Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tarantella

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
ELÄMÄNPUU / THE TREE OF LIFE - LARP
(In English below)
------------------------------------------------------------------------------------------

“Elämänpuu 1: Arbor vitae 2: eräitä kasvilajeja (Thuja-suku) 3: primitiivinen elinvoiman vertauskuva. Puun hedelmien ja mahlan uskottiin antavan elämän ja kuolemattomuuden. Elämänpuukuvitelmiin, joita esiintyy mm. vanhoissa pers., int. Ja egypt. uskonnoissa, liittyy kuvitelma maailmanpuusta, joka ulottuu manalasta taivaisiin. Varhaiskristillisyys omaksui nämä käsitykset ja liitti ne Kristuksen ristinpuuhun.”
- Tietojätti


---

On vuosi 272 jälkeen Suuren Kataklysmin. Tai 273, kukaan ei ole ihan varma. Kun maailmanloppu osuu kohdalle, ei kukaan muista pitää tarkkaa lukua päivistä. Vaan eihän maailma lakannut kokonaan olemasta, vaikka se kovasti muuttuikin. Osa ihmisistä selvisi, tietenkin. Kuin torakat. Suurin kiitos siitä kuuluu Elämänpuulle, Pyhistä Pyhimmälle, joka antoi meille tiedon ja mahdollisuuden tässä lasiaavikoiden täyttämässä maailmassa. Ei ole olemassa kysymystä, johon Elämänpuun Oraakkeli ei osaisi vastata - kunhan vain asetat kysymyksesi oikein.

----------------------------------------

MITÄ? Post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva liveroolipeli, jossa pelaajat pelaavat Suuren Elämänpuun ja sen oksistossa asuvan Oraakkelin luo vaeltaneita pyhiinvaeltajia, joilla on vaikeita valintoja tehtävänä. Pelissä on vain kymmenkunta hahmoa, joille pyritään luomaan syvällistä pohdintaa ja tunnelmointia mahdollistava pelikokemus. Lähes jokainen saapuu paikalle yksin, mutta kaikkia yhdistää sama kokemus pyhiinvaelluksesta ja vaikeasta elämäntilanteesta, joita ryhmässä käsitellään. Tärkein paino pelissä on kuitenkin pelaajan henkilökohtaisella panoksella ja kokemuksella. Peli sijoittuu kirjoittajien luomaan AVARUUSOOPPERA 2020:n maailmaan, mutta toimii täysin itsenäisenä jatko-osana.

KENELLE? Vaikeiden asioiden pohdiskelusta ja elämänvalintojen punnitsemisesta kiinnostuneille fiilistelypelien ystäville. Toivomme ilmoittautujilta valmiutta panostaa hahmon syventämiseen yhdessä pelinjohdon kanssa, sekä sitoutumista mahdollisiin tähän tähtääviin (etä-)ennakkotehtäviin ja/tai keskusteluihin. Mikäli kaipaat monimutkaista hovijuonittelua ja räjähtävää toimintaa, tämä ei kenties ole sinun pelisi. Pelipaikka korkeine portaikkoineen ei ole esteetön, eikä peli siksi sovellu liikuntarajoitteisille henkilöille. Porrasjuoksuharjoitteita ei kuitenkaan ole luvassa, joten hyvä/huonokuntoisuudella ei niinkään ole merkitystä.

MISSÄ? Upeassa vanhassa Intiön vesitornissa Oulussa (www.vesitorni.fi). Pelipaikalla ei ole mahdollista yöpyä, joten mahdollisten pitkänmatkalaisten täytyy halutessaan järjestää majoitus toisaalta. Pelinjohto voi tarvittaessa auttaa tässä.

MILLOIN? Peli pelataan 29.4.2017 . Pelin kesto on noin neljä tuntia.

PALJONKO? Pelimaksu tulee olemaan noin 15-25 euroa per pelaaja, lopullinen pelimaksu varmistuu myöhemmin. Suurin osa pelimaksuista menee suoraan ainutlaatuisen pelipaikkamme vuokraan.

TEEMAT: Vaikeat valinnat, pohdiskelu, syvällinen keskustelu, tunnelmointi, hengellisyys, pyhiinvaellus, pyhyyden kokemus, rituaalit.

