Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tautou

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
Tänään on hyvä päivä tulla käymään Koppanassa uimassa ja saunomassa, ehkä myös hieman grillaamassa kodassa! Isosti tervetuloa klo. 15 jälkeen, jolloin mekin ehdimme taas paikalle!

32
Hei kaikki liikekkannalla olevat OIEI:läiset!

Haemme huomenna Koppanan avaimet, mutta en osaa sanoa mihin aikaan olemme menossa itse Koppanaan. Mikäli joku teistä on tulossa sinne huomenna tiettyyn kellon aikaan, soitelkaa minulle tai Mikille tulostanne niin tulemme viimeistään sitten avaamaan paikat (jollemme jo ole paikalla).

33
Hei!
Ilmeisesti tämä "heti Ropeconin jälkeen" ajoitus on verottanut ihmisiä sen verran, että nukkepaja ei ole saanut nukentekijöiltä kannatusta (yksi ilmoittautunut). Valitettavasti ainoastaan yhdelle ihmiselle ei ole järkeä alkaa nukkea vääntämään, joten nukkepajailu joutuu nyt jäämään taka-alalle.

Koppanavuoro kuitenkin pidetään kuten oli tarkoituskin, luvassa mahdollisesti larppia ja muuta hauskanpitoa, + sitä kasvivärjäystä jos vain innokasta ihmisistä moiseen on. Koetetaan itse nukkeilun kanssa sitten uudestaan myöhemmin.

Aikeissamme on valua aukaisemaan Koppanan ovet klo. 16. Siitä edespäin, tervetuloa!

34
Heippa.
Voi osallistua, tehdään se mikä ehditään ja hoidetaan yksityispajassa sitten loppuun :)

Koitan tehdä tässä lähipäivinä kunnollisen budjettiesityksen oiei:n hallitukselle, mutta hallitus on jo päättänyt tukea oiei:n jäsenten nukkeilua maksamalla 50% nuken hinnasta. Täten lopullinen hinta ei todellakaan jää suureksi. Eli ottaisin sitovia ilmoittautumisia sähköpostiin tässä seuraavaksi mahdollisimman nopeasti. Pyydän ilmoittautumisen myös henkilöiltä jotka tulee paikalle muuten vaan tai osallistumaan muuhun toimintaan niin osataan ottaa huomioon mm. oiein kustantamassa purtavassa.

Sähköposti oli ihmisten.aika@gmail.com (mun viimesimmän pelin osoite, koska en jaksanut vääntää uutta gmailin kautta ;))

35
Hei kaikki OIEI:läiset!

Nyt olisi mahdollisuus rakentaa itselleen sovitusnukke. Pajalla tehdään tekijän omien mittojen mukaan nuken torso, mihin on mahdollista myöhemmin lisätä myös jalka.

Vuoromme Koppanassa alkaa maanantaina 26.7. klo. 14:00 ja päättyy torstaina 29.7. klo. 12:00. Alkuviikko on heti Ropeconin jälkeinen. Jotta jokainen saa nukkensa varmasti valmiiksi, vaaditaan nukentekijöiltä läsnäoloa ja pajaan osallistumista kaikkina kolmena (ma,ti,ke) päivänä. Nukkea ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä 12h päivässä, sillä eri työvaiheiden jälkeen nuken tarvitsee kuivua eikä tehdastyöskentely ole muutenkaan kivaa.

Riippuen säästä ja ajasta, vuorolla voi olla myös muuta ohjelmatarjontaa. Mikäli ilma on nätti, voidaan esimerkiksi kokeilla värjätä kasveilla (mikä on myös kahden erillisen päivän homma vaiheittensa vuoksi) lankaa ja kangasta. Mikäli jollakulla muulla on halua pitää pajan ohessa omaa toimintaansa sekin voidaan laittaa onnistumaan kunhan sovitaan asiasta etukäteen.

