Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joonas Oja

Sivuja: [1] 2
1
Olen ilmonnut ja kuulin hurjia huhuja että Oulusta lähtisi autolasteittain ihmisiä mukaan tuonne. Olen ajokykyinen ja pätäkkääkin pitäisi löytyä, nyt kun oman alan työt aloitan oulussa piakkoin.

2
07.01 - 09.01. 2011. New Gaia - Taivaan Rajat


"Tumma hahmo lipuu IV luokan tähden editse keskellä synkintä avaruutta. Sen komeettojen ja asteroidien ruhjoma ja halkeillut pinta on vain varjo entisestään, kun se lähetettiin matkalleen useita vuosia sitten kansainväliseltä avaruusasemalta. 100 miljoona tonninen runko on taipunut sisään useista kohdista tähtien vetovoiman ja oman massansa vaikutuksesta. Valmistettuna marsilaisesta teräksestä, tuo massiivinen laite on ensimmäinen kokonaan Maan ulkopuolella valmistettu avaruusalus.

"Edellinen työvuoro herättää aina seuraavan ja aloittaa ennaltamäärätyt toimenpiteet."


Missä?: Haapavedellä, Liikuntahallissa

Millaista?: Low- Sci-Fi, sopivana sekoituksena pulmia, epätietoisuutta ja avaruusmatkailun tuomia haasteita ihmissuhteissa.

Monellekko? Kirjoitettuja hahmoja 26kpl. Tarjollla niin ihmissuhteisiin nojautuvia kuin tekemiseen ja koviin päätöksiin nojautuvia henkilöitä.

Paljoko? 10e

Yhteyshenkilöt
      • Joonas Oja (0400811640)
      • Joonas Nivala (0400283556)

     Kymysykset osoitteeseen Taivaanrajat@gmail.com

     http://vertigoiv.webs.com/

3
minullekkin yksi ja sama millä mennään, kuha mennään :D

4
Menneet tapahtumat 2010 / Verierä. 23-25.4.2010
« : 12.02.2010, 23:51:38 ip »
"Kolme hahmoa hiihti kevyesti keväisen lumen kovalla pinnalla, pujotellen jääätyneestä suosta törröttävien käkkärämäntyjen välejä. Päivä oli jo laskemassa, kohta pitäisi tehdä laavu ja rako yöksi. Miesten vetämä ahkiokin painoi, retken anti oli ollut hyvä, näillä lihoilla selvittäisiin Hämeen ankaran talven viimeisistä koitoksista.
Suon ja metsän rajalla kohosi suuri tuulenkaato, kallelleen viereisiä honkia vasten jäänyt kuusipuu. Siihen saisi nopeasti hyvän tuulensuojan aikaan..
-Oi! Siellä on jo maja pystyssä! huusi etummaisena hiihtävä nuori mies, melkeinpä poika vielä.
-Nuotion savua ei näy.. mutisi taaempana ahkiovuorossa oleva vanhempi mies huurtuneeseen partaansa.
Hiihtäjät eivät enää virkkoneet mitään, ainoaksi ääneksi jäi hangen narske leveiden suksien alla, kunnes he tulivat tyhjän yösijan luokse. Pienistä puista oli eränkävijä tehnyt yksinkertaisen majapaikan, mutta valkeaa paikalla ei ollut pidetty pitkään aikaan; puoliksi palanutta puuta pilkisti lumen alta. Varovaiset kulkijat vilkuilivat metsään, näkemättä muuta kuin jäätyneen lumen painamia raskaita, naavaisia oksia. Nuorimmainen askelsi nopeimpana kauemmas, variksen rääkkyessä tulijoille latvoista.
-Täällä! Tulkaa tänne!
Siellä, hetken päässä laavulta lumipeitteeseen osin uponneena makasi mahallaan tumma hahmo. Turkiksiin ja villaviittaan pukeutuneen miehen selästä sojotti ylös nuolia enemmän kuin vastasyntyneellä on sormia molemmissa käsissään.
Vanhemmat miehet kävelivät vainajan luokse ja käänsivät hänen kasvonsa esiin. Yöpakkasten kovettamaa parrakasta päätä eivät olleet korpit tai sudet järsineet.
-Se on Kauko, minun veljeni ja sinun setäsi.. kuuraparta sanoi hetken päästä pojalle kylmin silmin. -Rannikon musta kokko nämä lennätti! toinen vanhempi mies ärähti surmannuoli kädessään, ja katkaisi sen jalkaansa vasten.

