Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - GiiGi

Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1
Kapteeni Jonathan White katseli yli talvisen pihamaan. Hän ei olisi halunnut myöntää itselleen että häntä hermostutti. Kohta kaikkien Barran saaren tärkeimpien talonpoikaissukujen johtajat tulisivat vannomaan hänelle, uudelle lairdille, uskollisuutta Pyhän Egwinin juhlapäivänä 30. joulukuuta. Samassa tilaisuudessa hänen pitäisi jakaa oikeutta saarelaisten välejä repivissä riita-asioissa. Rehellisesti sanoen hänellä ei ollut mitään tietoa siitä, miten hän ratkaisisi esimerkiksi tapauksen, jossa naapuri oli noitunut saarelaisen lehmän. Sellaista ei Hänen Majesteettinsa asevoimissa tai Lontoossa oltu opetettu.

Finella huokaisi. Hän oli rukoillut isoveljeltään muutamaa shillinkiä uutta hamekangasta varten, mutta Artair ei ollut taipunut. Sama kolttu saisi siis kelvata, vaikka saaren suurin vuotuinen tapahtuma oli ovella. Ardmoressa oli uusi laird. Kuulemma englantilainen, kuulemma komea, kuulemma naimaton. Egwinin päivän vuotuinen uskollisuudenvalaseremonia ja sitä seuraava hauskanpito ja tanssit olivat koko pienen Barran saaren vuotuinen kohokohta. Jos Finella _ikinä_ (hänhän oli jo 19-vuotias) aikoisi löytää aviomiehen niin Egwinin päivän juhlahumussa se onnistuisi. Ehkäpä joku kauppias Athalasdalissa suostuisi myymään hänelle kangasta luotolla…Peli sijoittuu Barran saarelle Skotlannissa vuonna 1764. Valtaosa hahmoista edustaa paikallisen rahvaan suurimpia sukuja, joiden edustajat ovat tulleet vannomaan uskollisuudenvalan saaren uudelle herralle eli lairdille, englantilaiselle Kapteeni Jonathan Whitelle. Uskollisuudenvalaseremonian jälkeen uusi laird jakaa oikeutta saarelaisten keskinäisiin riitoihin, ja kun muodollisuuksista on päästy, on vuorossa kauan odotetut juhlat ja tanssia. Peli on ihmissuhdepainotteinen ja teemoihin kuuluu kulttuurien kohtaaminen.

Pelipaikka: Irjala Oulussa (Mustasaarentie 11)
Peliaika: 6.-7.12.2019
Pelipaikalle pitää kaikkien tulla perjantaina illalla alkubriiffiä ja kontaktoitumista varten.  Osalla pelaajista peli alkaa jo perjantaina, osalla vasta lauantaiaamupäivällä. Peli päättyy lauantai-iltana.
Ikäraja: Ikärajaton, lapset huoltajan seurassa.

Pelimaksu: 25-35€, varmistuu myöhemmin

Peli on Oiei ry.n pikkujoulupeli vuodelle 2019.

Pelinjohtaja: Hanne Saarikoski
Pelin sähköposti: ardmore1764(at)gmail.com

Pinterest-taulu pelin proppi-innostusta varten. Täältä voi ottaa inspiraatiota, mutta pelinjohto ei odota pelaajilta autenttisia 1700-luku -proppeja. https://pin.it/njj6v34o5dhwze

Ilmoittautuminen on auki 19.10. saakka. Ilmoittautumislomake, maailmankuvaus ja lyhytkuvaukset: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9k_N_AJBlXmDRRvnOWbUsU_WHIWTACOERfM0Mh0KPyNWRFw/viewform

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1239832169558747/

2
Hallitus tiedottaa 2019 / Jäsenmaksu
« : 04.02.2019, 02:31:14 ap »
JÄSENMAKSU:

OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 10 euroa/henkilö, tai 15 euroa/perhejäsenyys. Jäsenmaksun voi maksaa joko tapahtumien yhteydessä käteisellä jäsenvastaava Hanna Puolakalle, tai OIEI:n tilille, jolloin viestiksi laitetaan ”jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”. OIEI:n tilinumero on: FI2380001670507384 . Mikäli maksat jäsenmaksusi tilille, lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:

Koko nimi:
Syntymävuosi:
Postiosoite: (halutessasi, jäsenkortin postittamista varten)
Sähköposti:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2018? (Kyllä/ei)

Mikäli et ole varma, oletko maksanut jo tämän vuoden jäsenmaksun, voit varmistaa asian kysymällä jäsenvastaava Hannalta.

