Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tautou

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
16
Jep jep, pelin päivämäärä vaihtuu, peli siirtyy viikolle 17 tai 18 riippuen siitä kumpana viikonloppuna on pelipaikka vapaana. Ootellaan vaan pelipaikasta vahvistusta. Lisätietoja pian.

17
”Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan.”

Oletko kiinnostunut asianajotyöstä Oulun metropoliitassa?
Osaatko etsiä ne rivien väliin jääneet vastaukset, joita kysymällä päämiehesi vapautuu rikosepäilyistä?
Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova etsii tiimiinsä kolmea ryhmänvetäjää ja kuutta riviasianajajaa puolustamaan tavallisia ihmisiä hieman epätavallisemmissa merkeissä. Paikkoja vapaana myös muutamalle muulle toimihenkilölle.

Työaika on kaksipäiväinen, työ alkaa perjantaina 27.4.2012 Toppilansaaressa sijaitsevassa asianajotoimistossamme noin klo. 20:00 ja kestää muutaman juhlavan tunnin ajan. Työt jatkuvat seuraavana päivänä, lauantaina klo. 10:00 ja kestävät kuudestä kahdeksaan tuntia.

Työajan puitteissa on tarkoitus etsiä porsaanreikiä tiedoista, jotka painavat (ketä sillä hetkellä painavatkaan) pientä ihmistä kohti velka- tai muuta vankeutta. Päivien aikana ei ole oikeusistuntoja.

Työsession hinnaksi tulee 10 euroa/työläinen, mikäli kuulut Oulun asianajajaliiton kattojärjestöön nimeltä Oulun Internet-aktiiviset Esitelmöijät ry (off-game: Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry, http://www.oiei.fi). Muilta kuin kattojärjestöön kuuluvilta perimme työmaksua 15 euroa/työläinen. Tarjolla on myös kaksi työpaikkaa (1 miehelle, 1 naiselle) joissa työläisen tulee käyttää autoaan lauantaina 28.4. työpäivän aikana. Tuon työpäivän hinta on 5 euroa OIEI ry:n jäseneltä, 10 euroa järjestöön kuulumattomalta.

Mainitse työhakemuksessasi erikseen, mikäli omaat ajokortin ja auton ja olet halukas ottamaan myös mahdollisesti tällaisen (sallittuissa rajoissa hämäräperäisen) työtehtävän vastaan. Avoinna myös sihteerin paikka naiselle.

Edellä mainittujen lisäksi lauantaina 28.4.2012 on tarjolla ilmaistyötä useammalle sellaiselle henkilölle, joka on valmis sitoutumaan lyhyempiaikaiseen ja mahdollisesti useampaan työtehtävään kerralla (eli niin kutsutuille ”sivutoimisille henkilöille”).

Työnantaja tarjoaa jokaiselle työläiselle kahvin/teen, pikkupurtavan ja leikkeleet (plus jotain muuta pientä) työpäivän aikana. Kuten normaalistikin työpaikoissa, lämpimän lounaan kustantaa jokainen itse itselleen. Jokainen työntekijä mahtuu halutessaan yöpymään asianajotoimiston tiloissa koko 27.-29.4. aikaisen viikonlopun. Lauantaina työpäivän päätteeksi on kaikille työntekijöille tarjolla sauna.

Työntekijän läsnäolo sekä perjantaina että lauantaina on pakollinen! Asianajajan työtä havittelevilta ei vaadita kannettavaa tietokonetta, mutta se on erittäin eduksi työpäivän aikana. Työpaikalla on internet-yhteys, mutta tietokoneen omistajien tulee varautua omalla verkkokaapelillaan siltä varalta, että tekninen tuki ei saa langatonta internetyhteyttä toimimaan toimistossa juuri tuona päivänä. Huomaa, että työpäivän aikana työntekijälle saattaa tulla tarve soittaa joitain puheluita muille työntekijöille tai ulkopuolisille henkilöille (näistä lyhyistä puheluista tai oman langattoman internet-yhteyden käytöstä ei voi hakea erillistä korvausta).


