Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - GiiGi

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Hallitus tiedottaa 2018 / Oiein syyskokous 19.11.2018
« : 06.11.2018, 15:55:37 ip »
Välitän hallituksenviestin tännekin:

----
Hei!

Tervetuloa Oulun Interaktiivisten Eläytyjien sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 19.11.2018 kello 18.30 alkaen. Kokous pidetään Kaijonharjun nuorisotalolla, osoitteessa Kalevalantie 5, Oulu.

Kokouksessa valitaan hallitus ja toiminnantarkastajat vuodelle 2019 sekä hyväksytään hallituksen valmistelemat toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019, jotka löytyvät liitteistä (jäsenille lähetetty sposti).

Samalla kun valitaan hallitus vuodelle 2019, haluamme täten tehdä tiettäväksi, että vuoden 2019 jäsenmaksu on myös mahdollista maksaa OIEI:n tilille heti kokouksen jälkeen, kun se on vahvistettu.

HUOM! Jäsenmaksua päätettiin nostaa kevätkokouksessa.
Vuoden 2019 jäsenmaksu on 10 euroa aikuisilta, 5 euroa alle 18-vuotiailta ja 15 euroa /perhejäsenyys. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna viimeistään 28.2.2019.
Tilitiedot: FI2380001670507384 (Danske Bank), saajana Oulun Interaktiiviset eläytyjät Ry. 

Kokoukseen on kutsuttu kaikki OIEI:n jäsenet. Tarjolla on kahvia ja kokouspullaa, lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden välityksellä, ilmoita siitä hallituksen sähköpostilistalle (hallitus(at)oiei.fi) viimeistään perjantaina 16.11.

Terveisin OIEI:n hallitus vm. 2018

2
OIEIn pikkujoulupeli vuonna 2018! Ilmo auki syyskuun loppuun saakka!


Hylkiö, yhteiskunnan vihollinen, tappaja, kurkunleikkaaja, murhaaja, kaappari, merten kauhu, merirosvo - heitä on kutsuttu läpi aikojen erilaisin tavoin, mutta aina pelolla, kauhulla, ihastuksella ja osin kunnioituksella. Oman vapautensa luojia, tasa-arvoisia keskenään - vaarallisia valtaeliitin loppumattomalla varallisuudella hankitulle hallintokoneistolle. Koneistolle, johon kadonnutta massaa, sen sisältämää yksilöä on vaikea saada takaisin. Samalla tuolle koneistolle juuri reunalla elävät hylkiöt ovat kuitenkin aina olleet tärkeässä asemassa, jopa korvaamattomia; he ovat horisontista nouseva tumma pilvi, illan hämäryydestä nouseva varjo - syntipukkeja ja sijaisuhreja yhteiskunnan muille ongelmille ja aina joskus, se väärä lippu jonka alla äärimmäisetkin teot ovat oikeutettuja.


”Väärän lipun alla” on Renegade Colonies -peliuniversumiin sijoittuvan scifikampanjan itsenäinen osa, joka pelataan keväälle suunnitellusta pelistä juhlavammaksi pikkujoulupeliksi laajennettuna.

Yhdistyneen Maan ja Siirtokuntien väliset jännitteet ja kasvava avaruuspiraattien muodostama uhka ovat pelimaailman nykyhetkien tapahtumien keskiössä ja tarinan nyt avautuvassa luvussa sijoitutaan tunnetun avaruuden reunavyöhykkeiden hylkiöiden, tappajien ja sankarien - vapaudennälkäisten avaruusmerirosvojen magneettisaappaisiin. Pelin tapahtumien keskustassa on piraattiyhteiskunnan hallintojärjestelmä, Cabala of Equals – neuvosto ja sen jäsenten keskinäiset valtasuhteet. ”Väärän lipun alla” sijoittuu kartoitetun avaruuden rajamailla sijaitsevalle avaruusasemalle, johon valitut edustajat ovat kokoontuneet vuotuiseen neuvonpitoon ja päätöksentekoon – ja tietenkin juhlimaan, tanssiaisten merkeissä. Pelin roolit ovat pääsääntöisesti kaapparialusten kapteeneja, perämiehiä ja luotseja sekä aseman ja alusten muuta väkeä ja miehistöä – seassa ehkä muutama yllätysvieraskin.

Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua neuvotteluihin, kaupankäyntiin, hahmojen keskinäiseen juonitteluun ja kaveeraamiseen sekä ehdottomasti maailman ja yksilön tulevaisuuden pohtimiseen tieteismaailmassa fiilistellen.
Peli kestää noin kahdeksan tuntia.

Aika: 7.-9.12.2018 (peli la 8.12.)
Paikka: Kaijonharjun Nuorisotalo
Pelimaksu: vielä avoin, tarkentuu lähiaikoina

Pelinjohto: Petri Kostama / Oiei ry
Yhteys: renegadecolonies(at)gmail.com

Ilmoittautuminen: 30.9.2018 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1IVudvIoCL6a_UqpJ9E-iHDEhWQt8ekJrvoKXJR-oixQ/viewform?edit_requested=true

"The space feeds and hides us, it defines us,
and in the end, it claims us."

------
FB-eventti: https://web.facebook.com/events/293821018063932/

3
Menneet tapahtumat 2018 / Uhripuut, 14.-16.9.2018, Vaala
« : 18.06.2018, 14:44:26 ip »
Postiljooni Bergvall tunsi silmät selässään. Katseen pahansuopuus tunkeutui selkäpiihin asti ja sai hänet värähtämään. Kylmä hiki alkoi valua, mutta postiljooni karaisi mielensä ja muisteli Suomen Postilaitoksen periaatteita: kirjeet ja lähetykset oli toimitettava perille. Kylän lähestyessä silmäpareja oli jo useita. Silmänurkassa vilahteli epäselviä hahmoja ja ilma oli painostava kuin ennen ukkosta. Taivas oli kuitenkin pilvetön. Postiljooni sulki silmänsä ja kompasteli eteenpäin.

Kylässä Ensio seisoi keskellä pihaa ja katseli haapoja. Ne havisivat siihen malliin, että joku oli tulossa. Oletettavasti se joku oli postiljooni, jota olikin jo odotettu. Kahvi oli lähes lopussa ja kahvihampaan kolotus oli kiristänyt hermoja koko kylässä. Vai olisiko Väen levottomuus tarttunut heihin ja saanut ihmisten pimeämmän puolen päivänvaloon. Eilen rituaaleihinkin olivat osallistuneet vain rohkeimmat. Mene ja tiedä, kohta ainakin saataisiin taas kahvia.Uhripuut sijoittuu vuoden 1929 Suomeen, pieneen piilotettuun ja arvoituksellisen Väen vartioimaan kylään. Suljetun kyläyhteisön tapoja sekä maailmaa ja sen muuttumista tutkaileva liveroolipeli sisältää synkkiä ja ahdistavia teemoja. Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua fiilistelyyn sekä kyläläisten tavalliseen elämään.

Pelissä on 28 pelaajaa ja se on suunnattu täysi-ikäisille, alaikäiset huoltajan kanssa. Peli pidetään Kantturan majoitustilalla Vaalassa. Huom! Pelipaikka EI ole esteetön! Siellä on paljon kynnyksiä ja portaita. Pelipaikalle saavutaan perjantaina, ja offgame-yön jälkeen peli alkaa herätessä lauantaina aamulla. Peli kestää lauantai-iltaan ja sen jälkeen paikalle voi jäädä saunomaan ja yöpymään.

Aika: 14.-16.9.2018
Paikka: Kanttura, Vaala (80 km Oulusta)
Pelimaksu: 40 e Oiei ry:n jäsenille, 45 e muille

Pelinjohto: Kreetta Askola ja Viivi Junno / Oiei ry
Yhteys: uhripuut(at)gmail.com, fb-eventti ja fb-messenger

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/1nF4FOYZXv1MEzhR2
Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2018

Facebook-eventti ja lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1031493340340426

4
Hallitus tiedottaa 2018 / Hallituksen sähköpostilista
« : 21.05.2018, 23:18:52 ip »
Vuosikausien ajan toiminut Oiein hallituksen sähköpostilistan osoite on muuttunut!

Hallituksen saa nykysin kiinni osoitteesta: hallituslista(at)oiei.fi.