3
Rovaniemen liveroolipelaajat ry ja Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry järjestävät pohjoisen minipeliviikonlopun maaliskussa Rovaniemellä!

Onko sinulla pöytälaatikossa tai mielen päällä lyhyt larppi, pelidemo tai mekaniikkaidea, jota tahtoisit kokeilla käytännössä? Tuntuuko, että kaipaisit larppaajien seuraa mutta monen tunnin tapahtumaan ei juuri nyt riitä panokset? Tässäpä sinulle! Minipeliviikonlopun on nimensä mukaisesti tarkoitus tarjoilla mahdollisuus pelauttaa mahdollisimman laaja skaala minipelejä Rovaniemellä, leirikeskusolosuhteissa maaliskuun alussa.

Mitä: Minipelejä koko viikonlopun verran!
Kenelle: Sekä pelinjärjestäjille että pelaajille
Missä: Leirikeskus Leirikarissa, Rovaniemellä
Paljonko maksaa: Osallistumismaksu on 10 € pelaajille ja 5 € pelinjärjestäjille.

Leirikarista löytyvät kaikki modernit fasiliteetit ja sänkypaikkoja 70 hengelle. Osallistumismaksuun sisältyy sänkypaikka, sauna, sekä kahvia ja teetä viikonlopun ajan. Keittiöt (2 kpl) ovat käytettävissä koko viikonlopun ajan. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös vain esimerkiksi yhden päivän verran, jos koko viikonloppu on haastava.

Pelinjohtajien ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ7vxIm8uvJ91SdQL1MO2u16gECTJKgY9mlWfCmJSmRF0Jow/viewform?fbclid=IwAR3VHYHmZgHM1aH1pzhG6MaUDm5t0-tbAIDRt_ObyBf_LjSX0JxQd44olS8http://rolliry.fi/pohjoinen-minipeliviikonloppu/
https://www.facebook.com/events/291086451741749/


4
Päivä 14 tuuliajolla. Miehistön välit ovat kiristyneet, sillä kaksi viikkoa sitten WSU lomautti kaikki ja poimuajokaan ei toimi. Tänään SS Charonin miehistö telakoituu Hyperioniin tuodakseen tarvittavia varaosia aluksen korjaamiseen. SS Charonin tehtävä on myös viedä tutkimuslaitokselta paennut geenimuunneltu Camilla takaisin Maahan.

Hyperion -larppikampanjan kolmanteen osaan kaivataan runsaasti NPC-pelaajia SS Charonin miehistöksi!
Ilmoittautumislomake avataan myöhemmin.

https://www.facebook.com/events/2075973599160118/

5
OIEI:n ensimmäinen perinteinen lauta- ja videopeliviikonloppu saapuu tammikuussa nuorisotalolle lähellä sinua (eli Kaijonharjuun)!

Tarkoituksena on tuoda paikalle ainakin Playstation 3 (mm. Singstar, Rock Band, tanssipelejä, Tekken...), muitakin konsoleja saa tuoda! Sivuhuoneisiin voi vetäytyä myös pelaamaan lauta- ja roolipelejä, tuokaa omia mukana!

Yhdistys tarjoaa teet, kahvit ja pientä naposteltavaa. Osallistumismaksu on korkeintaan muutaman euron, hinta tarkentuu myöhemmin.

Tapahtuma on avoin myös muille kun OIEI:n jäsenille.

https://www.facebook.com/events/783786545292070/

6
Hallitus tiedottaa 2018 / Oiein syyskokous 19.11.2018
« : 06.11.2018, 15:55:37 ip »
Välitän hallituksenviestin tännekin:

----
Hei!

Tervetuloa Oulun Interaktiivisten Eläytyjien sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 19.11.2018 kello 18.30 alkaen. Kokous pidetään Kaijonharjun nuorisotalolla, osoitteessa Kalevalantie 5, Oulu.

Kokouksessa valitaan hallitus ja toiminnantarkastajat vuodelle 2019 sekä hyväksytään hallituksen valmistelemat toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019, jotka löytyvät liitteistä (jäsenille lähetetty sposti).

