Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Gerbera

Sivuja: [1]
1
Peli on täynnä, mutta varapelaajia otetaan, sillä hyvin useasti ainakin joku peruu.

2
2.-4.10.2009 Syysillan Unelma, Tikkalansaari Kuopio
 
”Kesä oli loppu, syksy valloillaan, talvi tuloillaan. Kesä oli ollut kaikille erikoinen. Emme olleet ennättäneet viettää aikaa keskenämme niin paljoa, kuin ennen. Ristiriitojakin oli ilmestynyt keskuuteen. Ei pidä kuitenkaan vaipua syksyn pimennon kanssa epätoivoon. Varattiin jätkien kanssa mökki ja sinne suunnataan nyt kaikki. Kyllä asiat vielä tulevat järjestymään… Toivottavasti…”

Syysillan Unelma kutsuu sinua osallistumaan syksyn salaperäisiin rientoihin Pohjois-Savon sydämeen Kuopioon. KuoLa Ry:n liveroolipeli herää henkiin.

Mitä tapahtuukaan, kun kaveriporukka on varannut mökin kauniin järven rannalta ja aikoo viettää rauhallisen viikonlopun keskenään? Ryhmän sisällä on alkanut välit kiristyä ikävällä tavalla ja tämä viikonloppu on siksi monille niin tärkeä. Syntyykö sopua vai hajoaako luja ystävyys… Mökistä on kuulunut myös villejä huhuja kaupungilla. Varjot tanssivat ja metsä laulaa kuulemma siellä päin.


Syysillan Unelma on oikea peli heille, jotka kaipaavat suhteiden huumaa, eläytymistä tunteella, varjojen tanssia, sekä metsän legendoja.

Pelaajia otetaan noin 30 henkeä ja pelimaksu on 7euroa (KuoLalaisille 4euroa). Lisätiedot ja ilmoittautumiset pelin sivuilta:
http://varjojenriimu.net/syysillanunelma/index.htm

Pelinjohto:
Anni Savolainen & Susanna Veijalainen
syysillanunelma@gmail.com

Sivuja: [1]