Pojan silmät kaventuivat. Rukkasen peittämä käsi puristi käsivarren mittaisen puukon kahvaa.''Verierä on kansainvaellus- ja merovinkiajan (500-600lv) Suomeen sijoittuva pehmomiekkailutapahtuma, miespolvien mittaisen suku-ja päällikkökuntien välisen vihanpidon ja vallantavoittelun eskaloitumisesta sodaksi. Kalantin, Suomen ja Hämeen suuret isännät yhtälailla pitävät sisämaan rikkaita riistamaita omina erinään, ja sinne moni varomaton metsästäjä retkillään jääkin. Korvissa on turvallista liikkua enää joukolla, ja mukana kannetaan muitakin kuin metsästysaseita...

Verierässä neljä sukukuntaa ottaa toisistaan mittaa viikonlopun aikana pehmoasein, hikeä ja vaivaa säästämättä. Taistelujen lisäksi tapahtumaan kuuluu kaikenlaista iltaohjelmaa, kuten angonheittoa, pukukilpailu sekä siltatyöntöä (Sillalla!). Saunaa unohtamatta.

Tapahtuma järjestetään Nivalassa, Pohjanmaalla 23.-25.4.2010. Paikkana toimivat Pyssyhovin (kts. Nivalan kaupungin sivuilta osoite ja taktiset mitat) ympäröivät metsiköt ja mäet. Alueella on hyvät välittömästi skenaarioalueiden vieressä sijaitsevat majoitusmahdollisuudet, sisätilaa hengailuun, saunaa, teltoille kenttää, liesikatos ja muita ulkotiloja. Parkkipaikka on aivan vieressä; Nivalaan pääsee myös junalla. Järjestettyä ruokailua ei ole, osallistujat pääsevät laittamaan omat leiriruokansa.

Tapahtumassa on pukupakko, eli osallistujien edellytetään pukeutuvan ajan tyylin tapaisesti. Katso lisää kohdista Säännöt ja Pukeutuminen. Sivustolta löytyy ilmoittautumislomake Verierää varten. Ilmoittautuminen on sitova, joten ottakaa se huomioon. Ilmoittautuessasi tapahtumaan, sinulle lähetetään sähköpostitse maksuohjeet. Ilmoittautuminen tapahtuu yksittäin, joten ihmiset ilmoittautuvat tapahtumaan henkilökohtaisesti.

http://www.veriera.kotisivukone.com/lomake.html?id=2
Tapahtuman kotisivut, jossa puvustuksesta ja tapahtumasta lisää asiaa.


Järjestäni: Joonas Nivala, Joonas Oja, Pyry Veteli, Sipi Myllynen

Järjestäjiin saa yhteyden seuraavasta osoitteesta:
jarjestajat.veriera@gmail.com

http://forum.sotahuuto.fi/viewforum.php?f=128

Sotahuudon foorumille tullaan enimmäkseen päivittelemään tietoja tapahtuman etenemisestä.

PS:Tällä hetkellä etsimme nakkityöläisiä mukaan projektiin, joten otappa yhteyttä seuraavaan osoitteeseen..

Mekol1@hotmail.com

5
Larppaaja kaikailee kyytiä oulun keskustasta pelipäivänä tai peliä edeltävänä päivä jos pelinjohto kaipailee apulaista paikalle muuten...

6
Nyt jälkijuhlimaan urakalla Vuoden Alkua ja nauttimaan majatalon meiningistä, luvassa nyrkkitappeluja ja hurjaa menoa!

Kaiva muhjoutunut lateksisi ja ruosteinen rengashaarnikasi ja ilmaannu peliin praedorina tai sotilaskarkurina!

Liimaa naamaasi niin paljon tekopartaa ettet itseäsi enää tunnista ja saavu paikalle hurjana metsäläisenä!

On aika kaivaa se ylikallis vaatteenriekale kaapistasi ja saapua paikalle varakkaana aatelisena seurueineen vain ärsyttämään ihmisiä!

Saavu juuri sellaisena kuin haluat! Kerro siitä vain meille ensin, niin osaamme heittää ideaa/ linkittää sinut muihin hahmoihin sopivasti jos niin toivot

Hyvin on pelissä vielä tilaa, joten ilmotkaa!

Elä missaa tätä, Icirtuskaan ei missaisi!

7
Peli pidetty, kuvia pelistä ilmestynee piakkoin kotisivuille. Kiitokset kaikille pelissä olleille!

8
Peli PIDETÄÄN!

Ilmottautuneita on hurjasti ja tilaa edelleen on.

Edelleenkin, missä Oululaiset ovat?

