Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Icirtus

Sivuja: [1]
1
Ilmari oli kuin muutkin miehet; oli asuntolaina, duunarivaimo, kiva duuni kohtuulisella liksalla, tanssia harrastava tyttö ja mopolla pärräävä poika. Kaikki muutuu kuitenkin niin helposti. Varsinkin kun lauantain lottoarvonnasta rapsahti Suomen suurin päävoitto, 5,3 miljoonaa euroa.

Ilmari ei tyytynyt vain matkustelemaan, vaan ryhtyi toteuttamaan unelmiaan. Hän perusti uuden uskonlahkon, alkoi politiikoksi, rakastui uudelleen..

Vihattu, rakastettu, kiitelty, kiistelty. Ilmari on kuvaus koko kansasta! -Jymy 24/08

Ilmari antoi uuden elämän varpaansa murtaneelle pojalle kirkossaan! -Jymy 43/08

Viileä rakastaja kuumissa lomakuvissa! -Jymy 3/09


Nyt kuitenkin huhutaan että Ilmari olisi itsetuhon partaalla, jokin taho ajoi hänet kuilulle ja siitä olisi liian helppo astua tyhjyyteen...

-

Pelaajat kiedotaan matkalle hulvattoman tragikoomiseen mysteerin luokse jossa ei voi säästellä itkua eikä naurua, onko Ilmari sittenkään uusi messias tai Kekkonen..?

Peli pelataan 21.-22.11. Haapavedellä, pelipaikkana toimii pelaajan asunto Pirnesperällä. Kyyditys pelipaikalle luultavasti järjestyy autoilla.

Pelaajia, noin kaksikymmentä, katsotaan miten paljon saadaan mahtumaan peliin/pelipaikalle! Mutta sen lupaan, että kaikille halukkaille jos heitä on yli 20 ei välttämättä löydy unipaikkaa!

Pelimaksukaan ei tule olemaan hirmuinen, pelimaksulla katetaan ruoka, propit, juoksevat kulut ja vuokra.

Ilmottautuminen aukenee! Laitappa tarvittavat infot osoitteeseen ilmoamiset@gmail.com! Laittakaa postiin seuraavat tiedot:

Nimi,
Syntymäaika,
Sähköposti,
Puhelinnumero,
Asuinkunta,
Pelikokemus,
Kuva (kuten IRC-galleria nick),
Erityisruokavaliot,
Muut mainittavat seikat. (Sairaudet/muut tärkeät asiat, joita meidän tulisi tietää)

Valitettavasti hahmoihin ei voi hirveästi vaikuttaa. Mutta kyllä kuuntelemme jos jotain erityistä on. Jos tulee tilanne että pelaajia alkaa olemaan huomattavasti yli 20, raa'asti pudotamme pelaajia arvan voimin tai katsomme ketkä soveltuvat parhaiten annettuihin hahmoihin, ilmoamisjärjestykselläkin on merkitystä. Varapelaajiakin saa aina olla :)

Peli voi kuumotella eniten tuolla meidän foorumilla!

Tästä kaikesta on vastuussa Jukka Jääskelä ja Joni Karjalainen!

2
Menneet tapahtumat 2009 / Odotushuone 3.1. 2009 Haapavedellä
« : 26.10.2008, 14:48:59 ip »
"Vuoden 1944 lopulla, Saksa on hiljalleen tajuamassa etteivät he ole voittamassa enää aloittamaansa maailmansotaa. Mutta he eivät luovuta helpolla, siitä on maksettava kova hinta, he eivät olisi ainoat jotka tästä kärsisivät.

Kehlsteinhausenin, Kotkanpesän lähettyvillä olevaan alppimajalle kerättiin vankileireiltä ja arestissa olleita huippulahjakkuuksia yhteen taiteen, tieteen, talouden ja muitten tärkeiden alojen osaajista. Heille annettiin yksi mahdollisuus, auttaa Saksaa sodan jälkeen - tai kuolla. Kaikki ei ollut kuitenkaan heidän omissa käsissään.."


Pelaajat tuodaan keskelle toisen maailmansodan likaisen työn keskukseen ja sen pahamaineiseen odotushuoneeseen, jossa elävien unelmat yleensä tuhoutuivat, perheet hajosivat. Mutta joillekkin se oli uusi mahdollisuus saavuttaa jotain suurta...

