Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tar-Aldarion

Sivuja: [1] 2
1
Seminaari on nyt ohi ja uusia taitoja kehittyi varmasti jokaisella osallistuneella. Kaikki aherrus saattaa osittain näkyä pienenä jäykkyytenä lihaksissa ja krapulanomaisessa tunnetilassa. Mutta tämä onkin krapula, josta selviää voimakkaampana kuin ennen!  :wink:

Ja kuten sanottu, nyt alkaakin sitten aktiivinen treenaus Oulun miekkailuseuran alaisuudessa ja ei muuta kuin kohti italialaisen miekkailun saloja.

2
Sekä aika että paikat vähenevät, mutta vielä ehtii ilmota.

3
Tässä parin päivän sisällä on jo tullut melkein kymmenen ilmoa (lähinnä yliopiston suunnalta), joten kantakaas tekin kortenne kekoon, että mahdutte mukaan.  :wink:

4
Joitain ilmoja tippunu jo. Saa niitä lisääkin pistää. 25 henkeä ei ole mitenkään paljon.  :wink:

5
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 26.08.2009, 12:15:17 ip »
PUMPS! Ilmoittautumiset seminaariin auki Muiden Tahojen tapahtumat-osiossa. Sinne kaikki hus!

6
"The School of European Swordsmanship on Guy Windsorin vuonna 2001 perustama miekkailukoulu, joka opettaa 1300-1800-lukujen eurooppalaisten aseiden historiallisesti oikeaoppista käyttöä. Miekkailutaitoa opetetaan alkuperäisten mestareiden muistiinmerkitsemien periaatteiden mukaisesti taistelulajina.

Oppilaat aloittavat opettelemalla pitkänmiekan käyttöä Fiore dei Liberin, 1400-luvulla eläneen italialaisen mestarin, mukaan. Myöhemmin pitkänmiekan rinnalle voi ottaa myös muita aseita, kuten keskiaikaisen miekan ja kupurakilven yhdistelmän, renessanssin ajan rapiirin tai englantilaisen yhden käden lyömämiekkan.

Lisätietoa osoitteesta
www.swordschool.com."
- The School of European Swordsmanship - koulun esitteestä

---------------------------------------------------------------------------

Kurssi tulee sisältämään keskiaikaisia pitkämiekkailu- ja tikaritekniikoiden alkeita. Koulutus perustuu italialaisen miekkailumestarin Fiore dei Liberin teokseen Fior di Battaglia.

Elikkäs nyt se vihdoin tulee ja lujaa kans tuleekin!

Milloin: 10.-11.10.2009, molempina päivinä klo 11.00-17.00 (sisältää tunnin ruokatauon)
Missä: Oulussa, Oulun Lyseon lukion liikuntasalissa
Ikäraja: K-15
Järjestäjä: Joni Karjalainen
Kouluttajana: Ilkka Hartikainen The School of European Swordsmanship-koulusta
Hinta: 45 euroa/henkilö


Ilmoittautumiset ja muut tiedustelut toimitetaan joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä (suositellaan spostia).
Sähköpostiosoite: aldarion90@gmail.com
Puhelinnumero: 050-3848639

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:
Nimi:
Ikä:
Sähköposti:
Puh.:

HUOM! Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhempien kirjallisen suostumuksen seminaariin osallistumisesta.

7
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 17.08.2009, 11:12:09 ap »
Juu, eipä mitään. Oma lehmä tässä on hyvin suurelta osin ojassa, niin tätä kyllä jaksaa organisoida.  :D

8
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 15.08.2009, 12:39:44 ip »
Hommat etenevät jälleen hitaasti mutta varmasti!

Eli seminaari tullaan pitämään lokakuussa, mutta tarkempi viikonloppu ja paikka on vielä auki. Jos jollain on ehdotuksia paikaksi, niin niitä otetaan ehdottomasti vastaan. Tilan pitäisi olla sellainen, että sinne mahtuu maksimissaan 25 henkeä. Itse aion kysellä tilaa ainakin Oulun Lyseon lukiolta ja yliopistolta (jahka opiskelut alkavat yliopistossa).