KUKA TÄSTÄ ON VASTUUSSA?
Hanna Puolakka & Susanna Veijalainen, aka. Häröpallo Productions.


Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://goo.gl/forms/5cVRoFxu3LODKaq32

Ilmoittautuminen on avoinna 28.2. saakka. Peli täytetään soveltuvuuden mukaan, ei ilmoittautumisjärjestyksessä. Älä silti jätä ilmoittautumista viime hetkeen! Pelaajavalinnat ilmoitetaan maaliskuun alussa.


Mikäli sinulla ilmeni kysymyksiä pelistä, lähetä ihmeessä pelinjohdolle mailia osoitteeseen haeroepalloproductions [at] gmail.com!

TREE OF LIFE

“World tree, also called cosmic tree, centre of the world, a widespread motif in many myths and folktales among various preliterate peoples, especially in Asia, Australia, and North America, by which they understand the human and profane condition in relation to the divine and sacred realm. Two main forms are known and both employ the notion of the world tree as centre. In the one, the tree is the vertical centre binding together heaven and earth; in the other, the tree is the source of life at the horizontal centre of the earth…. “
- Encyclopaedia Britannica


---

It is the year 272 after the Great Cataclysm. Or 273, no one is really sure. When the end of the world happens, no one remembers to count the days. But hey, the world didn’t just cease to exist, though it did change. Some people survived, of course. Like cockroaches. The greatest praise goes to the Tree of Life, the Holiest of the Holy, that gave us knowledge and a chance in this vast world of glass deserts. There’s no question that the Oracle of the Tree of Life couldn’t answer - if you can phrase your question right.

---------------------------------

WHAT? A live-action roleplaying game situated in a post-apocalyptic world, where players are pilgrims on a pilgrimage to the great Tree of Life and its Oracle, with some difficult decisions to be made. There is only around ten characters available, and the GM:s are trying to do their best to give an experience with a chance of discussions, deep reflection and enjoying the atmosphere. Everyone will arrive alone, but everyone will be connected by the pilgrimage and the hardships in life, which will be shared with the group. The main focus will be on the individuals own input and experience. The game is situated in the world of an earlier larp (AVARUUSOOPPERA 2020), but will act as an independent sequel.

TO WHOM? To players, who enjoy pondering difficult questions and reflecting hard life choices, and who enjoy atmospheric larps. We wish that the players will be willing to put some time and effort into getting a real sense of their characters as a whole human being, and the possible pre-tasks. This larp will not include action nor court gossiping and plotting. The location has high staircases, so this larp is not suitable to anyone with limited mobility. We won’t run the stairs though, so “being in good/bad shape” is not essential. We also welcome English speaking players!

WHERE? In the wonderful, old watertower of Intiö, Oulu (www.vesitorni.fi). It is not possible to sleep at the location, so if you need help with accommodation, turn to the GM:s, we can help.

WHEN? The game will be held on 29th of April 2017. The game will last approximately four hours.

HOW MUCH? The entrance fee will be approximately 15 to 25 euros, the final fee will be determined later. Most of the money goes into the rent of our wonderful location.

THEMES: hard choices, pondering, deep discussions, atmosphere, spirituality, pilgrimage, experience of the holy, rituals.

WHO IS RESPONSIBLE FOR THIS?
Hanna Puolakka & Susanna Veijalainen, aka. Häröpallo Productions.

The sign-up form can be found here: https://goo.gl/forms/5cVRoFxu3LODKaq32
The sign-up is open until 28.2. The players are chosen by their suitability for certain role, and not based on the time of application, so please, fill out the form with thought!

If you have any questions regarding the game, don’t hesitate to send us e-mail to haeroepalloproductions [at] gmail.com!

2
Asteroidin pinnan kätkössä olevaan porttiin on juuri telakoitumassa avaruuslaiva. Se näyttää juuri siltä, tiedättekös, että sen ostajalla on ollut paljon rahaa ja vähän käytännöllisyyttä. Kiiltävä, särmikäs, kromipintainen eläin joka liitää halki avaruuden hiljaa lipuen, kuin halki tuonen virran, saaden pienemmät taivaankappaleet häpeämään omaa rosoisuuttaan. Älkää kuitenkaan antako ulkokuoren hämätä; se on Mitharin edustusalus. Vaikka se näyttää kevyeltä, kuin avaruuden läpi liitävältä, obsidiaanista veistetyltä linnulta, se on paremmin panssaroitu kuin mikään koko galaksissa. Se kuljettaa tärkeää lastia; miltei koko Mitharin korkeinta johtoa ja kirkkainta eliittiä.