Lähetä työhakemuksesi Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova:n konttorin sähköpostiosoitteeseen k.l.v.konttori@gmail.com

Työhaku on auki 17.3.12.-31.3.12. välisen (aka maaliskuun) ajan. Työntekijäpäätökset suoritetaan 1.4. ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Otsikoi viestisi asianmukaisesti: TYÖHAKEMUS Oma Nimesi
Kerro hakemuksessa itsestäsi seuraavat asiat:

Nimesi:
Ikäsi:
Puhelinnumerosi:
Kotipaikkakuntasi:
Mahdolliset allergiasi tai muu(t) työpanostukseesi vaikuttava(t) tekijä(t) [ei vaikuta työllistämispäätökseen]:

Kerro meille myös;

Miksi juuri sinä sopisit työntekijäksi Kortee, Lammi ja Voronovalle?
Pidätkö enemmän kenttätyöstä vai kaipaatko suurempia suunnitelmia? Perustele lyhyesti kantasi.
Millainen työntekijä et halua olla/millaisia elementtejä et halua työympäristöstäsi löytyvän?

+

Oletko kykenevä ajamaan omalla autollasi lauantain 28.4. aikana?
Mikäli et pääse meille viralliseksi työntekijäksi, oletko valmis tulemaan ilmaisavustajaksi (off-game: ns. statistihahmona, ilman pelimaksua)?

Kiitos mielenkiinnostanne!

Heli Karakorpi
Konttori ja reskontra
k.l.v.konttori@gmail.com

______________________________________________________

Off-game!

”Murha on aina virhe - ihmisen ei pitäisi tehdä sellaista mistä hän ei voi puhua päivällisellä.” - Oscar Wilde

Mikä: Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova, fiktiiviseen Oulussa sijaitsevaan asianajotoimistoon sijoittuva liveroolipeli, joka leikkii todesta ja tarusta ammennetulla, hieman erikoisella oikeuslaitos-käsityksellä (selvennetään maailmankuvassa) ja paisutellulla Suomi-imagolla.

Mitä: Tutkimusta ja ihmissoppaa; sekä puolustuksen keräämistä että arkipäivän elämää – maailmaa emme tällä kertaa pelasta, mutta mahdollisesti päämiehemme vankilalta.

Milloin: Perjantaina 27.4.12. ja Lauantaina 28.4.12. Pelaajan läsnäolo molempina päivinä pakollinen. Alkubriiffi pelipaikalla perjantaina.

Missä: Toppilansaaressa, erään taloyhtiön Yhteistalossa osoitteessa: Kahvelitie 19 F 90500 Oulu

Paljonko: 10 euroa OIEI:n jäsenille, 15 euroa muille. Pelissä on kaksi autollaan liikkuvaa hahmoa, pelissä kuluvaa bensaa korvataan 5 euron pelialennuksella näille kahdelle pelaajalle.

Keille: Yli 18-vuotiaille. Virallisia pelaajahahmoja on tarjolla 13, sivurooli-hahmoja on noin viidelle (kysy tarkemmin sähköpostitse).

Huomaa, että saatat pelissä tarvita pääsyä sähköpostiin tai muutoin internettiin – pelissä on myös yksi yhteiskäytössä oleva tietokone, mutta oma läppäri on hyödyksi. Läppärillä voit muun muassa pitää hahmoasi ja pelin muita materiaaleja koko ajan mukanasi. Pelissä voi tulla myös tilanne jossa hahmon tarvitsee soittaa lyhyt puhelu jollekin toiselle hahmolle, tällaisia menoja emme valitettavasti voi korvata.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteesta: k.l.v.konttori@gmail.com

Tarjoaa: Niina Kouva (tukena ja turvana OIEI ry)

18
Yhdelle miespelaajalle on hahmo vapaana perumisen vuoksi! Hahmo on iloluontoinen, naiskauneutta ja hyvää viiniä arvostava, tanssin ja musiikin ystävä. Hahmo on jatkohahmo edeltävistä osista ja hahmon peli alkaa perjantaina ja päättyy lauantaina. Kyyti Oulusta Pudasjärvelle järjestetään!

