Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - R-Biter

Sivuja: [1] 2
1
Hallitus tiedottaa 2013 / Talven tilavuorot
« : 18.07.2013, 19:01:04 ip »
Yhdistykselle on myönnetty seuraavat tilavuorot:

8.-10.11.2013 Sanginjoki (Oiein Kekri, Anna-Maija R.)
13.-15.12.2013 Sanginjoki (Auringon etuvartio III - Elina V.)
31.1.-2.2.2014 Sanginjoki
14.-16.3.2014 Sanginjoki (Karhusaari, Hanne S.)
25.-27.4.2014 Sanginjoki (Hanna P.)
23.-25.5.2014 Sanginjoki (Matti-Pekka H.)

sekä

S-treffivuoro Kaijonharjun nuorisotalolle maanantaisin 18-21.

Kevätkaudelle voi kysellä vuoroja vielä suoraan NAKista. Ilmoita kuitenkin hallitukselle, jos yhdistyksen nimessä haluat tapahtumaa järjestää.

2
Hallitus tiedottaa 2013 / Suunnittele OIEI:lle t-paita
« : 10.04.2013, 00:41:57 ap »
Heippa!

Entiset t-paidat on aikalailla myyty loppuun ja ajateltiin painattaa uusia ennen Ropeconia. Lisäksi aateltiin, että halukkaat saa tilata huppareita myös. Ei nyt kuitenkaan tehä samanlaista ko entinen, joten nyt jos on hienoja ideoita painatukseksi niin antaa tulla!

Ohjeita:
-yksivärinen
-Freehand, Illustrator, Photoshop tai pdf-tiedostona (fontit purettuna poluiksi)
-painatuksen sijoittelun kuvaus
-painatuksen maksimikoko on 44 x 55 cm
-lähetä osotteeseen pj ät oiei piste fi
-aikaa vappuaattoon, eli 30.4.2013 asti

Äänestetään näistä sitten toukokuun alussa ja lähetetään painoon kuun lopussa.

PS. jos on kokemuksia ja ideoita hyvistä ja huonoista painotaloista, kertokaa tähän viestiketjuun.

3
Kokoontumiset / Ei S-treffejä 1.4.3013
« : 30.03.2013, 16:59:57 ip »
Koska pääsiäislauantai ja klaanissa liikkuva norovirus. Ei myöskään tansseja.

t. totinen torvensoittaja

4
Kokoontumiset / S-treffien tulevaisuus ja löytötavarat
« : 27.03.2013, 01:33:43 ap »
Vanha luotettu S-treffipaikkamme, Tuiran nuorisotalo, sulkee ovensa määrittelemättömäksi ajaksi kesäkuun alussa. Haemme parhaillaan uutta S-treffipaikkaa Kaijonharjusta. Saadaan haettu tila tai ei, S-treffejä ei nuorisotilamuodossa Juhannuksen ja koulujen alkamisen välillä tulla pitämään, koska muut nuorisotilat sulkevat ovensa kesäksi. Tarkempaa tietoa sitten kun tiedän.

Muutto on siis edessä, joten nauttisin suuresti jos hakisitte taas löytötavaranne pois.

En oo ihan perillä siitä, mitä kaikkea siellä on, mutta nimettyjen romujen lista oli viimeksi tämmönen:

Joonaksen musta kassi sisältöineen
Tuomaksen venetsialaisnaamio
Mapen piippu, sirppi&vasara -koriste
Virvan hupullinen fleeceliivi, vihreä, nauhakoristeet
Annan medaljonki pitsitupsulla
Juksun nahkavyö, musta

Lisäksi tuonne on sittemmin ilmestyny mm. Ihmisten ajan ja vaikka minkä muun pelin ryönää, eli jos sydäntä kolkuttaa niin tervetuloa noutamaan.

5
Hallitus tiedottaa 2013 / Vapaa leirikeskusvuoro 19.-21.4.
« : 20.03.2013, 13:20:45 ip »
Sanginjokivuoro ois vappaana 19.-21.4.2013. Jos keksitte käyttöä, joka houkuttellee kansaa sinne (mm. päällekäisestä historiallisten tanssien leiristä huolimatta), kertokaa siitä hallitukselle viikon loppuun mennessä. hallitus ät oiei piste fi

Perutaan vuoro jos ei käyttöä löydy.

6
Hallitus tiedottaa 2013 / Kesän leirikeskusvuorot
« : 11.03.2013, 13:35:22 ip »
Mikäli havittelette kesälle leirikeskusvuoroa Koppanaan tai Sanginjoelle tai muihin Oulun leirikeskuksiin, tulee teidän kirjallisesti hallitusta päivämäärätoiveinenne lähestymän.