He ovat matkalla sinne, minne Primoksen sulavalinjainen, verenpunainen alus on vain hetkeä aiemmin luovuttanut oman arvovaltaiset vieraansa: Suuren Voitonpäivän ja Kaksoisaurinkokunnan Ikuisen Rauhan juhlaan. Se järjestetään joka viides vuosi, aina jossain asteroidivyöhykkeen kätköissä, salaisessa paikassa turvassa vieraiden katseilta ja attentaateilta. Mikä paradoksi; Tuo kahden, kryotankin sisuksiakin kylmemmän sodan keskellä olevan planeettavaltion yhteinen rauhanjuhla on ehkä teennäisin juhla, mitä koko aurinkokunnasta löytyy. Samalla sinne pääsy on kuitenkin tavoitellumpaa kuin vesipullo Temurin aavikolla tai lottovoitto interplanetaarisesta arvonnasta.

Jaa miksikö? En minä tiedä. Se on eräänlainen leikkikenttä, näyttäytymisalusta rikkaille, mahtaville ja kuuluisille. Siellä ne kukkoilevat, juhlivat ja viettävät vapaa-aikaa rauhassa median katseelta. Jokainen toinen toistaan älyttömämmissä muotiluomuksissa, kilpailevat niin keskenään kuin vihollistenkin kanssa siitä, kellä on korkein ja kiiltävin päähine. Anteeksi, liittolaistemme kanssa, tietenkin. Vaikka muuta ei tavallinen kansa juhlista näekään, niin pelkkä punaisella matolla näyttäytyminen oikeassa asussa riittää nostamaan pikkuvirkamiehen puhutuimmaksi ja arvostetuimmaksi, painoarvoltaan merkittävämmäksi julkisuuden henkilöksi omalla kotiplaneetallaan, kenties jollain toisellakin. Näytetäänhän juhlan muodollisuudet koko aurinkokunnassa. Kai siellä jotain salaisia kädenpuristuksiakin on ja kabinettisopimuksia solmitaan. Entä mitä sen punaisen maton jälkeen tapahtuu? No, kukaan ei tiedä, mutta olen kyllä kuullut villejä huhuja...

Niin, siellä ne nyt ovat, rikkaat, kuuluisat ja mahtavat. Pahoittelen, mutta nyt täytyy mennä - en toki haluaisi myöhästyä näkemästä sisääntuloa.


-----------------

MITÄ?

AVARUUSOOPPERA 2020 on 20 vuotta täyttävän Oiei ry:n juhlapeli. Peli sijoittuu tulevaisuuteen, jossa suurin osa ihmiskunnasta on muuttanut uuteen tähtijärjestelmään. Elämä jatkuu ennallaan, eivätkä poliittiset kiistat, sodat, nälänhädät ja muut ihmiskunnan nurjan puolen taidot ole päässeet vuosisatojen saatossa unohtumaan. Eipä silti, myös hyvät puolet kuten myötätunto, kumppanuus ja rakkaus kukoistavat yhtä lailla. Peli sisältääkin niin galaktisenkokoista juonittelua, poliittista kähmintää kuin romantiikkaa ja ihmissuhteitakin, kaikkea tasaisen epätasaisesti.

Peli sijoittuu kahden planeettavaltion, Mitharin ja Priamoksen eliitin yhteiseen juhlaan, jossa juhlistetaan voittoa Hissarlikin pahasta planeettavaltiosta 20 vuotta aikaisemmin. Nykyään Priamoksen ja Mitharin välit ovat jäistäkin kalseammat ja sota häämöttää jatkuvasti näiden “kumppanusten” yllä. Se ei silti tietenkään estä molempien planeettojen ylhäisten, silmäätekevien ja muun eliitin kohtaamista juhlissa, jotka ovat yhdistelmä linnanjuhlia, Oscar-gaalan jatkoja sekä kaikkia muita niitä eliitin juhlia, joista tavallinen kansa ei näe muuta kuin punaisen maton puvut ja ehkä virallisen avajaispuheen. Kyseessä ei siis missään nimessä ole neuvottelupeli. Tässä juhlassa hahmot pääsevät viettämään vapaa-aikaa harvinaisen yksityisessä ja ulkopuolisten katseilta suojatussa ympäristössä. Hahmoja on joka lähtöön. Pyrimme tekemään jokaisesta hahmosta pelaajille mielekkään – emme halua, että kukaan tulee seinäruusuilemaan, ellei sitä itse halua.