Mainittakoon myös, että minä ja Vikke treenailemme silloin tällöin Windsorin oppikirjan mukaan OIEI:n S-treffeillä ja joskus myös ulkosalla. Kaikki ovat tervetulleita, vaikkei omaisikaan asetta. Pelkkä kiinnostus riittää.  :wink:

9
Lainaus käyttäjältä: "Esa-panda"
Sitä pittää vielä muuten tiedustella täällä, että oliko Tuivereella vastaavanlaisia lämpöisiä tunteita Kapeloista kohtaan? :D

Mikäli nimittäin näin oli ja ellei ois se isäntä menny kuolemaan niin pikaisesti aamutuimaan ni Kapeloinen ois saattanu itsensä keplotella Ikäleudon ja Kaukajyryn äitipuoleksi. Ikääki oli ne runsaat 23-vee hänellä. :P


Noooh... Tuota noin.... Kyllä ne lämpimähköt tunteet pyöri siellä mielen pohjalla, mutta siihen asti ne tuli torjuttua melko nopeasti vanhan ukon haihatteluna ja haaveiluna.  :lol:  Eihän siinä ees ois ollu liikaa ikäeroa. Vain sellaiset 47 vuotta.  :lol:

10
Suuret kiitokset, iso käsi ja syvä kumarrus PJ-poppoolle erinomaisesta pelistä, vaikka omalta osalta se päättyikin jo lauantai aamuna. Harmi tosiaan, että jouduin lähtemään kesken pelin, mutta en tosiaan hennonut peruuttaakaan peliin tuloa. Ja ei kaduta yhtään!

Perjantai oli oikein mukavaa oleskelua ja paljon tuli jutusteltua ihmisten kanssa ja tarinointi nuotion äärellä oli itelle jotain aivan erinomaista. Toivottavasti edes joku piti runonluikautuksestani.  :wink:  Tuli hahmon saadessa niin rajut inspikset, että piti vääntää runo Tuivereen kostoretkestä jonkinlaisessa Kalevala-mitassa. Lauantai sitten olikin oikein kunnon tehopelaamista sen parin tunnin ajan. Edes ehtinyt syömään aamulla, vaan piti lähteä manan majoille tyhjin vatsoin, sen verta toimintaa sai tiiivistettyä lyhyeen aikaan.  :)  Ja kaksintaistelu oli oikein hieno, kiitokset siitä vastustajalleni Ajoharakalle. Ainoa mikä jäi harmittamaan, etten kunnolla ehtinyt hyvästellä sukua ja Kapeloista ( suuret kiitokset tosiaan suvun ja uskollisen palvelijani pelaajille myöskin). Noh, toivottavasti papit sanoivat pari sanaa puolestani.

Jotta näin. Pistänpä vielä perihaapavetiseen tapaan plussat ja miinukset pienen listan muodossa (tuskin edes kaikki plussat mahtuu/muistuu mieleen tällä hetkellä):

+ proppaus ja pelipaikka
+ kanssapelaajat (jotain aivan mahtavaa)
+ kaksintaistelu
++ oma hahmo
+++ tarinankerronta perjantaina

- "ennenaikainen" lähtöni


Tuivere kuittaa ja lähtee etsimään vaimoaan Viehkaa Tuonelasta.

Ps. Itse peliin liittymättömänä plussana mainittakoon, että olin erittäin positiivisesti yllättynyt löytäessäni toisen teräsmiekkailusta kiinnostuneen henkilön, jolla jo on oma miekka. Ette usko miten hankalaa se on.

11
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 22.06.2009, 13:46:09 ip »
Oli kyllä pirun hieno reissu! Ei voi muuta sanoa. Pääsin opettelemaan sekä pitkämiekan käyttöä että miekalla ja bucklerilla tappelemista. Ja melko hyvinhän tuo meni ja vakaa aikomus on jatkaa harjoittelua.

