Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sinttu

Sivuja: [1]
1
Haluanhaluanhaluan! Mutta en tiedä yhtään olenko töissä tuolloin. Ilmoittautuako silleen "ehkä" läsnäolevaksi, vai soitellako sitten lähempänä, (pari viikkoa ennen peliä) kun tiedän tarkemmin?

2
Ja muutamia kuvia löytynee täältä:

http://s365.photobucket.com/albums/oo94/Sini-Marja/Tie%20helvettiin/

Kuvia saa lainata omaan käyttöönsä, kunhan mainitsee kuvan yhteydessä nimeni.

3
Ihastuttavaa, vallan hurmaavaa!

Kiitän ja niiata niksautan erityisesti pelinjohdon ja kaikkien peliä rakentaneiden suuntaan. Pelin eteen on tehty uskomaton määrä tunteja, ja varmasti ette saa liikaa kiitoksia. Eli kiitos.

Erityiskiitos myös ihanille kanssapelaajille, joiden ansiosta spektaakkeli jalostui - jos mahdollista - vielä paremmaksi elämykseksi. Kiitos siskokultani Helene ja Laura, rakas Amadeus, hutsu-Miranda:) ja kaikki muut. Teitte pelistäni erityisen.

Teidän, Alina.

4
Kiitos kaikille ihanasta pelistä. Erityiskiitos keittiöhenkilökunnalle maittavasta puurosta, edelleen rakkaalle veljelleni "Niiskulle", Lumikukalle ja "Muumipeikolle". Oli tosi kiva peli, ja harmittaa kamalasti kun jouduin sen kesken jättämään. Pahoittelen kaikille pikaista lähtöäni huonovointisuuden vuoksi. Joutuipa "vanha" kreivikin lähtemään samalla kyydillä. Kuulemma olisi heittänyt veivinsä pelin aikana, sen verran rakkaan museon menettäminen rasitti 90-vuotiasta syräntä.
Toivottavasti se yksi hattivatti jonka piti tulla minun kyydissäni löysi jonkun keinon päästä pois Sanginjoelta.

Minulta jäi pelipaikalle musta kaulahuivi. Jos joku sen viitsisi napata mukaansa ja vaikka tuoda S-rehveille, niin voisin sen sieltä napata..

Vielä kerran pahoittelut ja nähdään taas vähän terveemmissä merkeissä.  :(

5
Minulla on autossa vielä kaksi paikkaa vapaana. Että jos lauantaina aamusta kaipailee kyytiä pelipaikalle, tai haluaa varata samaisena iltana kyydin pois, niin soittele! 050 378 4450/Sinttu.

6
Kertokaas ihmiset mistä Oulusta löytyy kohtuuhintaisia kirppareita. Tämä tyttö ei omista enää oikein mitään pelikamppeita ja ainakin Tuiran lähettyvillä sijaitseva Second hand store ja Pelastusarmeijan myymälä (puhumattakaan keskustan kirppareista) ovat aivan järettömän yläkanttiin hinnoiteltuja. Nyt kaivattaisiin sellaista rättikauppaa, jossa rätit ovat rätin hintaisia.  :?:

7
Juups juups. Tuirasta lähtee myöskin larppaajaystävällinen tila-auto, johon mahtunee tilanteesta riippuen 3-4 kyytiläistä. Lähtöpäivä on toivottavasti perjantai, mutta saattaa olla myös lauantai. Minua voi yrittää kuikuilla irkistä (Sinpu) tai vaikka soitella jos hätä tulee (050 3784450).

8
Larppaaminen / Etsitään pelipaikkaa
« : 14.09.2007, 18:30:08 ip »
Haussa olisi pelipaikka mielellään Oulussa tai lähialueilla. Entinen pelipaikka vuokrattiin pysyvästi, ja nyt on kova työ pelin suhteen menossa hukkaan.
Joitakin vaatimuksia paikasta:

- kokoa pitäisi löytyä ja paljon, mutta ei hallimaista tilaa vaan mielellään huoneita ja useita kerroksia.
- keskuskaiuttimet olivat edellisessä paikassa aika rock. Mutta löytyy jos löytyy eli ei. :)
- ulkonäöstä sen verran, että haussa ei ole mikään sievistelty pikku tupa haltiakarkeloineen, vaan vanha&kärsinyt tehdas/laitos/koulu olisi oikein sopiva.

Jos jotain tulee mieleen, niin ehdotuksia otetaan lämpimästi vastaan joko näin foorumitse tai vaikka sähköpostitse (ssinjin@msn.com). Kiitoksia kovasti avusta jo etukäteen.

Terveisin, ne "fantsut" Sini ja Maria

9
Eläimistä kauneimmalta myös suurensuuri kiitos pelinjohdolle ja kanssapelaajille. Kiitos. Nättiä ja hulvatonta kuten aina, vaikka lopun pelistä menetimmekin.Aina on mukava lähteä Ouluun pelailemaan, lisää odotellessa..
*näätä niiata niksauttaa ja poistuu syömään pipareita*

10
Sinin&Marian Kokkola-Oulu kuljetus starttaa parhaimmassa tapauksessa perjantaina (huomenna) siinä kuuden-seitsemän maissa. Oulussa lienee joskus yhdeksän jälkeen. Ilmoittelen, jos tulee muutoksia, kyytiasioissa ollut suuria ongelmia vamma-käden vuoksi.  :? Mutta lauantaihin mennessä sinne kuitenkin körröttelemme. Autolla. Ei muuta.

11
Tällainen hassuhko kysymys...
Proppailusta pitävänä ihmisenä hämmästelisin, että onko korvat, hännät sun muut härpikkeet ja ulokkeet kuitenkin aivan sallittuja? Ja kuinka moni suunnittelee proppeilevansa itseänsä enemmän, ettei aivan yksin ja erilaisena tapahtumaan saavu?  :oops:

12
Onkohan joku mahdollisesti siirtymässä Kokkolan suunnasta Ouluun pelin ajankohtana? Ajokyvytön käsivammainen ja hänen toverinsa ilmoittautuvat kyytiä kaipaileviksi.
 Junallahan pääsee ja bussit kulkevat, muttei ole ilmaista ei-opiskelijalle.
Eipäs muuta, ilmoitelkaas jos onnistaa. Puhelimitse tai parhaaksi katsomallanne tavalla.

~Sinttu Sangi, 0503784450~

Sivuja: [1]