Hallitus ät oiei piste fi
24.3.2013 klo 23.59 mennessä

Viestiin vastuuhenkilön yhteystiedot ja varapäivämäärä. Myös tapahtuman arvioitua osallistujamäärää suopein silmin katsellaan.

Uuden Oulun myötä valikoimaan lienee tullut lisää vaihtoehtoja, en tiiä, tarkistakkaa nuorisotoimen sivuilta.

7
Hei!

Hallitus kokoontuu syksyllä seuraavasti:

ke 9.10.2013 klo 18 Kajaaninkatu 9
ke 6.11.2013 klo 18 Kajaaninkatu 9

Syyskokous ma 28.10.2013 klo 19, Kalevalantie 5, Kaijonharjun nuorisotalo

Mikäli haluatte tuoda asioita hallituksen käsiteltäväksi (pelibudjetit, kulukorvaukset, tapahtumaraportit), lähettäkää ne hallituksen postituslistalle (hallitus ät oiei piste fi) vähintään kolmea päivää ennen kokousta, että ne ehditään päästää filttereistä läpi, tulostaa ja keskustella.

Yhdistyskokoukseen tuotavat asiat tulee tuoda hallituksen tietoon kirjallisesti vähintään kolmea viikkoa ennen yhdistyskokousta, että ne ehtivät kokouskutsuun.

8
Heipä hei, pelinjohtajat!

Helpottaakseen kirjanpitoa ja omaa työtään hallitus on tehnyt muutamia periaatepäätöksiä pelibudjeteista:

-Budjetit tulee nykyään toimittaa Lomakkeet -osiosta löytyvällä budjettilomakkeella. Lomaketta voi muokata omiin tarpeisiinsa ja kehitysehdotuksia voi antaa hallitukselle.

-Polttoainekuluja korvataan tästä lähtien kilometripohjaisesti

Korvausta maksetaan toteutuneen reitin lyhimmän mahdollisen kilometrimäärän perusteella 0,2 € kilometri.

Esimerkki:
Kajaanikatu 9 - Kallisenkuja 4 (varasto) - (Nuottasaarentie 1) Limingantullin Prisma - Kontiokoskentie (Sanginjoki) - Kallisenkuja 4 (varasto) - Kajaaninkatu 9

Eniron esittämä lyhin reitti = 45 km
45 km * 0,20 €/km = 9 €

Pelibudjetista korvataan vain suoraan peliä koskevat ajot, jotka on eritelty edellä mainitun kaltaisesti. Samaan ajoon yhdistetyt muut reitit korvaa kuljettaja tai perii ne kyytiläisiltä. Pelibudjetista korvataan siis lyhin teoreettinen matka.

Polttoainekustannukset korvataan kaikille kuljettajille ko. laskelmaa vastaan. Laskelma liitetään tositteena pelin kirjanpitoon. Bensakuitti ei kelpaa tositteeksi (ellei peliin nimenomaan ole ostettu bensaa).


9
PRH on hyväksynyt yhdistyksellemme uudet säännöt 19.12.2012. Säännöt astuvat voimaan välittömästi.

----

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry, OIEI ry, yhdistyksen säännöt

1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli

Yhdistyksen nimi on Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki ja jonka kielenä on suomi. Yhdistyksen nimen epävirallinen lyhenne on OIEI.

2. Tarkoitus ja toiminnan laatu

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää liveroolipeliharrastusta, yhdistää Oulussa ja sen lähistöllä asuvia liveroolipelaajia sekä liveroolipelien järjestäjiä. Yhdistys järjestää pelaamiseen liittyviä kursseja, tiedotustapahtumia ja koulutusta, omia liveroolipelejä sekä jäsenilleen matkoja muualla pidettäviin tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi kerätä jäseniltään jäsenmaksuja, toimeenpanna arpajaisia ja rahan keräyksiä, ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, hankkia ja omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä ja irtainta omaisuutta, järjestää myyjäisiä ja toimintaansa liittyviä kursseja. Näitä toimintoja varten yhdistys hankkii ao. luvat.