Sinua kaivataan, mies!

19
Peli kaipaa MIEHIÄ! Paljon. Josko olet ajatellut haluavasi Keski-Maan poluille, nyt alkaa olla hyvä aika ilmoittautua, niin päästään tästä kuumottavasta puutteesta :O

20
Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten Aika III

Eletään Neljättä Aikaa. Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Harmaisiin Satamiin, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 43, heinäkuun loppu. Ihmisten Vallan aika on tässä. Enää ei Vapaiden Kansojen tarvitse pelätä alati väijyvää Varjoa, vaan myös Ilúvatarin nuoremmat lapset saavat elää Melkorin painostuksesta vapaata elämää, kuten Kaiken Isä on hyväksi nähnyt antamalla ihmisille sekä kuoleman lahjan että vapaan tahdon hyvän ja pahan välille.


Rohanin eteläisimpien alueiden kesä on ollut rauhallinen – lämpimät säät ovat hellineet Vihreää Maakuntaa. Niin kauniilta kuin ympäristö ja ilma näyttävätkin, eivät ihmisten ajatukset välttämättä kulje yhtä hohdokkaina, heidän mieltensä tiet ovat nyt ja aina tuntemattomat. Osaavatko ihmiset rentoutua enää yksinkertaisen juhlan humuun, kun paljon on jäänyt vuosien varrella sanomatta, eikä maa ole vielä melkein puolessa vuosisadassakaan ehtinyt parantua kolhuistaan? Kun meillä Rohanissa aletaan juhlimaan, pyörii gondorilaisilla herroilla kengät jalassa. Sinut ja sukulaisesi on tietysti kutsuttu, kaikille täytyy olla tarjolla mahdollisuus iloon kun olemme nyt vapaita elämään.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Liveroolipeli Ihmisten Aika III pelataan 22.-23.7.2011 Siuruanjoen rannalla, Pudasjärvellä, noin 100 kilometrin päässä Oulusta. Pelin järjestää Niina Kouva, apuna Mikko Heikura, Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://www.oiei.fi) :n tuella.

Peli on 25:lle pelaajalle, ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiailta vaaditaan tulostettu ja vanhempien allekirjoittama lupalappu (jonka lähetän sitten sähköpostitse pelaajalle). Peli sopii hyvin myös aloittelijoille.
Keski-Maan teeman mukaisesti peli on fiilistely-painoittainen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja pelin pääpaino on Rohanilaishenkisessä juhlinnassa ja hahmojen keskinäisissä ja itsenäisissä dilemmoissa.

Pelin puolesta tarjolla on pientä naposteltavaa ennen peliä ja pelissä tarjoillaan Rohanilaiseen tyyliin sopiva juhlallinen ateria lisukkeineen.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peli on päihteetön tapahtuma, tupakoinnin toivon pelaajien järjestävän teemaan sopivalla tavalla. Pelialueella on erikseen merkitty tupakkapaikka. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksiasein.

Pelimaksu on 10 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta 15 euroa. Pelipaikalla voi liittyä OIEI:n jäseneksi, jäsenmaksu vuodelle 2011 viisi (5) euroa. Oikeus alennettuun pelimaksuun astuu voimaan heti.

Suurimmalla osalla pelaajista peli alkaa jo perjantaina 22.päivä. Loput pelaajat aloittavat lauantaina klo. 12 mennessä. Pelinjohto toivoo että lauantaina aloittavat pelaajat saapuisivat pelipaikalle vasta lauantaina, mutta muukin on järjestettävissä. Pelipaikka on vuokrattu OIEI:lle torstaista 21.7. klo. 16 aina maanantaihin 25.7. klo. 12 asti. Pelinjohto viipyy pelipaikalla koko tuon ajan ja mitä todennäköisimmin on matkalla kahdella autolla, toisella kuljetetaan propit ja toiseen mahtuu myös halukkaita pelaajia. Kaikki pelaajat ovat tervetulleita yöpymään pelipaikalla. Pelipaikalla ei kuitenkaan ole kuin muutama sänky, joten pääsääntöisesti majoitus tapahtuu retki/ilmapatjoilla päärakennuksen tai saunan tuvan lattialla. Siskonpedit rules.

