Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Holger

Sivuja: [1]
1
Pelijärjestämö / Fantsu larppiin avustajia
« : 19.08.2012, 21:10:32 ip »
Eli ajattelin pitää vihdoinkin itsekkin fantsularpin koska ne on niin kovia...:D Tarvitsisin kuitenkin ihmisiä järkkäämään sanginjoen ja mahdollisesti myös proppaamaan sen. Itse ajattelin keskittyä kirjoittamiseen.

Syyt tähän ovat etä asun kajaanissa ja täältä on aika hankalaa järkätä ilman apuvoimia peliä OIEI:lle.

Tässä olisi nyt pelin mainos:


SUDEN VUOSI:


”Se sota kesti satavuotta, niin monta vuotta se vei mukanaan. Niin moni sukupolvi näki sen.
Ja kun rauha vihdoin koitti, se tuntui kuin unelta. Mutta se tullaan muistamaan vielä pitkään. Sillä se paloi niin monen aiemman sukupolven mieleen, ja sukupolvia kestävää vihaa ja julmuutta on hankala unohtaa.”

-Tuntematon trubaduuri 1457

Ranskalaisessa Delugen kylässä eletään sodan jälkeisiä rauhan aikoja. Kesän sato onnistunut ja viitenä edellisenä vuonna sitä ei ole ryöstettykkään, sillä rosvoilevat palkkasotilaat ovat kadonneet sodan päättymisen myötä.
Delugea on väijynyt viimeisen kuuden kuukauden ajan jokin muu kauhu, sillä kylän lapsia on kadonnut kylän läheisyydestä. Susia on havaittu runsaasti Delugen läheisyydessä, ja usean pyynnön myötä marsalkka  De Bouvee on antanut luvan susijahdille maillaan.


Suden vuosi on löyhästi historiaan sijottuva fantasia LARP  noin 30:lle hengelle. Se sisältää myös jonkinverran fantasia elementtejä, viitaten kristilliseen ja keskieurooppalaiseen mytologiaan.

Sääntöinä käytetään OIEI:n no rulesia.

2
Muu toiminta / Kaarti setien lautapelit
« : 29.08.2008, 00:18:42 ap »
Eli tässä olemme pelailleet vanhemmalla porukalla WH 40.000 maailmaan sijoittuvaa lauta peliä.

Ideana on vyöryttää Warpista löydettyjä avaruus hylkyjä ihmiskunnan toivon eli imperial guardin miehillä.

Raportteja peleihin liittyen julkaisemme täällä.

Sivuja: [1]