Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SpacedOut

Sivuja: [1]
1
Aluksen lähestyessä aurinkokunnan rajoja, sen valaistulla puolella kapteenin pää nojaa raskaana ikkunan kylmään sisäpintaan. Hengitys höyrystää lasipinnan ja tähtien kaukaiset valopisteet muuttuvat utuisiksi täpliksi. Tuuletusjärjestelmä puskee taas otsonin hajuista ilmaa ja varaosat loppuivat kaksi vuotta sitten. Kello käy jo kolmea ja keinotekoinen öinen hiljaisuus on vallannut aluksen. Lista on laadittava, töitä on jäljellä, uni koittaa vasta kun ruumis ei jaksa. Kapteeni ottaa muutaman pillerin vasempaan hansikoituun käteensä ja tarttuu toisella kynään alkaen käydä nimiä läpi uudestaan. Pureskellessaan pillereitä hajamielisesti hän rastii taas muutamia nimiä listasta ja suttaa toisia rasteja pois. Vastuu aluksesta, miehistöstä ja tehtävästä painaa lähes yhtä raskaana kuin uni.
   Täydellinen hiljaisuus vallitsee komentosillalla. Yksinäinen hahmo nukkuu työpöytänsä ääressä nähden tyhjiä unia. Toisaalla aluksessa ryhmä huopiin kääriytyneitä hahmoja on polvistunut hiljaiseen rukoukseen. Tilan hiljaisuuden rikkoo vain ilmastointilaitteen humina ja lammikkoon verkkaisesti putoilevat pisarat. Otsonin hajuun sekoittuu rauta.

--------------

Rheingoldin viimeinen lento
Keväällä 2013
Oulussa
Ikäraja: 18


Kyseessä on avaruusalukselle sijoittuva scifipeli, joka pelataan Oulussa keväällä 2013. Pelin raskaiden teemojen ja kauhuelementtien vuoksi peli ei sovellu alle kahdeksantoistavuotiaille. Pelissä tulee olemaan noin 30 hahmoa ja ilmoittautuminen avautuu syystalvella. Lisätietoja ilmenee foorumille, irkkiin ja naamakirjaan aikanaan.

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki

kukka.hautamaki@gmail.com
SpacedOut@ircnet
Kukka Hautamäki @ Facebook

2
Odotin aikani ja pahin tapahtui. Hulluna pitivät ja naureskelivat, mutta nyt olisin vahingoniloinen jos ei sydäntä riipisi niin paljon. Oulu palaa ja täällä minä istun vanhan kartanon portailla ja tuijotan metsänlaitaa odottaen ja peläten. En minä mörköjä pelkää enkä ihmisiäkään, mutta tuuli saattaa kääntyä. Saattaahan tuo tosin kääntyä vaikken minä vahtia pitäisikään, mutta ihan varmuuden vuoksi tässä kuitenkin istun vaikka joku joutilaampikin tähän kyllä välttäisi. Ruoka pitäisi laittaa ja paikat muutenkin valmiiksi. Ei kai se auta kuin nousta ja kävellä. Vielä on miehen työ tehtävänä ennen iltaa.

----------------

Länsituuli
10.7.2010
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: Pieni


Pienimuotoinen fiilistelypeli Sanginjoen kesässä. Joku saattaisi tätä minipeliksikin kutsua, mutta enpä ole itse määritelmään tutustunut joten ihan vaan pelinä pidän. Peli on siis 2010-vuoteen ja Oulun lähimaastoon sijoittuva tunnelmointi, johon pelaajilta ei vaadita erityistä proppautumista ja johon on odotettavissa hyvin kevyet hahmot. Genreksi määrittelisin postapokalyptisen draaman. Hahmoja pelissä on sen verran kuin pelaajia tulee. Alle kuudelle en kuitenkaan peliä välttämättä ala pitämään joten silloin paistetaan vaan makkaraa ja voidaan fiilistellä maailmanloppua saunassa tai kellarissa. Peliin varsinaista ilmoittautumisaikaa on ensi torstaihin eli 1.7. asti, mutta jos tämän jälkeenkin nappaisi tulla niin senkus tulet. Kerro kuiten etukäteen niin saat jonkunlaisen hahmon ja ehkä ruokaakin. Lyhyt ilmoittautumisaika johtuu siitä että peli on alle kahden viikon päästä ja pitää vissiin ehtiä jotain kirjoittaakin.