Hahmot peliin jaetaan kunhan tarvittava pelaajamäärä on täynnä – tuolloin pelaajille lähetetään lyhyehkö kuvaus hahmosta ja muu pelimateriaali. Tarvittaessa pelinjohto pitää oikeuden valikoida pelaajat, esim. jos pelaajatarjontaa on paljon hahmoja enemmän. Pelissä on muutamia jatkohahmoja, joihin näiden hahmojen edellisten osien pelaajat ovat etuoikeutettuja, heillä on aikaa ilmoittautua 1.6. asti, jolleivat he aikaisemmin ilmoita olevansa estyneitä. Hahmot lähetetään pelaajille sunnuntaina 26.6. Peliä varten pidetään myös proppi-/ompelupaja, lisätietoja lähempänä.

Pelipaikan sijainti löytyy esimerkiksi Eniron kartalta osoitteesta http://kartat.eniro.fi/m/abgJM tai sanoilla Konttila, YLI-SIURUA, Pudasjärvi
Lisätietoa pelipaikasta osoitteessa http://www.syote.net/mokit/hirvitupa.htm Pelipaikalla on juokseva vesi ja sähkö, ulko-wc ja sauna erillisessä saunarakennuksessa. Löytyy myös jääkaappi, mikroaaltouuni, hella ja keitto ja ruokailuastiat.


Kysymykset ja ilmoittautuminen (asianmukaisesti otsikoituna) Niinalle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
(Koetan käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla)

Ilmoittaututuessa mainitse:

Oma nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Pelikokemus lyhyesti:
Haluatko aloittaa pelin mieluummin perjantaina vai lauantaina:
Onko sinulla auto käytössäsi peliviikonloppuna ja pystytkö ottamaan muita pelaajia kyytiin pelipaikalle mentäessä ja sieltä pois tultaessa:

Valitse yksi vaihtoehto, perustele 3+ sanalla:

a) perhe vai b) ystävät vai c) kylänmiehet
(esim. a) koska sielu lepää perheessä)

a) tanssi vai b) ryyppy vai c) juoruilu

a) Rohan vai b) Gondor vai c) Rivendell

a) paini vai b) sovittelu vai c) ”Njaa, olihan niillä molemmilla osansa tässä asiassa, mutta jos nyt vain istuttaisiin alas ja mietittäisiin voitetaanko sillä mitään että annetaan ratkaisu, josta väistämättä tulee toiselle osapuolelle paha mieli... Niin mistä me taas puhuttiinkaan?”


Osaatko käyttää miekkaa?:
Haluatko pelata parisuhdetta (perhesuhteita on kaikilla)?:
Millaista hahmoa et halua pelata?:
Tanssitko mielelläsi ja/tai haluaisitko soittaa larpissa jotain teemaan sopivaa instrumenttia?:
Erikoisruokavalio + muut allergiat ja sairaudet joista pelinjohdon olisi hyvä tietää:


Tervetuloa peliin!

21
Ok, kiitos tästä.

22
Siis yhdistyksen säännöissä määrritellään että mitä lain ehtoja jäsenen kuuluu täyttää?

Eli periaatteessa "laissa mainitut jäsenyyden ehdot" ja "yhdistyksen säännöissä mainitut jäsenyyden ehdot" on siis sama asia?

23
Kysymys, olen googleillut (ja lukenut myös yhdistyslakia) mutta en ole löytänyt vastausta vielä, joten jos joku ossaa valaista, niin kysysisin tuosta kohdasta 3) ->

14 §
Yhdistyksestä erottaminen

Yhdistys voi erottaa jäsenen säännöissä mainitulla erottamisperusteella. Yhdistyksellä on kuitenkin aina oikeus erottamiseen, jos jäsen:

1) on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut;

2) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä; tai

3) ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.