9
Nivalassa. Pyssyhovin kartano. 12.9.09

Pieni majatalo Oftin ja Todin välisellä tiellä jatkaa normaalia eloaan, ympärillä riehuvista kahakoista, nälänhädistä, taudeista ja henkilökohtaisista vastoinkäymisistä huolimatta. Huhutaan, että jokin aika sitten isäntä oli suuttuneen näköisenä marssinut majatalosta ulos, ottanut hevosen ja lähtenyt. Sen koommin ei ole miestä talossa näkynyt, jos ei toheloivaa renkipoikaa lasketa. Tavallaanhan isännän lähtö näkyy majatalon tasossa, sillä mainiota Dunklen paloviina ei osannut kukaan muu kuin itse isäntä keittää. No, sima sentään on entisellään, ja hyvin on majataloa johdettu naisvallallakin, monien kylän miesten kauhuksi. Riittääpähän lähikylien juorumyllyille jauhamisen aihetta. On alkanut olla kahakointia yhteiskuntaluokkien keskenkin. Porvarit, joita ennen pidettiin enemmän tai vähemmän pyrkyreinä, ovat pikkuhiljaa alkaneet nousta varallisuudessaan aatelisten tasolle ja janoamaan myös valtaa.


Syksyn sateessa on enemmän tai vähemmän suoraa jatkumoa 2008 keväänä pelatulle Kuolleen Kukon Majatalo: Kevään korvalla -pelille. Paikkana toimii taas sama Pyssyhovin kartano kaikkine mukavuuksineen. Tällä kertaa pelaajat luovat hahmonsa ja mahdolliset ryhmänsä itse. Tarkemmat ohjeet löytyvät pelin kotisivuilta.

Peli sijoittuu Ville Vuorelan ja Petri Hiltusen luomaan Praedor-roolipelin maailmaan. Praedorin maailma on high fantasiaa ja Jaconia ottaa runsaasti vaikutteita keskiaikaisesta Euroopasta höystettynä ripauksella taikuutta ja hyppysellisellä muutakin yliluonnollisuutta. Pelaajien toivotaan tutustuvan kotisivuilla olevaan materiaaliin.

Konfliktit mallinnetaan lateksiaseilla omien taitojen mukaan. Nyrkkitappelut sovitaan etukäteen ja näytellään. Lisää säännöistä kotisivuilla

Pelaajia otetaan maksimissaan joustavasti 30-50. Pelimaksu tulee olemaan jotain 5-10e väliltä´.

Pelin kotisivut:http://kuollutkukko.webs.com/index.htm

PJ: Joonas Oja ( 0400811640)  kuollutkuukkeli@gmail.com

10
Päivitellään, tosin myöhässä mutta kuitenkin.

Hahmot valmiit ja lähetetty muutama päivä sitten. Jos et hahmoasi ole saanut, ota yhteyttä.

11
Ei muistella ei :D

Viikonloppuja on vuodessa aivan liian vähän....

12
Niin Haapavetiset ei saa edes pitkällä tikulakkaan projektiimme koskea.

Harmi että sattui päällekäin, larppi söi omastani heti väkeä..

Kiitos siitä :D, tätä se elämä on :D

13
Lisätäämpäs vähän kaikkea.

Elikkä. Hahmojen kirjoitus aloitettiin muutama viikko sitten ja nyt 1/3 hahmoista on kirjoitettu. Kuluvalla viikolla toinen mokoma valmistuu, joten pyrimme saamaan kaikki hahmot ihmisille kuun loppuun mennessä.

14
Ilmoittautuneita on nyt 26kpl. Eli raja on yli ylitetty, alustavasti on sovittu että lopullinen raja vedetään 30kpl. Siinä lienee tarpeeksi töitä, kaiken muun ohella.

Hahmojen kirjoittaminen alkaa torstaina. Niitä tehdään aina ryhmä/sakki kerralaan, ja kaikki hahmot lähetetään ilmoittautuneille samana päivänä.

Eipä muuta... päivittelen tänne taas montako hahmoa on milloinkin valmistunut.

15
No Niin! Sano Ismo Laitela. Uutta tietoa larpin edistymisestä pukkaa..

Nyt ovat kirjoitukset minulta osalta ohitse ja keskitän voimavarani työn etsintään ja tähän projektiin. Tänään toisen PJ:n (Joonaksen) kanssa käytiin läpi pelaajat ja tehtii alustavia suunnitelmia kaikista hahmoista.

Nyt pelihuonee seinä on tapetoitu a4 papereilla mistä löytyy viivoja, vänkyröitä, ympyröitä ja nimiä. Eli kirjoittaminen alkanee tässä piakkoin, kunhan saadaan tuon toisenkin PJ:n kirjoitukset hoidettua.

Ilmottautuneita on nyt 21kpl. eli hyvin näyttäisi tulevan väkeä. Lisää toki mahtuu ja sitä toivotaankin.

Sivuja: [1] 2