Peli pelataan lauantaina ja sen kesto on pari-kolme tuntia. Pelin jälkeen (ja varmaan myös perjantaina) nautitaan saunasta ja makkaranpaistosta. Pelipaikalle voi vapaasti saapua jo perjantaina jolloin hengaillaan ja katsotaan kaukaa tullutta pelinjohtajaa. Paikalta voi poistua pelin jälkeen osansa siivottuaan tai sitten tuttuun tapaan sunnuntain puolella. Koska pelissä on ruokailu on olemassa pelimaksu joka määräytyy hiukkasen myöhemmin, eli sitten kun tiedän mitä syödään. Kovin kallista hintaa tästä huvista ei joudu kuitenkaan maksamaan. Pelissä käytetään no-rulesia.

Ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573

3
Arc, Epsilon Eridanin aurinkokunnan kuudestatoista planeetasta ulommaisin. Vaikka sen on jo pitkään tiedetty olevan asutuskelpoinen ei kukaan ole halunnut rahoittaa uudisasutuslaivaa sinne, sillä edes yhteiskunnan pahimmin murjomat ihmisrauniot eivät ole nykyään enää halukkaita vaihtamaan kehnoa toimeentuloaan avaruuden käymättömien korpimaiden kovaan työhön, pieneen ansioon ja todennäköiseen nopeaan kuolemaan luonnonvoimien armoilla.

Avaruudessa tähtilaiva vaikuttaa olevan tuuliajolla inertian viedessä sitä yhä lähemmäksi kiertorataa. Aluksen valot palavat himmeinä ja moottori kylmenee vauhdin hidastuessa luonnottomasti. Kapteeni ja perämies vaihtavat epätietoisia katseita aluksen lipuessa näennäisen hitaasti ja äänettömästi pois lasketusta kurssista.

Asumattoman planeetan pinnalla yksinäinen hahmo lakaisee portaita ja katselee tähtitaivasta  vieraita odottaen.


----------------

Arc – Kaukainen planeetta

19.12.2009
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: Pieni


Perinteikäs OIEI:n pikkujoulupeli on tänä vuonna kepeää scifiä kaukana tulevaisuudessa. Peli on tapahtumarikas ja tunnelmallinen näkemys erään pikkuplaneetan erikoisemmasta päivästä. Koska peli on pikkujoulupeli ovat peliin tervetulleita kaikki halukkaat OIEI:n jäsenet. Mikäli et ole jäsen ja haluaisit silti osallistua ei hätää, sillä pelipaikalla voi liittyä jäseneksi kahden euron hintaan.  Juonellisesti keskeisemmät hahmot saavat ne jotka ilmoittautuvat 30.11. mennessä tai jos hahmoja on tämän jälkeen vielä jäljellä niin ilmoittautumisjärjestyksessä ne joille niitä riittää. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat myös hahmot, mutta koska ne pakosta kirjoitetaan sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee niin se todennäköisesti heijastuu myös sisältöön.

Peli pelataan lauantaina ja sen kesto on noin kuusi tuntia. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin mutta peli alkanee klo 12 maissa. Pelin jälkeen nautitaan saunasta ja ruuasta. Pelipaikalle voi vapaasti saapua jo perjantaina jolloin proppaillaan hieman pelipaikkaa ja viihdytään todennäköisesti ainakin lautapelien ja saunan merkeissä. Paikalta voi poistua pelin jälkeen osansa siivottuaan tai sitten tuttuun tapaan sunnuntain puolella.

Ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä?
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573

4
No-life / Ilmaista tavaraa!
« : 11.08.2009, 09:57:33 ap »
Moi,

muutan Turkuun. Ensi viikolla täältä kämpältäni Linnanmaalta voi hakea ilmaisia huonekaluja joihin kuuluvat 80 cm leveä runkopatja ja valkoisia kirjahyllyjä. Koska olen onnellinen materialisti niin pienempi sälä muuttaa mukanani. Ottakaa yhteys vaikka numeroon 0405746573 tai spostiin kukka.hautamaki@gmail.com mikäli nappaisi edes kysellä tarkemmin kamoista tai vain suoraan hakea ne pois.

