Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Morchfeyn

Sivuja: [1]
1
Ei toimi tuo linkki systeemi, vai teenkö jotain väärin. Sanoo vain että "No such file. Maybe it is expired?"

2
No-life / Vs: Teräsmiekka
« : 02.08.2011, 10:00:35 ap »
Aivan totta hän turisee.

Knight shopista löytyy mm. Simaa, lahjatavaraa, panssareita (larp /levy/ketju ja nahka), vaatteita, kypäriä, kilpiä, tikareita, kirveitä, lyömäaseita, keihäitä, vöitä, replika mustaruuti aseita, varsijousia, telineitä, koruja, lippuja ja miekkakahvaisia sateenvarjoja.

Aseita ja astaloita toki runsaiten mutta esm takorautaiset haarukka/lusikka combo 10£, period toimivat käsiraudat 13£, juomasarvi 25£ etc

3
No-life / Vs: Teräsmiekka
« : 02.08.2011, 02:18:25 ap »
Suattas olla notta tulevalla viikolla laittas tilausta menemään. Itsekkin olen kovin mieltynyt tuohon knight shoppiin ja tuossa kliksuttelin rapsakan 300€ listan sieltä asenteella "oispa kiva".

Pyydän Elinaa laittamaan aiheesta facebookkiin vaikka sinne oiei ryhmään jos vaikka jostain syystä joku ei lukiskaan foorumia (gasp)

4
Auttin muinaismarkkinoilla oli eräs saksalainen show miekkailu koulu pitämässä esityksiä. Siellä tuli sitten yhden heikäläisen kanssa (joka asuu suomessa) puhetta josko hän tulisi joskus käymään Oulussa. Olen ollut Kirsteniin sähköpostitse yhteydessä ja hän voisi osallistua kesäpäiville.

Eli siis mahdollisuus tutustua saksalaisen Swertschaukampf koulun shoumiekkailu tyyliin ilmestyy siis ohjelmaan.

Tämän lisäksi ajattelin opettaa halukkaille ruoskan-paukutuksen jaloa taitoa.

Voisin myös siepata mukaan pari törppöä sytytysnestettä jolla voimme sitten illan hämärtyessä kokeilla tulen-nielentää. Aine on kasviöljypohjaista ja siten ihan pikkuisen normi synteettistä vaarattomampaa ja ei maistu ihan yhtä kuolemalta.

Niin juu ja voinen myös esitellä yhdenlaisen tavan tehdä nahkatossuja, tyypillään semmoisia kuin elinalla oli Ihmisten ajassa. Ja vaikka siepata nahkaa mukaan.

5
No-life / Teräsmiekka
« : 28.07.2011, 17:06:05 ip »
Kesällä tuli puuhasteltua kaikenlaista josta jäi myös rahaa käteen. Samalla ajattelin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen teräsmiekan hankkimisesta. Uattelin että bastardi sen olla pitää. Harjoitus versiot ovat hieman halvempi, mukavempia larppikäytössä ja mahdollistavat asian harrastamisen jos tulevaisuudessa kiinostaa,

Noh katselin sitten tarjotaa ja hintoja. Suomesta halvin vehje löytyy oulun työstökeskukselta 110 cm 170 € (http://www.ouluntyostokeskus.com/15). Rautaportin kautta ilmeisesti windlass steelcrafsin härpäke 195€ (http://www.irongatearmory.com/index.php?main_page=product_info&cPath=50_51&products_id=215)

Noh sitten tuli vastaan by the sword niminen lafka jenkkilässä... Esm tämä kaunotar (http://www.bytheswordinc.com/p-4973-tinker-pearce-hand-and-a-half-sword-blunt-trainer-sh2401.aspx) 215usd eli 150€ (alvin kanssa 183)

Ja nuillahan on sitten kaikki mitä on koskaan voinut haluta panssareista takorautaisiin lusikoihin.

Ongelma. Laskuri arvioi postikustannukset suomeen 90 euron hujakoille ja sepäs poppasee hintoja... paitsi jos on useampi maksamassa. Josta sainkin sitten idean että jos olisi muitakin kiinnostuneita niin hinta tulisi mukavasti alaspäin.

Mitäs ovatten mieltä ? Jos oikeesti kiinnostuu niin laittakaa vaikka mailia morchfeyn(at)hotm ail.co m

*päivitys

"New challenger approaches*
http://www.theknightshop.co.uk/ ei ihan yhtä halpa mutta englannissa, mikä pudottaa postimaksuja kummasti. Oman ilmoituksensa mukaan suomeen tasanen 35.5£ (~40€)

Tuossa kun eilen saittia selailin niin päätin että olen tilaamassa kunhan saan rahat kesäisistä puuhasteluista. Ja tilaus siis kohdistuu tuohon enkku lafkaan. 80£ astalo, ~30£ tikarit puhuttelevatten. Otan asian puheeksi, jos muistan, strefoilla.

*edit 4*

Saksassa http://www.swords-and-more.de/index.php?id=2&L=3

Postit suomeen 16.50€, hieman laihempi valikoima, hieman byrokratiaa.

6
No-life / No-life älinää.
« : 23.05.2005, 18:50:27 ip »
Tuli tuossa yhan hyvä ajatus koulussa vastaan.

Mitä eroa on klubbaajalla, hevimiehellä ja irkkaajalla ?

Klubbaaja käy essolla, hevimies nesteellä ja irkkaaja Shellilla.

Heh.

7
No-life / Koska olen ääliö - t-paidat
« : 02.03.2005, 15:50:56 ip »
Kuten jo hätäisesti listalla turisin paitaa olen itsekkin vailla. Asiaa ajan eteempäin varmaan AOE:ssa nenätysten harakan kanssa mutta siellä sitten lisää.

Jos hihatonta on vain malllia lady fit niin ollaan sitten ilman.

Fonttiin valitsisin vaihtoehdon B (siis pölkky kirjaimet)

Sivuja: [1]