät) gmail (piste) com

Ilmoittautumisesta kannattaisi käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Kuva löytyy:
Pelikokemus:

Mitä et suostu pelaamaan?

Minkä tyyppinen pelaaja olet? Kiinnostaako siis mättäminen vai juoruilu, fiilistely vai laskelmointi?

Minkälaisia toiveita sinulla on pelin suhteen?

Olitko edellisessä osassa? Mikäli olit, niin mitä pelasit?
Aiotko jatkaa samalla hahmolla? Onko hahmollasi huolia, murheita tai turhia toiveita?
Mitä sille ylipäätään kuuluu?

Mitä muuta haluaisit ilmaista? (tähän kategoriaan ruoka-aine-ilmiöt, peliseuraa rajoittavat sosiaaliset ilmiöt, verenvuototaudit, yllättävä halu tarjoutua työryhmään, sekä muu mitä en välttämättä keksi kysyä mutta minkä tiedätte kuuluvan asiaan.)


***
HUOM! Rajatapparan mailla - siirtyy kesälle. Tämän sijaan kyseisenä ajankohtana pelataan Tuulentuvat.


Auringon Etuvartio II lähestyy ja pyritään mitä intensiivisimmin järjestämään talven tullen. Rajatapparan maailmaan palataan komeasti ja suuremmalla porukalla kuin aikaisemmin ja kaikilla aikaisemmassa pelissä olleilla on mahdollisuus joko jatkaa vanhalla hahmollaan tai vaihtaa uuteen. Myös uusia pelaajia otetaan mukaan koko liuta.

Edellisessä pelissä olleille on lähetetty sähköpostitse ennakkotiedustelua asiaa käsitellen: Jos muistan olleesi pelissä, muttet ole saanut mailia aiheesta, ota yhteyttä pelinjohtoon: toivoisin ainakin kaikkien vanhojen pelaajien ennakkoilmoittavan osallistumisensa tai osallistumattomuutensa ja mahdollisesti kehittelemään kanssani hahmonsa nykytilannetta. Mitä aikaisemmin tämmöiset asiat saadaan myllytettyä valmiiksi, sitä vähemmän pelinjohdolta kuluu yllimääräistä aikaa kdonneitten pelaajien ja hahmojen kohtaloiden metsästykseen ja sitä tehokkaammin saamme pureuduttua uuden pelin suunnitteluun.

Toki uudetkin kiinnostuneet voivat hyvinkin ottaa jo yhteyttä allekirjoittaneeseen, lisätietoja pelin kehityksestä seuraa myös mahdollisimman pian!

-Eli

12
"Komentaja Amalricin tilalla on kesäjuhlan aika. Juhlan aattona paikalle
kuitenkin saapui yllättäviä vieraita odotettujen ja tuttujen lisäksi.
Korkea-arvoisia edustajia kaikista kolmesta haltiavaltakunnasta. Syy
heidän saapumiseensa ei ole vielä selvinnyt, eikä se jaksa ihan kaikkia
kiinnostaakaan. Sillä nyt on kesän suurimman juhlan aika ja kaikki
odottavat malttamattomina illan mittelöitä ja hauskanpitoa. Jokainen nuori
soturi saa tilaisuuden näyttää taitonsa kisassa jonka voittaja valitaan
kunnioitetun komentaja Amalricin aseenkantajaksi. Kisojen jälkeen
illanvietto jatkuu notkuvan pitopöydän, tanssin ja musiikin merkeissä
huipentuen Keskikesän Riittiin."

Oulun lähistöllä, Koppanan leirikeskuksessa, pelataan keskiviikkona 4.7.
Kaukana Kaskesta-liveroolipeli, joka on tarkoitettu kaikenikäisille
larppaajille.
Tapahtuman osallistumismaksu tulee olemaan korkeintaan 10 €, ja se on osa
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n kaksipäiväistä fantasia-aiheista
kesätapahtumaa.

Peli alkaa kello 16.00, kestää n. 8 tuntia ja siinä tullaan käyttämään
OIEI:n NoRules-sääntöjä. Konfliktit mallinnetaan bofferein. Tapahtuma
tullaan järjestämään mahdollisuuksien mukaan ulkona, mutta paikalla on
mahdollisuus yöpyä sisätiloissa. Pelimaksu kattaa ruokailun ja vuorokauden
oleskelun leiripaikalla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kaukana Kaskesta liveroolipeliä koskien -
Pelinjohtajat Hanne Saarikoski ja Tero Säkkinen:
sähköposti: fantasiapaiva [at] oiei.fi
puhelin: 0505444313 ja 0407498023

Ilmoittautumisesta toivon käyvän ilmi seuraavat tiedot:
Nimi:
Ikä:
Pelikokemus:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hahmotoive (toteutetaan mahdollisuuksien mukaan):
Allergiat ja muut mahdolliset rajoitteet kuten sairaudet:
Muuta mitä pelinjohdon tulisi tietää:

Sivuja: [1]