Muutan näillä näkymin 22. päivä kuluvaa kuuta joten siihen mennessä pitäisi objekteista päästä eroon. Mikäli teillä on lahjoitettavana muuttoon kelpaavia laatikoita niin otan niitä myös enemmän kuin mielelläni vastaan.

Edit. Lisäyksenä siisti tumma olohuoneen pöytä.

5
Varasto / Oh! Se tulee taas! Varaston siivous 2009! 20.-24.7.
« : 15.07.2009, 12:02:06 ip »
Hei!

Täyttyykö teidänkin kesänne turhasta stressistä festareitten ja mökkireissujen kanssa? Tuntuuko kesäaurinko jo tympeältä ja kutkutteleeko rusketus jo ihosyöpärajoilla? Alkaako väsymys painaa kun kavereiden kanssa tulee pidettyä hauskaa yöt läpensä? Eipä hätää, tähän kaikkeen on lääke!

Varastonsiivousviikko! Koko ensiviikon sulkeudumme maan alle siivoamaan OIEIn rytöistä varastoa! Ei sukulaisia, kavereita, hauskaa tai aurinkoa! Liity sinäkin seuraan laittamaan varastoa kuntoon jotta joku muu sen voi taas sotkea!

Varaston siivousta 20.-24.7.2009 Paikalla on OIEIn evästä ja juomaa sekä hehkeä viransijainen varastovastaava Kukkis. Tarkempia aikoja voi ehdottaa tähän threadiin tai minulle vaikka sähköpostiin kukka.hautamaki@gmail.com tai puhelimeen 0405746573. Mikäli ehdotuksia ei tule niin laitan itselleni parhaiten sopivia aikoja tänne sitä mukaa kun sattuu nappaamaan. Tarkoitus olisi päivittäin ainakin viisi tuntia tuolla pyöriä. Liity siis seuraan. Fun fun.

6
Ilta on laskeutumassa taloryppään pihapiiriin. Pakkasen paukkeen ja tuulen huminan sijaan yön äänet kuitenkin koostuvat tänään hiljaisesta kiroilusta ja puhinasta. "Elä pudota sitä. Tohtori ei oo oikein sillä tuulella tänään että jaksais kattoa virheitä. Laitat sen nyt vaan sinne ja tuut sitten sisälle ko ruokakin on kohta. Mie käyn siistimässä pihan." Miesten lähdettyä tahoilleen taivaalta alkaa satamaan kevään viimeiset lumet. "Ainakin tuon pitäisi peittää jäljet, jos nyt tästä säästä pitää jotain hyvää keksiä", mies ikkunassa toteaa takanaan istuvalle naiselle. "Kyllä tohtori", nainen sanoo ja nuolaisee huuliaan hermostuneena, "Aika ikävä tapaus tuo iltapäiväinen, mutta se oli kai odotettavissa." "Niinpä, mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Projekti etenee kuitenkin ajallaan ja parhaassa tapauksessa tästä välikohtauksesta on jopa hyötyä," mies sanoo ajatuksiinsa uppoutuneena. Nainen tarkkailee miestä hermostuneena, mutta mies vain kävelee avaamaan oven ja toteaa: "Tulehan, meillä on vielä pitkä yö edessä." Keittyvän lihan tuoksu leviää huoneeseen.

----------------

Veritahrat
18.4.2009
Sanginjoen leirikeskus
Ikäraja: 18 vuotta
Pelimaksu: Tuskin mitään normaalista poikkeavaa.


Veritahrat on tapahtumapainotteinen kauhuelementtejä sisältävä peli, joka on ottanut innoitusta muun muassa H.P. Lovecraftin teoksista. Peli on suunnattu kokeneille pelaajille ja se on tunnelman säilyttämisen vuoksi pelaajamäärältään melko pieni. Peli pelataan lauantaina ja näillä näkymin pelipaikalle voidaan perjantai-lauantaiyöksi majoittaa korkeintaan pitkänmatkalaiset proppauksen vuoksi. Lisäinfoa seuraa jahka sellaista tuotan. Ilmoittautuminen on auki maksimissaan 15.3.2009 asti, mutta saattaa sulkeutua jo aiemmin mikäli ilmoittautumisia tulvii ovista ja ikkunoista.

Ilmoittautumislomake
joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä?
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Huomautan että pelaajia en ota suoraan ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan diktaattorin otteella annan hahmot henkilöille joille ne mielestäni sopivat.

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki

Sivuja: [1]