Pääperseenä toimii Jukka "IHKU" Jääskelä. Apuperseinä toimii mm. Ante "BLACK DEVIL" Sarjanoja, Pekka "HURJA" Ravaska ja Joni "PARTA" Karjalainen.

Mitä: Jännitystyä ja ahdistavia tapahtumia/nimikkeitä
Milloin: 3.1.2009. Eli UV:n krapulatkin ollaan jo kärsitty ::--)
Miksi: Miksi ei? Vaihtoehtoisuus on vaan niin siistiä!
Missä: Haapavedellä, Partion omistamassa kiinteistössä.
Paljonko maksaa: n.x€ (eli ei tiedossa, ei huimia, max. 10e)
Montako: 15, 4-5 naispelaajaa, 9-10 miespelaajaa. Varalle toki pitää tulla jonoa
Ikäraja: 18 vuotta, sharp.

Ilmoittautumiset osoitteeseen oidenvangit@gmail.com. Ilmottautumisia otetaan vastaan 7.12.2008. asti, jonka jälkeen ilmoja ei oteta vastaan ja jos vaadittavaa pelaaja määrää ei ole, peli siirretään hamaan tulevaisuuteen.

Ilmoamisesta. Peliin haluavat ei automaattisesti pääse bingoaamaan peliin, vaan pelinjohto arvoi onko pelaaja kykenevä tämän kaltaiseen peliin. Mutta tässä tapauksessa kuitenkaan suurta ei ole pelkoa, ellei tule kolminkertaista määrää ilmottautumisia. Mutta teitä on varoitettu.

Liittäkää ilmoon seuraavat tiedot:
Nimi:
Ikä:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Asuinkunta:
Kuva (kuten IRC-galleria nick) - ei pakollinen
Hahmotoiveita:
Erityisruokavaliot:
Onko pelaajaa kenen kanssa et toivo pelaavasi, jos on, niin kuka?
Pystytkö panostamaan proppautumiseen, voitko lainata muille pelaajille omasta varastostasi jotain?
Muut mainittavat seikat, sairaudet, pelot jne.:

Seuraaviin kysymyksiin vastataan kyllä/ei:
Saako sinua kovistella fyysisesti?
Pelkäätkö pimeää?
Uskotko jumalaan?
Uskotko suoriutuvasi vähän toiminnallisesta pelistä tyydyttävästi?
Pystytkö kaappisuoritukseen?
Hallitsetko englannin kielen vähintään tyydyttävästi? Esim. kahvipöytäkeskustelussa pystyt ilmaisemaan itseäsi tarpeeksi hyvin?
Onko nakki murha?

Peliä voi kuumotella IRCnetissä @ #PHL kuin PHL:n foorumilla.

3
"Pelaajat hyppäävät  keskelle jokapäiväistä taistelua elämästä ja kuolemasta Unohdettuina tunnettujen ihmisten rooliin. Unohdetut ovat maailman pohjasakkaa. Rikolliset, sairaat, köyhät... kaikki, joilla ei katsota olevan oikeutta elää kaupunkien loistossa ja turvassa. Unohdetut ovat muodostaneet ryhmiä, joka antavat turvan mahdollisilta vaaroilta. Yhdessä he selviävät paremmin..."

Falcon's Nest on cyperpunk-peli joka pelattiin ensimmäistä kertaa vuonna 2001. Nyt me vanhat parrat halutaan pelata se peli uudelleen, kun olemme (toivottavasti) kehittyneet pelaajina ja pelinjohtona.

Pelimaksu on 5€. Pelaajia peliin tulee 31 (Raja paukku :-E). Pelin omat säännöt ja historian voi löyttää pelin omilta sivuilta: http://koti.mbnet.fi/a-falcon/Index.html

Pelistä vastaa Antti Hiltunen ja ilmottautumiset myös hänelle, mutta minunkin kautta tieto menee perille :-). Antin yhteystiedot:
 e-mail: a-falcon@mbnet.fi
 puh. 044-0160017.
Kysymyksiä voi myös esittää IRCnetissä #Falcons_nest kanavalla.

1.Edit: Ikäraja on +14. Tarkempi pohdiskelu alempana viestinä
2.Edit: Hahmojen määrä varmistettu.
3.Edit: Peli on täysi, varasijoille otetaan ihmisiä.

Sivuja: [1]