Ennen tarkempaa budjetintekoa on hankala tarkalleen sanoa, kuinka paljon sovitusnukke tulee tekijälleen maksamaan sillä nukkeen tarvitaan useita eri materiaaleja. Palaan asiaan tarkemmin myöhemmin. Ensisijaisesti nuken tekijän kannattaa varautua n. 15-20 euron suuruiseen reikään lompakossaan. Jonkinlainen nimellinen osallistumismaksu tapahtumaan peritään kaikilta vuorolle tulevilta, osallistui nuken tekoon tai ei.

Tässä vaiheessa haluaisin tietää kuinka moni on kiinnostunut tulemaan tekemään sovitusnukkea itselleen. En hae vielä sitovia ilmoittautumisia ennen kuin budjetti on selvillä, mutta kulujen ym. arvioiminen ja laskeminen on helpompaa kun tiedän onko potentiaalisia tekijöitä 2 vai 15.

Kiinnostuksesta ja kysymyksistä voi toki huudella suoraan tällä foorumilla, mutta mieluusti otan myös sähköpostia osoitteeseen ihmisten.aika(at)gmail.com. Varsinkin jos haluat pitää pajan aikana jotain omaa toimintaa, ole ensisijaisesti yhteydessä asiasta mailitse.

Jatkohelteitä odotellessa, Niina.

36
Hallitus tiedottaa 2010 / Kesän leirikeskusvuorot
« : 18.04.2010, 11:23:40 ap »
Mutta oikeen mielelläni pidän minulle varatun vuoron, kiitos :)

37
Hallitus tiedottaa 2010 / Kesän leirikeskusvuorot
« : 25.03.2010, 23:07:27 ip »
Hoipa hoi paha byrokratia,

Haluaisin leirikeskusvuoron Koppanasta kesäkuulle - viikon mittaisen semmoisen (4-5 päivää). Aikeenani olisi pitää ajatuksena myötämielisiä murahduksia saanut Sovitusnukke-kurssi, jolla kurssilaiset voivat ohjauksessa tehdä oman sovitusnuken. Koska nukessa on niin paljon eri työvaiheita, vaaditaan sen tekemiseen useampi päivä. Jotta koko viikko ei kuitenkaan olisi ihan pelkkää nukkea, voin pitää myös esim. kasvivärjäystä ja pientä käsityöpiiriä ja ajan mittaan viikolle voidaan toki suunnitella muutakin toimintaa (mutta toivoisin että pääsääntöisesti viikko "pyhitettäisiin" sovitusnukke-kurssille). Toiminnan vaatimien tilojen vuoksi Koppana on ehdottomasti leirikeskuksista paras vaihtoehto ja kesäkuun alku/kesäkuu paras ajankohta, sillä tuolloin ihmiset ehkä vielä joutavat kursseilemaan eikä Koppanakaan ole enää ikiroudassa.

38
Kiitos kaikille ihanille pelaajille ja ruuan valmistuksessa, proppaamisessa ja siivouksessa seka perjantaina, lauantaina että sunnuntaina auttaneille! Kuten aina, te pelaajat teitte pelin. Oli ihanaa olla fiilistelemässä oven pielissä ja kuuntelemassa ja näkemässä kuinka hahmot syttyivät elämään <3

39
Pelinjohto on lähtenyt tietokoneen äärestä nyt pois. Enää saatte yhteyttä puhelimitse, numeron olen lähettänyt nyt taas viimeisimmässä viestissä, niin löytyy sähköpostista :)

//Niina

40
Ompelualajaosto kokoontuu!

Lauantaina 20.2.2010, klo. 12:00 alken, olemme pitämässä OIEI:n ompelualajaoston kokoontumisen Tuirassa Hannen ja Teron kotona. Paikalla on OIEI:n ompelukone, ompelupakki, kaavapaperia, käsityölehtiä ja eri vaatteiden kaavoja. Tapahtuma on avoin kaikille, vaikkakin pääsääntöinen ompelu keskittynee Keski-Maan lakeuksille. Taloudessa on mahdollisesti myös koiranpentu kotosalla, joten mikäli olet allerginen koirille kannattaa sinun varautua tähän.

Paikalla voi maksaa OIEI:n tämän vuoden jäsenmaksunsa, joka on 5 euroa. Varaa mukaan mieluiten tasaraha. OIEI mahdollisesti sponssoroi kokoontumiseen pientä purtavaa.