MISSÄ JA MILLOIN?
Peli järjestetään Oulun lääkiksen kiltatalo Walhallassa, lauantaina 12.11.2016. Walhalla sijaitsee Oulun Hietasaaressa, osoitteessa Jaalakuja 1.

KENELLE?
Kaikille niille, joita jäytää avaruusoopperan, näyttävän proppautumisen ja hyvien bileiden nälkä. Etusijalla ovat Oiei ry:n jäsenet. On kuitenkin oletettavaa, ettei koko peli järjestön jäsenillä pelkästään täyty, joten rohkaisemme suuresti myös muita kuin Oiein jäseniä ilmoittautumaan, jos scifi, pukuloisto ja juonittelu kiinnostaa. Jonon ohi VIP:inä voi päästä toki myös maksamalla Oiein jäsenmaksun (5€) ennen ilmoittautumistaan. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyy täältä: http://oiei.fi/forum/index.php?topic=1832.0

Pelaajia otetaan noin 60 kappaletta. Jos peliin tulee enemmän ilmoittautumisia kuin mitä hahmoja on jaossa, pelinjohto varaa itselleen oikeuden valita pelaajat sopivuus-, ei ilmoittautumisjärjestyksessä. Peli on K-16.

PALJONKO?
Alustava arvio pelimaksusta on 20€ oieiläisille ja 25€ muille. Pelimaksulla saat tiketin vuosikymmenen parhaimpiin bileisiin tässä galaksissa, naposteltavaa ja alkoholittomia juhlajuomia pelin aikana sekä saunamahdollisuuden sekä perjantai- että lauantai-iltana. Pelipaikalla on mahdollista yöpyä lattiamajoituksessa perjantai-lauantaiyönä.

JOKO SAA ILMOITTAUTUA?
Kyllä! Täältä: https://goo.gl/forms/fdXpkb0G4FH8Gc8X2 Mikäli kysyttävää pelistä tulee, kysymyksiinne vastataan mielellään osoitteessa haeroepalloproductions(at)gmail.com. Ilmoittuminen avoinna 12.9. saakka.

ENTÄ FACEBOOK?
Täältä pesee: https://www.facebook.com/events/1797047463865233/

KUKA TÄSTÄ ON VASTUUSSA?
Häröpallo Productions, eli pääpelinjohtajina toimivat Hanna Puolakka sekä Susanna Veijalainen.

3
Vuonna 2016 Teitä ja yhdistystä palvelee seuraavanlaiset ihmiset:

Hallituksen varsinaiset jäsenet
Puheenjohtaja: Johanna Verhiö
Varapuheenjohtaja: Viivi Junno
Sihteeri: Jenny Kangasvuo
Tiedottaja: Jenna Vikman
Rahastonhoitaja: Susanna Veijalainen
Jäsenvastaava: Hanna Puolakka
Varajäsenvastaava: Elisa Halttu
Pelivastaava: Viivi Junno

Toimihenkilöt
Varastovastaavat: Markku Juhani Peltoniemi ja Elisa Halttu
Kirjastovastaava: Jenna Vikman
Webmaster: Kukka Hautamäki
S-treffivastaava (tammi–maaliskuul): Jenna Vikman

4
Viime vuoden lopussa päivittettiin koko pitkä Pelinjohdon ABC ja lisäksi tehtiin uusi lyhyt muistilista kaikille Oiein pelinjohtajille, johon koottiin uusia pelinjohtokäytäntöjä ja muistutuksia siitä, mitä pelinjohtajan tulisi tehdä. Lue uusi Pelinjohdon TL;DR täältä!