5
OIEI:n hallitus alkaa pelivaihdon nimissä kutsua kauempaa pelinjohtajia uudelleenpelauttamaan pelejään Ouluun. Kaikki OIEI:n jäsenet voivat ehdottaa kutsuttavia pelejä ja pelinjohtajia, mutta lopullisen päätöksen kutsuttavista tekee hallitus.

Vuoden 2018 lähtien hallitus on tehnyt linjauksen, jonka mukaan muualta Ouluun kutsutut pelinjohtajat voivat saada pelivaihdon nimissä korotettua matkakorvausta. Kutsuttavan pelin pelinjohtotiimille maksetaan korotettua matkakorvausta seuraavalla mallilla: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Eli: Jos joku tulee Ouluun pitämään 15 hengen pelin, vain yksi pelinjärjestäjätiimin jäsen saa matkakorvauksen. Jos joku tulee pitämään 40 hengen pelin, maksetaan matkakorvaus maksimissaan kolmelle pelinjärjestäjätiimin jäsenelle. 

Sama pätee myös toiseen suuntaan, sillä haluamme tukea myös oieiläisten yhteistyötä muiden tahojen kanssa muualla Suomessa. Hallituksen harkinnan mukaan oieiläiselle pelinjärjestäjätiimille, joka menee viemään pelinsä muualle Suomeen, voidaan maksaa samalla kaavalla korotettua matkakorvausta: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Poikkeuksen muodostavat erilaisissa coneissa ja muissa suuremmissa tapahtumissa pidettävät pelit, joihin ei makseta korotettua matkakorvausta.

6
Hallitus tiedottaa 2018 / Jäsenedut ja jäsenmaksu 2018
« : 21.05.2018, 23:13:43 ip »
JÄSENMAKSU:

OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2018 on 5 euroa/henkilö, tai 10 euroa/perhejäsenyys. Jäsenmaksun voi maksaa joko tapahtumien yhteydessä käteisellä jäsenvastaava Hanna Puolakalle tai varajäsenvastaava Kaj Wallinille, tai OIEI:n tilille, jolloin viestiksi laitetaan ”jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”. OIEI:n tilinumero on: FI2380001670507384 . Mikäli maksat jäsenmaksusi tilille, lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:

Koko nimi:
Syntymävuosi:
Postiosoite: (halutessasi, jäsenkortin postittamista varten)
Sähköposti:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2017? (Kyllä/ei)

Mikäli et ole varma, oletko maksanut jo tämän vuoden jäsenmaksun, voit varmistaa asian kysymällä jäsenvastaava Hannalta.


JÄSENEDUT:

Alla on lueteltuna kaikki liikkeet, puodit, kahvilat ja anniskeluravintolat, joihin OIEI on saanut neuvoteltua jäsenetuja vuodelle 2018. Joukossa on niin tutut vanhat, kuin nippu uusiakin, joten kannattaa lukaista läpi huolella! Jäsenedut saa käyttöönsä, kun muistaa esittää jäsenkorttinsa ostosten yhteydessä.

Pub Graali tarjoaa 20% alennuksen isosta Crowmoorista tai isosta vaihtuvasta hanaoluesta.
Fantasiapelit tarjoaa 10% alennuksen rooli- ja lautapeleistä, sekä korttisuojista.
Kahvila Kolo tarjoaa jäsenetuna 10% alennuksen erikoiskahveista, kaakaoista ja ruuasta.
Koruliike Romeo ja Julia tarjoaa 10% alennuksen kaikista koruista lukuunottamatta LEMPI-mallistoa.
Pilailupuoti tarjoaa 15% alennuksen peruukeista, naamareista, silmikoista ja maskeista sekä 10% alennuksen muista tuotteista.
Milgear tarjoaa jäsenille 7% alennuksen kaikista tuotteista, pl. valmiiksi alennetut tuotteet. Alennusta saa Oulussa sijaitsevasta myymälästä sekä nettikaupasta. Oiein jäsenille on oma alennuskoodi nettikauppaan, jonka saat tietoosi hallitukselta. HUOM! Älkää laittako alekoodia kiertoon jäsenistön ulkopuolelle, että saadaan pitää tämä tarjous jatkossakin. Lisäksi Milgear tarjoaa mielellään esimerkiksi proppausapua oman ydinosaamisensa alueella pelinjärjestäjille.
Kofeiinikomppania tarjoaa 10% alennusta jäsenistölle kaikista kofeiinikomppanian tuotteista.
Nappikikka tarjoaa 10% alennuksen kaikista yli 10 euron ostoksista, poislukien ompelupalvelut ja ompelukoneet.
Ravintola Exotic Fusion 13 % kaikista menun tuotteista ja 23 % teestä, kahvista ja Karhu I -oluesta. Lisäksi Eksotik Fusion järjestää meille erikoisia ryhmäalennuksia etukäteen sovituissa tilaisuuksissa, esim. larppien tai peli-iltojen yhteydessä.

