Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pete

Sivuja: [1] 2
1
Aikataulutus pelin suhteen:

Peli alkaa lauantaina klo 1500 mennessä. Alkubriiffit aloitetaan klo 1300. Yleisbriiffiä ennen ja sen jälkeen lyhyet (TIIVIIT, valmistele kysymyksesi valmiiksi ennakkoon) henkilö/ryhmäohjeistukset. Pelimaksua varten varaa tasaraha mukaan.

Paikalle Kaijonharjun Nuorisotalolle saa tulla kahdentoista aikaan. Aikaisemminkin voi saapua, jos on valmis auttamaan pelipaikan viimeistelyssä.

Pelissä ei ole tarjottua ruokailua, ruokailu in-game omin eväin tai lähiruokapaikkojen avustuksella pelipaikalla/muualla.

Pelissä nähdään!

Terveisin,
pelinjohto

2
Varmuuden varalle muistutus siitä, että kaikille pelaajille on materiaalit laitettu menemään. Eli jos et ole saanut minulta mailia, niin otahan yhteyttä pikimmiten.

3
Hahmot ovat toimituksessa pelaajille. Osa on jo lopullisen hahmonsa saanut, loput saapunevat maanantaihin mennessä.

Muuta pelin kannalta merkittävää materiaalia löydät hahmoryhmien keskustelusta Harharyhmän foorumilta. Aivan kaikkia pelaajia eivät keskustelut koske, joten kannattaa kysellä pelinjohtajalta suoraan mikäli tulee peliin liittyvää mieleen.

4
Peliin liittyvät hahmoryhmien keskustelut starttailevat pikkuhiljaa, eli jos et ole rekisteröitynyt Harharyhmän foorumille http://kungens.kemi.fi/harharyhma/forum tee se nyt ja ilmoita minulle millä tunnuksella sinut sieltä löydän.

5
Peli täynnä.

6
Peli pidetään Kaijonharjun nuorisotalolla, sama paikka kuin edelliselläkin pelillä.

Peli on kahta paikkaa vaille täysi. Jonotuslistalle voi niidenkin täyttymisen jälkeen ilmoittautua.

7
Puolisenkymmentä paikkaa jäljellä peliin.

Huom. Ilmoitan sitten kootusti kaikille mukaan otetuille kunhan pääsen lomille, eli älkää huolehtiko vielä tässä vaiheessa vaikka ette vastausmailia ole saaneet.

8
Puolet pelaajapaikoista mennyt.

9


Luotsikäytävä, avaruuden kolkka täynnä hukattuja ihmiskohtaloita, muistoja ja menetettyjä lupauksia. Joillekin matka tämän tähtijärjestelmien helminauhan läpi on polku kärsimykseen, toisille tie vapauteen - Jokaiselle se on unohtumaton kokemus.    


Misplaced Loyalties on Harharyhmä ry:n järjestämä, lauantaina 14.2.2009 Oulussa pelattava scifi-liveroolipeli noin 30 hengelle. Peli jatkaa vuosi sitten alkanutta pelikampanjaa, mutta soveltuu ehdottomasti myös RC -maailman ensikertalaisille. Peli ei kuitenkaan sovellu nuoremmille eikä myöskään aloitteleville pelaajille, koska pelaajilta edellytetään kykyä olla vahvasti vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa. Pelimaksu 5 EUR.

ML jatkaa edellisen pelin hengessä, eli kyseessä on low-scifi –genreä edustava, vahvasti hahmojen kanssakäymiseen sekä taustamaailmaan panostava peli. Pelin tapahtumat sijoittuvat noin vuoden päähän Flight of the Titania -pelin tapahtumista. Ympäristönä toimii ulkosiirtokuntien välisessä avaruudessa, Luotsikäytävällä sijaitseva Yhdistyneen Maan hallinnoima väliasema Tycho.

Pelin pääpaino on edellisen tapaan tunnetun avaruuden politiikassa ja hahmokemioissa – tietenkin unohtamatta ”pientä ihmistä” ja hänen elämänsä kuvioita suuren maailman myllerryksessä. Peli rakentuu kolmen eri tasolla toimivan ja toisiinsa nivoutuvan tarinalinjan päälle.


Ilmoittautuminen peliin 5.1. mennessä osoitteeseen  pete at milgear.fi

Kerrothan ilmoittautuessasi mistä pidät, eli aseta kaikissa ilmoituskaavakkeen kohdissa (1-3) olevat kolme vaihtoehtoa järjestykseen (mistä pidät eniten, mistä vähiten). Kerro myös haluatko olla A. juonellisesti merkittävässä asemassa vai B. haluatko mielummin seurailla tilanteita sivusta ja fiilistellä maailman menossa.

Tervetuloa mukaan!

Lainaus
Ilmoittautumiskaavake (lähetä täytettynä pelinjohtajalle 5.1.2009 mennessä)

Nimi:
Ikä:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Muuta mielestäsi tärkeää infoa pelinjohdolle:

A. Meiningin taso:
1. Haluan painia pienimuotoisten ongelmien kanssa. Yksilö tai tiivis ryhmä on minun makuuni.

2. Yhteisössä oleminen ja sen ongelmien tai tilanteiden kanssa painiminen on kivaa!

3. Maailman ongelmat ovat minun ongelmiani. Politiikkaa ja intriikkiä - olen valmis.


B. Rakkautta - onko sitä?
1. Olen romanttinen eläin.

2. Pakkohan sitä on lisääntyä.

3. Ei kuulu minun peliini.


C. Vapaus päättää hahmon toiminnasta
1. Teen niinkuin pelinjohto sanoo. (EPH)

2. Nautin sivuroolista, mielelläni autan kuitenkin pelinjohtoa tarinan eteenpäinviemisessä, kunhan saan fiilistellä aina välissä. (PPH = puolipelaajahahmo, pelinjohto saattaa syöttää sinun kauttasi kesken peliä asioita, mutta saat pääsääntöisesti olla hahmossa vapaasti)

3. Haluan itse päättää hahmoni ajatuksista pelin kiemuroissa. (PH)

10
Haen Renegade Colonies maailmaan alussuunnittelijaa. Tarvetta on siis piirroksille eri alusmalleista, kuvat tulisivat ainakin kampanjan pelimateriaaliin mukaan sekä osin nettikäyttöön peli-informaatioissa/bannereissa.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä lähettämällä mieleisensä hahmotelman siirtokuntien/Yhdistyneen Maan esimerkkialuksesta minulle. etunimi.sukunimi@oulu.fi

Kysymyksiin vastaan mielelläni.

11
Peliinformaatiota Harharyhmän foorumilla Live-roolipelit osiossa. Kysymykset sinne tai pelinjohdolle mailitse. Poisjäämisistä tulee ilmoittaa ensi sunnuntaihin mennessä, ilmoittamatta poisjääneitä katsotaan erittäin pahalla silmällä.

12
Hahmolinjaukset lähetetty pelaajille. Olen poissa maasta 27. päivään asti, joten en vastaa maileihin ennen sitä.

13
Ylempään viestiin siis lisäten, eli peliin voi edelleen ilmoittautua, tosin varasijoille tässä vaiheessa.

14
Laitan viikonlopun aikana viestiä peliin ilmoittautuneille. Joka tapauksessa, jos pelaaja on ilmoittautunut ennen tuota minun täynnä-ilmoitukseni ajankohtaa, on hän pelissä mukana. Sen jälkeen tulleet ovat automaattisesti varalistalla, josta täytän peliä mikäli poisjääntejä tulee.

Kiitoksia kaikille kiinnostuksesta.

15
Peli on täynnä.

Sivuja: [1] 2