3. Jäsenet

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka vuosi- tai kertamaksulla haluaa taloudellisesti tukea yhdistyksen toimintaa. Kunniajäseneksi voidaan kutsua henkilö, joka on tehokkaasti edistänyt yhdistyksen toimintaa. Kunniajäsenen kutsuu yhdistyksen kokous 3/4 äänten enemmistöllä hallituksen tai kahdenkymmenen yhdistyksen jäsenen ehdotuksella.
Jäsenyyden ehdot:
A. Yhdistyksen varsinaiset ja kannatusjäsenet maksavat yhdistyksen syyskokouksen vahvistaman jäsenmaksun, kunniajäsen ei maksa jäsenmaksua.
B. Jäsenen tulee noudattaa yhdistyksen sääntöjen ja hallituksen ohjeiden kirjainta ja henkeä.
C. Jäsenen tulee toiminnallaan pyrkiä takaamaan turvallinen toimintaympäristö harrastuksen parissa ja edistää harrastuksen luonteen vaatimaa luottamuksen ilmapiiriä.
D. Jäsenen ei tule toiminnallaan vahingoittaa yhdistystä.

4. Jäsenen eroaminen ja erottaminen

Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Jäsen, joka on laiminlyönyt jäsenmaksunsa maksamisen puolen vuoden ajan sen erääntymisestä lukien hallituksen kehotuksesta huolimatta, voidaan katsoa eronneeksi.

Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.
Jos erottamisen syynä on muu kuin jäsenmaksun laiminlyönti, erotettu jäsen voi saattaa päätöksen yhdistyksen vuosikokouksen ratkaistavaksi valittamalla kirjallisesti hallitukselle 30 päivän kuluessa erottamispäätöksestä tiedon saatuaan. Erottamispäätös tulee voimaan valitusajan päätyttyä tai yhdistyksen kokouksen vahvistettua päätöksen.
Yhdistyksestä eronneet tai erotetut varsinaiset tai kannatusjäsenet eivät ole oikeutettuja hyvitykseen suorittamistaan jäsenmaksuista.

5. Jäsenmaksut

Varsinaisilta- ja kannatusjäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää syyskokous.

6. Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valitut puheenjohtaja sekä vähintään kaksi ja enintään viisi muuta varsinaista jäsentä sekä vähintään kaksi tai enintään kuusi varajäsentä.

Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi.

Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä keskuudestaan tai ulkopuoleltaan sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt.

Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta, kun he katsovat siihen olevan aihetta tai kun vähintään puolet hallituksen jäsenistä sitä vaatii.

Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään puolet sen jäsenistä, puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja mukaan luettuna on läsnä. Äänestykset ratkaistaan yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Puheenjohtajan tehtävänä on johtaa yhdistyksen toimintaa yhdistyksen hallituksen ja kokousten päätösten sekä yhdistyksen sääntöjen mukaisesti, kutsua hallitus koolle ja johtaa asioiden käsittelyä sen kokouksissa.

Hallituksen tehtävänä on edustaa yhdistystä, suunnitella, johtaa ja valvoa yhdistyksen toimintaa yhdistyksen kokousten, sääntöjen ja lain antamien ohjeiden mukaisesti sekä vastata yhdistyksen talouden ja omaisuuden hoidosta, pitää jäsenluetteloa ja ratkaista jäseneksiliittymiskysymykset, huolehtia yhdistyksen kokousten koollekutsumisesta, valmistella toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä muut yhdistyksen kokoukselle esitettävät asiat, toimeenpanna yhdistyksen kokousten päätökset.

7. Yhdistyksen nimen kirjoittaminen

Yhdistyksen nimen kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri tai rahastonhoitaja, kaksi yhdessä.

8. Tilikausi ja tilintarkastus

Yhdistyksen tilikausi on kalenterivuosi.   

Tilinpäätös tarvittavine asiakirjoineen ja hallituksen vuosikertomus on annettava toiminnantarkastajille/ tilintarkastajille viimeistään kuukautta ennen kevätkokousta. Toiminnantarkastajien/tilintarkastajien tulee antaa kirjallinen lausuntonsa viimeistään kaksi viikkoa ennen kevätkokousta hallitukselle.

9. Yhdistyksen kokoukset

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta.

Yhdistyksen kevätkokous pidetään tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-joulukuussa hallituksen määräämänä päivänä.

Ylimääräinen kokous pidetään, kun yhdistyksen kokous niin päättää tai kun hallitus katsoo siihen olevan aihetta tai kun vähintään kymmenesosa (1/10) yhdistyksen äänioikeutetuista jäsenistä sitä hallitukselta erityisesti ilmoitettua asiaa varten kirjallisesti vaatii. Kokous on pidettävä kolmenkymmenen vuorokauden kuluessa siitä, kun vaatimus sen pitämisestä on esitetty hallitukselle.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni.