Samalla kun valitaan hallitus vuodelle 2019, haluamme täten tehdä tiettäväksi, että vuoden 2019 jäsenmaksu on myös mahdollista maksaa OIEI:n tilille heti kokouksen jälkeen, kun se on vahvistettu.

HUOM! Jäsenmaksua päätettiin nostaa kevätkokouksessa.
Vuoden 2019 jäsenmaksu on 10 euroa aikuisilta, 5 euroa alle 18-vuotiailta ja 15 euroa /perhejäsenyys. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna viimeistään 28.2.2019.
Tilitiedot: FI2380001670507384 (Danske Bank), saajana Oulun Interaktiiviset eläytyjät Ry. 

Kokoukseen on kutsuttu kaikki OIEI:n jäsenet. Tarjolla on kahvia ja kokouspullaa, lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden välityksellä, ilmoita siitä hallituksen sähköpostilistalle (hallitus(at)oiei.fi) viimeistään perjantaina 16.11.

Terveisin OIEI:n hallitus vm. 2018

7
OIEIn pikkujoulupeli vuonna 2018! Ilmo auki syyskuun loppuun saakka!


Hylkiö, yhteiskunnan vihollinen, tappaja, kurkunleikkaaja, murhaaja, kaappari, merten kauhu, merirosvo - heitä on kutsuttu läpi aikojen erilaisin tavoin, mutta aina pelolla, kauhulla, ihastuksella ja osin kunnioituksella. Oman vapautensa luojia, tasa-arvoisia keskenään - vaarallisia valtaeliitin loppumattomalla varallisuudella hankitulle hallintokoneistolle. Koneistolle, johon kadonnutta massaa, sen sisältämää yksilöä on vaikea saada takaisin. Samalla tuolle koneistolle juuri reunalla elävät hylkiöt ovat kuitenkin aina olleet tärkeässä asemassa, jopa korvaamattomia; he ovat horisontista nouseva tumma pilvi, illan hämäryydestä nouseva varjo - syntipukkeja ja sijaisuhreja yhteiskunnan muille ongelmille ja aina joskus, se väärä lippu jonka alla äärimmäisetkin teot ovat oikeutettuja.


”Väärän lipun alla” on Renegade Colonies -peliuniversumiin sijoittuvan scifikampanjan itsenäinen osa, joka pelataan keväälle suunnitellusta pelistä juhlavammaksi pikkujoulupeliksi laajennettuna.

Yhdistyneen Maan ja Siirtokuntien väliset jännitteet ja kasvava avaruuspiraattien muodostama uhka ovat pelimaailman nykyhetkien tapahtumien keskiössä ja tarinan nyt avautuvassa luvussa sijoitutaan tunnetun avaruuden reunavyöhykkeiden hylkiöiden, tappajien ja sankarien - vapaudennälkäisten avaruusmerirosvojen magneettisaappaisiin. Pelin tapahtumien keskustassa on piraattiyhteiskunnan hallintojärjestelmä, Cabala of Equals – neuvosto ja sen jäsenten keskinäiset valtasuhteet. ”Väärän lipun alla” sijoittuu kartoitetun avaruuden rajamailla sijaitsevalle avaruusasemalle, johon valitut edustajat ovat kokoontuneet vuotuiseen neuvonpitoon ja päätöksentekoon – ja tietenkin juhlimaan, tanssiaisten merkeissä. Pelin roolit ovat pääsääntöisesti kaapparialusten kapteeneja, perämiehiä ja luotseja sekä aseman ja alusten muuta väkeä ja miehistöä – seassa ehkä muutama yllätysvieraskin.

Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua neuvotteluihin, kaupankäyntiin, hahmojen keskinäiseen juonitteluun ja kaveeraamiseen sekä ehdottomasti maailman ja yksilön tulevaisuuden pohtimiseen tieteismaailmassa fiilistellen.
Peli kestää noin kahdeksan tuntia.

Aika: 7.-9.12.2018 (peli la 8.12.)
Paikka: Kaijonharjun Nuorisotalo
Pelimaksu: vielä avoin, tarkentuu lähiaikoina

Pelinjohto: Petri Kostama / Oiei ry
Yhteys: renegadecolonies(at)gmail.com

Ilmoittautuminen: 30.9.2018 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1IVudvIoCL6a_UqpJ9E-iHDEhWQt8ekJrvoKXJR-oixQ/viewform?edit_requested=true

"The space feeds and hides us, it defines us,
and in the end, it claims us."