Mitä ne on ne laissa mainitut jäsenyyden ehdot? Minä ei ymmärrä :)

24
 ;D
Höhöö, täällon yks onnellinen pelinjohtaja  :D

Kiitos pelaajat ja npc-uurastajat - oli aivan huikea viikonloppu! Vaikka paljon pelkäsinkin (mikä kuulunnee vähän tähän pj:n hommaan) niin tästä tuli jotain ihan parhautta <3 Siitä huolimatta että kaikilla kastui varpaat ja pelin sisälle "suunnitellut" asiat eivät aivan viimeisen päälle toteutuneetkaan: Sitä suuremmalla syyllä kiitos pelaajille luovuudesta ja kestävyydestä <3 Mää oon niin <3 :D

Löytötavaroita on siis löytynyt juurikin nuo Jennin sakset, jotka lähtivät Terolle mukaan kun Tero mainitsi sinulla Jenni olevan sinne päin muutenkin menoa. Myös Juhokallen pitämä hattu löytyi täältä nurkista, muuhun meille kuulumattomaan en ole vielä törmännyt :)

Mutta! Seuraavaa projektia odotellessa! Kiitos Jennille myös noista kuvista :) Oliko kyllä sellainen kokemus ja peliviikonloppu että mitään en pois vaihtaisi :)

25
Näin foorumilla vielä ilmoitettakoon: Kiitos oiei:lle sen tuesta ja varaston tavaroiden lainasta tätä peliä varten, vaikka emme virallisesti oiei:n peli nyt olekaan :)

26
Making of - proppauspäivä lauantaina 26.3.2011

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä proppeja (ommelleen, askarrellen yms.) Ihmisten Aikaa varten. Proppitalkoot järjestetään täällä meillä Lintulassa, tarkan osoitteen saa sähköpostilla. Täällä on tilaa sekä leikata että liittää, ompelukone ja aika paljon ompelulankoja löytyy - käyn ostamassa muutaman yleisen lankavärin vielä pelipudjetista, niin sitten kaikki lankani ovat vapaassa käytössä. Tulostan myös kaiken yhteisen pelimateriaalin, pelimaailmasta, materiaalista ja hahmoista voi myös kysellä. Pidän myös mielelläni yksityisbriiffejä jo nyt. Minulla on myös paljon kaavoitus- ja ompelukokemusta ja autan mielelläni kykyjeni mukaan kaikessa proppien ompeluun liittyvässä.
 
Lauantaihin valmistautumisesta sen verran, että mikäli tahdot ommella itsellesi vaatetta uudesta, käyttämättömästä kankaasta, kannattaa kangas pestä ennen leikkausta ja ompelua. Jotkin kankaat voivat kutistua ensimmäisessä pesussa yllättävän paljon, kangaslaadusta riippuen. Epätietoisuuden iskiessä kannattaa kääntyä kangaskaupan myyjän puoleen - myyjät osaavat yleensä kyllä neuvoa todella hyvin minkä verran kangasta minkäkinlaiseen vaatteeseen tarvitsee ja ohjeistaa kankaan kutistumisen suhteen. Mikäli teillä on aikaa, myös kirpputoreilta ja Toppilan kierrätyskeskuksesta kannattaa etisä materiaalia, varsinkin jos pelaat hahmoa jonka proppautumiseen tarvitset jonkinlaista turkista. Uutena tekoturkiskin on yllättävän kallista, mutta esimerkiksi vanhoista tekoturkkitakeista saa tuunaamalla oikein hyvää materiaalia. Myös vääränkokoisia mekkoja, liivejä ja paitoja (housut on vähän vaikeampia) voidaan helposti pienentää tai tuunata suuremmaksi.
 