Puhuimme myös herra Windsorin kanssa mahdollisesta seminaarista Oulussa ja hänen mielestään seminaari kannattaisi pitää vasta koulujen alettua syssymmällä. Eli sinne tähtäämme ja mahdollisesti jossain välissä saisimme Oulun maalle jonkinlaista vakituista treeniporukkaa kasaan.

Ilmoittelen asioiden etenemisestä tänne, aina kun on jotain ilmoitettavaa.

12
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 23.05.2009, 11:58:32 ap »
Hyvä, että kiinnostusta löytyy.

Päivitetäänpä samalla asioiden etenemistä. Olen 12.-15. kesäkuuta menossa käymään Helsingissä tuolla koululla. Siellä sitten Windsor tutustuttaa minua tuohon systeemiin ja seminaarin järjestelyihin. En usko, että vielä kesäkuulle sitä seminaaria saisi, mutta heinäkuu tai elokuu voisivat olla hyvinkin mahdollisia.

13
Larppaaminen / Miekkailukoulu Ouluun?
« : 24.04.2009, 15:21:56 ip »
Herätelläänpä hieman tätäkin keskustelua näin "pienen" tauon jälkeen.

Eli kunhan nyt saan käytyä lukion loppuun ja lakkiaiset pois alta, niin voisin organisoida seminaarin kun kerta nyt löytyy ikääkin (ja kokemusta) tarpeeksi. Olen jo aloittanut alustavat neuvottelut Windsorin kanssa ja varmaan käynkin Helsingin puolella joko toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa.

Kysymys kuuluukin: Kuinka täältä löytyisi innokkaita osallistumaan mahdollisesti kesällä pidettävään seminaariin?

14
Jeps. Eli mukava peli oli ja muutenki jäi erittäin positiivinen mieli pelin jälkeen. Se vain harmittaa, etten ehtinyt jäädä after-gameihin.  :(  Tässä ois haapavetiseen tapaan plussia ja miinuksia:

+ Omaa hahmoa oli erittäin mieluisaa pelata
+ Tunnelma oli erittäin aito ja realistinen
++ Kirkollisissa toimituksissa käytettiin oikeasti latinaa! Latinan opiskelijana tämä oli harvinaista herkkua  :D
+++ Parhaat in-game ruuat ikinä! Erityiskiitokset siitä ruuanlaittajille!

- Olisi ollut mukavaa aloitella jo perjantaina, koska ennen päässyt kahden päivän peleihin, mutta ei tuo pelin jälkeen jäänyt häiritsemään  :wink:
- Itselläni oli hieman liiän vähän vaatetta, mutta minkäs teet
- En päässyt nauttimaan after-gameista, ku piti lähteä toiselle paikkakunnalle

Mutta kiitokset vielä kaikille pelaajille ja eritoten pelinjohdolle hienosta pelistä! Tuolta linkin kautta löytyypi myös pari ottamaani kuvaa pelin päättymisen jälkeen ja niitä saapi käyttää ihan vapaasti.

http://picasaweb.google.fi/aldarion90/KettilmundsoninTalvipaivaII#

15
Menneet tapahtumat 2008 / Oulu 1942 - 4.10.2008 Haapavedellä
« : 24.09.2008, 22:32:24 ip »
Peliin aikaa enää puoltoista viikkoa. Vielä yksi mainos tähän väliin.  :D  Peliin tuli yksi peruutuspaikka miespuoliselle pelaajalle. Hahmo sopii hyvin ensikertalaiselle, mutta antaa myös kokeneemmalle pelaajalle mahdollisuutta tunnelmointiin. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä, jos kiinnostaa.

Niin ja näin pienenä muutoksena eli peli pelataan Tupoksella, koska Haapavedeltä ei saatu sopivaa pelipaikkaa.  :cry:  Ajo-ohjeet tulevat myöhemmin.

Sivuja: [1] 2