------
FB-eventti: https://web.facebook.com/events/293821018063932/

8
Menneet tapahtumat 2018 / Uhripuut, 14.-16.9.2018, Vaala
« : 18.06.2018, 14:44:26 ip »
Postiljooni Bergvall tunsi silmät selässään. Katseen pahansuopuus tunkeutui selkäpiihin asti ja sai hänet värähtämään. Kylmä hiki alkoi valua, mutta postiljooni karaisi mielensä ja muisteli Suomen Postilaitoksen periaatteita: kirjeet ja lähetykset oli toimitettava perille. Kylän lähestyessä silmäpareja oli jo useita. Silmänurkassa vilahteli epäselviä hahmoja ja ilma oli painostava kuin ennen ukkosta. Taivas oli kuitenkin pilvetön. Postiljooni sulki silmänsä ja kompasteli eteenpäin.

Kylässä Ensio seisoi keskellä pihaa ja katseli haapoja. Ne havisivat siihen malliin, että joku oli tulossa. Oletettavasti se joku oli postiljooni, jota olikin jo odotettu. Kahvi oli lähes lopussa ja kahvihampaan kolotus oli kiristänyt hermoja koko kylässä. Vai olisiko Väen levottomuus tarttunut heihin ja saanut ihmisten pimeämmän puolen päivänvaloon. Eilen rituaaleihinkin olivat osallistuneet vain rohkeimmat. Mene ja tiedä, kohta ainakin saataisiin taas kahvia.Uhripuut sijoittuu vuoden 1929 Suomeen, pieneen piilotettuun ja arvoituksellisen Väen vartioimaan kylään. Suljetun kyläyhteisön tapoja sekä maailmaa ja sen muuttumista tutkaileva liveroolipeli sisältää synkkiä ja ahdistavia teemoja. Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua fiilistelyyn sekä kyläläisten tavalliseen elämään.

Pelissä on 28 pelaajaa ja se on suunnattu täysi-ikäisille, alaikäiset huoltajan kanssa. Peli pidetään Kantturan majoitustilalla Vaalassa. Huom! Pelipaikka EI ole esteetön! Siellä on paljon kynnyksiä ja portaita. Pelipaikalle saavutaan perjantaina, ja offgame-yön jälkeen peli alkaa herätessä lauantaina aamulla. Peli kestää lauantai-iltaan ja sen jälkeen paikalle voi jäädä saunomaan ja yöpymään.

Aika: 14.-16.9.2018
Paikka: Kanttura, Vaala (80 km Oulusta)
Pelimaksu: 40 e Oiei ry:n jäsenille, 45 e muille

Pelinjohto: Kreetta Askola ja Viivi Junno / Oiei ry
Yhteys: uhripuut(at)gmail.com, fb-eventti ja fb-messenger

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/1nF4FOYZXv1MEzhR2
Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2018

Facebook-eventti ja lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1031493340340426

9
Hallitus tiedottaa 2018 / Hallituksen sähköpostilista
« : 21.05.2018, 23:18:52 ip »
Vuosikausien ajan toiminut Oiein hallituksen sähköpostilistan osoite on muuttunut!

Hallituksen saa nykysin kiinni osoitteesta: hallituslista(at)oiei.fi.

10
OIEI:n hallitus alkaa pelivaihdon nimissä kutsua kauempaa pelinjohtajia uudelleenpelauttamaan pelejään Ouluun. Kaikki OIEI:n jäsenet voivat ehdottaa kutsuttavia pelejä ja pelinjohtajia, mutta lopullisen päätöksen kutsuttavista tekee hallitus.

Vuoden 2018 lähtien hallitus on tehnyt linjauksen, jonka mukaan muualta Ouluun kutsutut pelinjohtajat voivat saada pelivaihdon nimissä korotettua matkakorvausta. Kutsuttavan pelin pelinjohtotiimille maksetaan korotettua matkakorvausta seuraavalla mallilla: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Eli: Jos joku tulee Ouluun pitämään 15 hengen pelin, vain yksi pelinjärjestäjätiimin jäsen saa matkakorvauksen. Jos joku tulee pitämään 40 hengen pelin, maksetaan matkakorvaus maksimissaan kolmelle pelinjärjestäjätiimin jäsenelle. 

