Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kEhNo

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Myönnän juhlallisesti että peli oli floppi, ehkä suurin floppi oiein ja rollin historiassa, mutta ottakaa ihmiset se käpy pois sieltä mikä jätetään nyt mainitsematta.

Minusta se on selkeetä ihan kaikille, joten ei ole mitään perusteltua syytä olettaa että se pelautettaisi sellaisenaan uudestaan. Ei kukaan menis sellasta tekeen. Ja aikuinen ihminen osaa kysyä nätisti ja kohteliaasti että onhan peli korjattu ja tehty huolellisemmin?

Kehoittaisin muistaan, että rollo/oulu akselilla harrastuneisuus ei kauhean suurta ole enään, että olisi perusteltua tukea kaikkia peliprojekteja ja pelinjohtajia jotta pelejä on jatkossakin. Tai sitten jättää lapsellinen itkeminen omille blogeille.

2
Ongelmat / Yksityisviestit ja roskaposti
« : 09.04.2010, 13:02:08 ip »
Mullekin tuli roskapostia privaattiin tääl :o

3
Peli ohi. Kiitos _pelaajat_ <3 Kiitos _Laura_ <3 Kiitos Eerolle, Jonille ja Tomille kakusta Suskalle. Olette ihania ja kanssanne on kiva temmeltää.

Ebsui Wbefs
Darth Vader

4
Hih, taitaa olla ennätys et Ranskasta asti tulee mun peliin jokun ;D

Mut joo, anteeksi sekava sananmuoto. Kaikki kyyditetään, mut kaikki ei mahdu yhteen autoon ainakaan kovin mielekäästi. Toisaalta, meillä taitaa olla toinenkin auto nakkiliikenteessä?

5
Varmaan mielekkäämpää olla jotenkin järelliseen aikaan liikkeel, ja kaikki ei välttis samaan kyytiin mahu.

6
Peli täynnä, varasijalle otetaan pari ihanaa ihmistä :)

7
Eka info lähti ilmoittautuneille. Ota yhteys jos bitit eivät saavuttaneet sähköpostiasi.

8
Pelin ilmoitus täydennetty. Naamakirjasta löytyy yhteisö eventille.

9
"On jälleen se aika vuodesta, kun opistosta lähtee ryhmä opettajia koettelemaan alueensa nuoret ja vanhat, joilla on puhjennut lahja hallita magiaa. Galimahin suuren valtakunnan pohjoisen alueen opisto Punakallio koettelee koko pohjoisen suuren metsän alueen uudet magiaa aistivat, ja päättävät keiden lahjaa voidaan kehittää opistoissa. Opistossa avautuu ihan uusi maailma, monille myös ihan uusi elämä.

Tänään, Pomppivan Ponin majatalossa, on sinun mahdollisuutesi aloittaa opiskelu yhdessä suurista opistoista. Illasta tulee varmasti ikimuistoinen. Tokihan majatalossa kulkee ihmisiä myös muillakin asioilla, ja koskaan ei tiedä, kuka ovesta tänään kävelee sisään."Fantasialarppi, joka pelautetaan Rovaniemellä 26.-28.3. Peliin otetaan 26 pelaajaa, ja mahdollisten jännittävien kohtausten takia on k-16. Peliin voi tulla myös ensikertalaiset, koska pelistä on yritetty kirjoittaa helposti lähestyttävä. Pelissä pyörii magiaa, ja se vaatii vähän muistamista että kaikki osaa reagoida oikein loitsuihin. Systeemi on kuitenkin mahdollisimman yksinkertainen, ja luottaa lopulta oiei:n No-rules sääntöihin. Kirjan verran opiskelua ei siis ole. Magialla itsellään on melko toissijainen rooli pelissä, ja siitä yritetään tehdä vakavampaa kuin että kuka kerkiää ensimmäisenä huutamaan tulipallon tai pallosalaman. Fantasia ottaa insipraatiota Tolkienin maailmasta. Kaikki hahmot eivät osaa loitsuja, mutta ovat silti osana juonia.

Pelimaksu on 8e, ja sen maksamisesta ohjeet ilmoittautumisen jälkeen infomailissa. Toivotaan tilisiirtona, koska pelipaikka maksetaan avainta hakiessa.

Peliin mukaan? Täytä alla oleva hässäkkä, ja osoita se sähköpostitse satujenmaa (at) gmail.com

Nimi:
Ikä:
Puh. numero:

Pelikokemus lyhyesti:
Rajoitukset joita pelinjohdon olisi hyvä tietää:
Ja allergiat kanssa:
Henkiset rajoitukset hahmojen suhteen:

Tahdotko enemmän toimintaa tai sosiaalisuutta:
Tahdotko enempi magiahahmon tai vähempi:
Tahdotko propata enempi tai vähempi:
Vapaa unelma hahmostasi:

Jos osaisit taikoa, ja saisit lähes mitä vain jos luovut taikavoimistasi, mitä vaatisit vastineeksi:
Jos johtaisit salaista kulttia, jonka jäsenet eivät kyseenalaista käskyjäsi, mihin käyttäisit valtaasi:

Vastaamme jokaiseen ilmoitukseen varmistusviestillä, että olemme vastaanottaneet peli-ilmoittautumisen. Jos sitä ei kuulu, on mörkö syönyt ilmoittautumisesi. Joten ota yhteyttä meihin.

Pelin on kirjoittanut Andri Oksa, ja se järjestetään Rollin alla Laura Halvarin käytännön avustuksella. Pelinjohtoon saa myös yhteyttä ircissä irckki netissä #rolli kanavalla

10
haikua. haussa yhä kolmeen vaihtelevaan pääjuoniosaiseen rooliin pelaajaa. plus pari pienempää, mutta omalla painolla varustettua roolia, ja varallekin ois hyvä olla.

11
Oulusta tuleville tiedoksi. Kuopiosta tulee puolityhjä auto viimeisen minulle tulleen tiedon mukaan, joka voisi iloita jos saisi oulu-roi-oulu välille bensakuluihin osallistuvia.

12
Jos saan tarkentaa. Jokunen PÄÄHAHMO on vielä vapaana ja kaipaa kovasti edellisessä osassa olematta ollutta pelaajaa.

13
Larppaaminen / Larppeja alle 15 v?
« : 18.03.2009, 08:46:29 ap »
Rohkiasti vaan mukaan, kyllä yleensä neuvotaan kunhan osaa kysyä kun tarvii apua.

Jos porukka jännittää, niin teillä on siellä paljon muutakin toimintaa, jos ei suoraan peleihin uskalla. Kauhupelin trendi varmaan nyt alkaa väheneen, kun niitä on nyt ollut.

14
Menneet tapahtumat 2009 / Oakwood 20.-22.3.2009, Rovaniemi
« : 18.03.2009, 05:50:13 ap »
Niin, ja se oli siis Valajaisen kohdalta yli : ) vanttaus oli siellä karien takana.

15
Menneet tapahtumat 2009 / Oakwood 20.-22.3.2009, Rovaniemi
« : 18.03.2009, 05:49:17 ap »
On se suorempaa tulla, vaikka ei niin kauheasti lyhyempi matka. Mut jos tiet on paskassa kunnossa niin ei sitä sit kanata.

Tietty, nyt on ollu aika aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, et jos ne on sulatellu sivuteitä vähän.

Sivuja: [1] 2 3 ... 9