Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tautou

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
136
Ideat / kimppakyydeistä
« : 09.10.2005, 22:27:21 ip »
Viimeksi oli se kimppakyyti osio. Nyt voisi taas olla tarvetta, esimerkiksi kun jouluna on Oulusta lähdössä enemmänkin porukkaa sinne Satujenmaahan Rovaniemelle. Että jos sellaisen jonnekin, niin kiva olisi :)

137
Joo, siis minä ajattelin tuota niiden alennuksien pohjalta. Ko mun muistaakseni oli joku isompi järjestö, johon liittymällä sai alennusta joistain pelimaksuista. Tyyliin pelimaksu 10e, 'joku isompi "säätö"' 7e, OIEI 5e. Siis tämmönen jäänyt mieleen, että olisin joskus nähnyt. Että jos OIEI ei kelepaa, niin sitten tuommonen vaihtoehto tai jtn...

138
Ajattelin vain tähän väliin kysäistä, että eikö niitä ole joitain muitakin järjestöjä, joiden kautta saisi alennusta peleihin? Siis, tämä POLY (jos elää vielä) tai jotain muita. Jos näillä immeisillä nyt on jotain niinkin suurta OIEItä vastaan, niin eikö tuo olisi vaihtoehto?

139
Sarcoidosaan siis, sillä omat hiukset ovat 10.8. mennessä tummanvaalean syvän punaiset (aivan, kuulostaa niin hyvältä väripaketissa, että), ja sen värin muuttaminen on aika temppu. Minä myös vainoharhaisena ihmisenä vedän mieluummin huivin päähän kuin alan tuota väriä grimasilla etc muuttamaan, sillä omien uskomusteni mukaan tuo punainen ei välttämättä tykkää siitä.

Siksi siis tarvitsisin peruukkia. Jos jollakulla ystävällisellä ihmisellä olisi lainata, ilmoittaisi minulle. Olisin hyvin kiitollinen.

lunado(at)gmail.com // 041 7797013

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]