Yhdistyksen kokouksen päätökseksi tulee, ellei säännöissä ole toisin määrätty, se mielipide, jota on kannattanut yli puolet annetuista äänistä. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.
Yhdistyksen kokoukseen voidaan osallistua hallituksen tai yhdistyksen kokouksen niin päättäessä myös tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana tai ennen kokousta.

10. Yhdistyksen kokousten koollekutsuminen

Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta lähettämällä jäsenille kutsu sähköpostitse. Kokouskutsussa on mainittava jos kokoukseen on mahdollista osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana tai ennen kokousta.

11. Varsinaiset kokoukset

Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
§1. kokouksen avaus

§2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
                                   
§3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

§4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

§5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto

§6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

§7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

§1. kokouksen avaus

§2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

§3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

§4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

§5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle

§6. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

§7. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

§8. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kevät- tai syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

12. Sääntöjen muuttaminen ja yhdistyksen purkaminen

Päätös sääntöjen muuttamisesta ja yhdistyksen purkamisesta on tehtävä yhdistyksen kokouksessa vähintään kolmen neljäsosan (3/4) enemmistöllä annetuista äänistä. Kokouskutsussa on mainittava sääntöjen muuttamisesta tai yhdistyksen purkamisesta.

Yhdistyksen purkautuessa käytetään yhdistyksen varat yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen purkamisesta päättävän kokouksen määräämällä tavalla. Yhdistyksen tullessa lakkautetuksi käytetään sen varat samaan tarkoitukseen.

10
KUTSU

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n ylimääräinen yhdistyskokous 2012

Torstaina 6.12.2012 klo 17.30

Sanginjoen leirikeskus, Kontiokoskentie 14, Oulu


Kokouksen esityslista:

§1 Kokouksen avaaminen

§2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen, läsnäolijat

§3 Esityslistan hyväksyminen

§4 Kokouksen järjestäytyminen

Kokouksen puheenjohtajan valinta

Kokouksen sihteerin valinta

Esitys: Valitaan kokouksen sihteeriksi yhdistyksen sihteeri.

Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Ääntenlaskijoiden valinta

Esitys: Valitaan tarvittaessa.

§5 PRH:n korjauskehotus yhdistyksen uusiin sääntöihin

Esitys: Hyväksytään PRH:n muutosehdotukset.

§6 Kokouksen päättäminen

 

Alla PRH:n muutosesitys. Mikäli sinulla on kysyttävää, hallitus vastaa osoitteessa hallitus@oiei.fi

Kokouksen jälkeen jatkamme itsenäisyyspäivän ja pitkän Sanginjokiviikonlopun viettoa lautapelien, pelinkirjoituksen ja saunomisen merkeissä. Juhla- tai sotilaspukua suositetaan. Perjantaina tarjotaan OIEI:n jouluateria ja lauantaina on vuorossa pikkujoulupeli Tarinoita Talvivaarasta - Kuka pelkää joulua?

FB-tapahtumat:
to-pe: https://www.facebook.com/events/378645272220043/
la-su: https://www.facebook.com/events/302631456516728/

---
Tiedoksenne, että tänään (8.11.2012) tuli PRH:lta korjauskehotus uusiin sääntöihimme. Tässä:

1.

"Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt."

"Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt."

(Jäsenryhmät tulee yksilöidä, kun niitä on useampi kuin yksi.)

2. Otsikko

"5. Liittymis- ja jäsenmaksu"
"5. Jäsenmaksut"

3.

"Jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää syyskokous."

"Varsinaisilta- ja kannatusjäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta erikseen molemmille ryhmille päättää syyskokous."

4. Halutaan varmistaa, että "Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni. " -virkkeellä on haluttu tarkoittaa, että kaikkiin jäsenryhmiin kuuluvilla jäsenillä, eli myös kannatusjäsenillä?

5.
"§5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle"

"...jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle"

Palautettava viimeistään 09.03.2013 tai käsittely raukeaa.


11
Varasto / Keittiöpakki ja ohjeita keittiönakeille
« : 30.08.2012, 14:32:00 ip »
No heipä hei!

Viime vuonna hankittiin OIEI:lle keittiö- ja siivouspakki ja lupasin jo aikoja sitten toimittaa siitä tietoa ja ohjeistusta, mutten tietenkään sitä teheny. Nyt tein!