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.

7
Uutiset / Foorumille rekisteröityminen
« : 21.05.2018, 23:01:17 ip »
Foorumillemme tulee paljon roskapostibottien rekisteröitymisiä, joten olemme sulkeneet määrittelemättömäksi ajaksi uusien jäsenten rekisteröitymisen. Jos olet oikea hengittävä ihminen ja tahdot kirjoittaa foorumille, ota yhteys webmasteriimme webmaster (at) oiei . fi.

Kuten ehkä huomaat, jos luet tätäkin, että foorumilla ei juurikaan ole eloa. Keskustelua kannattaa käydä ennemminkin Oiein Facebookissa. Tänne päivitämme lähinnä tulevat tapahtumat sekä muita tarpeellisia tietoja.


8
Dagon -fantasiasukukokouslarpin toinen tuleminen eli uudelleenpelautus vuodelta 1998. Draamaa, romansseja, juonittelua, nostalgiaa.

Kesto 6-8h
Noin 30 pelaajaa
Pelimaksu 10 euroa

FB-eventti, jossa lisätietoja: https://www.facebook.com/events/129586644581929/
Ilmolomake: https://goo.gl/forms/QlQuSH3PgIHmOHZ52

9
Vuoden 2018 Kevättanssiaiset pidetään 26.5.

Louhen Korppien historialliset kevättanssiaiset tulevat taas! Paikkana tuttu Pateniemen Honkapirtti.

Tanssi alkaa kello 15, sitä ennen voi paikalle tulla auttamaan järjestelyissä ja pukeutumaan. Paikalta täytyy poistua kello 19 mennessä.

------------
Kevättanssiaisten settilista 2018

I SETTI
Potluck welcome
Juggling partners
Shindig
All Saints Day
Celtic Spiral
Portsmouth
Sapphire sea

Väliaikabiisi: Hole in the wall

II SETTI
Duke of Kent’s waltz
Mr. Beveridge's maggot
Bishop’s Halloween
My lord Byron’s maggot
Goddesses
Les oeufs de pâque
Ad absurdum sur place

Väliaikabiisi: Sottiisi

III SETTI
Devil’s mill
Irish Gypsy
Giddy Promenade
Red House
Tanz mit mir
Path to the well
Mond Tanz

Väliaikabiisi: Two to twirl / valssi

Ajan salliessa tanssitaan virallisten settien lisäksi yksi setti toivetansseja.

 

Lisätietoja ja keskustelua tapahtuman Facebookissa: https://www.facebook.com/events/190848361717938/


10
Menneet tapahtumat 2017 / The Blind Tiger, Oulussa 14.1.2017
« : 07.12.2016, 21:37:25 ip »
Bob kiillotti tiskin takana lasia mietteissään. Olisi taas tulossa kiireinen ilta kun kanta-asiakkaat eli gangsterit, rappiotaitelijat, kapinalliset ja kaikenlaiset kummajaiset pian valuisivat hänen kapakkaansa The Blind Tigeriin. Eipä siinä, Bob kyllä tykkäsi asiakkaistaan, jotka muistuttivat häntä vanhoista hyvistä ajoista ennen kuin Maan entisen kolonian, Marsin, fasistihallinto valloitti Maan ja ryhtyi hallitsemaan sitä rautaisin ottein. Marsilaishallinto oli kieltänyt kaiken, mitä se piti epäterveellisenä tai epänormaalina eli muun muassa kaikki epäisänmaalliset taidemuodot, kaikki uhkapelit, kaikki päihteet ja kaikki seksuaaliset tai sukupuoliset poikkeavuudet. Kaikkien, jotka tahtoivat noita asioita harrastaa piti tehdä se salassa ja The Blind Tiger tarjosi heille siihen puitteet. Bob ei ollut koskaan ollut aktiivinen kapinallinen, mutta kapakan pito oli hänen oma hiljainen kapinansa. Niinpä Bob tänäkin iltana laittaisi soimaan Tiger Ragin ja avaisi kapakkansa huomaamattoman oven kirjavalle asiakaskunnalleen.