 
Proppitalkoiden ohessa, illan mittaan, meillä myös lämpiää sauna kaikille halukkaille. Eläimiä meidän taloudestamme löytyy, koirat sijoitan hoitoon ja imuroin vielä lauantaiaamuna, jotta vältymme ylimääräisiltä kankaiden karvoittumisilta. Kissakin meillä on, mutta se jää "riesaksemme" sillä ujouden vuoksi hoitoonvieminen aiheuttaa sille kovaa stressiä. Sen on parempi kotona, piilossa vaatekaapissa. Tämä siis tiedoksi eritoten jos olet eläimille allerginen.
 
 
Ilmoitelkaa halukkuutenne proppitalkoisiin osallistumisesta vielä minulle sähköpostitse, niin tiedän oletteko ylipäätänsä kiinnostuneita tällaisesta tapahtumasta :) Meille saa lauantaina valua puolenpäivän jälkeen ja voimme ommella ja askarrella niin paljon kuin vain haluatte.
 
Keväisin (muttei liian keväisin) terveisin Niina, pj.

27
Kiitos pelistä ihan kaikille pelitovereille - suurkiitos eritoten pelinjohdolle teidän panoksestanne ja kun otitta mukkaan niin lyhyellä varoitusajalla <3 Oli ihan mielettömän kivvaa. Pelipaikka oli todella upea - tänävuonnahan siitä tulee muutenkin täydellinen paketti ko. Petterintuvasta kun ne sen saunan sinne (Elisan ympärille) rakentaa. Ihan mahtava paikka larpahtelun tulevaisuutta ajatellen.

Vaikka ensialkuun vähän pelottikin että tulleeko siitä luonnon pellaamisesta mittään - kun näin keväällää se luontokin vasta herräillee ja kaikkihan me ollaan unien jälkeen ärtysiä. Onneksi kaikki kuitenkin sujui ihan luonnostaan ja vältyttiin sen suuremmilta kömmähdyksiltä.

Tyrnävän lihansyöjämiimikko Luontoliitosta kiittää.

28
12.3. jälkeen tulevat ilmoittautumiset menevät suoraan varapelaajalistalle. Mikäli ilmoittautumisia ei ole tullut tarpeeksi lauantaihin mennessä, peli perutaan.

29
Heiaa! Nyt on vielä viikko aikaa lähettää ilmoittautuminen Keski-Maan enemmän tai vähemmän lumotuille poluille. Mukaan mahtuu vielä joitain pelaajia, viimeinen ilmoittautumispäivä 12.3. Tervetuloa!

30
Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten aika II

Eletään Neljättä Aikaa. Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Harmaisiin Satamiin, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On maalis-huhtikuun vaihde, uusi vuosi on vaihtumassa. Ihmisten Vallan aika on tässä. Enää ei Vapaiden Kansojen tarvitse pelätä alati väijyvää Varjoa, vaan myös Ilúvatarin nuoremmat lapset saavat elää Melkorin painostuksesta vapaata elämää, kuten Kaiken Isä on hyväksi nähnyt antamalla ihmisille sekä kuoleman lahjan että vapaan tahdon hyvän ja pahan välille.


Kylmin talvi on jo taittunut, kun vuosi 42 lähenee loppuaan. Lumisessa pohjoisessa riittää silti aina kinoksia. Ennen Harmaavuorten ja Forodwaithinin asukkaat olivat saaneet olla rauhassa, mutta uusi aika toi muutoksen pimennossa eläville ihmiskansoille. Lossoth, beorningit ja jäälakeuksien satunnaiset samoilijat joutuivat opettelemaan jotain, mitä ilman he olivat Aikoja pärjänneet – eri kansojen täytyi alkaa luottaa toisiinsa. Koska keskuudessa liikkuvat pahalaiset eivät enää näyttäneet örkeiltä, ei ihminen voinut tietää oliko vastaantulija ystävä vai vihollinen. Lumessa elämänsä kulkevat, uuden ajan haavoittamat klaanit etsivät turvaa siitä mahdollisuudesta, että joku muukin olisi yhtä vaaralle alttiissa tilanteessa kuin he itse. Uutta, tappavaa uhkaa vastaan ei pärjännyt ilman ystäviä. Mutta kuinka erottaa ystävä vihollisesta ennen kuin oli liian myöhäistä?