Ja ihan varmuuden vuoksi: Muistakaa myös pestä kankaanne hyvissä ajoin ennen lauantaita, muutoin valmis vaate saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa niin paljon että se muuttuu kertakäyttöiseksi!

Terv. Pelinjohtaja Niina

41
Ompelualajaosto kokoontuu!


Lauantaina 6.2.2010, klo. 12:00 alken, olemme pitämässä OIEI:n ompelualajaoston kokoontumisen Tuirassa Hannen ja Teron kotona. Osoitteen saa yv:llä tai soittamalla minulle tai jollekin muulle tietoiselle ja vapaavalintaiselle tutulle. Paikalla on OIEI:n ompelukone, ompelupakki, kaavapaperia, käsityölehtiä ja eri vaatteiden kaavoja – ehkä saumuri. Tapahtuma on avoin kaikille, vaikkakin pääsääntöinen ompelu keskittynee Keski-Maan lakeuksille. Taloudessa on mahdollisesti myös koiranpentu kotosalla, joten mikäli olet allerginen koirille kannattaa sinun varautua tähän.


Paikalla voi maksaa OIEI:n tämän vuoden jäsenmaksunsa, joka on 5 euroa. Varaa mukaan mieluiten tasaraha. OIEI sponssoroi kokoontumiseen pientä purtavaa.


Ja ihan varmuuden vuoksi: Muistakaa myös pestä kankaanne hyvissä ajoin ennen lauantaita (mailissa lukee kai taas maanantaita), muutoin valmis vaate saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa niin paljon että se muuttuu kertakäyttöiseksi!

42
Apuwaa, en pystykään, eikä pysty pj:n pikkuapulainenkaan! Mutta lauantaina voin tuoda Hannelle ja Terolle ja sitten viikon päästä taas s-treffeille. Olen pahoillani myöhäisestä ilmoituksesta!

43
Heihou pelaajat!

Huomenna klo. 12 alkaen Tuirassa! Paljon en voi briiffailla valitettavasti ketään sillä hahmot ovat vielä hyvinkin vaiheessa, mutta maailmasta voin satuilla niin kauan kun kysymyksiä riittää. Mukana mulla myös OIEI:n varastosta poimimiani proppeja (mm. päällysvaatteita/viittoja), joita on mahdollista saada lainaan peliä varten. Be there or don't be!

44
Ompelualajaosto kokoontuu!


Lauantaina 23.1.2010, klo. 12:00 alken, olemme pitämässä OIEI:n ompelualajaoston kokoontumisen Tuirassa Hannen ja Teron kotona. Osoitteen saa yv:llä tai soittamalla minulle tai jollekin muulle tietoiselle ja vapaavalintaiselle tutulle. Paikalla on OIEI:n ompelukone, ompelupakki, kaavapaperia, käsityölehtiä ja eri vaatteiden kaavoja – ja mikäli aika ja huoltomies ovat suopeita, myös saumuri. Tapahtuma on avoin kaikille, vaikkakin pääsääntöinen ompelu keskittynee Keski-Maan lakeuksille. Taloudessa on mahdollisesti myös koiranpentu kotosalla, joten mikäli olet allerginen koirille kannattaa sinun varautua tähän.


Paikalla voi maksaa OIEI:n tämän vuoden jäsenmaksunsa, joka on 5 euroa. Varaa mukaan mieluiten tasaraha. OIEI sponssoroi kokoontumiseen pientä purtavaa.


Ja ihan varmuuden vuoksi: Muistakaa myös pestä kankaanne hyvissä ajoin ennen lauantaita (mailissa lukee maanantaita), muutoin valmis vaate saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa niin paljon että se muuttuu kertakäyttöiseksi!

45
Hei pelaajat! Tänään olen lähettänyt kaikille (I hope) sähköpostilla rotukuvaukset ja lyhytkuvauksen hahmosta. Mikäli et ole saanut omaasi, niin laita sähköpostia minulle niin korjaan asian!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10