Mikä? Salakapakkaan sijoittuva diesel punk -peli, jossa electroswing soi ja synteholia kuluu. Maailma muistuttaa 1930-luvun Amerikkaa, jossa vallan ovat ottaneet avaruusfasistit. Pelissä on mahdollista harrastaa niin biletystä, rikollista juonimista kuin ihmissuhteiluakin.

Missä? Kaijonharjun nuorisotalolla
Kuka? Pelinjohtajana toimii Hanne Saarikoski, tuottajana Viivi Junno
Pelimaksu? N. 10e, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittautuminen? On auki 19.11-9.12, mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä todennäköisemmin saat toiveisiisi räätälöidyn hahmon.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez0Fb_nEofMM4Uit_-7iF8P1UJeAIYM-yg13pvL-exQj2w1g/viewform

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1868314003402274/

11
Metsistä on kerrottu paljon tarinoita.

Vanhoja tarinoita, uusia tarinoita, lempeitä tarinoita, salaisia tarinoita, pelottavia tarinoita. Tarinoita, jotka olet kuullut ja tarinoita, jotka ovat sinulle vieraita.

Vielä tänä Tiedon aikanakin metsän sydämessä on jotakin alkukantaista ja selittämätöntä - jotakin maagista.

Etenkin kun kolkko, ikkunaluukkuja kolisteleva tuuli kantaa mukanaan outoa musiikkia: silloin askelesi käyvät polulle, joka kulkee ainoastaan yhteen suuntaan.

Syvemmälle.


*
*
*

Rajamailla on tunnelmallinen, fantasiaa ja kauhua sekoittava liveroolipeli.

Pelin design on suljettu, joten peliin osallistumisesta tai hahmostaan ei puhuta etukäteen ellei pelinjohto toisin ohjeista. Pelaajien odotetaan säilyttävän salaisuutensa ja olevan googlettamatta edellisiä pelautuksia. Pelaajat kyllä saavat kaiken tarpeellisen informaation proppiohjeineen pelinjohdolta henkilökohtaisesti.

Pelin ovat kirjoittaneet Jenni Kauppinen ja Noora Korppi, ja se on pelattu ensimmäisen kerran vuonna 2005. Vuoden 2016 uudelleenpelautukseen materiaalia päivittivät Emmi Kaivosoja ja Jarno Yliluoma.

OIEI:n pelautuksen 2017 järjestävät yhdistyksen armosta Anna-Maija Räihä ja Viivi Junno. Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteesta darkness.larp(at)gmail.com.

Aikataulu: Peli pelataan illalla/yöllä lauantaina 25.3.
Pelimaksu: alustavasti 10 € OIEI ry:n jäseniltä, 15 € muilta
Pelipaikka: mökki Yli-Iissä, ei juoksevaa vettä tai sähköjä.
Ikäraja: Sopii kaikenikäisille kauhun ystäville kokemustasosta riippumatta.


Ilmoittautuminen: 7.12.-15.1.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMGnw5zYOOxEwNQ8C6OWMb3s7rfksGjw9xTQymjLUoxAkPyA/viewform

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1822857517965526/

12
Itäisessä Suomessa synkän Pyhävuoren jyrkänteen varjossa sijaitsee tavallinen suomalainen pikkukaupunki johon pelin tapahtumat sijoittuvat. Tiedättehän, Korpivaaran Abc ja Pyhävuoren Siwa, paikallinen lätkäjengi ja vaneritehdas. Vaihtoehtoisessa nykyajassa maagiset olennot elävät valtaväestön keskuudessa jakaen ihmisten kanssa saman arjen, mutta pitäen poikkeukselliset ominaisuutensa visusti salassa.