5
Jäsenmaksun voi maksaa joko käteisellä jäsenvastaavalle tai suoraan OIEI:n tilille. OIEI:n tilinumero on FI2380001670507384, laita viestikenttään viestiksi JÄSENMAKSU 2017 ETUNIMI SUKUNIMI. Tämän vuoden jäsenmaksu on tuttuun tapaan 5e yksittäisiltä henkilöiltä, perhejäsenyys on 10e. Jos maksat tilille, laitathan myös sähköpostia osoitteeseen jasenvastaava(att)oiei.fi, johon kirjaat seuraavat asiat:

Koko nimi:
Postiosoite:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2016?: kyllä/ei

Nämä tiedot vaaditaan, jotta voimme postittaa teille jäsenkortin. Kortteja postitetaan kerran viikossa. Jos et saa korttia, etkä kuittausta sähköpostiisi, otathan yhteyttä jäsenvastaavaan esim. facebookin kautta. Huomatkaa, että ilman jäsenkorttia ette ole oikeutettuja jäsenalennuksiin. Jäsenkortti on uusittu, ja se on nykyään väriltään sininen.

Lista vuoden 2017 jäseneduista päivittyy foorumille lähiaikoina.
OIEI ry:n rekisteriseloste löytyy täältä.

6
Olen päivittänyt pelinjohdon ABC:n ja samalla tekaisin lyhyemmän muistilistan, joka on suunnattu erityisesti kokeneille pelinjohtajille muistutukseksi:
Pelinjohdon ABC - TL;DR -versio

7
Tanssitaan seuraavilla kaksilla s-treffeillä, koska oon kerrankin vapaalla \o/

8
Pelinjärjestäjän apuvälineet / Pelipaikka: Peuhun kartano
« : 06.05.2015, 10:14:21 ap »
Peuhun kartano,
Peuhuntie 194
90460 Oulunsalo

Meren rannalla sijaitsevaan kokonaisuuteen kuuluu kartanon päärakennus, sivurakennus, rantasauna, grillikota ja huvilaosakkeita. Lisäksi mahdollisuus vuokrata kylpytynnyreitä.

Päärakennuksessa kattava suurtalouskeittiö, hieman vanhanaikaisin keittiölaittein. Suuri kylmiö ja hyvät kahvinkeittimet. Astiasto löytyy suurellekin porukalle (n. 200 hlö). Keittiössä tarjoiluluukku. Alakerrassa sekalaista oleskelutilaa, biljardipöytä, diskotila karaokevarustein ym. Yläkerran iso sali jaettu kolmeen osaan ja pöytiin mahtuu n. 150 henkeä syömään. Toisessa päässä salia on oma erillinen tarjoiluhuone. Salissa myös piano sekä äänentoistolaitteet.

Sivurakennukseen kuuluu pieni sali, takkahuone, parvi ja sauna. Parvella patjat, tyynyt ja peitot 25 hengelle. Rakennuksen eteen on mahdollista vuokrata kylpytynnyri.

Rantasauna on vuonna 2014 uusittu n. 20 hengelle. Oma kylpytynnyri saunan edessä.

Lisäksi mahdollisuus vuokrata huvilaosakkeita, jotka sijaitsevat kartanon vieressä.

Tiloja on mahdollista vuokrata erikseen. Tanssileiriä varten saamassani tarjouksessa rantasauna oli paljon kalliimpi kuin muut rakennukset, joten päädyimme vuokraamaan vain kartanon ja sivurakennuksen. Omistaja on joustava ja valmis neuvottelemaan yksityiskohdista - meitä varten olivat esimerkiksi kantaneet valmiiksi pöydät pois salista jo etukäteen. Pyydä tarjousta ja kerro olevasi Oieistä, joka järjesti historiallisten tanssien leirin Peuhuun keväällä 2015.

Täältä Suskan kuvia.

9
Kokoontumiset / K-Treffit
« : 05.05.2015, 10:41:54 ap »
K-treffit pidetään joka kuukauden toinen tiistai Public House Graalissa kello 19 alkaen.

K-treffelle ovat tervetulleita kaikki larppaamisesta kiinnostuneet täysi-ikäiset - Oiein jäsenyys ei ole pääsyvaatimus. Oiein jäsenkortilla saa 1 € alennusta isosta Karhusta, Crowmoorista sekä vaihtuvasta Koff-hanasta.

Tervetuloa!

