Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Aldarion

Sivuja: [1]
1
Soittakaa paranoidi!!!

Mikään ei onnistu. Rumpali on aineissa. Laulaja hoitelee bändäreitä takahuoneen nurkassa. Basistilla on menossa kymmenes aamukalja ja kitaristia ottaa päähän muiden "ammattimaisuus". Roudarit paiskivat hommia, vaikka palkkaa ei ole tippunut tilille kahteen kuukauteen. Ja pyrotkin ovat vasta matkalla viime keikkapaikalta, vaikka keikan pitäisi alkaa muutaman tunnin päästä. Lyhyesti sanottuna kaikkien vitutusmittarit ovat maksimissaan.

Toivottakaa lavalle tervetulleeksi The Flying Hellfish!

----
Tästä tilanteesta alkaa Backstage Pass.

Kaikessa hiljaisuudessa Pohjanmaan Helmen Liveroolipelaajat ry:kin on kasvanut 10 vuoden ikään ja tällä pelillä olisi tarkoitus juhlistaa kyseistä tapahtumaa. Niin ja olisihan se mukava pitää PHL:n pelejäkin edes silloin tällöin. ;)

Mitä: Ihmissuhteisiin painottuva peli vahvoilla stereotypioilla höystettynä
Milloin: 10.12.2011
Missä: Haapavedellä
Hinta: Auki. Todennäköisesti 5-10e
Miksi: Ihan vaan vittuillakseen ja koska voimme
Ikäraja: Ei perheen pienimmille
Pelaajia: Noin 20. Jouston varaa kyllä on
Pelinjohtajat: PääPJ Joni Karjalainen, apuPJ Ville Ravaska

Ilmoittautumiset osoitteeseen backstage.ilmot@gmail.com

Liittäkää ilmoittautumiseen seuraavat tiedot ja vastatkaa alla oleviin kysymyksiin:
Nimi
Ikä
Sposti
Puh.
Aiempi pelikokemus
Ruoka-aineallergiat

Ketä rocktähteä/bändiä olet aina ihaillut?

Oletko mieluummin fanituksen kohde vai fanittaja?

Osaatko soittaa mitään soitinta? (Ei tule vaikuttamaan ratkaisevasti hahmojakoon)

Tiukkaa nahkaa vai rennot farkut?

2
Oletko kyllästynyt tylsiin boffereihin ja lateksimiekkoihin? Tässä mahdollisuus päästä tutustumaan teräsmiekkojen ihmeelliseen maailmaan ja samalla oppia käyttämään niitä tehokkaasti!  ;)

Oulun Miekkailuseura järjestää historiallisen miekkailun alkeiskurssin keskiaikaisella pitkällämiekalla viikonloppuna 1. - 2.10.2011.

Kurssilla harjoitellaan italialaisen mestarin Fiore dei Liberin muistiinmerkitsemien periaatteiden mukaisesti keskiaikaisen pitkänmiekan sekä tikarin käyttöä. Opetuksessa noudatetaan Helsingissä sijaitsevan School of European Swordsmanshipin opetusohjelmaa. Kurssin pääkouluttajana toimii Oulun Miekkailuseuran historiallisen miekkailun ohjaaja Jouni Alanärä ja apukouluttajana Joni Karjalainen.

Jatko kurssin jälkeen

Lajia voi jatkaa kurssin jälkeen Oulussa kolme kertaa viikossa järjestettävissä historiallisen miekkailun harjoituksissa. Kurssimaksu sisältää harjoittelumaksun syyskauden loppuun saakka.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan seuran verkkosivun kautta osoitteessa http://www.oulunmiekkailus​eura.fi/alkeiskurssit.php tai sähköpostitse osoitteeseen a l k e i s k u r s s i t @ o u l u n m i e k k a i l u s e u r a . f i.

Varusteet

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, mielellään valkoinen t-paita sekä mustat/tummat verryttelyhousut. Muut tarvittavat varusteet saa lainaan paikan päällä. Pyyhe ja juomapullo on myös hyvä ottaa mukaan.

Jos sinulla on oma, harjoituskäyttöön soveltuva pitkämiekka, se kannattaa myös ottaa mukaan. Ohjaajat arvioivat, onko ase turvallinen harjoituksissa käytettäväksi.

Aikataulu

Lauantai:
09.30 - 12.30 1. harjoitus
14.00 - 17.00 2. harjoitus

Sunnuntai:
09.30 - 12.30 1. harjoitus
14.00 - 17.00 2. harjoitus

Kurssipaikka

Oulun Miekkailuseuran sali on loistavalla paikalla ihan Oulun keskustassa: sali sijaitsee keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Salillamme on oma sisäänkäynti: pieni sivuovi, jossa on seuran logo. Kuvia ja karttoja saapumisesta paikan päälle löytyy osoitteesta http://www.oulunmiekkailus​eura.fi/sali.php. Oven vieressä on ovikello, jota soittamalla oven saa auki. Yläkerran ovenavausnappi toimii vähän heikosti, joten älkää epäröikö soittaa uudestaan, jos ovi ei aukea. Jos ovi ei meinaa millään aueta, soittakaa kurssinne valmentajalle.

Huomatkaa, että terveysaseman parkkipaikat ovat kiekollisia lauantaisin kello 14.00 asti.

Kouluttajat

Joni Karjalainen p. +358 50 3848639
Jouni Alanärä p. +358 50 4821338

Tervetuloa tutustumaan keskiaikaisiin miekkailutaitoihin!

Sivuja: [1]