Pyhävuoren perilliset yhdistelee juonisaippuaa, muinaissuomalaista mytologiaa, vampyyreita ja ihmissusia keitokseksi, jossa jokainen hahmo liittyy osaksi ikivanhaa vihan ja koston verkkoa.

Pelimaailma kumartaa esikuviaan, joihin lukeutuvat mm. Buffy, True Blood, Twilight, Vampire Diaries, Originals, Teen wolf, Underworld, Van Helsing ja monet muut. Pelimaailman mytologia ei ole suoraan mistään edellä mainituista, vaan niistä on lainattu ja yhdistelty parhaita paloja, sotkettu sopivasti ja lisätty paljon omia ajatuksia. Pelin tunnelma tavoittelee näiden sarjojen henkeä, jossa eeppiset juonet ja aidot tunteet kulkevat käsi kädessä.

Jokaisen hahmon kaapista löytyy luuranko sukuineen ja kaikilla on jotain hävittävää. Eeppistä puskadraamaa pelataan haudan vakavana ja maailman kohtalo kietoutuu Pyhävuoren perillisten intohimon, vihan, rakkauden ja katkeruuden värittämiin valintoihin.

Hahmoja on yhteensä 35, joista jokaisella on takuulla enemmän juonia kuin pelin aikana ehtii pelata. Juonet painottuvat ihmissuhteisiin ja muinaisen pahuuden päihittämiseen. Avainsanoja ovat riipaisevat rakkaustarinat, traagiset ihmiskohtalot, eeppinen maailmapelastus sekä ikivanhat sukuriidat.


Ilmoittautuminen on avoinna ja päättyy marraskuun lopussa.
Pelimaksu on alustavasti 35€, mutta saattaa vielä tippua kun saadaan yhteistyökuvio sovittua. Peli järjestetään yhteistyössä OIEI:n kanssa.

Pelin kotisivut löytyvät osoitteesta http://pyhavuorenperilliset.weebly.com/
Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/946599102105218/

13
Kuta pienempi olet itse,
Sitä joulumpi tulee.

- Tove Jansson


Merkitkää kalenterinne juhlavammalla musteellanne, että Muhoksen Wanhassa Tyllissä pidetään 3.12. OIEI:n vallan veikeä pikkujoulupeli. Ikitalven maaginen maailma keijuineen, elävine leluineen ja arvoituksellisine perinteineen tekee paluun kolmentoista vuoden tauon jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan saturnaliaa kanssamme.

Pelin nettisivut lisätietoineen ja ilmoittautuminen avataan 10.10.2016

Pelin pääjärjestäjinä toimivat Mape & Kertta

Pelin FB-sivut: https://www.facebook.com/events/556381687895955/

14
Save the date!

Lokakuun ensimmäisenä kokoonnumme kunnian kentiltä juhlimaan yhdistyksemme kaksikymmenvuotista taivalta hyvän ruuan ja juoman sekä tarunhohtoisten palkintojen merkeissä. Juhlat pidetään ravintola Rauhalassa.

Illalliskortti tulee kustantamaan noin 30 euroa, alkoholijuomat omakustanteisia.

Ilmoittautuminen avautuu tuonnempana, ennen sitä saa juhlatoimikunnalle tarjota ohjelmaideoita ja auttavia käsipareja!

Tämän vuoden jäsenet saavat etumatkan kinkereihin ilmoittautumiseen, minkä jälkeen ilmo avataan myös muulle kansalle mikäli paikkoja jää. Älä siis nuku onnesi ohi! Jäsenmaksuohjeet löydät esimerkiksi OIEI:n nettisivuilta tai FB-ryhmästä. Jäsenvastaavamme Hanna tai hänen varahenkilönsä löytyy myös useimmista yhdistyksen tapahtumista.


Tervetuloa, pysytään tutkalla!
emäntänne,
Raivo ja Piimä

Tapahtuma FB:ssä:
https://www.facebook.com/events/1709250639364184/

15
Oulun SteamJazz -larppikampanjan neljäs osa.

Pelataan lauantaina 6.8.2016 Villa Pukkilassa.

Peli on suunnattu pääosin kampanjassa jo valmiiksi oleville pelaajille hahmoineen.


Peli Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1697409903805458/

Sivuja: [1] 2 3 ... 8