Sama pätee myös toiseen suuntaan, sillä haluamme tukea myös oieiläisten yhteistyötä muiden tahojen kanssa muualla Suomessa. Hallituksen harkinnan mukaan oieiläiselle pelinjärjestäjätiimille, joka menee viemään pelinsä muualle Suomeen, voidaan maksaa samalla kaavalla korotettua matkakorvausta: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Poikkeuksen muodostavat erilaisissa coneissa ja muissa suuremmissa tapahtumissa pidettävät pelit, joihin ei makseta korotettua matkakorvausta.

11
Hallitus tiedottaa 2018 / Jäsenedut ja jäsenmaksu 2018
« : 21.05.2018, 23:13:43 ip »
JÄSENMAKSU:

OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2018 on 5 euroa/henkilö, tai 10 euroa/perhejäsenyys. Jäsenmaksun voi maksaa joko tapahtumien yhteydessä käteisellä jäsenvastaava Hanna Puolakalle tai varajäsenvastaava Kaj Wallinille, tai OIEI:n tilille, jolloin viestiksi laitetaan ”jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”. OIEI:n tilinumero on: FI2380001670507384 . Mikäli maksat jäsenmaksusi tilille, lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:

Koko nimi:
Syntymävuosi:
Postiosoite: (halutessasi, jäsenkortin postittamista varten)
Sähköposti:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2017? (Kyllä/ei)

Mikäli et ole varma, oletko maksanut jo tämän vuoden jäsenmaksun, voit varmistaa asian kysymällä jäsenvastaava Hannalta.


JÄSENEDUT:

Alla on lueteltuna kaikki liikkeet, puodit, kahvilat ja anniskeluravintolat, joihin OIEI on saanut neuvoteltua jäsenetuja vuodelle 2018. Joukossa on niin tutut vanhat, kuin nippu uusiakin, joten kannattaa lukaista läpi huolella! Jäsenedut saa käyttöönsä, kun muistaa esittää jäsenkorttinsa ostosten yhteydessä.

Pub Graali tarjoaa 20% alennuksen isosta Crowmoorista tai isosta vaihtuvasta hanaoluesta.
Fantasiapelit tarjoaa 10% alennuksen rooli- ja lautapeleistä, sekä korttisuojista.
Kahvila Kolo tarjoaa jäsenetuna 10% alennuksen erikoiskahveista, kaakaoista ja ruuasta.
Koruliike Romeo ja Julia tarjoaa 10% alennuksen kaikista koruista lukuunottamatta LEMPI-mallistoa.
Pilailupuoti tarjoaa 15% alennuksen peruukeista, naamareista, silmikoista ja maskeista sekä 10% alennuksen muista tuotteista.
Milgear tarjoaa jäsenille 7% alennuksen kaikista tuotteista, pl. valmiiksi alennetut tuotteet. Alennusta saa Oulussa sijaitsevasta myymälästä sekä nettikaupasta. Oiein jäsenille on oma alennuskoodi nettikauppaan, jonka saat tietoosi hallitukselta. HUOM! Älkää laittako alekoodia kiertoon jäsenistön ulkopuolelle, että saadaan pitää tämä tarjous jatkossakin. Lisäksi Milgear tarjoaa mielellään esimerkiksi proppausapua oman ydinosaamisensa alueella pelinjärjestäjille.
Kofeiinikomppania tarjoaa 10% alennusta jäsenistölle kaikista kofeiinikomppanian tuotteista.
Nappikikka tarjoaa 10% alennuksen kaikista yli 10 euron ostoksista, poislukien ompelupalvelut ja ompelukoneet.
Ravintola Exotic Fusion 13 % kaikista menun tuotteista ja 23 % teestä, kahvista ja Karhu I -oluesta. Lisäksi Eksotik Fusion järjestää meille erikoisia ryhmäalennuksia etukäteen sovituissa tilaisuuksissa, esim. larppien tai peli-iltojen yhteydessä.

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.

12
Uutiset / Foorumille rekisteröityminen
« : 21.05.2018, 23:01:17 ip »
Foorumillemme tulee paljon roskapostibottien rekisteröitymisiä, joten olemme sulkeneet määrittelemättömäksi ajaksi uusien jäsenten rekisteröitymisen. Jos olet oikea hengittävä ihminen ja tahdot kirjoittaa foorumille, ota yhteys webmasteriimme webmaster (at) oiei . fi.