10
Kievarin hämärä kietoi asiakkaat hellävaroen viittaansa ja kätki heidän kasvonpiirteensä toisilta. Sali oli suuri ja hämyisä, valoa toivat vain pari ikkunaa ja sytytetyt kynttilät. Tämä sopi hyvin hieman salaperäisemmillekin puuhille - kaikki kievarin asiakkaat kun eivät halunneet tehdä asioitaan jokaisen läsnäolijan tiettäväksi. Nämä olivat tavallista levottomampia aikoja. Maantierosvot, sudet, pimeyden olennot ja, mikä pahinta, veronkantajat, vaanivat pahaa-aavistamatonta matkalaista. Kievarissa nämä huolet saattoi kuitenkin heittää hetkeksi syrjään ja nauttia kaikessa rauhassa maukkaasta ruoasta, kuohuvasta oluesta sekä kodikkaan mukavasta majoituksesta.

Pieni joukkio tuoreita seikkailijoita oli matkannut jo useamman päivän Pohjoistietä pitkin kohti etelää ja lähestyi nyt viimein kievaria. He olivat kuulleet paikasta paljon tarinoita - niinpä sekä heidän mielialansa että odotuksensa olivat korkealla.
“Seikkailut saavat alkunsa juurikin tämänkaltaisissa paikoissa!” Tanin sanoi, tutkastellen kievarin julkisivua hyväksyvästi. Sitten hän astui ystävineen sisään kievarin ovesta ja antoi salin lämmön, äänien ja tuoksujen virran tulvia ylitseen.

---------

Halajaako mielesi tunnelmallista turinointia bardien laulua ja soittoa kuunnellessa vai vetääkö veresi ennemmin rehvakkaaseen rehentelyyn toisten tosimiesten ja -naisten kanssa, olutkolpakoiden kolahtaessa pöytään kerta toisensa perään? Molempia on tarjolla Kultaisen kolmikärjen kievarissa, eikä hauskuus todellakaan tähän lopu.

Kievari avaa ovensa perjantai-iltana - tule siis kanssamme nauttimaan talon vilskeestä ja vilinästä yön yli, aina lauantai-iltaan asti. Voit levätä matkan rasituksista ja yöpyä kievarin mukavissa makuusaleissa, mutta ei mikään estä sinua tulemasta vasta lauantaina viettämään vapaapäivääsi mukavassa seurassa, kievarin hyvän ruoan ja juoman parissa. Tule avoimin mielin, sillä koskaan ei voi tietää, missä jännittävä seikkailu vain odottaa löytäjäänsä!

-----

Rovaniemen live-roolipelaajat ry yhdessä Oulun interaktiiviset eläytyjät ry:n kanssa järjestää helposti lähestyttävän liveroolipelin Leirikarin leirikeskuksessa Rovaniemellä 5.-6.6.2015. Liveroolipeli sijoittuu fantasiamaailmaan ja on uudistettu versio kesällä 2012 pelatusta Kultaisen Kolmikärjen Kievarista. Tässä pelissä pyrimme tuulettamaan väsähtäneitä käsityksiä kalastajavaimoista ja urheista lohikäärmeentappajasotureista. Pitsinnypläystä on tarjolla myös miehille, eikä mikään estä naisia tarttumasta miekkaan. Aloittelijaystävällisyydestään huolimatta pelissä on tarjolla vaativampiakin hahmoja kokeneille pelaajille.

Peli kestää perjantai-illasta lauantai-iltaan, peliin on mahdollista osallistua joko pe-la tai pelkästään lauantaina. Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat pelaajat! Jos osallistuit vuoden 2012 peliin, ei hätää - tästä pelistä löytyy sinulle aivan varmasti uutta ja ihmeellistä pelattavaa.

Mitä?
Fantasiaa nostalgisessa majatalomiljöössä

Missä?
Leirikarin leirikeskuksessa Rovaniemellä

Milloin?
5.-6.6.2015

Kuka?
Rovaniemen live-roolipelaajat ry (Rolli) ja Oulun interaktiiviset eläytyjät ry (OIEI)
Pääpeejinä hääräävät Laura, Nessu ja Janne.

Kenelle?
Kaikille yli 14-vuotiaille. Tätä nuoremmat saavat osallistua huoltajansa kanssa.

Hinta?
Vielä selvityksen alla, alle 20€ kuitenkin.

