Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joren

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Kokoontumiset / Tänään ei vissiin S-treffejä?
« : 19.05.2014, 18:01:20 ip »
Katsoin foorumeilta, ei löytynyt mitään tietoa, menin paikalle, ei ketään siellä. Olen pettynyt, olisi ollut mukavaa jos tieto olisi ollut täällä.

2
Hei!

CRYO on taas järjestämässä, yhdessä OIEI:n ja Kuudennen Ringin kanssa, perinteistä Ropecon-bussia 26.-28.7. pidettäviin Ropecon XX -roolipelifestareihin. Bussi on lähdössä perjantaiaamuna 26. päivä hyvin aikaisin aamulla. Hintaa tälle elämysreissulle tulee 40 euroa menopaluuna. Ropecon-bussi on täysin päihteetön, joten viihdykettä tulee etsiä hyvästä matkaseurasta tai kevyestä pelailusta.

Alustavat ilmoittautumiset tulee antaa Aleksi Nikulalle sähköpostilla osoitteeseen alnikula@paju.oulu.fi . Ilmoittautumisessa tulee antaa:
1. oma nimi
2. puhelinnumero
3. syntymäaika
4. järjestö, johon kuuluu (CRYO, OIEI, Kuudes Rinki)
5. haluaisiko bussin lähtevän mieluummin Oulun keskustasta vai Linnanmaalta
Tämä siksi, koska olemme yhteistyössä nuorisotoimen kanssa bussin järjestämisessä, mikä tarkoittaa, että 2/3 osaa bussilla kulkijoista tulee olla alle 25-vuotiaita. Järjestö tulee ilmoittaa, koska näihin kolmeen järjestöön kuuluminen antaa etusijan bussiin pääsemisessä, jos halukkaita on liikaa.

Ropeconin sivut: http://2013.ropecon.fi/
Ropecon-bussi Facebookissa: https://www.facebook.com/events/417837231665842/

PS: Pelinjohtajat, jos halajatte päästä ilmaiseksi Ropeconiin sisälle, PJ-ilmoittautuminen Ropeconiin on auki 15.7. asti, PJ:ksi voi ilmoittautua osoitteessa http://2013.ropecon.fi/tapahtuma/gm-haku/

Pelailemisiin!

---

Hi!

CRYO is once again arranging, together with OIEI and Kuudes Rinki, the traditional Ropecon-bus for the Ropecon XX -roleplaying festival, to be held 26th of July - 28th of July. The bus is leaving very early in the Friday morning of  the 26th. The cost of this Experience will be 40 euros for a two-way trip. The Ropecon-bus will be a completely sober journey, so you must seek enjoyment from good company or light gaming.

Initial registrations must be emailed to Aleksi Nikula at alnikula@paju.oulu.fi . The registration must have the following:
1. your name
2. your phone number
3. your date of birth
4. the association you are part of (CRYO, OIEI, Kuudes Rinki)
5. would you like the bus to leave from the Oulu city center or from Linnanmaa   
This is because we are collaborating with youth services in organizing the bus, which means that 2/3 of the bus attenders must be below 25 years old. The association must be given, because belonging to the given three associations gives you preference in getting on to the bus, if there are too many willing participants.

Ropecon's web site: http://2013.ropecon.fi/en/
Ropecon-bus Facebook-event page: https://www.facebook.com/events/417837231665842/

PS: Game Masters, if you want to get into the Ropecon for free, GM-registration for the Ropecon is open until 15th of July. You can apply as a GM in here: http://2013.ropecon.fi/tapahtuma/gm-haku/ Page is in Finnish, but there is a link to an English application form under the second heading.
 
Game On!

3
Moi kaikki coniin lähtijät!

Olemme CRYO:n puheenjohtajan, Perttu Vedenojan, kanssa järkänneet ja hommanneet rahoitusta conibussiin, joka siis tapahtuu jälleen tänä vuonna.

Asiat ovat varmistuneet ja toivottavasti virallinen tiedote ilmoittautumiskaavakkeineen lopsahtaa sähköposteihinne pian. Kuitenkin nyt ennakkotiedotteena kaikille jäsenille ja muillekin conimatkalaisille (kyyti on avoin kaikille, sivilisäätyyn tai yhdistysjäsenyyteen katsomatta): lähdemme bussilla samaan tapaan kuin viimevuonna linnanmaalta, pysähtyen bussiasemalla keskustassa.

Kyydin hinta on hulppea 40€ ja matkassahan mukavaa piisaa! Kyyti on päihteetön ja ensisijaisesti nuorille suunnattu. Ilmoittautuminen on sitova. Perttu tiedottaa ilmoittautumisesta pian.

Tervetuloa mukaan ja mukavaa kesää!

Conibussi - sinne ja takaisin: 40,00€

Tiedotteen saa jakaa myös muihin sähköpostilistoihin, foorumeille jne.


Tervetuloa mukaan ja mukavaa kesää!

Iloisin terveisin,

4
Peli on hallituksen sähköpostitse saaman tiedon mukaan peruttu ja sanginjokivuoro 23.3.2013 on siis vapaa ottajalle. hallitus [at/ oiei (piste\ fi

5
Awwwww yeaaaaahhhh! Paras kesä tulossa.  8)

6
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / Vs: Verikosto 2.3.2013
« : 13.01.2013, 11:23:53 ap »
Herkulliselta vaikuttava peli, hyvä Mape ja Mikke!  :'(

7
Oishan tuo aika kiva kuulla lissää.

8
Minä sanon JOO!

9
Menneet tapahtumat 2012 / Vs: Kesäpäivät 2012
« : 26.08.2012, 20:13:58 ip »
Kiitos pirskeistä ja kiitos myös työpajan osanottajille, olitte inspiroivia ja mahtavasti mukana!

10
Jes, mahtava homma! En voi odottaa kevättä 2013!

11
Ps. Oon siis ite menossa edelleen, ja Jori varmisti jo yhden paikan autosta.

Menkäämme, herrasväki!

12
Moi kaikki!

Iso kiitos ja halaus kaikille pelistä. Erityinen osa halauksesta on tietty varattu niille pelaajille, jonka hahmoja päädyin sormeilemaan. Oli mahtavaa nähdä jälleen kerran, kuinka hahmot heräsivät henkiin kirjoittajan käsistä lähtemisen jälkeen odotetulla tavalla. Se oli kertakaikkiaan aivan mukavaa!

Super-kiitos pj-tiimille, jotka raatoi paljon ja pitkään pelin parissa, jotta siitä tuli mitä siitä tuli. Hurjan hyvä kokemus!

Kiitos myös säiden herralle, joka soi meille jopa piinallisen kuuman ilman pelipäivälle, jossa oli huonot, mutta ennen kaikkea hyvät puolet!

Uutta uskoa ja intoa! Jes!

13
Kiitos pelistä, kiitos piknikistä ja tällä kertaa Jorin extra special kiitos menee Lauralle ja Valtterille: kiitos rolloilusta, oli mahtavaa paluuta tulevaisuuteen.

14
Minusta pukuesitykseen osallistuminen on erinomainen ajatus!

15
Niinpä niin, erikoinen aika larpille. Juhannus kyllä tahtoo olla niitä viimeisiä juhlia, jolloin oikeasti päätyy käymään sukulaisissa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 21