Kuten ehkä huomaat, jos luet tätäkin, että foorumilla ei juurikaan ole eloa. Keskustelua kannattaa käydä ennemminkin Oiein Facebookissa. Tänne päivitämme lähinnä tulevat tapahtumat sekä muita tarpeellisia tietoja.


13
Dagon -fantasiasukukokouslarpin toinen tuleminen eli uudelleenpelautus vuodelta 1998. Draamaa, romansseja, juonittelua, nostalgiaa.

Kesto 6-8h
Noin 30 pelaajaa
Pelimaksu 10 euroa

FB-eventti, jossa lisätietoja: https://www.facebook.com/events/129586644581929/
Ilmolomake: https://goo.gl/forms/QlQuSH3PgIHmOHZ52

14
Vuoden 2018 Kevättanssiaiset pidetään 26.5.

Louhen Korppien historialliset kevättanssiaiset tulevat taas! Paikkana tuttu Pateniemen Honkapirtti.

Tanssi alkaa kello 15, sitä ennen voi paikalle tulla auttamaan järjestelyissä ja pukeutumaan. Paikalta täytyy poistua kello 19 mennessä.

------------
Kevättanssiaisten settilista 2018

I SETTI
Potluck welcome
Juggling partners
Shindig
All Saints Day
Celtic Spiral
Portsmouth
Sapphire sea

Väliaikabiisi: Hole in the wall

II SETTI
Duke of Kent’s waltz
Mr. Beveridge's maggot
Bishop’s Halloween
My lord Byron’s maggot
Goddesses
Les oeufs de pâque
Ad absurdum sur place

Väliaikabiisi: Sottiisi

III SETTI
Devil’s mill
Irish Gypsy
Giddy Promenade
Red House
Tanz mit mir
Path to the well
Mond Tanz

Väliaikabiisi: Two to twirl / valssi

Ajan salliessa tanssitaan virallisten settien lisäksi yksi setti toivetansseja.

 

Lisätietoja ja keskustelua tapahtuman Facebookissa: https://www.facebook.com/events/190848361717938/


15
Menneet tapahtumat 2017 / The Blind Tiger, Oulussa 14.1.2017
« : 07.12.2016, 21:37:25 ip »
Bob kiillotti tiskin takana lasia mietteissään. Olisi taas tulossa kiireinen ilta kun kanta-asiakkaat eli gangsterit, rappiotaitelijat, kapinalliset ja kaikenlaiset kummajaiset pian valuisivat hänen kapakkaansa The Blind Tigeriin. Eipä siinä, Bob kyllä tykkäsi asiakkaistaan, jotka muistuttivat häntä vanhoista hyvistä ajoista ennen kuin Maan entisen kolonian, Marsin, fasistihallinto valloitti Maan ja ryhtyi hallitsemaan sitä rautaisin ottein. Marsilaishallinto oli kieltänyt kaiken, mitä se piti epäterveellisenä tai epänormaalina eli muun muassa kaikki epäisänmaalliset taidemuodot, kaikki uhkapelit, kaikki päihteet ja kaikki seksuaaliset tai sukupuoliset poikkeavuudet. Kaikkien, jotka tahtoivat noita asioita harrastaa piti tehdä se salassa ja The Blind Tiger tarjosi heille siihen puitteet. Bob ei ollut koskaan ollut aktiivinen kapinallinen, mutta kapakan pito oli hänen oma hiljainen kapinansa. Niinpä Bob tänäkin iltana laittaisi soimaan Tiger Ragin ja avaisi kapakkansa huomaamattoman oven kirjavalle asiakaskunnalleen.


Mikä? Salakapakkaan sijoittuva diesel punk -peli, jossa electroswing soi ja synteholia kuluu. Maailma muistuttaa 1930-luvun Amerikkaa, jossa vallan ovat ottaneet avaruusfasistit. Pelissä on mahdollista harrastaa niin biletystä, rikollista juonimista kuin ihmissuhteiluakin.

Missä? Kaijonharjun nuorisotalolla
Kuka? Pelinjohtajana toimii Hanne Saarikoski, tuottajana Viivi Junno
Pelimaksu? N. 10e, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittautuminen? On auki 19.11-9.12, mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä todennäköisemmin saat toiveisiisi räätälöidyn hahmon.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez0Fb_nEofMM4Uit_-7iF8P1UJeAIYM-yg13pvL-exQj2w1g/viewform

Peli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1868314003402274/

Sivuja: [1] 2 3 ... 19