Mitä maksuun sisältyy?
Larppiin osallistuminen, joko perjantai-iltana ja lauantaina tai vain lauantaina. Molempina päivinä on tarjolla lämmin ateria, lauantaiaamuna lisäksi kevyt aamiainen. Yöpymiset (pe-su) ja sauna kuuluvat hintaan.

Bonus!
Jos larppaaminen kiinnostaa mutta uusi maailma epäilyttää, ei huolta! Tarjoamme erityisesti uusille ja myös vanhoille larppaajille mahdollisuuden työpajailuun hahmojen elävöittämisen ja proppaamisen merkeissä. Näitä työpajoja järjestetään Rovaniemellä ja Oulussa.

Uudet nuoret larppaajat ovat hyvin tervetulleita tutustumaan Rolliin ja pelinjärjestäjiin esimerkiksi Rolli-kahveille (parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 17.00 Rovaniemen pääkirjaston nuorten tiloissa. Kahveista ilmoitetaan myös täällä: https://www.facebook.com/rolliry ). Myös vanhemmat ovat tervetulleita larppaamaan meidän kanssamme!

Tuntuuko larpissa joskus siltä, ettei hahmollasi ole enää järkevää syytä olla paikalla, muttet oikein voi poistuakaan? Tarjoamme larpissamme mahdollisuutta ‘non-stoppailuun’ - voit siis pyytää hahmoa, joka ei ole korvaamaton osa juonta ja joka voi näin ollen vapaasti lähteä kievarista, jos se tuntuu loogiselta. Varaamme tällaisia larppaajia varten hahmoja, joiden saappaisiin he voivat hypätä vanhan hahmon poistuttua paikalta. Näitä hahmoja varten pyrimme myös varaamaan tarvittavat propit. Otamme peliin myös fiilistelyhahmoja eli voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja viihtymään kievarin asiakkaana ilman mitään suurempia juonikuvioita ja suunnitelmia.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kuitenkin kysellä paikkoja pelinjohdolta.

Lisätietoja voi kysellä vaikka täältä: rolli.pelit(Ö)gmail.com.

11
Tervetuloa historiallisten tanssien kevätleirille, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Oulussa!

Leirille ilmoittautuminen on nyt auki ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.2.

Facebook-event osoitteessa: https://www.facebook.com/events/396426230520669
Lisätietoja leiristä osoitteessa: http://tanssi.dy.fi/Tanssileiri_2015_kevät
Ilmoittautuminen osoitteessa: http://goo.gl/forms/bYtSVzCKdZ

Ohjelma rakennetaan myöhemmin leiriläisten toiveiden ja opettajien mukaan.

Leirille voi osallistua, olit sitten aloittelija tai jo pitkään harrastanut.

Työryhmä,
Susanna Veijalainen, Anna-Maija Räihä, Viivi Junno ja Karoliina Kemppainen,
toivottavat kaikki tervetulleiksi leirille!

12
Päivitin tämänkin.

13
Tämänkin päivitin.

14
Niin tosiaan, päivitetty on.

15
Siirretty hamaan tulevaisuuteen / Hotelli Kujerrus 16.8.2014
« : 28.01.2014, 14:16:23 ip »
"Ruumis! Niin, Karoliina on kuollut, murhattu. Murhaaja on yksi meistä, eikä täältä pääse pois. Annikki löysi tytön saunalta. Verta oli kuulemma paljon. Antoni kertoi, että veneet on myös rikottu. Kuka meistä voisi tehdä tällaista? Onhan minulla omat aavistukseni, mutten halua ketään syyttää tietenkään. Voi Karoliina parkaa!"

**********************************************************

Mitä: Hotelli Kujerrus -larp
Milloin: 16.8.2014
Missä: Oulu, Hietasaaren veljeskoti

Genre: Murhamysteeri
Pelaajia: n.30 hahmoa

Pelin sivut löytyvät osoitteesta: http://gslarp.omasivu.fi/

Peli sijoittuu Kuopion maisemiin vuoteen 1929. Tapahtumapaikkana on leppoisa Myhkyrinsaari, jossa Hotelli Kujerrus sijaitsee Kallaveden aaltojen sylissä.

Ilmoittautuminen loppuu kesäkuun lopulla.

Peli on Oiei ry:n tukema.

Sivuja: [1] 2 3 ... 24