Tiedoksenne, että keittiöpakki, joka varastolla sijaitsee, sisältää mm. seuraavaa:

-leikkuulautoja
-kahoja
-raastinraudan
-paistomittarin
-purkin- ja korkinavaajat
-kuorimaveitsen
-silikonisiveltimen
-vispilän
-suppilon
-mittasarjan (1 l, 0,5 l, 2,5 l)
-muovipusseja ja jätesäkkejä
-leivin- ja voipaperia, foliota, tuorekelmua
-suolaa, pippurimylly, kuivahiivaa, satunnaisia mausteita
-suodatinpusseja
-pyykinpesuainetta, astianpesuainetta
-astiapyyhkeitä, esiliina
-tiskiharjoja ja vaihtopäitä
-juuriharja
-juuresharja
-soodaa
-etikkaa
-pulloharja
-kumihanskoja
-pesusieniä ja tiskisieniä
-tiskirättejä
-kyniä, tusseja ja teippiä

Pakki on jaettu yhteen isoon ja yhteen kohtalaiseen laatikkoon, kannattaa varmistaa, että kaikki kaipaamasi sisältö on oikeassa lootassa.

Lisäksi pakissa on uunituore mamsellin ohjevihkonen, jossa on ruoka- ja siivousohjeita, sekä neuvoja peliruokailun järjestämiseen. Ohje löytyy sähköisenä Lomakkeet -kohdasta ja täältä: http://oiei.fi/uploads/lomakkeet/Ohjeita%20keittiomamselleille.pdf

12
Entinen urheiluseura Nasevan talo, nykyään kyläyhdistyksen omistuksessa. Talossa on tanssisali näyttämöineen, eteisnarikka, kahvio ja sisävessat - sisustus sieltä jostain 70-luvun nuorisoseurameiningeistä, eli nostalgiaa henkii. Paikalla juokseva vesi ja sähköt, sekä pieni keittiö, sekä jonkinlainen PA-laitteisto. Ei saunaa. Paikalla ei voi yöpyä, paitsi erikseen sovittuna pihalla teltoissa. Tontti on metsäinen ja erillään muusta asutuksesta. Rantaan parisataa metriä.

Sijaitsee Iijoen pohjoisrannalla noin 50 kilometrin päässä Oulusta. Osoite on jotakuinkin Karjalantie 494, Yli-Ii.

Lisätietoja, kuvia ja yhteystiedot kyläyhdistyksen sivuilta: http://kkylankuohury.suntuubi.com/

13
Löytötavaroita on kertynyt S-treffien kaappiin hirveä läjä. Kasa on tutkittavana S-treffeillä huomisesta (23.7.) lähtien joka maanantai heinä- ja elokuun ajan. Hankkiudun ryönästä eroon 27.8. S-treffien jälkeen. Tulkaa noutamaan pois omat tavaranne (listaan ne huomenna tähän), lähettäkää joku noutamaan ne puolestanne tai hakekaa pois kenenkään itselleen tunnustamatonta ryönää.

14
Hallitus tiedottaa 2012 / Talvikauden tilavuorot
« : 01.07.2012, 22:06:59 ip »
Talvikauden (syys-touko) tilavuorot haetaan heinäkuun loppuun mennessä.

Mikäli haluat järjestää pelin tai tapahtuman Sanginjoella, Koppanassa (ei talvikäytössä) tai vaikka jossain Oulun kaupungin nuorisotiloista, ilmoita siitä hallitukselle ma 23.7.2012 mennessä, vaikka sähköpostilla: hallitus ät oiei piste fi.

15
Ideat / Hallitusosio
« : 17.02.2012, 17:02:05 ip »
Mietin semmosta, että oisko minkälaisen ponnistuksen takana laittaa tänne semmonen, vaikkapa salasanasuojattu hallituksen oma osio, mihin vois sitten koota mm. arkistonhoidon periaatteet ja käytännöt, hallitusohjeet ja nakkikohtaset ohjeet, periaatepäätökset, toimintakertomukset ja -suunnitelmat ja ehkä jopa talousarviot.

Oon nimittäin huomannu ongelman: voi kuinka pieninä palasina onkaan mun yhdistykseni asiakirjat maailmalla. Ottaen huomioon sen täysin mahollisen vaihtoehon, että joku hallituksen jäsen joskus lähtee suksimaan kesken kauden, jää kaikki sen hallussa olevat tiedot ja tiedostot heleposti ikuisiksi ajoiksi kadotukseen. Siksi ne ois hyvä koota johonkin, missä ne ois koko hallituksen saatavilla.

Jos semmonen ois mahollista tehä, voisin valmistella vähän ajatuksia ja periaatteita semmosen sisällöstä.

Sivuja: [1] 2