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Liveroolipeli Ihmisten aika II pelataan 2.4.2011 Varjakan saaressa, Oulunsalossa. Pelin järjestää Niina Kouva, apuna ollut Viivi Junno.

Peli on 15:lle pelaajalle, ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiailta vaaditaan tulostettu ja vanhempien allekirjoittama lupalappu (jonka lähetän sitten sähköpostitse pelaajalle).
Keski-Maan teeman mukaisesti peli on fiilistely-painoittainen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja hahmot joutuvat puolustamaan itselleen tärkeitä arvoja – tavalla tai toisella. Peli pelataan suurimmalta osin ulkona, mihin sisältyy vaellusta lumihangessa ja samoilua metsäteillä. Pelissä pääsee myös (lopulta) sisätiloihin.

Pelin puolesta tarjolla on lämmin keittoruoka (ei hernekeittoa) ennen peliä, pelin aikana tarjonta rajoittuu naposteltaviin.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait. Peli on päihteetön tapahtuma, tupakoinnin toivon pelaajien järjestävän teemaan sopivalla tavalla. Sisatilojen lähettyvillä on erikseen merkitty tupakkapaikka. Peliin valmistautuessa kannattaa tutustua Oulun Interaktiivisten Eläytyjien NoRules-sääntöjen larppisääntöihin.

Pelimaksu 15 euroa, peritään etukäteen pelipaikan vuokraa varten.

Peli pidetään kokonaisuudessaan lauantaina 2.4.2011, jolloin varsinaiselle pelipaikalle siirrytään pelissä. Mikäli tulet peliin toiselta paikkakunnalta, majoitusta viikonlopulle on tarjolla Lintulassa ja Mäntylässä. Mainitse ilmoittautumisessasi erikseen yöpaikan tarpeestasi. Alku- ja ryhmäbriiffit pidetään (ellei muuta ilmene) Niinan luona Lintulassa. Loppubriiffi pelipaikalla. Koitetaan saada sauna käyttöön Varjakan saaressa, joka tietysti lämpiää pelin jälkeen. Tarkemmat osoitteet myöhemmin infomailissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä peliin on lauantaina 12.3. Mikäli en ole saanut siihen mennessä peliin tarpeeksi pelaajia, peli perutaan. Tuon päivämäärän jälkeen lähetetyt ilmoittautumiset tulevat varasijalle. Hahmot jaetaan sunnuntaina 13.3. ja pelin muu materiaali lähetetään pelaajille. Pelimaksu tulee suorittaa viikolla 11, hahmon saa kun maksu näkyy tilillä. Mikäli halukkaita pelaajia on enemmän kuin hahmoja, jaan hahmot pelaajille ilmoittautumisien perusteella, en välttämättä ilmoittautumisjärjestyksessä. Peliä varten pidetään myös proppi-/ompelupaja viikolla 11 tai 12. Lisäinfoa seuraa.

Lisätietoa pelipaikasta osoitteessa http://www.oulunsalo.fi/varjakka/ ja kuvia pelipaikasta.Kysymykset ja ilmoittautuminen (asianmukaisesti otsikoituna) Niinalle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
(Koetan käydä lukemassa myös foorujema joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla ; )

Ilmoittaututuessa mainitse:

Oma nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Pelikokemus lyhyesti:

Valitse, perustele valintasi kolmella+ sanalla

a) järki vai b) tunteet vai c) eskapismi

a) pessimismi vai b) optimismi vai c) who care's, in the end we're still all dead

a) rikos vai b) rakkaus vai c) kirves

a) kapinallinen vai b) sovitteleva vai c) Saruman

Millaista hahmoa et halua pelata:
Erikoisruokavalio + muut allergiat ja sairaudet joista pelinjohdon olisi hyvä tietää:


Tervetuloa peliin!

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10